Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
Minoza kaže...

steelman kaže...

CPU usage vam je nebitan jer ne pokazuje kakva je prava situacija. Jedini nacin vam je da gledate GPU usage i ako je manji od 90% znaci da vam CPU bottleneck. Eksperementirajte s opcijama dok ne vidite koja opcija ubija procesor.

Sto kad kod bottlenecka pa i CPU i GPU malo idlaju? Ne mozes sve svesti na CPU bottleneck jer ponekad postoje problemi u kodu koji stvaraju bottleneck, a da ni CPU ni GPU nisu blizu optimalnog usage-a.

To je vec druga prica. Poanta je u tome da CPU usage ne pokazuje pravu vrijednost i nebi se trebalo zamarat sa gledanjem na kolko posto je CPU.

15 godina
animosity_frenzy kaže...
BareVL kaže...

...

Mapa je dobra ali je "camp fest" po krovovima zgrada.

...

Ljudi ko ljudi, stalno to rade. Valjda na prst jedne ruke stane broj onih pravih frenetičnih fajtova koje sam imao do sada. Nadam se da će se to promijeniti u finalnoj verziji jer će te tikvane na krovovima commanderi zasuti artiljerijom ili šta već bude na raspolaganju. Znam da će mi to biti jedan od glavnih prioriteta kad budem u toj ulozi.

Jedan od velikih problema bete je nedostatak oružja i gadgeta. Pa prvi bi uzeo mortar i sasuo krov shellovima tako da nebi nikom palo na pamet ići gore.

Sad je iritiantno jer nea toliko oružja i toga, ali kasnije...bude to druga priča.

Oustalom neću ni pokrenut tu mapu u dominationu nikad nakon bete :)

Btw. izbacili su gličanje puške iz ads u hip fire da ostaje preciznost iz ads-a {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:24 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Meni igra zanimljiva, nije faktor uzbudjenja kao sa bc2 na bf3 ali definitivno zanimljiva.. Mapa ko mapa.. Meh.. Krov ftw! Ali definitivno misli da ce sve to doci na svoje kad izajde full game, bit ce strava mapa, nece biti lagova dropova itd.

Jedino sta me muci je sniper, uzasno drugacija putanja metka nego bf3, ali vjerujem da se samo treba prilagodit, nakon 1000+ sati bf3, sve je ubiti cudno. Igra ce biti super, ja vjerujem.
Na mojoj konfi radi cist ok, cca 70 fpsa na low, na high/ultra 60 i rijetko pada, stvarno s obzirom na vase zve zlalopojke, meni je milina igrat. Tu i tamo lag, ali svima istovremeno s kojima sam na tsu, dropovi rjetki, ali drugi mi se malo teleportiraju. I ofc loading screen cesto
Mali_Playa
14 godina
animosity_frenzy kaže...
BareVL kaže...

...

...

Ljudi ko ljudi, stalno to rade. Valjda na prst jedne ruke stane broj onih pravih frenetičnih fajtova koje sam imao do sada. Nadam se da će se to promijeniti u finalnoj verziji jer će te tikvane na krovovima commanderi zasuti artiljerijom ili šta već bude na raspolaganju. Znam da će mi to biti jedan od glavnih prioriteta kad budem u toj ulozi.

na krovovima su vecinom recon, a znao sam spawnati na neke tipa izninjera, supporta, znaci likovi samo hodaju po zgradi na vrhu, uopste nece da se upustaju u fajt, valjda se dive grafici i okolisu

polako, dosadice i to

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Još si i dobar. Dado je kupio miš na 10. LOL

lol kupujete stvari koje vam nisu potrebne na rate. na rate se kupuju samo stvari koje su pootrebne za zivot a luksuz se kupuje ako imas viska novaca za gotovinu. djeco djeco krivo radite.

13 godina
Battlefield 4

Jel se to samo meni čini ili je hitbox vojnika ili tenka u ovoj igri "veličine nebodera". S koje god udaljenosti pucam na lika, uvijek dobijam hitmarke. Ne vjerujem da je hit detection nešto puno bolji neg u BF3, samo mislim da su povećali "kućice" oko meta.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:32 (Soldier977).
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

heliće skidam sa tenkom bez beda,hitbox im je prevelik.80% što sam gađao sam pogodio i to još pod optikom.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...
BareVL kaže...

...

...

Jedan od velikih problema bete je nedostatak oružja i gadgeta. Pa prvi bi uzeo mortar i sasuo krov shellovima tako da nebi nikom palo na pamet ići gore.

Sad je iritiantno jer nea toliko oružja i toga, ali kasnije...bude to druga priča.

Oustalom neću ni pokrenut tu mapu u dominationu nikad nakon bete :)

Btw. izbacili su gličanje puške iz ads u hip fire da ostaje preciznost iz ads-a {#}

al upravo zbog toga je ova mapa jako losa jer trenutno jedine opcije su ti "ogromni hodnici" ili krov bez ikakvog zaklona...  nema nista izmedju....nekakvi aparmani i slicno kroz koje se moras borit i zato je mapa bezveze...

mozda sam jedan od rijetkih ovde al najbolji trenuci u BF3 su mi bili kad se ekipa skupi na mumble i svak ima svoju ulogu 2/3 u tenku 2 u attack heli ostali pjeske a ja bi redovito recon pa na MAV i navodi svu tu bagru iz zraka...

epic bf trenuci kad navodis heli iza ledja tunguske ili pjesadiji da knifa-a mrske dusmane... posli se sve to svelo na mini timska natrcavanja i kempanje u "banani" sta ce iman osjecaj biti i ovde...

a sniperi ce biti prisiljeni igrat s karabinkama i jurisat okolo sta je u neku ruku i dobro a i lose :/

16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...
Danny_HR kaže...

lol kupujete stvari koje vam nisu potrebne na rate. na rate se kupuju samo stvari koje su pootrebne za zivot a luksuz se kupuje ako imas viska novaca za gotovinu. djeco djeco krivo radite.

Sve se kupuje na rate i s odgodom, ako je moguće, sve dok nema kamata. Nikad nećeš naučiti ekonomiju...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

e i da mislim da bi mapa bila upola bolja da je manja(recimo da su baze na razini najblizih zastava recimo) i da imas dio metro mape za s jednog na drugi kraj plus mostove medju neboderiam s prostorima unutra i prozorima ka na vrhu da helikopteri mogu radit svoju stvar

na taj nacin imas divlju inf borbu a opet dovoljno prostora za vani za sva vozila

samo moje misljenje al eto....

0 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
BFBeast kaže...
Danny_HR kaže...

Sve se kupuje na rate i s odgodom, ako je moguće, sve dok nema kamata. Nikad nećeš naučiti ekonomiju...

Meni osobno je lakse radit sa kešom. 'Koliko imas toliko trosis'. Ovako sa karticom uvijek razmisljas,pa mogu jos jednu raticu,nebu nis previse..

A sada kad mi netko kaze,pa sta si lud davat za 290-tku graficku 3000kn. Svatko ima svoje. To se nemoze usporedivat. Netko ima poroke,netko voli kupiti gadgete,informaticke stvari,netko ce dat te pare za put neki.

12 godina
protjeran
Tonči kaže...
BFBeast kaže...
Danny_HR kaže...

da da kupuje se zato ces za godinu dana imati 70% odbitaka na placi i krpati ces kraj sa krajem i imati hrpu bespotrebnih stvari. razumijem ljude koji kupuje stvari prjeko potrebne za zivot ali luklsuz na rate to nikada. ako se nema nemora se iamti luksuz.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:51 (BFBeast).
13 godina
BFBeast kaže...
Tonči kaže...

da da kupuje se zato ces za godinu dana imati 70% odbitaka na placi i krpati ces kraj sa krajem i imati hrpu bespotrebnih stvari. razumijem ljude koji kupuje stvari prjeko potrebne za zivot ali luklsuz na rate to nikada. ako se nema nemora se iamti luksuz.

Da ako si retard i nisi sposoban zbrojiti 4 broja. Ako pak prijeko potrebne stvari kupuješ na rate iz potrebe; imaš ozbiljnih problema u biznis modelu života.

PS da ne budem previse offtopic; IMO trenutačna beta ne uzbuđuje ni približno kao BF3, nisam zadovoljan. Kupiti ću je inercijom, ali nadam se da će ostatak (neprikazani dio igre) izvući igru {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:59 (Jovanka).
16 godina
odjavljen

BFBeast, možeš li nekako elaborirati; off-topic je, ali me fasciniraju tvoje izjave...

14 godina
Battlefield 4

To se sve zovu prioriteti.

Kako moj frend jedan kaze - ' Kad se ima,nije bad'.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Jovanka kaže...
BFBeast kaže...
Tonči kaže...

Da ako si retard i nisi sposoban zbrojiti 4 broja. Ako pak prijeko potrebne stvari kupuješ na rate iz potrebe; imaš ozbiljnih problema u biznis modelu života.

nisam rekao iz potrebe, nego mislim na ljude koji imaju manja primanja pa su primorani kupovati stvari potrebne za zivot na rate!!!! ali nebitno, svatko zna svoju politiku, vratite se na bf4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:01 (BFBeast).
13 godina
Battlefield 4

Ja sam pun k'o brod!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

na mom pc uživanja u ovoj igri baš i nema :/ 25-40 fps, prosjek nekih 30... promjena grafike sa ultra na low gotovo da i ne igra nikakvu ulogu u razlici fps-a.. al dobro ništa ne kukam, svjestan sam kakav pc imam a i da je igra BETA. svi oni prozori po mapi, tisuće refleksija, predobra grafika mora, svašta nešto šta leti po zraku.. bolje stvarno nemogu očekivat sa ovim pc

ono šta mi se najviše sviđa u igri je ova mapa, predobro je letit helijem između zgrada i rokat ekipu po krovovima

čudna mi je fizika pojedinih vozila, onaj jet ski se okreće doslovno u točki WTF? sa viperom je prelako letit, sletiš gdje oćeš samo tako, uopće nema ono da te vuče u jednu stranu kao u bf3 ako sletiš na koso... možda su to napravili baš radi tih silnih zgrada na ovoj mapi jel sa onom fizikom vipera iz bf3 nebi tako lako letio među zgradama

jako mi je žao šta nisu stavili komandera, njega su ionako već davno napravili.. to je najveća (ili barem jedna od največih) novost u bf4 naspram trojke, bio bi red da se isproba......

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:03 (b00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Dugo mi je na 3-ci trebalo da skinem chopper sa RPG-om ali danas eto nebi vjerovali iz 2. pokušaja! vjerojatno je bio oštećen jer sam jučer pogodio helić sa tenkom i nisam ga uništio ali sam imao critical hit... nedugo nakon je pao i dobio sam double kill...
Malo me živcira činjenica da sa tenkom nemogu uništit helić jednim pogotkom :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
b00 kaže...

na mom pc uživanja u ovoj igri baš i nema :/ 25-40 fps, prosjek nekih 30... promjena grafike sa ultra na low gotovo da i ne igra nikakvu ulogu u razlici fps-a.. al dobro ništa ne kukam, svjestan sam kakav pc imam a i da je igra BETA. svi oni prozori po mapi, tisuće refleksija, predobra grafika mora, svašta nešto šta leti po zraku.. bolje stvarno nemogu očekivat sa ovim pc

ono šta mi se najviše sviđa u igri je ova mapa, predobro je letit helijem između zgrada i rokat ekipu po krovovima

čudna mi je fizika pojedinih vozila, onaj jet ski se okreće doslovno u točki WTF? sa viperom je prelako letit, sletiš gdje oćeš samo tako, uopće nema ono da te vuče u jednu stranu kao u bf3 ako sletiš na koso... možda su to napravili baš radi tih silnih zgrada na ovoj mapi jel sa onom fizikom vipera iz bf3 nebi tako lako letio među zgradama

jako mi je žao šta nisu stavili komandera, njega su ionako već davno napravili.. to je najveća (ili barem jedna od največih) novost u bf4 naspram trojke, bio bi red da se isproba......

Zahvali procesoru. I onome tko ti je preporučio AII x4 u kombinaciji s 7850 grafičkom. BF4 Beta je procesorski iznimno zahtjevna, i najmanji OC procesora rezultira drastičnim skokom performansi.

Clockaj taj procesor koji imaš koliko god ide i vidjet ćeš koliko će bolje raditi igra. I makni Catalyst 13.10 beta2 - stavi 13.10 beta1 ili 13.8 beta (bolji su puno za BF4 i grafe tipa 7850), beta2 ima bugova.

I stavi prioritet BF4.exe na low dok igraš, da koji fps više.

Twitter: @191x7
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

BFBeast, sasvim je logično da troškove prilagodiš prihodima, a kako usput možeš i plasirati novac koji ti je "višak", još i bolje. Naravno, to vrijedi ako prihode ostvaruješ na mjesečno bazi kao većina pa tako i razložiš rate. Ukoliko prihode ostvaruješ većinom godišnje (dionice, bonusi i sl.) tada je godišnja otplata dobra, odnosno kalkuliranje da "redovito" pokrivaš troškove na taj način razlažući trošak proizvoda koji kupuješ što je moguće dulje, odnosno kroz njegov životni vijek.

Primjerice, ako "sa strane" imaš 1000 eura, suludo je kupiti laptop od 1000 eura odmah ako imaš dovoljno novca od redovnih primanja da to pokriješ ratama, jer npr. 3 godine koliko će ti trajati taj laptop (recimo na 12 ili 24 rate bez kamata) možeš podijeliti trošak. Tih 1000 eura možeš staviti na štednju za x%, dobivati kamatu, a rate otplaćivati kako ti stižu prihodi.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

BFBeast valjda želi reći da ako ne možete dati recimo odmah 2k kn za grafičku u kešu onda bolje da je ne uzimate. Tj. ako vam treba nekoliko rata da vas 'rasterete' zbog obične grafičke onda je vjerojatno preskupa za vas. Ja ga donekle razumijem, ali opet ovisi od osobe do osobe i njenog financijskog stanja. Netko će uzet proc od 1000kn na 12 rata a netko novo auto od 100 000kn u kešu, 100 ljudi 100 ćudi.

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Meni su neka oruzja nevjerovatna. 

Recimo iz helija ona strojnica-transportni heli- kad skidam ekipu po krovovima,tj bolje receno ne skidam. Šitmarkovi na sve strane,a on jos uvijek ziv. 

Druga stvar. Strojnica iz onog vozila heli masakrira. 

Maus i ja u heliju i pocne pucat po nama i gledam kako pada healt helija 100-80-75-70-65-55-45-30-10-mrtvi. Katastrofa. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Penryn kaže...

BFBeast valjda želi reći da ako ne možete dati recimo odmah 2k kn za grafičku u kešu onda bolje da je ne uzimate. Tj. ako vam treba nekoliko rata da vas 'rasterete' zbog obične grafičke onda je vjerojatno preskupa za vas. Ja ga donekle razumijem, ali opet ovisi od osobe do osobe i njenog financijskog stanja. Netko će uzet proc od 1000kn na 12 rata a netko novo auto od 100 000kn u kešu, 100 ljudi 100 ćudi.

Po tome nitko nikad ne bi kupio automobil? Barem od običnih ljudi van elite? Stan?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Po tome nitko nikad ne bi kupio automobil? Barem od običnih ljudi van elite? Stan?

Pa jel ti čitaš što on piše. Ako se uzima nešto što je nužno potrebno, stan za živjeti, auto za prijevoz i riječ je o velikim iznosima kredit ima smisla. Zapravo je to i jedini način, bar za 80% ljudi. Al ako ja nemam dovoljno veliku ušteđevinu da mogu bez puno mozganja skoknut do dućana i uzet grafu od 2k kn u kešu onda je neću ni uzet. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:19 (Penryn).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Penryn kaže...

De se vrnite na temu. Neda mi se citat talasanja o tome kak bi netko trebo trosit svoje novce..  jeez..

EDIT: I auto vam je najveci luksuz od sveg tog kaj ste spomenuli i nije neophodan za zivot tak da barem uskladite cinjenice ak vec morate raspravljat o tome {#}

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:27 (Sale_ds).
16 godina
odjavljen

Pa ni automobil ni stan nisu nužno potrebni. Javni prijevoz i podstanarstvo su sasvim OK.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:24 (Tonči).
13 godina

Penryn, sad ti zaboravljaš da postoje ljudi koji i uz puno mozganja odu i kupe grafu od 2k kn na XY rata a pritom ne shvaćaju kako ustvari "nemaju" novaca za istu. {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
protjeran
Tonči kaže...
Penryn kaže...

neshvacas ti mene. automobil nije luxuz nego potreba, a graficka je definitvno spada u skupinu luksuza.

tonci ako ces ti cijeli svoj zivot ziviti u podstanarstvu i vozuiti se javnim prijevozom onda imas krive prioritet u tivotu, zmaci bolje spucati 3000kn na graficku na rate nego otplacivati ratu za svoj vlastiti dom ili auto?

i tako ces jednog dana isto svoju djecu potjerati u podstanarstvo umjesto da se odreknes nekoga luksuza i probas im nesto priskrbiti da imaju svoje. ali vec sam deberlo izvan teme, necu vise pisati o tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:30 (BFBeast).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa ni automobil ni stan nisu nužno potrebni. Javni prijevoz i podstanarstvo su sasvim OK.

Eto, sveo si stan od 100,000€ i grafičku od 2000kn pod istu stvar. Mislim da je bilo dovoljno, ionako smo offtopic.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice