- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mashed8, Z11-W gampelay, 25mm gunpod:
Likovi mu jednostavno nisu htjeli u chopper sa bombom. On zadnji u squadu živ, leti iznad bombe i nitko se ne spawna na njega... Znam da je to s Gamescoma, i pitanje kakva ekipa je to igrala, ali opet... Ako će "pamet" ostalih igrača u BF4 biti isto takva (a u našem su teamu), jao si ga nama.
Također primijetite da je pao ispod 30% "Vehicle health" i da se sam popravio od toga, pa pretpostavljam da nema disable na chopperu, bar ne onakav kakav je bio u BF3, štoviše nisam vidio da ga je teže kontrolirao kada mu je "Vehicle Health" došao u crveno.
S druge stane nije instant reload (bar onaj drugi) na 25mm gunpodovima pa će ipak trebati malo paziti kada počneš pucati po nečemu da imaš dovoljno municije u "rezervi"
Taj disable je dobro kaj ga nema,to mi je najveca glupost ikad. Nadam se da ce tak i na tekovima isto bit.
Taj disable je dobro kaj ga nema,to mi je najveca glupost ikad. Nadam se da ce tak i na tekovima isto bit.
Je, kad sam vozis :)
Meni je super, diseblam tudji tenk, moji popravljaju moj, a ja samo unistim "sitting duck"
Disable sistem je drukčiji, sada tenka moraš gađati u gusjenice da ga disableaš tako možda i heli moraš pogoditi nekako u elisu ili šta već.
Ugl. viđavao sam da padaju nisko na HP i opet nije disable.
Je, kad sam vozis :)
Meni je super, diseblam tudji tenk, moji popravljaju moj, a ja samo unistim "sitting duck"
Ye, tebi je super.....ti sjediš u toj finoj kanti od par tona zaštićen od svega i svačega (osim nexa naravno :D) gledaš fini pejzaž okolo i laganini uživaš dok po meni lete svakakva govna od ovih uber soldata i od neumornih zrakomlata koji su super motivirani da mi otkinu barem dio privatnih genitalija, i ko da to još nije dovoljno još ne vidim ni 30 cm od sebe od količine blura koji nastaje zbog količine upućenog eksploziva u mom smjeru pa mi se još prikradaju određeni silovatelji koji baš vole zabijati svoje oštre vrhove u krhke dijelove moga tjelesa...... ali ono.......glavno da ti uživaš
ONTOPIC:
Sviđa mi se ideja da tenk može biti disejblan samo ako pogodiš određeni dio . Trebalo bi to dodati dosta više strategijskog mudrovanja prilikom tenkovskog ratovanja jer ako je moguće zaustaviti mobilnost protivničkog tenka a pritom sačuvati mobilnost svoga.... uf koliko mi se odmah strategija javlja u bulji :)
Živo me zanima kako će to izgledati.... tko će više dočekati betu pa da to mogu isprobati.
Nema više vehicle disabled, sad se samo mobility hit i još nekaj, tenk se i sa 1% sam popravlja... a ovaj gyro stabilizer služi da kada je vozilo imobilizirano da ga je lakše kontrolirati
Bolje je kad nema disable,znate i sami da u bc2 kad te netko pogodi imas priliku pobjec i popravit se. Mozes bolje nadmudrit protivnika.Uveo bi disable samo u sklucaju ak te tocno pogodi u gusjenice.
Bolje je kad nema disable,znate i sami da u bc2 kad te netko pogodi imas priliku pobjec i popravit se. Mozes bolje nadmudrit protivnika.Uveo bi disable samo u sklucaju ak te tocno pogodi u gusjenice.
Ja bi radije da naprave tank hit system kao u WOT-u znam da je neostavrivo al bi bilo realno(čak bi mogli i izbaciti da unište gusjenice kao u WOT-u) a disable bi inače najbolji bio iza na motoru ili da izgubi veći postotak ako pogodi u "ammo rack" znam da je neostvarivo al bi se više pazilo oko tenkova
Pošto postoji regen vozila (što je meni retardirano) malo je blesavo da nema disable barem. Disable daje na realnosti i ako te prasne moraš se snaći, nepokretan si i ovisiš o svojim tenkovskim sposobnostima i dobrim engijima, daje igri ono nešto...nema bolje nego kad se engiji iza tenka skrivaju i popravljaju a ovaj onako disablean pokušava pobjeći u zaklon da se popravi.
Po meni je disable baš super stvar u igri i samo može dodati zanimljivosti igre i balansiranosti.
I tko god mi daj thumbove, ma samo rokaj stari, jer očigledno da liječiš neke opake frustracije tako, pa drago mi je da ti taj palac dolje tako pomaže :)
Pošto postoji regen vozila (što je meni retardirano) malo je blesavo da nema disable barem. Disable daje na realnosti i ako te prasne moraš se snaći, nepokretan si i ovisiš o svojim tenkovskim sposobnostima i dobrim engijima, daje igri ono nešto...nema bolje nego kad se engiji iza tenka skrivaju i popravljaju a ovaj onako disablean pokušava pobjeći u zaklon da se popravi.
Po meni je disable baš super stvar u igri i samo može dodati zanimljivosti igre i balansiranosti.
I tko god mi daj thumbove, ma samo rokaj stari, jer očigledno da liječiš neke opake frustracije tako, pa drago mi je da ti taj palac dolje tako pomaže :)
Pa imaš Vehicle Mobility hit, bar na tenku, praktički je nepokretan onda, još i gore nego disable.
Pa imaš Vehicle Mobility hit, bar na tenku, praktički je nepokretan onda, još i gore nego disable.
Pa odlična stvar, možeš sa jednim dobrim rpg-om tenka zaustaviti na jednoj točki i onda recimo zvati helija ili nekog od svojih na ts da ga dokrajče.
Preodobra stvar koja će odlično balansirati igru
Disable je šljuka, al mobility koji su uveli je vrhunska stvar i puno je smisleniji. Lajk!
kad ono izlazi beta?
kad ono izlazi beta?
1.10 za Premium, MoH:W LE, BF4 Preorder... za ostale smrtnike je 4.10
Znači u BF4 lijepim c4 samo na gusjenice ? Hvala dečki na infu :)
Znači u BF4 lijepim c4 samo na gusjenice ? Hvala dečki na infu :)
A bas ste mu morali reci..
jel objavljeno ista o system req. ? trenutno ne pratim nista na forumu ni na netu zbog skole
kad ono izlazi beta?
jbm-u znači još mjesec dana dr.kanja po metrou da skratim vrijeme.. Menogu više majke mi. Postao mi je bf3 naporan u 3pm
kad ono izlazi beta?
jbm-u znači još mjesec dana dr.kanja po metrou da skratim vrijeme.. Menogu više majke mi. Postao mi je bf3 naporan u 3pm
Eto tvog problema.
Koliko god to glupo zvučalo, ali Metro Conquest/Rush (pa u manjoj mjeri i Noshahr TDM) su glavni magneti za čitere - tako da ja te mape uopće ne igram, osim Metro u Rushu ponekad.
EDIT: Bf4 shotgun attachments:
Zanimljivo, svidja mi se defib upgrade, znaci vise nece biti revive vlakica?
Tak je. Trlja jednu elektrodicu o drugu i tek onda zvekne palog suborca.

kad ono izlazi beta?
Predlažem da se vratiš malo na BC2 dok se čeka BF4,još uvijek je odlična igra.
kad ono izlazi beta?
Eto tvog problema.
Zašto? pa to nikako ne znači da mi je to omiljena mapa. samo da tu treba najmanje mozga za "malo ubit vrijeme"
Zašto mi niko nije rekao da je konačno i u nas proradio novi Origin Store i da konačno i ja mogu vidjet svoj "stranjski" preorder unutar Origin klijenta !
Zašto? pa to nikako ne znači da mi je to omiljena mapa. samo da tu treba najmanje mozga za "malo ubit vrijeme"
Pa šta ja znam, ako te to veseli ko sam ja da ti tvrdim drukčije. Ja prezirem tu mapu i samo se tamo mogu iznervirati. Ima koliko hoćeš sandbox mapa i gomila mogućnosti. Metro sa 64 igrača je zadnje što bih ja igrao.