Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Danny_HR kaže...

Sve mi je to neobično.

Uglavnom, nikad do sad se nije desilo da sam napravio preorder digitalnog ajtema a da mi nije odmah uzelo lovu. Na Originu, Steamu, Gamesplanetu niti igdje drugdje.

Ak se i dešava ovo šta je tip na forumu opisao to je nešto novo od unazad mjesec-dva maksimalno.

Ali takav bi preorder kao preorder trebao biti dok sam ja preorderao igre u hrvatskoj preko internet trgovina za box verziju isto prvo sam preorderao i dao podatke a platio sam tek na dan kada su mi BF3 dostavljali pred vratima

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pisat ću Liniću majke mi...možda dobijem koju nagradicu što sam ga okrenuo na ovaj forum.{#}

6 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

nije mi ovo jasno, ja sam kupio bf4 čim je došao u store, preko vise, odma nakon plaćanja sam otišao vidjet jel skinulo lovu i vidio sam tu transakciju, sad gledam na internet bankarstvu i nevidim je nigdje.. ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

Ali takav bi preorder kao preorder trebao biti dok sam ja preorderao igre u hrvatskoj preko internet trgovina za box verziju isto prvo sam preorderao i dao podatke a platio sam tek na dan kada su mi BF3 dostavljali pred vratima

Za igre u kutijama je uvijek bilo tako.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Origin for noobs. RU obscure + pre beta aimbot FTW {#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dok god imam igru i libraryju i preorder banner na battlelogu nema brige da nemam igru. to je jednostavno tako kod njih kao što su napisali na forumu ili na chatu...a i kao što je vještica rekla ne bi nam u zadnja par dana došli i skinuli igru nije ni njima a i nama to u interesu. Da su već nešto htjeli napraviti već bi napravili...nadam se da ni neće ništa. To je sve samo rutina {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Evo konačno našao elite mex proxy, otišao na www.origin.com, otvorio mi se novi Origin, pokušao kupit BF4 Premium, međutim ništa, dešava mi se isto kao kod par kolega prije, odbija transakciju tj. karticu. S tom istom karticom sam dosad kupovao i na Steamu i na euro Originu i na Mex Originu i na Indijskom Originu i na raznim key shopovima, humble bundle itd.. itd.. i svaki put je transakcija uredno prolazila i nije bilo nikavih problema. Dakle Visa Electron iz Erste, običan žiro račun. Sad kad sam pokušao kupit Premium, upišem sve podatke, broj kartice, kliknem dalje i dočeka me slijedeća poruka:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo upravo provjerio, sve su preordere naplatili odmah. 2 na Amexu i jedan na Visi.

Moj preorder Moj preorder
Dadin preorder Dadin preorder
Piratov preorder Piratov preorder
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Danny, tebi PayPal ide preko amexa? Jeli tako?

Ja sam platio direkt preko amexa. 

Možda je u tome razlika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Evo upravo provjerio, sve su preordere naplatili odmah. 2 na Amexu i jedan na Visi.

to je preko paypala zato i uzima paypal odmah uzima novce jer je to zasebna firma.

"Let me clarify that if you pay through PayPal, they are a separate service and will charge you for the entire pre-order balance at purchase, not when shipped."

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 14:57 (Iv4n0u5).
16 godina
Battlefield 4

"Let me clarify that if you pay through PayPal, they are a separate service and will charge you for the entire pre-order balance at purchase, not when shipped."

Zato što si uzeo preko paypala.

EDIT: Evo preteklo me.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 14:58 (RePlaY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Da, ali to je sve paypal. Kad plaćaš paypalom odmah uzmu novce neovisno o politici dućana.

Edit1: Preteklo me.

Edit2: Preteklo me u edititiranju

BF3: Xtream_P3rky
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 15:00 (Perki).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Je, sad vidim i ja. Bio sam uvjeren da sam izravno plaćao. :)

Dumbass

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 15:01 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ekipa,daj pricekajte dan-2 jos dok ne srede shop kako spada. 

Samo cete napravit sebi problem i red flagat si account jer cete imat neuspjele pokusaje kupovine.   

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Za one kojima se neda zahebavat sa mex proxyjima i ostalim stvarima, imate ovdje preorder za 250kn: https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-eu-preorder.html

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Oho, izgleda da na G2A više nema za 250 i 280kn, sad su nove verzije, od 330kn i 370kn. {#}

EDIT: Ništa ništa, ja sam zbrljao, odjedanput mi pokazuje cijenu u dolarima a inače je u eurima pa nisam primjetio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 15:30 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abstract kaže...

Za one kojima se neda zahebavat sa mex proxyjima i ostalim stvarima, imate ovdje preorder za 250kn: https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-eu-preorder.html

Je li netko napravio preorder kod ovih? Koliko su pouzdani?

Kad se dobije key?

Igra je u EU 60€, a kod njih 34€. Vjerojatno kao i većina tih resellera nabavljaju ključeve iz zemalja 3. svijeta ili boga pitaj odakle.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
Battlefield 4

To je solo igra bez icega... dakle bez bete i china risinga... za 4 evra vise imate sa china risingom na go2arena... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

možda će nekome ovo biti od pomoći:

imam u rba kreditnu te običnu visu electron: od jučer sam pokušavao preko brazilskog proxia uplatiti onaj paket i nikako nisam uspio!isprobavao po nekoliko puta,znači nisam bio na starom storu već na novom,kad ono ja skontam kako uć u stari store i tamo mi prođe visa electron i automatski mi se pojavi bf4 u mom accountu!

malo me živciralo što mi je pohvatalo po 1€ nekoliko puta pa sam odlučio zvrcnut službu za korisnike...oni odgovorie da je taj novac autorizacija koja traje 10 dana te će još tražit potvrdu prije skidanja novca!a pošto mi je preko vise electron ureno uzeti novac te igra prebačena odlučio sam da mi sve rezervacije ponište...evo moje mišljenje je da će vam autorizacija bržre proć ako sa ea strane dopuste vašu kupnju a neće čekat do izlaska igre!

(sa tekućeg mi nije još upisano al za 99Br$ su mi skinuli 254,90 HR)

14 godina
neaktivan
BugUser kaže...

malo me živciralo što mi je pohvatalo po 1€ nekoliko puta pa sam odlučio zvrcnut službu za korisnike...oni odgovorie da je taj novac autorizacija koja traje 10 dana te će još tražit potvrdu prije skidanja novca!a pošto mi je preko vise electron ureno uzeti novac te igra prebačena odlučio sam da mi sve rezervacije ponište...evo moje mišljenje je da će vam autorizacija bržre proć ako sa ea strane dopuste vašu kupnju a neće čekat do izlaska igre!

Meni uopće nije uzelo taj 1 euro autorizacije nego samo čisti iznos za igru kao što ti imaš prikazanu sliku sa brazilskom valutom..to znači da svejedno moram čekat potvrdu ili šta jer sutra će biti 10 dana od moje kupnje

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:00 (Iv4n0u5).
12 godina
Battlefield 4

neki dan sam uzeo i onaj humble bundle i niti to mi nema u transakcijama

inace sve ostale transakcije pisu... steam, ogame, raznorazne uplate

ne kuzim stvarno kako to, ode mi lova sa kartice a nigdje nepise na sta je otisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo samo da potvrdim kupnju 494,60 HRK za pre order bf4 + premium!!! pošto sam sada uspio uplatit premium huh konačno !!!  na internet bankarstvu mi još nije upisalo samo mi piše za rezervaciju tj skinulo mi je već sa tekućeg samo sutra da preknjiže..svejedno sutra stavljam pravi ispis da se vidi da je naplaćeno!

inače kako sam gore objasnio kad sam kupovao preko novog origin store onda mi je skinulo 1 €i stanje čekanja a kako sam uspio preko starog novci su odmah skinuti i dobio sam potvrdu na email ! 

EDIT:

bolja kvaliteta slika

http://imageshack.us/a/img834/1081/l5wl.jpg

http://imageshack.us/a/img801/1236/9xns.jpg

http://imageshack.us/a/img43/7451/e6km.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:25 (BugUser).
16 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
Abstract kaže...

Je li netko napravio preorder kod ovih? Koliko su pouzdani?

Kad se dobije key?

Igra je u EU 60€, a kod njih 34€. Vjerojatno kao i većina tih resellera nabavljaju ključeve iz zemalja 3. svijeta ili boga pitaj odakle.

Prijatelj mi već godinama kod njih kupuje i veoma su pouzdani. Ja planiram kod njih uzet i premium oko Božića kad budu popusti tako da će me ispod 500kn ispast sigurno.

Ma nije bitno odakle su, glavno da su jeftini {#}

Uz igu se dobije i China Rising i pristup Beti, piše i na stranici

EDIT: Moja greška, uz igru se ne dobije China Rising i pristup Beti {#} - ali opet je jeftino 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:32 (Abstract).
17 godina
neaktivan
Abstract kaže...

Uz igu se dobije i China rising i pristup Beti, piše i na stranici

Pročitaj još 1x jel se dobije..

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači uspjelo ti je prek starog origina na brazilu premium i to ? i nije ti blokiralo znači radi ?

EDIT: skužio sma zasto služi 1 euro hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

Znači uspjelo ti je prek starog origina na brazilu premium i to ? i nije ti blokiralo znači radi ?

EDIT: skužio sma zasto služi 1 euro hvala

da caka je kad se konektate na brazilski vpn da ukucate u google old origin store 2 po redu link što ga google nađe kliknete i to je onaj stari store..mene je cijelo vrijeme prebacivalo na novi a ovako sam uspio preordati bf4 te premium sam sa cakom da sam otišao na battlelog bio logiran te od tamo pritisnuo preorder premium,te me prebacilo na stari store sa premiumom jer ako odete tražiti po defaultu ga nećete nać.

ništa nije blokiralo kako sam stavio na email je sve stiglo! nadamo se da ne baniraju kad igra izađe heh

sad i u battlelogu piše da sam preordal igru  

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Poslao sam upit na facebooku zavvi-u u vezi njihovog preorder bonusa i oni kazu da nije samo china rising

nego full premium.

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Isti odgovor sam dobio iz The Huta
Uglavnom cini se da neznaju,a ja mislim da je to samo China Rising
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Isti odgovor sam dobio iz The Huta
Uglavnom cini se da neznaju,a ja mislim da je to samo China Rising

da prejeftino je to nekak 34 funte za premium plus igra

16 godina
Yamacha kaže...

Poslao sam upit na facebooku zavvi-u u vezi njihovog preorder bonusa i oni kazu da nije samo china rising

nego full premium.

Link

Znači to je baš Premium Premium?

Nebude kasnije izašao Full Premium? ili Mega Expanded Premuim?

Kako su ga zasrali.. Da me ubiješ još ne kužim te nazive i "verzije" igre..

[M|C] jokaCRO ingame
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice