Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Sorry, ja sam kod scrollanja na mobitelu kliknuo BF3, isto sam htio BF4.

Ali, tu i tamo se novi Bf3 kljuc pojavi zw 80-90kn, a BF4 se vec sad moze naci za oko 270kn. Na mobu sam, pa nemogu kopirat linkove, al na prijasnjim stranicama imas nabrojano dosta ducana.

Jedino nemoj kupovati rabljeni account, samo sranja s njima.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Znači četvorka definitivno. A ima li već kakvih nagađanja za requirementse s obzirom na gameplayeve koji su izašli?

Dali će bit kakvih problema na mojoj konfi? (nije mi problem igrati na manjoj rezoluciji i low settingsima)

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4

Lol, imas jaci komp od mojeg. Ja igram BF3 na med-high :)

I nemas brige za Low, i dalje izgleda prekrasno, a i neki s jacim kompovima od nasih igraju na low da bi dobili stalnig 120 fps-a

Zahtjevi se sluzbeno ne znaju, al bi trebali biti jako slicni ko za BF3 ili stepenicu vise. Znaci nemas brige!

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Preferiram FPS over grafike, tako da velim low nije problem,a sjecam se da je i trojka izgledala fascinantno i na low

Dakle čekamo kupca za steam i preorderam četvorku :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 18:35 (Zin8).

7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Hoce li ove cijene za pre-order na originu ostati i kad igra izade ili ce ih spustiti ?

Hvala.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mogu ti samo rasti jedno godinu dana
robimarko@gmail.com
15 godina
Firefox72 kaže...
Zin8 kaže...

Planiram prodati stari steam acc i uz pare koje dobijem dodati koji novcic po potrebi i uzeti BF. Dilema je dali uzeti trojku ili pričekati 4.?

Trojku bi uzeo čisto zato jer neznam koliko če mi se konfa dobro nositi s četvorkom. Nebi htio pljunuti 400 (ili kolko vec) krznenih pa da mi kanta štuca kad se dogodi neka eksplozilja na ekranu ili sčično,a opet neznam koliko će ljudi prijeći s trojke na četvorku,pa da ne zjapim sam na serveru.

I s obzirom da baš ne pratim temu jel se zna kad bi trebala izaći četvorka?

Četvorka izlazi 29.10.

Kako gdje :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Firefox72 kaže...
Zin8 kaže...

Planiram prodati stari steam acc i uz pare koje dobijem dodati koji novcic po potrebi i uzeti BF. Dilema je dali uzeti trojku ili pričekati 4.?

Trojku bi uzeo čisto zato jer neznam koliko če mi se konfa dobro nositi s četvorkom. Nebi htio pljunuti 400 (ili kolko vec) krznenih pa da mi kanta štuca kad se dogodi neka eksplozilja na ekranu ili sčično,a opet neznam koliko će ljudi prijeći s trojke na četvorku,pa da ne zjapim sam na serveru.

Četvorka izlazi 29.10.

Haha šta je to sa česima?

13 godina
Battlefield 4

To nisu česi,vidiš da ima nesto u tom trokutu ko neka zvijezdica.

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

moći će ti komp bez pol frke gurat igru, al nemoj se nadat nekim ultra postavkama i 60fpsa

rađe sačekaj bf4 betu i čitaj reviewe ostalih i sam prosudit... iako misliš dat 400 kunića za bf4 rađe promisli, jer preko meksičkog proxya uzmeš bf4 za 230kn i bf3 za neku siću (10e) kad bude na akciji... u svakom slučaju dobivaš

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Firefox72 kaže...

Četvorka izlazi 29.10.

Haha šta je to sa česima?

I sam sam to pomilsio ali nisu Česi.

Doca15 kaže...

To nisu česi,vidiš da ima nesto u tom trokutu ko neka zvijezdica.

Tako je, radi se o Filipinima, tamo ekipa može igrati tek od 6.11. :)

Zašto, to samo dice i ea znaju valjda.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

Ontopic:

Klik na članak

Upalite subse :)

Bach demantirao noćne mape u bf4, {#}.  Iskreno se nadam da je neka fora pa će kasnije dat neki cover ops dlc sa noćnim mapama.

Također, pričao je o dinamičnim fakcijama, dakle jednu rundu us vs china, drugui npr. us vs. russia.

Zanimljivo, barem meni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:39 (fila2208).
Moj PC  
6 4 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Tko god mi stavlja thumbove hvala. {#}

Evo jedan lijepi screenshotšangaja.

btw i da, kaže bach da će se moć osobno ureivati hud, valjda veličina, prozirnost i tako dalje, pozdravljam takvu odluku i svaka im čast da rade na nečemu što se community žalio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 23:33 (fila2208).
Moj PC  
8 5 hvala 0
16 godina

slažem se, puno više su orijentirani prema ljudima...shvatili su da ako slušaju ljude i prihvate dobre ideje, odrađeno im je pol igre.

Origin: mrxa
15 godina
mrxa1 kaže...

slažem se, puno više su orijentirani prema ljudima...shvatili su da ako slušaju ljude i prihvate dobre ideje, odrađeno im je pol igre.

Da, to sam primjetio, puno više je takvih intervjua i tako toga što pomalo puštaju, pokazuju ljudima, e gle ako već kanite kupit našu igru, ajde bar da je napravimo onako kako vas većina želi.

Iskreno se veselim bf4, mislim da će biti sjajna igra, na početku, dok svi ne nabijemo lvl 100 onda će malo ''zaspati'' kao i bf3, ali opet će uzet kvalitetnih 1000 sati života, to je sigurno :)

13 godina
Battlefield 4

Kak je nekome dosadno u zivotu {#}

BF4 music video od JackFragsa :)

Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila je si uzeo kompjuter ?

Moj PC  
1 12 hvala 0
14 godina
Cervantes kaže...

Fila je si uzeo kompjuter ?

Zasto te zanima? 

Podjebavas samo ili se pravis pametan?

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sad kad je AMD partner moram spomenut da je AMD spustio cjenu najače grafične kartice Radeon 7990 sa 950€+ na samo 600-700€ ponegdje se mogu i nači pod 600€. Ako pogledamo konkujenciju, malo slabiji 690 i puno slabiji Titan su oko 950€ dok je 780 koja je sada u istom cjenovnom rangu puno slabija. Ako dodamo k tome i 10 besplatnih igra i 13.8 drivere koji popravljuju probleme sa Crossfire imamo solidnu ponudu. Tako da svi koji nadograđujete PC za BF4 i imate 600€ viška. Zagrizite na ovu fantastičnu ponudu.

BTW: Ako če koji Nvidia fanboj hajtat nek napiše zašto {#}

P.S Jackfrags je počeo seriju gdje če govorit o svim novosti u vezi BF4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 8:59 (Firefox72).
Moj PC  
7 5 hvala 0
12 godina
protjeran
Firefox72 kaže...

Sad kad je AMD partner moram spomenut da je AMD spustio cjenu najače grafične kartice Radeon 7990 sa 950€+ na samo 600-700€ ponegdje se mogu i nači pod 600€. Ako pogledamo konkujenciju, malo slabiji 690 i puno slabiji Titan su oko 950€ dok je 780 koja je sada u istom cjenovnom rangu puno slabija. Ako dodamo k tome i 10 besplatnih igra i 13.8 drivere koji popravljuju probleme sa Crossfire imamo solidnu ponudu. Tako da svi koji nadograđujete PC za BF4 i imate 600€ viška. Zagrizite na ovu fantastičnu ponudu.

nemoj trabunjati gluposti, http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=7990

12 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
Firefox72 kaže...

nemoj trabunjati gluposti, http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=7990

Pa znaš da u Hrvatskoj traja dok se cjene snize. 

http://www.mylemon.at/artikel/powercolor/ax7990_6gbd5_2dhj/pow-6gb-d5-x-hd7990.html

http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-XFX-Radeon-HD-7990-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_853518.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 9:39 (Firefox72).
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

A jos veci su oni koji su to i makli. Treba se samo ostavit hvala a ove tu i td maknut jer nekima hrane ego kojeg ni nemaju.

nema tu admina i moderatora stari moj, ovaj forum propada jer ga se nezna održavat

jučer održim lekciju ovim jadnicima koji bacaju TD, i umjesto da moderatori naprave nešto, meni se jedan moderator javi u inbox i pita me otkud znam tko mi stavlja TD... svaka čast

Moj PC  
9 4 hvala 0
16 godina
moderator
Scrappy kaže...

nema tu admina i moderatora stari moj, ovaj forum propada jer ga se nezna održavat

jučer održim lekciju ovim jadnicima koji bacaju TD, i umjesto da moderatori naprave nešto, meni se jedan moderator javi u inbox i pita me otkud znam tko mi stavlja TD... svaka čast

A što bi ti da ja napravim,mogao sam jedino tebi za onaj post dati karton.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

Pirat,zasto ne vratite javno TD i TU ili ne maknete kompletno? 

Molim te da odgovoris kao moderator. 

Hvala

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Scrappy kaže...

Mogao si dati upozorenje ili karton onom troleru koji konstantno daje TD za sve i svasta. Kao sto je bilo rjeseno u temi "Slike vaseg Hardvera". 

http://imgur.com/a/gQSx8#0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Pirat,zasto ne vratite javno TD i TU ili ne maknete kompletno? 

Molim te da odgovoris kao moderator. 

Hvala

Do sljedećeg update foruma ništa,a onda možda bude opet omogućeno da vidite tko vam lupa tu/td,možda potpuno maknemo td il nešto treće.

Rupy kaže...

Mogao si dati upozorenje ili karton onom troleru koji konstantno daje TD za sve i svasta. Kao sto je bilo rjeseno u temi "Slike vaseg Hardvera". 

Koliko ja vidim još uvijek se dijele td u temi "Slike vašeg hardvera"

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 14:02 (pirat).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Scrappy kaže...

KLIK.

16 godina
moderator
Rupy kaže...
Da, jos se uvijek dijele i dijelit ce se ubuduce, ali je pitanje da li se jos uvijek radi o istom troleru/kenjatoru! Znam da imate uvid tko/gdje dijeli TD, i iz toga se moze iscitat da li osoba trola ili ne. Zbog toga je @Lazarus kaznio tog kretena. Ako ne znas kako, posavjetuj se s kolegom Lazarusom

Govoriš stvari o kojima nemaš pojima.

Ja isto mogu napisat takav plavi post,al to ne znači da vidim tko lupa tu/td.

Ajmo se sad vratiti na temu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo novi pack gameplay videa: 

http://www.youtube.co

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 16:15 (Firefox72).
Moj PC  
15 4 hvala 8
13 godina
Battlefield 4

Hvala!

Al vise nemam volje ovo gledati. Sve isto, a meni zao sto nisam imo prilike zaigrat :)

Ima nesto sto jos da sad nismo vidjeli?

Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice