Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...
BFBeast kaže...

koje ste vi placipice bf ono bf ovo, daj oladite malo , hebo vas bf. nevriti se svijet oko bf-a. citam ove postove i nevjerujem.

{#} Naziv teme je Battlefield 4. Barem ja tako mislim.

ma znam ja to sve ali citajuci ove postove stekao sam dojam da nekima ljudima zivot ovisi o battllefiledu. pa se piatam dali uopce sta rade osim sto provjeravyaju novostiu o bf4 i provjeravaju citere u bf3 i pb stranicama. neki ljudi su malo previse otisli u virtualni svijet i zaboravili na stvarni svijet.

13 godina
odjavljen
NiramX kaže...
ARazer kaže...

Nije moguće da mete prašinu ili da igra na toliko frameova? {#}

Oboje. 1. Nema metlu. 2. Jednostavno nemoguće.

Moguce je jer je on Djukac  {#} . Decki iz X klana su mu dali Casio kalkulator da na njemu igra jer ak mu daju bolji komp pobije i svoje {#}.

Ako ne vjerujes dodji na njihov server pa ce ga pustit na tebe . Ali nemoj poslije doc ovamo se plakat {#}.

13 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
NiramX kaže...
BFBeast kaže...

koje ste vi placipice bf ono bf ovo, daj oladite malo , hebo vas bf. nevriti se svijet oko bf-a. citam ove postove i nevjerujem.

ma znam ja to sve ali citajuci ove postove stekao sam dojam da nekima ljudima zivot ovisi o battllefiledu. pa se piatam dali uopce sta rade osim sto provjeravyaju novostiu o bf4 i provjeravaju citere u bf3 i pb stranicama. neki ljudi su malo previse otisli u virtualni svijet i zaboravili na stvarni svijet.

Sta tebe briga sta drugi ljudi rade.

Mogu zivjet u kojem svijetu hoce, ali slutim da su ljudi ovdje takvi.

Samo zato jer si ti "stekao takav dojam", zato jer ih samo ovdje vidis ne znaci da su cijelo vrijeme ovdje.

I daj ohladi, tema je "Battlefield 4" , a ne "ljudi koji postaju u temi Battlefield 4"

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
protjeran
BFBeast kaže...
NiramX kaže...
BFBeast kaže...

A ti si nick napravio po bf-u... mudina

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
Doca15 kaže...

Nema nikakve šanse da na ultra sa 560ti SLI igrate gulf of oman 64igrača normalno,imat cete 30fpsa mozda i manje.Isto tako i sa caspianom i ostalim velikim mapama.

bezveze dajete TD a nemate pojma o čem pričate.{#}

Zašto ne? Grafa zadovoljava velike kriterije sama po sebi, kamoli SLi. 2gb vram-a je sasvim dovoljno za igranje 1080p, i još ak su na 1ghz clockane to je 10+, ja igram sa dve 6850 bez beda bf3 multi na ultra na syncmasteru P2450... 

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
13 godina
Battlefield 4

na kolko fpsa,daj ne pricaj gluposti,ak je u SLiu nemaju 2gb vrama,to nema veze.

Probaj conquest 64igrača na caspianu ili firestormu pa ces vidit da nije igrivo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 22:46 (Doca15).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

na kolko fpsa,daj ne pricaj gluposti,ak je u SLiu nemaju 2gb vrama,to nema veze.

Probaj conquest 64igrača na caspianu ili firestormu pa ces vidit da nije igrivo.{#}

Igrivo je, ali igra ne diše punim plućima.

13 godina
Battlefield 4

Ako niste znali igra izgleda skoro isto na med i ultra.Tak da nema potrebe u mp za ultra postavke,osim mesha,a aa nije ni potreban.Rađe cu igrati sve na low samo mesh na ultra pa da imam normalan fps nego da stavim na ultra pa da igram na 15 fpsa i jedva se cijev od tenka okreće.Nema smisla.{#}

Moj PC  
8 5 hvala 2
13 godina
32fps je minimalno sto sam imao, evo sad testirano..
George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Ako niste znali igra izgleda skoro isto na med i ultra.Tak da nema potrebe u mp za ultra postavke,osim mesha,a aa nije ni potreban.Rađe cu igrati sve na low samo mesh na ultra pa da imam normalan fps nego da stavim na ultra pa da igram na 15 fpsa i jedva se cijev od tenka okreće.Nema smisla.{#}

ak imas dobar komp ima smisla i to kakvog jer igra donosi neviden vizualni ugodaj popracen i takvim zvukom! cisti Hollywood!{#}

http://media.moddb.com/images/games/1/15/14256/SUPPORT.jpg

http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2013/02/BF3_End_Game_CTF_Kiasar_Railroad_v2.jpg

http://cloud.playerattack.com/media/title/7473/2011-10-30/battefield_3_-_back_to_karkand_-_strike_at_karkand_screens__2.jpg

http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/Battlefield3/Battlefield%203%20-%20MP%20screens%20-%2010.24%20-%20Valley01.jpg

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 2:39 (Stjepanj).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

I od toliko efekata ne skužiš protivnika negdje u nekoj sjeni. Ja igram na totalno izmjesanim postavkama sa 120 fps-a lock i bmk. Igra izgleda dobro. Caspian i ove velike mape zna tu i tamo past na 90 fps-a. Reza 1680x1050

Texture -high, shadow -med, effect -low, terrain decoration -low, terrain quality -med, mesh -ultra, a deferred -off, a post -off, motin blur -off, anistropic filter -16x, ambient occ -off.

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Zbog takvih low lvl što se cijelo vrijeme dive grafici se bezveze živciram jer uzmu tenk il chopper i bezveze se voze i dr*** po mapi.

Stjepanj ovo sto si stavio slike nema nikakvog smisla u mp,jer se u mp ne diviš grafici nego igraš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 8:46 (Doca15).
Moj PC  
6 13 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...
Doca15 kaže...

ak imas dobar komp ima smisla i to kakvog jer igra donosi neviden vizualni ugodaj popracen i takvim zvukom! cisti Hollywood!{#}

http://media.moddb.com/images/games/1/15/14256/SUPPORT.jpg

http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2013/02/BF3_End_Game_CTF_Kiasar_Railroad_v2.jpg

http://cloud.playerattack.com/media/title/7473/2011-10-30/battefield_3_-_back_to_karkand_-_strike_at_karkand_screens__2.jpg

http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/Battlefield3/Battlefield%203%20-%20MP%20screens%20-%2010.24%20-%20Valley01.jpg

Ako je bolja grafika bolji su i zvukovi iz igre?

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
17 godina
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja se samo nadam da če moja 6950 1GB vrtjeti BF4 barem na medium.

Edit: Konačno sam stavio detalje pod moj PC pa tako možete vidjet i ostatak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 11:31 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Zbog takvih low lvl što se cijelo vrijeme dive grafici se bezveze živciram jer uzmu tenk il chopper i bezveze se voze i dr*** po mapi.

Kak te nije sram napisat nekom da je low lvl i da se divi grafici?

Fuj!

16 godina

Možda napokon pokažu nešto drugo osim hrpe pepela i komada zgrade ;)

Origin: mrxa
17 godina
Firefox72 kaže...

Ja se samo nadam da če moja 6950 1GB vrtjeti BF4 barem na medium.

Edit: Konačno sam stavio detalje pod moj PC pa tako možete vidjet i ostatak.

Zaboravio si staviti SSD kad si popunjavao "Moj PC".

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 4

Sad malo brijete, na 1920x1080, sve ultra osim textura, ugasen msaa, 8x aa mi vrti avg 100 frameova (sa 16xaa i ultra tex radi na 65-70). Ove fore da caspian i gulf i sta ja vec znam ne rade kak treba su glupost. Pitao sam za BF4, a ne za BF3 kako radi jer mislim da najbolje sam znam kako mi radi BF3, (na ultra(bez msaa), "and that's a fact"...

EDIT: Ovo za igrivost sto je neko spomenuo, napravio sam si tak da vrti 100 tak da kad i padne, padne na 70-80 da mi ne trzne u bitnom trenutku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 12:18 (Qudek).
Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ne znam je'l bilo, pogled iz(a) broda na rušenje nebodera u Shanghai-u:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
TomoR kaže...

Ne znam je'l bilo, pogled iz(a) broda na rušenje nebodera u Shanghai-u:

Zgodan ovaj val, al ne zgodan odnos njega i plovila...valjda će rješit za betu 

Origin: mrxa
17 godina
Battlefield 4

Evo još malo od Shoshe, nema komentara, samo za gledat:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Još se nisam odlučio između standard i digital deluxe edition-a. Imam BF3 premium tako da je jedina razlika u ona 2 gold battlepacks-a. Ajde mala anketica, koliko vas je do sada (pred)naručilo standard edition a koliko DD?

6 Digital Deluxe
19 Standard Edition
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

treba se vratit natrag na bad company 2.. jbes b4

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:19 (=xfact=).
Moj PC  
7 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Još se nisam odlučio između standard i digital deluxe edition-a. Imam BF3 premium tako da je jedina razlika u ona 2 gold battlepacks-a. Ajde mala anketica, koliko vas je do sada (pred)naručilo standard edition a koliko DD?

Cuj svi koji imamo pristup beti cemo standard,to je jedina bitna razlika naprema deluxe

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Planiram prodati stari steam acc i uz pare koje dobijem dodati koji novcic po potrebi i uzeti BF. Dilema je dali uzeti trojku ili pričekati 4.?

Trojku bi uzeo čisto zato jer neznam koliko če mi se konfa dobro nositi s četvorkom. Nebi htio pljunuti 400 (ili kolko vec) krznenih pa da mi kanta štuca kad se dogodi neka eksplozilja na ekranu ili sčično,a opet neznam koliko će ljudi prijeći s trojke na četvorku,pa da ne zjapim sam na serveru.

I s obzirom da baš ne pratim temu jel se zna kad bi trebala izaći četvorka?

5 Uzmi trojku
26 Pričekaj četvorku
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 17:53 (Zin8).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Planiram prodati stari steam acc i uz pare koje dobijem dodati koji novcic po potrebi i uzeti BF. Dilema je dali uzeti trojku ili pričekati 4.?

Trojku bi uzeo čisto zato jer neznam koliko če mi se konfa dobro nositi s četvorkom. Nebi htio pljunuti 400 (ili kolko vec) krznenih pa da mi kanta štuca kad se dogodi neka eksplozilja na ekranu ili sčično,a opet neznam koliko će ljudi prijeći s trojke na četvorku,pa da ne zjapim sam na serveru.

I s obzirom da baš ne pratim temu jel se zna kad bi trebala izaći četvorka?

Četvorka izlazi 29.10.

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pa i nije tako daleko. Taman prodam ovaj steam i ušparam koju kintu,a gdi se najjeftinije da nabavit?

I dali da preorderam ili pričekam malo nakon izlaska da cijena padne(ako će pasti)?

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Zin8 kaže...

Pa i nije tako daleko. Taman prodam ovaj steam i ušparam koju kintu,a gdi se najjeftinije da nabavit?

I dali da preorderam ili pričekam malo nakon izlaska da cijena padne(ako će pasti)?

http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice