Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

bf3 nemoze sa 2 560ti na ultra a kamoli bf4.

High mozda.{#}

Moj PC  
3 10 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Glavas kaže...
Qudek kaže...

Što mislite jel mi treba 780 gtx za BF4, ili je trenutni "loadout" dobar? (za high/ultra)

Treba ti.

You dont need it, you want it! :)

Origin: mrxa
16 godina
Battlefield 4

A di ste nabavili igru? Pitam jer vidim da sa sigurnošču odgovarate kao da je već imate.

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
Doca15 kaže...

High mozda.{#}

ja imam 560 ti i derem sve na ultra sa 70 fps (bez AA)

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Sa dvije GTX560Ti ici ce na Ultra.

EDIT: Moras iskljuciti MSAA zbog vrama jer se desava pad fps-a na 10 slicica koji traje 3-4 sekunde. :)

13 godina
Battlefield 4

Nema nikakve šanse da na ultra sa 560ti SLI igrate gulf of oman 64igrača normalno,imat cete 30fpsa mozda i manje.Isto tako i sa caspianom i ostalim velikim mapama.

bezveze dajete TD a nemate pojma o čem pričate.{#}

Moj PC  
8 9 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Za koju zemlju je zasad najjeftiniji battlefield(deluxe)?

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Doca15 kaže...

High mozda.{#}

Dereš, ali na kojoj rezoluciji? {#}

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neka se jave i objasne ovi sto daju TD zbog cega su dali. Battlefield 3 Ultra 4XMSAA je neigriv sa grafickom koja ima 1GB Vrama (cak i singleplayer). Znaci isprobao sam HD7850 1GB i HD7850 2GB na Ultra postavkama i 4XMSAA (1080p). Sa kartom koja ima 1GB desava se fps drop npr. igra ide na 45frejmova, zatim pada na 15frejmova i tako se vuce 3-4 sekunde. Preciznije, kada igra povuce iznad 1.2GB VRAM-a desi se fps drop, a kada je zauzece VRAM-a ispod 1200MB - radi ok.

Moj PC  
1 8 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

Neka se jave i objasne ovi sto daju TD zbog cega su dali. Battlefield 3 Ultra 4XMSAA je neigriv sa grafickom koja ima 1GB Vrama (cak i singleplayer). Znaci isprobao sam HD7850 1GB i HD7850 2GB na Ultra postavkama i 4XMSAA (1080p). Sa kartom koja ima 1GB desava se fps drop npr. igra ide na 45frejmova, zatim pada na 15frejmova i tako se vuce 3-4 sekunde. Preciznije, kada igra povuce iznad 1.2GB VRAM-a desi se fps drop, a kada je zauzece VRAM-a ispod 1200MB - radi ok.

Samo za boldirano

AMD Athlon 6000+

Radeon HD 5850 1GB

i 4gb rama

BF3 Singleplayer na 1280x1024 na ultra postavkama preso

Da je bilo neigrivo vjerovatno nebih ni igro

Dok je druga prica bila sa Mp.

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Bilo bi lijepo da o tome pisu ljudi koji imaju 560 ti a ne po svom svjetonazoru .

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 17:32 (Alien 22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Neka se jave i objasne ovi sto daju TD zbog cega su dali. Battlefield 3 Ultra 4XMSAA je neigriv sa grafickom koja ima 1GB Vrama (cak i singleplayer). Znaci isprobao sam HD7850 1GB i HD7850 2GB na Ultra postavkama i 4XMSAA (1080p). Sa kartom koja ima 1GB desava se fps drop npr. igra ide na 45frejmova, zatim pada na 15frejmova i tako se vuce 3-4 sekunde. Preciznije, kada igra povuce iznad 1.2GB VRAM-a desi se fps drop, a kada je zauzece VRAM-a ispod 1200MB - radi ok.0

Nije moguće da igraju na tako visokim postavkama. Citiram samog sebe:

Baš kao i u slučaju RAM- a, Battlefield 3 zna "pojesti" puno memorije. 1,5 GB, da budemo precizniji. Stoga, ako planirate igrati na većim rezolucijama i većim postavakama od Medium obavezno nabavite karticu s 1 GB memorije. U suprotnom je i 512 MB sasvim dovoljno.

Neovisno o MSAA, čim je Texture Quality na Ultra ili High, igra posegne za 1,2 GB, a sa svime ostalim dođe do vrha.

15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Doca15 kaže...

High mozda.{#}

My Pc -

Something witty.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

high postavke,hbao i 4xMSAA,16xAF,AA post Off i igra povuče oko 1400MB grafičke memorije

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Xpider kaže...
Almin94 kaže...

boldano,to je razumljivo...onda 5850 potegne na ultra

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sa 560ti sam igrao na FullHD-u sve Ultra osim AA na 2xMSAA.

I islo je na 30-35 fps-a bez frke (i vise ponekad, do 40), kako na kojim serverima naravno, kada je server sa 64 igraca pun

onda malo stuttera.

No taj stutter me i hebo, pa sam bacio upgrade...sada se nemoram vise brinut

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:44 (Marcuskac).

1 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

i tebi je igrivo na 30fpsa,i na kojoj mapi si imao 30-35 sigurno metro.{#}

I ne kužim zasto sve mora biti na ultra,nekima je moto glavno da je sve na ultra kog briga dal je igrivo ili ne i onda se samo šeču po mapi i dive se grafici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 19:06 (Doca15).
Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

I islo je na 30-35 fps-a bez frke (i vise ponekad, do 40), kako na kojim serverima naravno, kada je server sa 64 igraca pun

onda malo stuttera.

Tebi je jasno da ne možeš ostvariti puni potencijal ispod 60 fps- a? Osim ako nemaš monitor od 120 Hz, onda 120.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Marcuskac kaže...

onda malo stuttera.

Tebi je jasno da ne možeš ostvariti puni potencijal ispod 60 fps- a? Osim ako nemaš monitor od 120 Hz, onda 120.

Meni jasno da mi se ispod 60 nece spustat (jer monitor moj ide na 60Hz), a to je bitno da nema stuttera.

Tj. da FPS stalno ne pada/raste.

Bitno da je stabilan, a ovima kojima nije igrivo na 30FPS-a, ako pocnes igrat tako naviknes se

tek kada igras na 60-fps malo dulje cudno ti je igrati na 30 fps-a jer si se naviknuo da vise, tako je meni sada.

Ali je svejedno igrivo, jos uvijek mozes uzivati u igri.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 19:59 (Marcuskac).
13 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

Meni jasno da mi se ispod 60 nece spustat (jer monitor moj ide na 60Hz), a to je bitno da nema stuttera.

Bitno da je stabilan, a ovima kojima nije igrivo na 30FPS-a, ako pocnes igrat tako naviknes se

tek kada igras na 60-fps malo dulje cudno ti je igrati na 30 fps-a jer si se naviknuo da vise, tako je meni sada.

Igrivo je, ali ubijaš skill.

13 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Marcuskac kaže...

Igrivo je, ali ubijaš skill.

Jee pogledaj Djukca sa svojih 10 - 11 FPS ova mete prasinu s nama po Caspianu {#} .

13 godina
Wolf88 kaže...

Pa jesi probao kliknuti Add to cart?

Kad kliknes pise da treba odabrati:-RU ili -EN + DLC (+$15)

Ja ne vidim opciju samo EN.

Neznam meni isto neće, ali mi je friend preordao i kaže da je normalno uzeo englesku verziju bez dlc.

Sad sam baš poslao upit pa ću vidijeti

Dobio si kakav odgovor?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Xpider kaže...
Almin94 kaže...

Samo za boldirano

AMD Athlon 6000+

Radeon HD 5850 1GB

i 4gb rama

Povuci ces, to je normalno jer igras na 1280x1024. Ja govorim za 1080p. Ne znam zasto uopce pises jer nisi igrao na 1920x1080.

17 godina
mrxa1 kaže...
Scrappy kaže...
Bruno_K!ng kaže...

A ja mislim da je to svejedno full igra.Pa ako na battlelogu piše da si preorderao onda si preorderao.Nema im igre u originu ali možda stvarno treba malo sačekat pa će se pojaviti.Neznam ali pošto piše da su preorderali na battlelogu onda ja mislim da je to to.Ne vjerujem da je to neki bonus pack ili nešto slično.

ajde ti lijepo uslikaj račun pa čemo ti onda vjerovat... ovak samo puste bajke prodaješ

Ako nema u originu onda nema ni igre jer sam nedavno osvojio tagove za BF4 na ebayu gdje mi se seller javio nakon par dana da će mi poslat još jedne ako kupim...za 6,50 dolara sam dobio 2 dog-taga i 2 koda u onim folijicama (stavim fotku).

Dostava je bila 20dolara iz kanade ali opet isplativo u odnosu na ostale aukcije :)

E sad dolazimo do glavnog dijela. Ja sam već napravio preorder igre pa imam onaj natpis na battlelogu...sad kad sam upisao ovaj kod, pojavio mi se još jedan al jasno nije mi iskočila još jedna igra u Originu.

Kolegi koji je dobio taj drugi dog-tag isto tako pokazuje na battlelogu da je prednaručio igru ali u originu nema ništa...što je i normalno i očekivano :)

Tak da je ovo vjerovatno ili DLC ili ti battlepackovi...nitko nije idiot da bi tako jeftino prodavao cijelu igru....

P.S.da se nadodam, u originu kad otvorite bf4, tko ga ima, može vidjet koji još frendovi sa liste su odradili prednarudžbu...onaj koji nema u Originu neće bit na toj listi pa taman da 300kodova upiše...jbg 

I ja sam kupio to - još nisam aktivirao, ali na samom papiru piše da je kod "samo" za China Rising DLC, ali ću čekati dok ne izađe igra, možda dobijem(o) i igru.

Također, bio sam u subotu u Saturnu u Austriji, držao dotičnu BF4 kutiju u ruci (i da, je 5€ joj je cijena), ali na kutiji lijepo piše da se radi "samo" o preorderu, i da je unutra kod za dodatni sadržaj unutar igre. Ali, nekako imam dojam da se tu netko jako dobro zaribao na potezu EA/prodaja, jer preorder bi trebala biti prazna kutija, pa dok izađe igra samo dodaš razliku na cijenu, ili dobiješ dotičnu s popustom. Nisam kupio kad sam već imao kod od dogtagova.

Nadam se najboljem za sve koji kupiše, a 5€ za Battlepack, a možda i punu igru nije veliki rizik, pa tko može neka proba.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Jee pogledaj Djukca sa svojih 10 - 11 FPS ova mete prasinu s nama po Caspianu {#} .

Ne bih rekao da je to moguće. Čudo od čovjeka. No, bio bi još bolji da ima veći framerate.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije moguće da mete prašinu ili da igra na toliko frameova? {#}

Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
protjeran
ARazer kaže...

Nije moguće da mete prašinu ili da igra na toliko frameova? {#}

Oboje. 1. Nema metlu. 2. Jednostavno nemoguće.

13 godina
protjeran
BFBeast kaže...

koje ste vi placipice bf ono bf ovo, daj oladite malo , hebo vas bf. nevriti se svijet oko bf-a. citam ove postove i nevjerujem.

{#} Naziv teme je Battlefield 4. Barem ja tako mislim.

6 4 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...
BFBeast kaže...

koje ste vi placipice bf ono bf ovo, daj oladite malo , hebo vas bf. nevriti se svijet oko bf-a. citam ove postove i nevjerujem.

{#} Naziv teme je Battlefield 4. Barem ja tako mislim.

A čovjek se zove BFBeast hehehe

Origin: mrxa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice