Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Opet pitam, odakle izvlačiš info za nove konzole? Nisu službeno ništa o njima pričali.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Danny_HR kaže...

Mape se u BF3 nisu radile prema restrikcijama na konzolama, neće ni sada. Samo su na konzolama prorijeđene i na njima je manje igrača.

Radi se i za X360.

ok, kako koje, vanilla mape jesu (pogotovo rush), malo su popravili situaciju sa DLC mapama :)

Battlelog: LateralusX
15 godina
Danny_HR kaže...

Opet pitam, odakle izvlačiš info za nove konzole? Nisu službeno ništa o njima pričali.

Ma kako nisu, dal nije negdje bio neki info da će bit i za stare i za nove. Za stare klasika, za nove slično kao i pc.

Nešto sam negdje čitao ali ubij me ako se sjećam sad svega toga jer toliko je toga kao izašloi, potvrđeno/nepotvrđeno...nezz.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Marcuskac kaže...
Danny_HR kaže...
I dosadnoj igri. :)

Molim?

Ok, sada neznam dali je sarkazam.

ARMA 3 nije dosadna, zapravo kada naucis kako igrati, takticki, a ne trckarat uokolo,

Kada se udruzis sa svojim timom, ova igra je puno zabavnija nego sto neki misle.

No BF3 i ARMA se nemogu usporedjivat, isto kao i COD i BF3.

Po meni ARMA 3 je zabavna ako znas igrat, organizirat se, i ima puno vise ozbiljnijih igraca.

Battlefield 3 je superioran u grafici, tu nema sumnje.

ARMA ima ogromnu mapu, vise vozila, oruzja, slobode. (Ne kazem sada da je bolja, nemojte odmah svi rage na mene)

Kada dobis kill puno je zadovoljavajuce, a i teze.

Preklinjem vas nemojte zapocet raspravu između arme i bf-a. Jer te 2 igre nemaju veze jedna s drugom. Meni je dosta terećenja scoreom i unlockanjem oruzja, gluposti. Hocu nesto drugog tipa i arma mi odgovara. Od danny-a je jako nezrelo rec "i dosadnoj igri" od tebe bi bilo još nezrelije zapocet raspravu na temu bf vs arma. To je kao battlefield 4 vs fifa 2012 lol.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma kako nisu, dal nije negdje bio neki info da će bit i za stare i za nove. Za stare klasika, za nove slično kao i pc.

Nešto sam negdje čitao ali ubij me ako se sjećam sad svega toga jer toliko je toga kao izašloi, potvrđeno/nepotvrđeno...nezz.

Nije, potvrđeno je samo za X360, PS3 i PC. O novim konzolama nisu pričali. To ne znači da neće doći na nove konzole, ali još nema službenog infa.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Preklinjem vas nemojte zapocet raspravu između arme i bf-a. Jer te 2 igre nemaju veze jedna s drugom. Meni je dosta terećenja scoreom i unlockanjem oruzja, gluposti. Hocu nesto drugog tipa i arma mi odgovara. Od danny-a je jako nezrelo rec "i dosadnoj igri" od tebe bi bilo još nezrelije zapocet raspravu na temu bf vs arma. To je kao battlefield 4 vs fifa 2012 lol.

Nisam mislio dosadnoj u pravom smislu te riječi, ali dosadnom iz perspektive igrača koji voli online napucavanje.

ArmA je vrhunska igra, ali zbog svog velikog learning curvea, sporog i taktičkog pristupa dosadna je kad pričamo o online šuterima.

To je zasebna biljka i kao takva nema mjesta na ovoj ni bilo kojoj sličnoj temi.

14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Po meni Crysis i BF imaju najbolju grafiku.

A to da li je to Frostbite 2.5 ili 3 ne kuzim se.

Ali realno gledano i jedni i drugi nemaju nikakvog

pomaka u grafici.Sve izgleda isto kao Crysis 1 do 3ice ili

BFBC2 i BF3.Za bolju grafiku,koju ljudi ocekuju,treba biti

velike razlike.A ovdje su po meni minimalne ili nikakve.

Čuj ti onda nevidiš dobro ...imaš ozbiljnih problema s vidom.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mene nervira jedna stvar. Ja se zovem Danny, a kad po bf temama neko napiše u post Danny uvijek mislim da se meni neko obraća....

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
athlon64 kaže...

Nisam mislio dosadnoj u pravom smislu te riječi, ali dosadnom iz perspektive igrača koji voli online napucavanje.

ArmA je vrhunska igra, ali zbog svog velikog learning curvea, sporog i taktičkog pristupa dosadna je kad pričamo o online šuterima.

To je zasebna biljka i kao takva nema mjesta na ovoj ni bilo kojoj sličnoj temi.

Da, slazem se. To bi bilo dosadno igračima koji žele žar klasičnih fps-ova. Ali ja kao i veliki broj igrača to viže ne želi i arma mi pruža nešto mnogo interensantnije.

Apsolutno se slažem da nema mjesta u ovoj temi ali je onda nemoj uvlačiti u nju besmislenim komentarima.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Battlefield 4

Hmm, nitko nije komentirao kako se brzo lik heal-a.

Znam da je SP, i moguće da neki ueberN00bMegaEasy mod, samo za pokazati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta sad, nisam ja nikakvu raspravu zapoceo.

I sam sam rekao da ih je nemoguce usporedjivat...

Nevermind, nazad na temu.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

jos jedna bitna stvar koju BF4 treba je tutorial sustav, vecina igraca u BF3 ni nakon godinu i pol ne koristi spotanje
a napredinje stvari, kao npr. sjesti na suvozacko mjesto u little birdu pa stisnuti 2 za laser designator zna valjda <1% igraca

america's army (jos iz 2002.) je imao odlican sustav da nije dopustao koristenje mogucnosti igre dok se ne zavrsi obuka. ali mislim da se to protivi politici EA: svi moraju biti pobjednici, ribbons for everyone

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:56 (Lateralus).

17 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xyan kaže...

zdenko, ako govorimo o mehanici igre, onda si potpuno u krivu. Mehanika kretanja i fizika su implementirane u sam enine igre, koji je ostao isti - Frostby(i)te (neda mi se guglat). To sto ce ga mozda dodatno iskoristiti, to je druga stvar. Dakle osjecaj u igri bi trebao biti gotovo isti kao BF3, al mozda poprave neke stvari pa neces zapinjat za svako nepostojece smece na podu, preskakat 3x ogradu koju si trebao iz prve preskociti i tako...

O cemu ti pricas, "mehanika kretanja i fizika su implementirane u sam engine koji je ostao isti" ta izjava nema smisla iako je posredno tocna - kretanje i mehanika u igri neproizlazi iz koda na kojem je Frostbite 2 zasnovan, engine sluzi kao osnova za izvrsavanje kodova koji su programirani za svaku igru posebno - znas li koliko igara ima koje su zasnovane na Frostbite 2 od voznji pa do drugih igara koje nemaju veze sa ponasanjem i modelom fizike koja se nalazi u Battlefieldu 3 - to je vezano iskljucivo za nacin na koji je programirana igra - programiranje enginea je neusporedivo teze nego programiranje igre, mozda je engine modificiran zbog novih hardwareskih mogucnosti koje nisu postojale pri prvobitnom programiranju, sto se tice igre sigurno je igrana na PC sa kontrolerom jer na ps3 i xboxu ovako nemoze izgledati a malo je vjerovatno da je ovo igrano na PS4 i jos manje vjerovatno da je na x boxu (durango) novom jer bi to sigurno izazvalo vise publiciteta nego sama igra...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 14:00 (PR0MATRAC).
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Nije, potvrđeno je samo za X360, PS3 i PC. O novim konzolama nisu pričali. To ne znači da neće doći na nove konzole, ali još nema službenog infa.

A onda dobro, ako je tako, možda još i bolje, što će bit i za ps3 i xbox360, možda neće trebat neko super duper računalo.

Ali i dalje ne vjerujem da je ovo frostibite 3.

Lateralus kaže...

jos jedna bitna stvar koju BF4 treba je tutorial sustav, vecina igraca u BF3 ni nakon godinu i pol ne koristi spotanje
a napredinje stvari, kao npr. sjesti na suvozacko mjesto u little birdu pa stisnuti 2 za laser designator zna valjda <1% igraca

america's army (jos iz 2002.) je imao odlican sustav da nije dopustao koristenje mogucnosti igre dok se ne zavrsi obuka. ali mislim da se to protivi politici EA: svi moraju biti pobjednici, ribbons for everyone

Ma kakva obuka brate, pa kupiš za 10-20 eura sve otključano i peri deri :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

Ma, to su fore i fazone. Mogu ga zvat kako hoće, frostbite 2,5 ili 2,05456486_pre_alpha_vražjamater,ili frostbite 15. Tak svejedno. Imaju jedan engine, sa svakom novom igrom  ga dorađuju i to je to. Neki drugi developer/izdavač će imat drugačiji pristup. Epicovci recimo, ne vole stavljet nikakve brojkice pored Unreala.

BF3: _P3rky_xXx
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Perki, kako? A naslov?

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina

Nja, popustili i oni. Znam da su dugo baš inzistirali da se zove samo Unreal, bez ikakvih brojki. To su ionako isključivo marketinška sranja. Ako ćemo bit pošteni, kako bi se trebao zvat engine na kojem radi COD ? Quake 3.92?

BF3: _P3rky_xXx
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

hahahah najjače su mi izjave "ovo nije frostibte 3 ,to je dvojka,ispolirana dvojka"

WTF

pa vi ste fulali zanimanje, čudi me što svoj dar prepoznavanja engine-a i mehanike same igre trošite uludo na forumu umjesto da ga "brusite" na pripadajućim mjestima. rofl

bf4 će biti znatno bolji od trojke u to sam siguran nakon viđenog gameplay-a pa makar on bio SP i trajao svega 17 minuta.

6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Decki

All my hype is gone

Zbog ovog :P

Salim se, ova jesen ce biti zabavna :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

pogledajte si detalje BF3 na Originu:

17 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja mislim da ce neke od nas ova igra kostati puno vise od 50-70 eura. Nemamo jos podatke za sys req, ali gotovo je sigurno da cemo morati potrositi dosta novaca na hardware.

Drugi problem je, za mene, PS 3-4. Nisu nigdje rekli, ili ja nisam vidio, hoce li biti posebna igra za PS3, a druga za PS4. Vjerovatno cu igrati na PC-u, ali razmisljam i o drugim opcijama.

Imaj jos dosta do izlaska bete, a jos vise do kraja godine, ali kad su vec napravili toliki hype mogli su nam dati i vise informacija. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...

Ja nemam - sad sam pogledao preko teamviewera... Jel to možda vezano uz neku drugu igru?

Test 1

Test 2

Test 3

Test 4

Test 5Test 6Test 7

Test 8

Test 9

Test 10

Test 11

• Nest
  • nest p 1
  1. 1. wewg
  2. 2. 2634

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 12:30 (Friday).
16 godina
Marcuskac kaže...

Decki

All my hype is gone

Zbog ovog :P

Salim se, ova jesen ce biti zabavna :D

Zar GTA V je najavljen za PC ? po zadnjim saznanjima rekli su da će razmotriti oko PC i Wii U

A highly anticipated game,[27][28][29][30][31] GTA V is due for release on 17 September 2013,[5] for the PlayStation 3 and the Xbox 360.[32] A release for the PC or Wii U is being considered by Rockstar, but has not been officially announced.[33]

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#} Sry, nije jos za PC najavljen, mislim, ali bit ce.

Nazad na temu!

1 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
Lateralus kaže...

Ja nemam - sad sam pogledao preko teamviewera... Jel to možda vezano uz neku drugu igru?

On je bio kupio MOH Limited.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

prije pola sata ni meni nije bio bf4 beta, al vidim sada da je dodana. ali i ja imam moh-u, možda je do toga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:08 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

i ja imam betu pod ekspanzijama za bf3

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja nemam MOH, samo Premium, pa vidim betu...

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

i ja imam betu pod ekspanzijama za bf3

Ja nemam(BF3 rus, Premium indijac :P)

Ima li netko kod za 15% popusta da proba samo radi li za preorder? Njih je lagano nabaviti od supporta, a može su uštediti 10€

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice