Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Niste u toku, spol odavno ne definiraju spolni organi vec rezultat u bf3 (uskoro bf4)...

Mala ispravka.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
5 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
jopis kaže...

kad sam te izrokao ko zadnjeg nuba s c4 si pobjego...enough said...sad si tu kao faca, apobjego si kad je ceco velki conq uskljucio...mislim kolko moras bit pro da rokas sa tenkom po pjesadiji, a druga strana nema ni qurac na glavi da puca.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
protjeran
xyan kaže...
jopis kaže...

kad sam te izrokao ko zadnjeg nuba s c4 si pobjego...enough said...sad si tu kao faca, apobjego si kad je ceco velki conq uskljucio...mislim kolko moras bit pro da rokas sa tenkom po pjesadiji, a druga strana nema ni qurac na glavi da puca.

Ma pusti ga xyan, vidis da je njubara zesca, zavuce se u oklop i prasi po nemocnoj pjesadiji.

16 godina
xyan kaže...
jopis kaže...

Hahahahaha, rageeeeeeeeeeeeeeee :D

Izrokao 1-8, i to dok sam pucao po engia, medicu, snajpu i amtracku, dobarrrrr {#}

Otišao sam ženi riješit nekakav problem, ak te baš zanima ;), a da sam ostao na velikom cq-u i uhvatio jet, tek bi onda rageao, a ne ovak što sam ti malo izbušio pakšu sa tenkićem{#}

Ajd ajd, ne ljutim se, vidjeh i bolje rage mastere (osim za ovo spominjanje mame, to stvarno nije u redu za tak velkog dečka){#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 22:09 (jopis).
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...
jopis kaže...

Izrokao 1-8, i to dok sam pucao po engia, medicu, snajpu i amtracku, dobarrrrr {#}

Otišao sam ženi riješit nekakav problem, ak te baš zanima ;), a da sam ostao na velikom cq-u i uhvatio jet, tek bi onda rageao, a ne ovak što sam ti malo izbušio pakšu sa tenkićem{#}

Ajd ajd, ne ljutim se, vidjeh i bolje rage mastere (osim za ovo spominjanje mame, to stvarno nije u redu za tak velkog dečka){#}

Noobe, nebi ja nemesis 50 dobio da si ti imao 1-8.... opalio si 2 puta neoprezno mene i mausa u heliju, a 2x si nevjerojatno brzo uocio kako ko hrpa dreka padam iz helija pod 90 stupnjeva na tebe...kao

edit: spominjanje mame je onako genericko u gaming svijetu da se covjek uopce ne bi trebao obazirat na to...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 22:21 (xyan).
16 godina
xyan kaže...
jopis kaže...
xyan kaže...
jopis kaže...

Noobe, nebi ja nemesis 50 dobio da si ti imao 1-8.... opalio si 2 puta neoprezno mene i mausa u heliju, a 2x si nevjerojatno brzo uocio kako ko hrpa dreka padam iz helija pod 90 stupnjeva na tebe...kao

Pics or didnt happen{#}

Insinuiraš da sam čiter? Ajmeeeeee{#}, 1045h i nisi čuo za minimapu i spot, ajme ajme{#}{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa tesko da se dalo spotat pod tim kutem, ali ok, mozda je moja percepcija drugacija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

pa tesko da se dalo spotat pod tim kutem, ali ok, mozda je moja percepcija drugacija...

Nisam te ja spotao nego netko od cca 20 snajpera u našem timu, koji su se naravno hrabro skempali u naš deployment, bili ste spotani sa birdom cijelo vrijeme{#}

14 godina

Je, zbog te mape sam i napisao da LMG na tenkovima nije bas fer. Isao sam ga i ja malo isprobati, inace imam guided.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69488851/349418125/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Je, zbog te mape sam i napisao da LMG na tenkovima nije bas fer. Isao sam ga i ja malo isprobati, inace imam guided.

Nemam lmg na tenku nikad, to je preslabo{#}

16 godina
Battlefield 3

Najbolje runde beefa su kad te peče čmar još 5 dana poslje silovanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 22:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

DA i nije bas fer.... ali prema meni jer ukrao si mi skoro svaki sigurni kill... pobogu ne znam koliko sam kill assistova dobio u toj rundi {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Battlefield 3

Lol humble bundle ekipa...random heli pilot, parodija.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69618972/349195466/

Nitko nije uzeo stinger, niti nas probao skinuti, brutalno, ekipa samo trči i umire. Nitko ne ragea, svi fino igraju... čak i podjednaka partija, nije bilo rejpa...

lol lol i lol 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Najbolje runde beefa su kad te peče čmar još 5 dana poslje silovanja.

Ne, baš naprotiv. Najbolje runde bf-a su kad druge peče čmar od tvog ...

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja se ispričavam radi neugodnih riječi na chatu na kanalima,eto.njub sam...digao mi živce onaj AA i onaj xenon pak jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pregazili ih ko plitak potok {#}

{#}

Battlelog: just_mau5
14 godina
berto kaže...

pregazili ih ko plitak potok {#}

{#}

Jee... jedino sto nas je izvuklo je Cecinih 300 ticketa {#}

17 godina
Battlefield 3

Hoće se netko sad malo napucavati na X3M serveru?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/a7c97fd0-d14f-462d-8d56-7f085c124ddc/X3M-Server-by-G-Portal-de/

Igra mi se baš malo s domaćom ekipom, a server prazan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 1:04 (191x7).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/a7c97fd0-d14f-462d-8d56-7f085c124ddc/X3M-Server-by-G-Portal-de/

Da imam BF3 na mobitelu i da mi se igra iz kreveta mozda i bi {#}

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Da imam BF3 na mobitelu i da mi se igra iz kreveta mozda i bi {#}

BF4 možda i budeš mogao tako... commanderu

13 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69615616/247505760/

Odlična runda!

Ono, do jaja!

Kaže u jednom trenutku Dado104869: "Ako nas baš budu gadno rejpali idemo sa servera."

U tom trenutku smo se spawnali u našoj bazi pošto nismo imali ni jednu točku.

Kažem ja: "Tebi se ne čini kao da nas upravo gadno rejpaju?!"

Par trenutaka nakon toga TV u čelo, pa opet TV, pa opet, pa onda čiter Maus, pa opet TV..... jeeeeeeeeaaaaaa uživancija dooooo jaaaaajjjjaaaaa

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69615616/247505760/

Odlična runda!

Ono, do jaja!

Kaže u jednom trenutku Dado104869: "Ako nas baš budu gadno rejpali idemo sa servera."

U tom trenutku smo se spawnali u našoj bazi pošto nismo imali ni jednu točku.

Kažem ja: "Tebi se ne čini kao da nas upravo gadno rejpaju?!"

Par trenutaka nakon toga TV u čelo, pa opet TV, pa opet, pa onda čiter Maus, pa opet TV..... jeeeeeeeeaaaaaa uživancija dooooo jaaaaajjjjaaaaa

hebeni  DICE nije sposoban srediti servere da rade kako spada nakon dvije godine, postavke za normal server i on okrene na fast spawn..... uzas

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 11:23 (ceco22).
13 godina
ceco22 kaže...

hebeni  DICE nije sposoban srediti servere da rade kako spada nakon dvije godine, postavke za normal server i on okrene na fast spawn..... uzas

Ta mapa je inače jako loše balansirana.

Pogotovo kad je u protivničkom heliću lik koji je 20-ti u svijetu, a leđa mu čuva jetfag i smrad na centurionu.

Još smo ispočetka nešto i radili, al kad su ovi došli - kraj priče.

Fast respawn nije toliki problem kao ovo gore nabrojano.

BTW

Aj na rush stavi manje tiketa jer na 300 moraš izgubit da ga je.beš.

100 recimo?

Ustvari, makni taj rush i pusti Krkand (tamo smo se dobro razguživali jučer) i neki aftermath...

Ovako moj setup izgledao: Krkand, Markiz, Epicentar, Sharqi, Talah i Azadi - 500 tiketa opali po mapi i to je to ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
ceco22 kaže...

Ovako moj setup izgledao: Krkand, Markiz, Epicentar, Sharqi, Talah i Azadi - 500 tiketa opali po mapi i to je to ;)

+1

Mix najboljih mapa iz svih dlceva, možda i sam dođem :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Skilledžija kaže...
ceco22 kaže...

Ta mapa je inače jako loše balansirana.

Pogotovo kad je u protivničkom heliću lik koji je 20-ti u svijetu, a leđa mu čuva jetfag i smrad na centurionu.

Još smo ispočetka nešto i radili, al kad su ovi došli - kraj priče.

BTW

100 recimo?

Ustvari, makni taj rush i pusti Krkand (tamo smo se dobro razguživali jučer) i neki aftermath...

Noshahr kanali, ah ta mapa...

Mali Conquest - RU dominira  (nema Centuriona), a RU dođe s 2 tenka i skida choppere i vozila dok su još u vodi. Rijetko kad US pobijedi

Veliki Conquest - US dominira, Centurion pokriva zastave A, B i C, HAVOC se može samo skrivati iza D i E...

Može se pobijediti 300 ticketa rush defend, ali kada linkaš Battle Report dobiješ TD. Ajmo reći, da za 64 igrača 200 ticketa bi bilo fer.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
Skilledžija kaže...

BTW

100 recimo?

Ovo boldano potpisujem. Na 300 tiketa izgubim volju za životom, a ne za BFom, i što se tiče mapa, također ovaj redoslijed je super.

Inače, fast respawn nema nikakvog smisla.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam ja vec postavljen setup za te nabolje mape iz dlc-a i vanile. Ali cim stavim server zjapi prazan ;/

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice