Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Ju-hu, instalirao BF3, sad ću moći uzet helikopter i zelijetat se u prijateljska vozila, huehuehueuhue
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
Battlefield 3

Jel moguce da mi zamrzava download zbog ovih sad sta su pokupovali ove jeftine BF3 i da ne mogu normalno igru skinut ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Jel moguce da mi zamrzava download zbog ovih sad sta su pokupovali ove jeftine BF3 i da ne mogu normalno igru skinut ? 

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/Having-a-lot-of-trouble-downloading-games/m-p/1395038#M94302

13 godina
Battlefield 3

nikako da promijenim u .ini file.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

http://www.mediacollege.com/microsoft/windows/extension-change.html

nekad mislim da samo ja znam kako google funkcionira...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 23:23 (The Unforgiven).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Znam i ja, pa sam izguglo... sad radi, samo nisam napiso... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 14:24 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Kako nastaviti download ostalih DLC.ova. Samo su mi nestali kada me je pitao da li zelim nastaviti download ili ne kad sam pokrenuo igru ??

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Koja postavka mišs bi bila najidealnija za igrat mislim na DPI na mišu i na ingame postavke sensitivitija jer 1600 mi je previše a 800 premalo ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iv4n0u5 kaže...
Koja postavka mišs bi bila najidealnija za igrat mislim na DPI na mišu i na ingame postavke sensitivitija jer 1600 mi je previše a 800 premalo ?

Ruku na srce ovisi o osobnim preferencama, o rezi na kojoj igraš, koliko mjesta imaš na stolu, da li igraš iz lakta ili iz zgloba...

Ja imam na 1200DPI i jako low sensitivity, btw (na 1920x1080).

Evo i nekih preporuka za postavke miša:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 12:34 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Htio bi si uzeti BF3 za PS3, pa me zanima da li je igrica odlična, mslm kakva su vaša iskustva s njom? Ugl. najbitniji mi je MP
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Mislim da je najbolje početi ignorirati ovu temu kako je to i Špelac napravio - bar dok se ne riješimo ovih zavidnihulovljenih čitera, skriptera i wallhackera, koji na svaki konstruktivni post bacaju Thumbs Down.

Dosta Off topic, više ne pomažem, samo ću pisati gluposti u ovoj temi.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Tezih igraca ima ovdje, koji na svako pitanje lupaju TD. Mislim pacijenti visokog nivoa... Inace rjesio sam ono gore sa DLC.ovima.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...
Htio bi si uzeti BF3 za PS3, pa me zanima da li je igrica odlična, mslm kakva su vaša iskustva s njom? Ugl. najbitniji mi je MP

Da, po mnogima najbolji multiplayer danasnjice. Ako si potpuno nov, trebat ce ti malo vise da se uhodas. Nemoj odustati. Najbolje ti je kad imas drustvo pa ste u chatu.

Bolje iskustvo je na PC-u, ali ako ti je PS3 jedina mogucnost, definitivno uzmi. Pogotovo ako su cijene ko za PC verziju. (ovaj tjedan 5 dolara :)) )

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
zdenko1991 kaže...
jopis kaže...

Recoil mu je nepoznanica, čak i na 93R-u, pas m.... smrdljivu čitersku{#}

Taj decko igra esl i nije nesto posebno. Novi acc, nznam. On je sokerikuko kako igra ovu igru. Noob obicni.

To jel igra esl ili ne me najmanje zanima, jedino zanimljivo u videu je što nema recoila u niti jednom momentu, nigdje, ni supressan, ni pogođen, nikak -.-

@hrca - duboko udahni i čitaj postove kak spada ;)

pa bolje ti duboko udahni i gledaj sta citas....di sam ja spomenuo esl u svojoj poruci!?rekao sam samo da ste kraljevi....ajd  molim vas snimite mi koju vasu rundu zivo me zanima kako to izgleda!!!!!{#}

16 godina
Hrca1981 kaže...
jopis kaže...
zdenko1991 kaže...
jopis kaže...

Taj decko igra esl i nije nesto posebno. Novi acc, nznam. On je sokerikuko kako igra ovu igru. Noob obicni.

To jel igra esl ili ne me najmanje zanima, jedino zanimljivo u videu je što nema recoila u niti jednom momentu, nigdje, ni supressan, ni pogođen, nikak -.-

pa bolje ti duboko udahni i gledaj sta citas....di sam ja spomenuo esl u svojoj poruci!?rekao sam samo da ste kraljevi....ajd  molim vas snimite mi koju vasu rundu zivo me zanima kako to izgleda!!!!!{#}

Ma jok, uopće pa ne znamo kako razmišljaš i na šta pucaš, samo hvala Bogu tako nisko se ne spuštam ni za koga a kamoli ne za nekog ko ti ;)

Runde i kad snimam snimam za sebe a ne za takve odjednomeslskillere kao što si ti ;)

Imaš battlelog profil pa prati, to bar nije teško, ili nisi toliko mudar?

I koliko vidim, niti jednom mi nije odgovoreno na pitanje o norecoilu na 93r-u koji je prilično živahan pištoljić!? Ni o norecoilu pod supressom i primanjem hitova? Ili je to takvima suddenskillerima kao ti sasvim normalno?

EOD s tobom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 18:45 (jopis).
14 godina
Battlefield 3

Upravo završio BF3 Campaign, moram reći da sam jako očaran ostao cijelom pričom, ali malo razočaran jer je kratka, završio sam je za nekih 5 sati.

Isto tako imam neki osjećaj da će kraj BF3 biti početak BF4 ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iskreno, pucacine me nikad nisu vukle...ni SP ni MP...al znao sam ih odigrat eto "et tako da prodjem i to"...al odkako sam poceo jucer BF3 MP igrat...nesjecam se kad sam se zadnji put ovako dobro zabavio i da mi je vrijeme ovako brzo proletilo...i jako mi je zao sta nisam BF3 uzeo prije radi MP-a....al sad znam da takvu necu gresku napravit pa ce ic preorder BF4.

Igrao sam bio i onaj COD i tako to..al nista ne dolazi ni blizu BF3 MP-u....opci kaos na mapi, nikad neznas sta te ceka iza sljedeceg coska i sta moze naletit na tebe ili na sta ti mozes naletit...zvukovi..explozije...sveopci dojam rata i modernog ratovanja stvarno ostao sam ocaran...

Ja i kolega skupa preko skype mic-ovi i deri BF3...vjerujem da ce mi to ako vec nije polako postala omiljena igra...sam sebe pitam sta sam propustao svo ovo vrijeme...:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pedeji, šta ima? jeste još na bobifieldu, esl, čit, aimbot, niger love, high tweak bob centru svijeta?{#}

7 3 hvala 0
13 godina
RedRocco kaže...

Pedeji, šta ima? jeste još na bobifieldu, esl, čit, aimbot, niger love, high tweak bob centru svijeta?{#}

{#} Pusa!

Je, danas se okupila domaca citer nakupina pa smo malo letjeli (i vozili se) po mapama :)

13 godina
TheDarkSide kaže...

Ja i kolega skupa preko skype mic-ovi i deri BF3...vjerujem da ce mi to ako vec nije polako postala omiljena igra...sam sebe pitam sta sam propustao svo ovo vrijeme...:)

Ja sam isprobavao sve moguce igre u zadnjih 10-15 godina.

I kad sam prije 2 godine nabasao na BF, od onda sam mozda snimio dvije igre na komp, i ni jednu nisam prosao :)

Ako si odma u pocetnu na chatu, to ti je ogromni plus. I zabava i taktika :)

Ako mislite kupiti BF4 preko Meksika:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=116&jumpto=3779319&sort=asc&view=flat

13 godina
Battlefield 3

Jos mi nije jasno kako je m16 na ovom serveru gdje sam igro banned. Taman me ide igram cijelu rundu odlicno ( Medic ) i onda me lik kicka... nek se hebu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Planiram uzet BF3 Premium DLC...da dobimo onih 5 DLC-ova i da lijepo imam komplet sve za MP...

Naso sam na g2p za 120 kn...al ako tko zna da ima negdje cak i jeftinije od toga nek slobodno javi :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
Hrca1981 kaže...
jopis kaže...
zdenko1991 kaže...
jopis kaže...

Ma jok, uopće pa ne znamo kako razmišljaš i na šta pucaš, samo hvala Bogu tako nisko se ne spuštam ni za koga a kamoli ne za nekog ko ti ;)

Runde i kad snimam snimam za sebe a ne za takve odjednomeslskillere kao što si ti ;)

Imaš battlelog profil pa prati, to bar nije teško, ili nisi toliko mudar?

I koliko vidim, niti jednom mi nije odgovoreno na pitanje o norecoilu na 93r-u koji je prilično živahan pištoljić!? Ni o norecoilu pod supressom i primanjem hitova? Ili je to takvima suddenskillerima kao ti sasvim normalno?

EOD s tobom ;)

Dobro ovo sa hrcom me briga. Ali no-recoil sa 93 r i ovo ostalo. SRy ali aj to nevidim. Reci koja sekunda molim te.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

ma decko trabunja gluposti, ovo je provala stoljeca, no recoil na 93r od igraca koji igra 2 godine igru{#}

2 4 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Da li i vas stalno server disconnecta?

"Game disconected: your connection to server has timed out."

Već sam poludio, svaku hebenu partiju mi se to događa. Vidim da se to hrpi ljudi događa wtf???

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 11:22 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hyperion kaže...

Da li se i vas stalno server disconnecta?

Već sam poludio, svaku hebenu partiju mi se to događa. Vidim da se to hrpi ljudi događa wtf???

Novi si u BF3, il vec dulje igras pa se pocelo dogadjati?

Uglavnom, vjerojatno UPNP. Pogledaj prvu poruku u temi.

EDIT:

UPnP - Router:

1. Log into your modem / router.
2. Turn OFF UPNP.

Turn off PC UPnP Service:

1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery
6. SAVE CHANGE

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 11:19 (CyberDemonVZ).
13 godina
Hyperion kaže...

Da li i vas stalno server disconnecta?

Jesi ti ovaj HYPERION što je jučer s nama igrao Bazzar?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67169946/247505760/

Ako jesi, okani se ćorava posla.

Radije odi igrat TDM na kanalima jer ono što si jučer radio diže živce ljudima u tvom timu, napose meni.

Nas dvojica se trudimo k'o dvije budale, a ti ležiš na podu i čekaš da te ubiju.

Za takve kao ti na kanalima ima jedan poseban kontejner crvene boje.

Lijepo legneš u njega i uživaš.

BTW

Puno pozdrava mom groopiju.

Šteta što se nisi prebacio kod nas pa da potaracamo one švabe, al morao si se iživljavat na meni pa nek ti bude.

Drugi put dooooođi ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 3

Novi igrač, humble bundle-ova mlada nada :D

Da vidio sam nešto za UPNP i SSDP, ali kao da im ni to nije pomoglo, no ajd dobro možda pomogne, što ću ubrzo saznat...

Zeza me nešto aim, kao da gumb na mišu gubi kontakt? A i jučer sam se tek upoznavao s igrom no to nije neki izgovor veliki za onakvo što.

Nisam uopće navikao na BF3, u odnosu na COD nebo i zemlja, teško mi je i neprijatelje uopće uočit.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 11:33 (Hyperion).
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
Skilledžija kaže...

BTW

Puno pozdrava mom groopiju.

Šteta što se nisi prebacio kod nas pa da potaracamo one švabe, al morao si se iživljavat na meni pa nek ti bude.

Drugi put dooooođi ;)

A LOL 

[pr0] 4ntraksANDmaggot {#}

Tko je to?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice