Samo da kazem da za 5$ dobivate BF3 i jos punopuno igara! Humble Origin Bundle
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet veliki val cheatera 
P.S. za one koji nisu primjetili, jako lijepi potez Electronic Artsa, inaču humble bundle zaradu dijeli između developera, dobrotvorne svrhe i donacije za stranicu, ali ovaj put EA ne uzima ništa, odnosno svoj dio daje u dobrotvorne svrhe. A to nije tako malo, već $200000 u samo 45min, a traje 2 tjedna
dobro šoranje sinoć oko zastava
,inače ne volim sharqi mapu nikako ali skupilo se domaće ekipe dosta
Zaboravio sam te pohvaliti!
Na trenutke k/d ispod 1, al si bio na vrhu tablice! Odlican PTFO igrac!
Ja mrzim kad se skupi domaća ekipa!
ja isto...nisam ni ušao u tenkić a baš sam se htio vozikat,ali nedaju čiteri
Samo se ti javi!
Tenk je obicno kod mene 
Vrlo radu cu biti gunner ili ti lockam mete ako imas guded.
Ajmo brzo 10 komada BF3 da se nađe.
već imam...
ma da radim još i 3 account.
več imam...
Kvragu, šteta.
A reko si mi da više ne radiš sa skriptama. 
Sad će BF3 imati duplo više igrača, već je prodano preko 250k tih bundle-a, a svi kupuju za 5$ baš zbog BF3.
Sad će BF3 imati duplo više igrača, već je prodano preko 250k tih bundle-a, a svi kupuju za 5$ baš zbog BF3.
Ja nisam kupio zbog BF3, ali ipak imam key viška 
Inače, ako vam ne treba BF date samo 1 dolarčić i imate sve druge igre koje su na popisu. Sebi sam uzeo od 5$ a junioru od 1$ pa ćemo malo kasnije probati Dead Space 3 u coopu igrati 
Inače, on mrzi horror igre..... a ni ja ih ne obožavm previše 
Ja nisam kupio zbog BF3, ali ipak imam key viška 
Inače, ako vam ne treba BF date samo 1 dolarčić i imate sve druge igre koje su na popisu. Sebi sam uzeo od 5$ a junioru od 1$ pa ćemo malo kasnije probati Dead Space 3 u coopu igrati 
Inače, on mrzi horror igre..... a ni ja ih ne obožavm previše 
pa kupi i njemu čit,šta si takav
Upravo sam dosao sa jednog servera.
Prosjek ranka je bio oko 5-6! (bez orlica).
Morao sam quitati, nitko me ne kuzi, ne vidi... imam 16-0.
Nek se decki uce igrat. Bar nitko nije imao cheat!
haha, na originu se ne može redeem-at ništa kolko su ljudi navalili. Jesmo dobri svi kolko nam je stalo do siromaha! Svi navalili da pomognu ko mutavi.
haha, na originu se ne može redeem-at ništa kolko su ljudi navalili. Jesmo dobri svi kolko nam je stalo do siromaha! Svi navalili da pomognu ko mutavi.
hahahahaha evo ja vec jedno 10 puta odabirem jezik i nikako da prodem taj dio...a prije toga sam jedno 15 ak puta unosio cdkey ahahah
Baš mi se prekrasno obrisao cijeli Battlefield3, tj. cijeli folder s igricama mi je samo nestao s kompa -.-'
Neobjašnjivo i neshvatljivo -.-'
hahahahaha evo ja vec jedno 10 puta odabirem jezik i nikako da prodem taj dio...a prije toga sam jedno 15 ak puta unosio cdkey ahahah
Ja sam uspio redeemati Dead Space 
A ostalo.....valjda ću do jutra uspjeti jos nešto 
Medal of Honor:
3CK3-JYHP-92RY-YEM6-THNY
Ima neko da hoce mijenjati onaj humble bundle sa BF3 od 5$ za Steam acc. sa CS GO, Dota 2 i Metro 2033 ? :)
Zanimljiva napucavanja sa CROG-ovcima večeras u prekonekoliko rundi zibe i donye, gg dečki
http://bf3stats.com/report/pc/66995539#jopis8
Zanimljiva napucavanja sa CROG-ovcima večeras u prekonekoliko rundi zibe i donye, gg dečki
CROG je elita ;)
CROG je elita ;)
I, sto je bilo s BF3 direktorijem?
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
CROG je elita ;)
Dobri su momci, šute i igraju, malo im je aim loš
i mazohisti su (mrxa
), ali su zato dobri zaebanti u chatu
yaaay, još više retarda u igri, jedva sam čekao ovo...
Po čemu su retardi, šta isti sekund nisu bacili medic pack tebi? Šta si ti odmah bio mag general battlefielda? Gadite mi se takvi, svi su bobovi a samo ste vi PRO a tražite servere gdje manji orlići da si dižete e-đoku!
Po čemu su retardi, šta isti sekund nisu bacili medic pack tebi? Šta si ti odmah bio mag general battlefielda? Gadite mi se takvi, svi su bobovi a samo ste vi PRO a tražite servere gdje manji orlići da si dižete e-đoku!
ma to si je on umislio da je pro, a kada dode na server onda drugi igraci govore njemu da je retard.
gdje jeftino uzeti bf3 premium??
https://www.humblebundle.com/ trenutno za manje od 5 dolara 8 igara , BF3 uključen
*edit tek sad vidim da ima zasebna tema za popuste i akcije što se tiče igara, pa jbg... sry na spamu :P
Posudio sam od frenda da probam kako će mi raditi bf3. Dali ja mogu igrati nomralno jel nemam sve dlc-eve?
Posudio sam od frenda da probam kako će mi raditi bf3. Dali ja mogu igrati nomralno jel nemam sve dlc-eve?
Naravno, tu je 9 početnih mapa i vjerovatno još 4 u karkand dlcu, vjerovatno taj imaš da ni ne znaš :)
Naravno da možeš igrati normalno,nemožeš jedino igrat one mape iz dlca.