Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok, što se tiče općenito ja sam najzgodniji.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
2 2 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...

Ponekad igram s ex-om i covjek stvarno nije citer, snima stalno, pa snimi sve, ima skila i ne pricajte gluposti, 50% njih ovdje igra infantry ili ih jednostavno ne ide sa vozilima, a igraju i onda se cude kada netko s tenkom skida jetove... {#}

I Corona je snimao sve i imao skilla..

NHf,corona,uzeo sam te za primjer.

Anyways..

Odo ubit vrijeme sada malo u igri..

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Coroni treba šamarčinu stisnuti tako jaku da se sruši.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
4 7 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...
MARKOcVp kaže...

Ponekad igram s ex-om i covjek stvarno nije citer, snima stalno, pa snimi sve, ima skila i ne pricajte gluposti, 50% njih ovdje igra infantry ili ih jednostavno ne ide sa vozilima, a igraju i onda se cude kada netko s tenkom skida jetove... {#}

I Corona je snimao sve i imao skilla..

NHf,corona,uzeo sam te za primjer.

Anyways..

Odo ubit vrijeme sada malo u igri..

Nemozes usporedivat infantry i gadanje jetova s tenkom/tv-om...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nemogu TV i tenk u istu recenicu, sa TVom moze svaka budala pogoditi, a sa tenkom je vec umjetnost.

0 8 hvala 0
14 godina
protjeran
Deawood kaže...

Nemogu TV i tenk u istu recenicu, sa TVom moze svaka budala pogoditi, a sa tenkom je vec umjetnost.

Mislim da nije bas tako jednostavno pogoditi jet s tv-om, treba vjezbe, isto kao i sa tenkom.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:17 (MARKOcVp).
13 godina
Battlefield 3

Nebi se bas reklo da svaka budala moze sa tvom pogoditi,cak niti neki koji su cijelo vrijeme kao gunneri u chopperu nemogu pogoditi svaki puta tako da ne bulazni bezveze.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne kažen ja da je lako sa TVom, ali je puno puno lakše nego sa tenkom.

0 4 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Ne kažen ja da je lako sa TVom, ali je puno puno lakše nego sa tenkom.

Ne bih se sloižio, iz razloga jer je tv tako loše napravljen, barem dok sam ja snjim igrao, da nekad ispališ pa je sve van centra, raketa je dolje desno, a ciljnik gore desno. Nekad fali srednji križić. Hrpu puta sam svog helija uspio raznijeti prilikom ispalivanja.

Hrpu puta promašio siguran hit....tako da je tv jedna velika lutrija. Sa tenkom moraš potrefit putanju. Neki imaju to u ruci, neki ne, ali usporediti to dvoje po težini, ne znam kako ih rangirati ispravno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Tenkom kad pogodis ne faila,dok tv svako malo se zadimi,trebas pogodit jet tocno u određena mjesta da dobis kill,a s hitmarkom na tenkove i aa da ne govorim.Samo se zadimi,isto je i s chopperima.Više se naživciraš s tvom nego tenkom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Nebi se bas reklo da svaka budala moze sa tvom pogoditi,cak niti neki koji su cijelo vrijeme kao gunneri u chopperu nemogu pogoditi svaki puta tako da ne bulazni bezveze.

Misliš kao ti? Hahaha :P

14 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Tenkom kad pogodis ne faila,dok tv svako malo se zadimi,trebas pogodit jet tocno u određena mjesta da dobis kill,a s hitmarkom na tenkove i aa da ne govorim.Samo se zadimi,isto je i s chopperima.Više se naživciraš s tvom nego tenkom.

hahaha, imam jedno 30tak takvih klipica, uskoro cu napravit fail kompilaciju, pogodis ga i vidim kako se zaprasi kad ga udari projektil, ali se nista ne dogodi, to se desava i sa tv-om i sa tenkom, jako frustrirajuce

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:43 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
MRSKI kaže...
MRSKI kaže...

Evo Exa opet u akciji. Da ga ne znam rekao bi da je čiter.  Lud ko struja {#}

Hahahaha koliko TD za ovaj video. Stvarno me zaboli racku za njih ali me iznenađuje koliko su ljudi zavidni i jadni kad vide da je možda netko u nečemu bolji od njih. Koliko sam puta igrao na serveru i bio ownan od likova koji imaju preko 80 -90% vremena provedenih kao assault i sad bi trebao reći da su svi oni čiteri jer su bolji od mene jer JA imam tisuću i kusur sati igre a buše me ko sir. Ljudi su jednostavno bolji, imaju izvježbanu ruku, bolju kontrolu puške i znaju se bolje postaviti u toj situaciji. I nikad nikoga nisam optuživao za čit...pa ni Coronu sa kojim sam nekoliko puta igrao na serveru. Ali ne, treba popljuvat, zgaziti i omalovažavati svakoga ko je imalo bolji od nas jer se mi tako osjećamo vrijedniji, sposobniji i pametniji {#}

Mrski,da sam zavidan jer je netko bolji od mene u IGRI,pucao bi siu glavu istog trena.

Ne serem i pljujem po nikome i ne omalovazavam njihov trud i rad,dapace,svaka cast ako mozes toliko vremena potrosit na neke druge stvari osim posla i zivota. 

Ja sam samo napisao da mi je ZANIMLJIVO kako potegne ruku prije nego sta opali. Tebi nije ni najmanje cudno? 

Neznam,mozda mu je to tilt,zivac u ruci,aimbot. Ja to NEZNAM. Zato nisam niti direktno ikoga optuzio a jos manje da sam zavidan. 

Daj pocnite citat sa razumijevanjem postove. 

Hvala

to to je jednostavno osjecaj koji nemas nit ces ikad imat. to je tako.  nekk igra 5000 sati i jos dan danas ne gleda minimapu, neko sjedne prvi put u helic i owna sve zivo i mrtvo. neko je odlican tenkista, neko avion, neko pijeho, a neko jednostavno nije za gaming opcenito. ja jedino sta vidim u tom video je odlican predosjecaj neprijateljskih kretnji. to ti je ko i infantry, onaj osjecaj kad mislis da on ima wallhack a covjek jednostavno ima feeling da bi ti mogao bit tamo. meni je uvijek ljepo pogledati video u kojem neko pokaze da je odlican u necemu za razliku od onih "troll" filmova. marko bez uvrede ali tak je.

13 godina
Battlefield 3

Je netko od vas presao s misa s desetak isprogramiranih tipki na koje se naviknuo natrag na misa s dvije tipke i kotacicem?

Poslao sam G700 na zamjenu i upravo sam ustekao stari MS.

Dvije godine igram s 90% tipki u BF3 na misu, bas me zanima kako ce to izgledati kad isprobam igru na obicnom misonji :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

to to je jednostavno osjecaj koji nemas nit ces ikad imat. to je tako.   nekk igra 5000 sati i jos dan danas ne gleda minimapu, neko sjedne prvi put u helic i owna sve zivo i mrtvo. neko je odlican tenkista, neko avion, neko pijeho, a neko jednostavno nije za gaming opcenito. ja jedino sta vidim u tom video je odlican predosjecaj neprijateljskih kretnji. to ti je ko i infantry, onaj osjecaj kad mislis da on ima wallhack a covjek jednostavno ima feeling da bi ti mogao bit tamo. meni je uvijek ljepo pogledati video u kojem neko pokaze da je odlican u necemu za razliku od onih "troll" filmova. marko bez uvrede ali tak je.

Ja npr vise voilm napravit neki montage nego troll filmice, ali na njima npr imam puno vise pregleda, izgleda da se to vise gleda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 1:00 (MARKOcVp).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Je netko od vas presao s misa s desetak isprogramiranih tipki na koje se naviknuo natrag na misa s dvije tipke i kotacicem?

Dvije godine igram s 90% tipki u BF3 na misu, bas me zanima kako ce to izgledati kad isprobam igru na obicnom misonji :)

Dobro došao među nas obične smrtnike {#}{#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
Battlefield 3

joooj Zdenko,nemoj molim te..

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

skilere

12 godina
protjeran
M4X kaže...
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

skilere

skiller ti u gacama!{#}

13 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ide samo pucanje.

Okretanje misa i mjenjanje oruzja teze.

A bacanje medikita, ammo, noz, bacanje na pod... uopce ne znam gdje je na tipkovnici {#}

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A bacanje medikita, ammo, noz, bacanje na pod... uopce ne znam gdje je na tipkovnici {#}

To je za prašinare,tenkisti ne trebaju tipke za to {#}

Lt_SexyGruber
16 godina
Battlefield 3

lolololol, Lav na metrou, no blue tint

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 3 hvala 1
15 godina
Scrappy kaže...

šta je ovo????

15 godina
1.Lovac kaže...
Scrappy kaže...

šta je ovo????

Battlefield 2.5 :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
1.Lovac kaže...
Scrappy kaže...

šta je ovo????

Alpha.

Xfire: marino708
13 godina
1.Lovac kaže...
Scrappy kaže...

šta je ovo????

U alphi je na Metrou bio LAV, al su skuzili da je lagano OP {#}

16 godina
Battlefield 3

Ne znam zaš su nerf-ali Canister Shell...stvarno je bilo zabavno s njime

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Where did all the tree's go? {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Where did all the tree's go? {#}

pa sta mislis da ce plin placat tamo gore da se griju?

15 godina
Battlefield 3

Ekipa, igram sad malo, dodjem do LVL30 ingame, i padne server, udjem u battlelog, kad ono ja LVL29, nisam dobio nista od tog gamea.

Dali cu ja dobiti te bodove ili ne?

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice