Ok, što se tiče općenito ja sam najzgodniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponekad igram s ex-om i covjek stvarno nije citer, snima stalno, pa snimi sve, ima skila i ne pricajte gluposti, 50% njih ovdje igra infantry ili ih jednostavno ne ide sa vozilima, a igraju i onda se cude kada netko s tenkom skida jetove...
I Corona je snimao sve i imao skilla..
NHf,corona,uzeo sam te za primjer.
Anyways..
Odo ubit vrijeme sada malo u igri..
Coroni treba šamarčinu stisnuti tako jaku da se sruši.
Ponekad igram s ex-om i covjek stvarno nije citer, snima stalno, pa snimi sve, ima skila i ne pricajte gluposti, 50% njih ovdje igra infantry ili ih jednostavno ne ide sa vozilima, a igraju i onda se cude kada netko s tenkom skida jetove...
I Corona je snimao sve i imao skilla..
NHf,corona,uzeo sam te za primjer.
Anyways..
Odo ubit vrijeme sada malo u igri..
Nemozes usporedivat infantry i gadanje jetova s tenkom/tv-om...
Nemogu TV i tenk u istu recenicu, sa TVom moze svaka budala pogoditi, a sa tenkom je vec umjetnost.
Nemogu TV i tenk u istu recenicu, sa TVom moze svaka budala pogoditi, a sa tenkom je vec umjetnost.
Mislim da nije bas tako jednostavno pogoditi jet s tv-om, treba vjezbe, isto kao i sa tenkom.
Nebi se bas reklo da svaka budala moze sa tvom pogoditi,cak niti neki koji su cijelo vrijeme kao gunneri u chopperu nemogu pogoditi svaki puta tako da ne bulazni bezveze.
Ne kažen ja da je lako sa TVom, ali je puno puno lakše nego sa tenkom.
Ne kažen ja da je lako sa TVom, ali je puno puno lakše nego sa tenkom.
Ne bih se sloižio, iz razloga jer je tv tako loše napravljen, barem dok sam ja snjim igrao, da nekad ispališ pa je sve van centra, raketa je dolje desno, a ciljnik gore desno. Nekad fali srednji križić. Hrpu puta sam svog helija uspio raznijeti prilikom ispalivanja.
Hrpu puta promašio siguran hit....tako da je tv jedna velika lutrija. Sa tenkom moraš potrefit putanju. Neki imaju to u ruci, neki ne, ali usporediti to dvoje po težini, ne znam kako ih rangirati ispravno.
Tenkom kad pogodis ne faila,dok tv svako malo se zadimi,trebas pogodit jet tocno u određena mjesta da dobis kill,a s hitmarkom na tenkove i aa da ne govorim.Samo se zadimi,isto je i s chopperima.Više se naživciraš s tvom nego tenkom.
Nebi se bas reklo da svaka budala moze sa tvom pogoditi,cak niti neki koji su cijelo vrijeme kao gunneri u chopperu nemogu pogoditi svaki puta tako da ne bulazni bezveze.
Misliš kao ti? Hahaha :P
Tenkom kad pogodis ne faila,dok tv svako malo se zadimi,trebas pogodit jet tocno u određena mjesta da dobis kill,a s hitmarkom na tenkove i aa da ne govorim.Samo se zadimi,isto je i s chopperima.Više se naživciraš s tvom nego tenkom.
hahaha, imam jedno 30tak takvih klipica, uskoro cu napravit fail kompilaciju, pogodis ga i vidim kako se zaprasi kad ga udari projektil, ali se nista ne dogodi, to se desava i sa tv-om i sa tenkom, jako frustrirajuce
Hahahaha koliko TD za ovaj video. Stvarno me zaboli racku za njih ali me iznenađuje koliko su ljudi zavidni i jadni kad vide da je možda netko u nečemu bolji od njih. Koliko sam puta igrao na serveru i bio ownan od likova koji imaju preko 80 -90% vremena provedenih kao assault i sad bi trebao reći da su svi oni čiteri jer su bolji od mene jer JA imam tisuću i kusur sati igre a buše me ko sir. Ljudi su jednostavno bolji, imaju izvježbanu ruku, bolju kontrolu puške i znaju se bolje postaviti u toj situaciji. I nikad nikoga nisam optuživao za čit...pa ni Coronu sa kojim sam nekoliko puta igrao na serveru. Ali ne, treba popljuvat, zgaziti i omalovažavati svakoga ko je imalo bolji od nas jer se mi tako osjećamo vrijedniji, sposobniji i pametniji .
Mrski,da sam zavidan jer je netko bolji od mene u IGRI,pucao bi siu glavu istog trena.
Ne serem i pljujem po nikome i ne omalovazavam njihov trud i rad,dapace,svaka cast ako mozes toliko vremena potrosit na neke druge stvari osim posla i zivota.
Ja sam samo napisao da mi je ZANIMLJIVO kako potegne ruku prije nego sta opali. Tebi nije ni najmanje cudno?
Neznam,mozda mu je to tilt,zivac u ruci,aimbot. Ja to NEZNAM. Zato nisam niti direktno ikoga optuzio a jos manje da sam zavidan.
Daj pocnite citat sa razumijevanjem postove.
Hvala
to to je jednostavno osjecaj koji nemas nit ces ikad imat. to je tako. nekk igra 5000 sati i jos dan danas ne gleda minimapu, neko sjedne prvi put u helic i owna sve zivo i mrtvo. neko je odlican tenkista, neko avion, neko pijeho, a neko jednostavno nije za gaming opcenito. ja jedino sta vidim u tom video je odlican predosjecaj neprijateljskih kretnji. to ti je ko i infantry, onaj osjecaj kad mislis da on ima wallhack a covjek jednostavno ima feeling da bi ti mogao bit tamo. meni je uvijek ljepo pogledati video u kojem neko pokaze da je odlican u necemu za razliku od onih "troll" filmova. marko bez uvrede ali tak je.
Je netko od vas presao s misa s desetak isprogramiranih tipki na koje se naviknuo natrag na misa s dvije tipke i kotacicem?
Poslao sam G700 na zamjenu i upravo sam ustekao stari MS.
Dvije godine igram s 90% tipki u BF3 na misu, bas me zanima kako ce to izgledati kad isprobam igru na obicnom misonji :)
to to je jednostavno osjecaj koji nemas nit ces ikad imat. to je tako. nekk igra 5000 sati i jos dan danas ne gleda minimapu, neko sjedne prvi put u helic i owna sve zivo i mrtvo. neko je odlican tenkista, neko avion, neko pijeho, a neko jednostavno nije za gaming opcenito. ja jedino sta vidim u tom video je odlican predosjecaj neprijateljskih kretnji. to ti je ko i infantry, onaj osjecaj kad mislis da on ima wallhack a covjek jednostavno ima feeling da bi ti mogao bit tamo. meni je uvijek ljepo pogledati video u kojem neko pokaze da je odlican u necemu za razliku od onih "troll" filmova. marko bez uvrede ali tak je.
Ja npr vise voilm napravit neki montage nego troll filmice, ali na njima npr imam puno vise pregleda, izgleda da se to vise gleda.
Je netko od vas presao s misa s desetak isprogramiranih tipki na koje se naviknuo natrag na misa s dvije tipke i kotacicem?
Dvije godine igram s 90% tipki u BF3 na misu, bas me zanima kako ce to izgledati kad isprobam igru na obicnom misonji :)
Dobro došao među nas obične smrtnike
joooj Zdenko,nemoj molim te..
skilere
skilere
skiller ti u gacama!
Ide samo pucanje.
Okretanje misa i mjenjanje oruzja teze.
A bacanje medikita, ammo, noz, bacanje na pod... uopce ne znam gdje je na tipkovnici
A bacanje medikita, ammo, noz, bacanje na pod... uopce ne znam gdje je na tipkovnici
To je za prašinare,tenkisti ne trebaju tipke za to
lolololol, Lav na metrou, no blue tint
šta je ovo????
U alphi je na Metrou bio LAV, al su skuzili da je lagano OP
Ne znam zaš su nerf-ali Canister Shell...stvarno je bilo zabavno s njime
Where did all the tree's go?
pa sta mislis da ce plin placat tamo gore da se griju?
Ekipa, igram sad malo, dodjem do LVL30 ingame, i padne server, udjem u battlelog, kad ono ja LVL29, nisam dobio nista od tog gamea.
Dali cu ja dobiti te bodove ili ne?