Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...

Evo malo sam prckao po fixevima i malo popravio hitreg.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61075205/310445269/

Ne kontam. Score 42-3, a samo 23% accuracy sa M16. Zdenko bi sigurno na taj K/D imao barem 60%. I dalje ti nešto ne radi kak se spada. Daj provjeri.

BF3: Xtream_P3rky
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jbt kolko naivan moraš bit da na IT forumu prodaješ/pušiš priče o hitreg fixevima. HAHA

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:03 (Danny_HR).

14 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Perki kaže...
AmDCluB kaže...

Evo malo sam prckao po fixevima i malo popravio hitreg.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61075205/310445269/

Ne kontam. Score 42-3, a samo 23% accuracy sa M16. Zdenko bi sigurno na taj K/D imao barem 60%. I dalje ti nešto ne radi kak se spada. Daj provjeri.

djecace baserape iz Kuca u njihovu bazu i prefire. si cuo kad? bitno je da ubijes covjeka sa prvih 5 metaka a poslije koliko pucas prefirea i po bazi to me nezanima.

14 godina
AmDCluB kaže...

djecace baserape iz Kuca u njihovu bazu i prefire. si cuo kad? bitno je da ubijes covjeka sa prvih 5 metaka a poslije koliko pucas prefirea i po bazi to me nezanima.

Sve 5, ali mislim da bi trebao imati trunku više poštovanje prema perkiju, jer ti možda bit tata :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Danny_HR kaže...

Jbt kolko naivan moraš bit da na IT forumu prodaješ/pušiš priče o hitreg fixevima. HAHA

ma o čemu ti pričaš, pa znam neke što su radi BFa vjernici postajali ne bi li im hitreg bio bolji.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 3
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 2 hvala 2
13 godina

E to je aim. evo amd vidiš hitreg fix.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo Filla ja imam 160h ti imas 1500 ranked unranked - pozivam te da to ovako rjesimo.

Dakle rukavica je bacena iako ovdje ima podosta ekipe sa kojom bi tako mogao rjesit nesuglasice - 

Ja te izazivam po istim pravilima na istom mjestu.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
AmDCluB kaže...
f

To ako si zavrsio skolu nezanci da si pametan. I ja sam isao ipocetku u elektrotrhnicku skolu, pa u gimnaziju pa iz gimnazije za fizioterapeuta i nakon toga sam isao studirati informatiku ali sam odustao jer sam bio ljen. tako da kazem skola ti nece nista pomoci da budes pametniji ako si pacijent i ako si zabrijao neki film u glavi.

vjeruj mi imao puno pametnih odnosno inteligentnih ljudi koji nisu zavrsili nikakvu skolu.

Slažem se, ali danas nije bitno jesi ili nisi pametan, nego papir i dobra veza, pardon, dobar hitreg :)

Ajde ljudina više nećemo, nije fer prema ostalima ovdje. Super si ti meni lik i malo te moram zezat nekad.

Jedva čekam novi filmić.

PR0MATRAC kaže...

Evo Filla ja imam 160h ti imas 1500 ranked unranked - pozivam te da to ovako rjesimo.

Dakle rukavica je bacena iako ovdje ima podosta ekipe sa kojom bi tako mogao rjesit nesuglasice - 

Kako si naporan, prije sat vrmeena si mi napisao da ideš spavati, sad me izazivaš, to rade klinci u codu i neću se spuštati na taj nivo, hey bro wanna 1v1 me i te spike.
Btw. 1500sati lol
imam jedva 800 sati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:30 (fila2208).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...

ko prvi do deset dobiva vječnu hvalu zajednice i novi hitreg fix.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

šta hitreg ti nije valjao u elektrotehničkoj/gimnaziji? e moj mudina, moj ti se savjet kad god nešto napišeš ovdje umjesto pošalji udri alt+f4. bit ćeš pametniji ;)

8 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel se to netko pokusava izvucia izvrijedjao si me uredno -  ljudi jel vidite ovo...1/1 metro david vs golijat ajde i opet nece a napisao si mi da sa smece od igraca itd jaoo {#} mene se boji i nece sa mnom igrati a veliki forumas i igrac...laku noc raju sutra nastavak ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:37 (PR0MATRAC).
Moj PC  
5 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni hitreg sa prvim fixom radi odlicno. Iako vi tvrdite da ne mijenja nista ja sam suprotnog misljenja.

Moj PC  
2 8 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Na koju bi ti foru 1v1 kad igra ni ne počinej ako nema barem 4 igrača na serveru?!

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
PR0MATRAC kaže...

Jel se to netko pokusava izvuci, ljudi jel vidite ovo...1/1 metro david vs golijat ajde?

ma di ću ja sa tobom, pa ti si mag, znaš sve o hitregu, bf i svemu, jednostavno neam šanse, tebe je zdenko učio a mene nije imao tko.

Imaš cod temu na forumu i tamo si traži klinca za 1v1, u bf3 1v1 ne postoji, najviše što postoji je 2v2.

Ne izvaličim se nego neću pasti na tu foru :)

btw. evo za početak

https://www.google.hr/search?q=1v1+cod&aq=f&oq=1v1+cod&aqs=chrome.0.57j0l3.2414j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:39 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Niste dosta ujebavali temu?

Ljudina - ako nećeš poštivati forumaše slobodno napusti forum, ako nećeš sam - nema problema, pomoći ćemo ti.

Fila - prestani s konstantnim prepucavanjima. Zašto se apsolutno svaki problem u ovoj temi koji nije vezan za ljudinu ili zdenka mora okretati oko tebe? Pa daj se više skuliraj.

Promatrač - dječje izazove smo ovdje već prožvakali i probavili prije koju godinu. Nema smisla da sve ponavljamo.

Ukratko, prestanite s postovima koji su vezani uz vaša slaganja ili neslaganja s drugim ljudima i fokusirajte se na samu igru i raspravu o njoj. Ako želite izmjeriti vlastiti e-peen i usporediti ga s nekim učinite to dalje od ove teme.

Thx.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

24 0 hvala 15
14 godina
Battlefield 3

Daj danny tema ionako umire, šta nebi se malo zayebavali :(

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zato što umire upravo zbog onoga što sam gore naveo i tomu sličnih stvari. Dosta je i neću ovdje raspravljati o tome.

8 0 hvala 1
12 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

šta hitreg ti nije valjao u elektrotehničkoj/gimnaziji? e moj mudina, moj ti se savjet kad god nešto napišeš ovdje umjesto pošalji udri alt+f4. bit ćeš pametniji ;)

nisam napisao da sam isao elektrotrehicku gimnaziju. nego da sam upisao elektrotehnicara u tehnickoj skoli pa se prebacio u gimnaziju i odatle z afizioterapeuta pa nakon toga studij informatike.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako je cesta sjebana i puna rupa, možeš ti dodati u svoga ferarija sva moguća sranja ( nitro, sava gume, hitreg fix, tcp optimazer... ) ali opet ćeš ići 20km/h. tako je sa svim ti hitreg fixovima, čisti placebo efekt. naravno cestu shvatite kao dice, a ferarija kao zdenka

4 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

http://i.imgur.com/wujvPfW.gif

lulz kakav teamwork

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

ako je cesta sjebana i puna rupa, možeš ti dodati u svoga ferarija sva moguća sranja ( nitro, sava gume, hitreg fix, tcp optimazer... ) ali opet ćeš ići 20km/h. tako je sa svim ti hitreg fixovima, čisti placebo efekt. naravno cestu shvatite kao dice, a ferarija kao zdenka

lako se cesta sredi. ovi nasi profesionalci kada pokrpaju cestu naprave spojeve cesta da mislis da ce ti tocak otpasti. firma jako slicna DICE-u

12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

danny oce skupiti na kraju ili ne. dao sam ti popust jednu lipu ako ces na rate. a jesi nasjeo{#} citam i nevjerujem

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pusti fix, za ono drugo mi javi cijenu. Al nemoj javno, ne moraju svi sve znat. Plaća će za koji dan pa onda tržimo, dovoljna mi je samo lite verzija.

3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ubijao si zarobljenike životinjo! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Napokon imam više killova sa M16 nego sa nožem! Još samo milijun i bit ću kao zdenko {#}

Freak Show Inc.

7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

abuuuuuuuuuuuu

citeruuu!!!!!

;D

bf3: [G]carapa_junior
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Gdje bi pola igraca bilo u hr da nema fixeva,glitcheva,makroa i p.... m......, uglavnom ova igra je dosla do toga ako nekoristis nesta od navedenog goli k...c si.

Ma nek samo oni koriste te pizd.arije. To je dokaz da imaju male pimpeke!

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Napokon imam više killova sa M16 nego sa nožem! Još samo milijun i bit ću kao zdenko {#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

12 godina
protjeran
Battlefield 3

vidim da se hebete oko shotgun-a pa da vam pripomognem, samo pr0 i samo 1337 i sve ostalo na k.rac!

pssst

"njihov prvi je cheater"
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 10:01 (Faggot Meister).
Moj PC  
0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice