Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo pive, Liga prvaka,pive 

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Prvo utakmica.
Tek poslije je vrijeme za rokanje.
12 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...

Ljudi moji moram se požalit da sam dobio of File po prstima u Inbox zbog ovog mog posta, on smije sve komentirati a ja ne{#}!

Veli mi stvari koje on smije a ostali nesmiju podcrtao sam{#}

Uhh jesmo osjetljivi, neznam sto ga je nagnalo da postane tako negativan prema meni, ja sam ovdje najnejaci valjda zato, mislim da bi se na ovu drugu mogli neki naljutit, cak i clanovi klana mozda sa kojima nezeli biti u istom kontekstu, a kamo li gricule...

Ma pusti filu oni misli da moze svagdje biti šef

Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
14 godina
PR0MATRAC kaže...

Ljudi moji moram se požalit da sam dobio of File po prstima u Inbox zbog ovog mog posta, on smije sve komentirati a ja ne{#}!

veli mi stvari koje on smije a ostali nesmiju podcrtao sam{#}

Uhh jesmo osjetljivi, neznam sto ga je nagnalo da postane tako negativan prema meni, ja sam ovdje najnejaci valjda zato, mislim da bi se na ovu drugu mogli neki naljutit, cak i clanovi klana mozda sa kojima nezeli biti u istom kontekstu, a kamo li gricule...

Prilično nizak i jadan potez ali nema problema stari, ako tako želiš u redu je.

Ne vidim nigdje grešku šta sam napisao, fino sam ti rekao da se mene konkretno kaniš u kontekstu anketa ko je bolji igrač itd. ne volim to, ali očigledno da ti je to problem.

Nemaš me šta stavljat u istu anketu sa tom ekipom, sa dečkima koji su bolji od mene, ne vidim problem, jer ima hrpa ekipe ovdje koja sjeda u tu anketu sa tim goreposmenutim igračima.

Što se tiče negativnosti prema tebi, sjeti se samo što sam za tebe činio i radio da dođeš u klan i da igraš sa nama, napravio si budalu od mene, a to ne voli nitko.

Nastavi dalje sa niskim udarcima, ali budi spreman primiti također. Pozdrav.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:37 (fila2208).
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
sjeti se samo što sam za tebe činio i radio da dođeš u klan i da igraš

Jer inače ti key ne vrijedi, ne možeš igrati... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo malo sam prckao po fixevima i malo popravio hitreg.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/61075205/310445269/

Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
AmDCluB kaže...

Aj snimi nam novi video da vidimo kako spas sad gađa kad mu je cijev naštelana i hitreg sređen.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran

Prilično nizak i jadan potez ali nema problema stari, ako tako želiš u redu je.

Ne vidim nigdje grešku šta sam napisao, fino sam ti rekao da se mene konkretno kaniš u kontekstu anketa ko je bolji igrač itd. ne volim to, ali očigledno da ti je to problem.

Nemaš me šta stavljat u istu anketu sa tom ekipom, sa dečkima koji su bolji od mene, ne vidim problem, jer ima hrpa ekipe ovdje koja sjeda u tu anketu sa tim goreposmenutim igračima.

Što se tiče negativnosti prema tebi, sjeti se samo što sam za tebe činio i radio da dođeš u klan i da igraš sa nama, napravio si budalu od mene, a to ne voli nitko.

Nastavi dalje sa niskim udarcima, ali budi spreman primiti također. Pozdrav.

prvo isprika zbog privatne poruke - nisam znao da se nesmije objavljivati, dobio sam zuti zasluženo -

da kad sam odlucio doci u klan nakon tvog nagovora i onda te pitao za savjete na Facebooku oko ESL-a, da pokazes, napravis neke vodilje, jer sam htio naucit -  (...gdje se inace koriste prava imena i prijatelji to vide) ti si mi napisao citiram između ostalog, ...''netrebam ja tebe nego ti mene'' i nemam ja vremena da tebe ucim itd (hvala - to su mi frendovi uredno vidjeli i to između ostalog oni kojima sam pricao kako sam poceo igrati BTF 3 i da mi je igra presuper, ekipa odlicna, pa su mi rekli na cugi ''dobra ti je ona ekipa'' ... wow - sa time si me jako ohrabrio da nastavim igrati za vas, - za usporedbu jedan od ovih sa kojima sam te usporedio je dosao kod mene kuci iz 40km udaljenosti da mi pokaze osnove igre, tako da trebas biti malo samokriticniji oko ovoga za niske udarce, ovo sam ti htio presutit jer se cinis ok - nisam htio da znas, ali evo nek se zna - sad mi je svejedno - sam ucim, pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:21 (PR0MATRAC).
13 godina
Battlefield 3

Ok nešto mi nije jasno ,dobro igraš,precizan si,poštelio si sa raznim fixevima hitreg ali kako te ubilo samo 3 puta,e to mi neide u glavu!!

Pa ko igra s druge strane??

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:20 (volegradele).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

Ti , Metro i M16 - {#}. Savrsena kombinacija .

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:25 (Alien 22).
14 godina
PR0MATRAC kaže...

prvo isprika zbog privatne poruke - nisam znao da se nesmije objavljivati, dobio sam zuti zasluženo -

da kad sam odlucio doci u klan nakon tvog nagovora i onda te pitao za savjete na Facebooku oko ESL-a, da pokazes, napravis neke vodilje, jer sam htio naucit -  (...gdje se inace koriste prava imena i prijatelji to vide) ti si mi napisao citiram između ostalog, ...''netrebam ja tebe nego ti mene'' i nemam ja vremena da tebe ucim itd (hvala - to su mi frendovi uredno vidjeli i to između ostalog oni kojima sam pricao kako sam poceo igrati BTF 3 i da mi je igra presuper, ekipa odlicna, pa su mi rekli na cugi ''dobra ti je ona ekipa'' ... wow - sa time si me jako ohrabrio da nastavim igrati za vas, - za usporedbu jedan od ovih sa kojima sam te usporedio je dosao kod mene kuci iz 40km udaljenosti da mi pokaze osnove igre, tako da trebas biti malo samokriticniji oko ovoga za niske udarce, ovo sam ti htio presutit jer se cinis ok - nisam htio da znas, ali evo nek se zna - sad mi je svejedno - sam ucim, pozdrav

Napisano u privatnoj grupi koji vide samo članovi grupe, molim te reci kako su to onda svi tvoji fcb frendovi vidjeli. Uostalom u klanu si bio jedan dan, ma ni 12 sati cijelih možda, i još nisi ni io nego si bio u testanju lol i već si se svima pohvalio kako imaš ekipu?

Pošto si izvukao iz konteksta evo full post:

promatrač ti se tek došao u klan pa nisi zano niš prije,...prije smo mi igrali sa deltom i pričali, svatko od nas je igrao sa njima, mješali sm se ukazivali i pokazivali, sinoć prije meča također smo malo prošli sa njima....ne možeš očekivati da ja koristim svoje slobodno vrijeme cijelo da vama crtam di da idete, jer nije nitko ni meni crtao. Znaš kako sam ja naučio?
došao sam u klan i dama me pita oš esl, reko ne zhnam što je to, naprave mi acc i krenem, a početku sam samo branio zastavu iza, slona nisam mogao pogoditi...ali nema tu ovo ono nego igraš, i učiš igrom, jedni druge, to sve ulazi u mozak i ruku
vi kao delta morate od nas tražit, dakle vi nas tražit a ne da vas ja skupjam e oću ja vama pokazivat, to je par rukava jedini bitan. Vi nas trebate a ne mi vas, vi morate forsirati igranje pcw sa klanovima iste snage, pcw sa beta teamoma našim i zajedničko druženje i komentiranje nekih filmića.
jedino ako vi želite biti bolji onda možete to zajedno sa nama, ali zaboravi da ću ja tebe ili bilo koga zvat e ajmo....probao sam i dobio sam qurac jer ja moram nekog dresirat da trči di i ja kažem i kad ja kažem
igrajte i tražite nas da igramo sa vama jedino tako možete naprijed

A drugo, ti si mislio za jednu večer igrati kao zdenko, i još da te ja učim? Lol. Zvao sam te u klan, u delta skvad, dečke koji su tek počeli i još se bruse. Sa njima često igramo i zajedno smo na ts, pričamo im šta im je dobro šta im nije, tražimo skupa friendly mečeve, mjenjamo se mi iz bete i alfe igrajući sa njima. Ti bi da te ja držim za rukicu i vodam po mapi i da te naučim igrati?

Sa 100 sati bi ti ownao gricule, e moj promatrač to tako ne ide. Sjeti se samo kako si mi za 75kn prije uvaljivao cheat, a tu mi sad nešto kao sereš što te nisa htio učiti igrat, lol, jesam te uputio na youtube snimke i na to sve...tako se uči igrati i taktike. Misliš da je netko zdenka vodao za rukicu po mapama?

Sry svima na ovom prepucavanju, najbolje da to preselimo u pm promatrač, jedino ako nećeš opet objavit.

I btw. promatrač, ilitiga Manipulator, sad bar znam tko si i što si, i samo se nastavi skrivati iza tog nicka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:43 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3
LOLčina.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Ne kužim, ja na ovom reportu tebe uopće ne vidim na listi, niti si dolje među onima koji nisu završili rundu, a na dnu uredno prikazuje sve one detalje o tvom reportu. U čemu je stvar?

13 godina
LudaVjestica kaže...
AmDCluB kaže...

Ne kužim, ja na ovom reportu tebe uopće ne vidim na listi, niti si dolje među onima koji nisu završili rundu, a na dnu uredno prikazuje sve one detalje o tvom reportu. U čemu je stvar?

dobar neki fix?
13 godina
LudaVjestica kaže...
AmDCluB kaže...

"View more players" {#}

Izasao je prije kraja.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
Alien 22 kaže...
AmDCluB kaže...

Vjeruj mi ista sudbina bih ih snasla i sa famasom, kada fix odradi svoje nema im pomoci.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
LudaVjestica kaže...
AmDCluB kaže...

"View more players" {#}

Izasao je prije kraja.

ovo neka seoba bila u desnom timu?
13 godina
protjeran

Napisano u privatnoj grupi koji vide samo članovi grupe, molim te reci kako su to onda svi tvoji fcb frendovi vidjeli. Uostalom u klanu si bio jedan dan, ma ni 12 sati cijelih možda, i još nisi ni io nego si bio u testanju lol i već si se svima pohvalio kako imaš ekipu?

A drugo, ti si mislio za jednu večer igrati kao zdenko, i još da te ja učim? Lol. Zvao sam te u klan, u delta skvad, dečke koji su tek počeli i još se bruse. Sa njima često igramo i zajedno smo na ts, pričamo im šta im je dobro šta im nije, tražimo skupa friendly mečeve, mjenjamo se mi iz bete i alfe igrajući sa njima. Ti bi da te ja držim za rukicu i vodam po mapi i da te naučim igrati?

Sa 100 sati bi ti ownao gricule, e moj promatrač to tako ne ide. Sjeti se samo kako si mi za 75kn prije uvaljivao cheat, a tu mi sad nešto kao sereš što te nisa htio učiti igrat, lol, jesam te uputio na youtube snimke i na to sve...tako se uči igrati i taktike. Misliš da je netko zdenka vodao za rukicu po mapama?

Sry svima na ovom prepucavanju, najbolje da to preselimo u pm promatrač, jedino ako nećeš opet objavit.

Evo sad ces i sa mnom poceti raspravu, chit ti nisam nudio nego sam rekao da ima na you tubeu kako si sam rekao, sto se tice kolega njima sam prije nego sam dosao na ts kod vas rekao da sam se cuo sa tobom i da se ostatak ekipe cini super i da je na kraju ispalo kako je - btw ekipa ti napusta klan neznam zasto - ja sam ti rekao da zelim ucit i ti si rekao ok jer smatram da znas dosta da bi dobio pljusku - sve fino dok nisam dosao a kad sam dosao pocelo je sefovanje - da nebi - to sto si mi ti rekao da igram to mogu i bez klana na esl-u ako ti to zoves vodanjem za ruku dobro - ja sam bespla sastavljao konfe i windowse instalirao a tebi je tesko meni reci stani tu i nisani tamo... nezelim se svadjati sa tobom razidjimo se u miru...pozdrav

13 godina
AmDCluB kaže...
Alien 22 kaže...
AmDCluB kaže...

Vjeruj mi ista sudbina bih ih snasla i sa famasom, kada fix odradi svoje nema im pomoci.

ja sam kod sebe primijetio da je totalno ista stvar s fixom i bez. jedino dosta ovisi o tome koji je server. nor bivsi diabolic = katastrofa, g portal = super hitreg. mislim da je taj fix samo placebo.
13 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...
Alien 22 kaže...
AmDCluB kaže...

Vjeruj mi ista sudbina bih ih snasla i sa famasom, kada fix odradi svoje nema MI pomoci. {#}

13 godina
PR0MATRAC kaže...

Evo sad ces i sa mnom poceti raspravu, chit ti nisam nudio nego sam rekao da ima na you tubeu kako si sam rekao, sto se tice kolega njima sam prije nego sam dosao na ts kod vas rekao da sam se cuo sa tobom i da se ostatak ekipe cini super i da je na kraju ispalo kako je - btw ekipa ti napusta klan neznam zasto - ja sam ti rekao da zelim ucit i ti si rekao ok jer smatram da znas dosta da bi dobio pljusku - sve fino dok nisam dosao a kad sam dosao pocelo je sefovanje - da nebi - to sto si mi ti rekao da igram to mogu i bez klana na esl-u ako ti to zoves vodanjem za ruku dobro - ja sam bespla sastavljao konfe i windowse instalirao a tebi je tesko meni reci stani tu i nisani tamo... nezelim se svadjati sa tobom razidjimo se u miru...pozdrav

a o čemo to vi raspravljate?
12 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
AmDCluB kaže...
Alien 22 kaže...
AmDCluB kaže...

ja sam kod sebe primijetio da je totalno ista stvar s fixom i bez. jedino dosta ovisi o tome koji je server. nor bivsi diabolic = katastrofa, g portal = super hitreg. mislim da je taj fix samo placebo.

Nije to taj fix na koji mislis

14 godina
Soldier977 kaže...
a o čemo to vi raspravljate?

Ma dečko si je malo zabrijao, baca citate i izvlači iz konteksta, a na pm mi ne odg, jer tamo nije fora, nema thumbova i publike.

Evo cijelog teksta

• ja: promatrač ti se tek došao u klan pa nisi zano niš prije,...prije smo mi igrali sa deltom i pričali, svatko od nas je igrao sa njima, mješali sm se ukazivali i pokazivali, sinoć prije meča također smo malo prošli sa njima....ne možeš očekivati da ja koristim svoje slobodno vrijeme cijelo da vama crtam di da idete, jer nije nitko ni meni crtao. Znaš kako sam ja naučio?
    došao sam u klan i dama me pita oš esl, reko ne zhnam što je to, naprave mi acc i krenem, a početku sam samo branio zastavu iza, slona nisam mogao pogoditi...ali nema tu ovo ono nego igraš, i učiš igrom, jedni druge, to sve ulazi u mozak i ruku
    vi kao delta morate od nas tražit, dakle vi nas tražit a ne da vas ja skupjam e oću ja vama pokazivat, to je par rukava jedini bitan. Vi nas trebate a ne mi vas, vi morate forsirati igranje pcw sa klanovima iste snage, pcw sa beta teamoma našim i zajedničko druženje i komentiranje nekih filmića.
    jedino ako vi želite biti bolji onda možete to zajedno sa nama, ali zaboravi da ću ja tebe ili bilo koga zvat e ajmo....probao sam i dobio sam qurac jer ja moram nekog dresirat da trči di i ja kažem i kad ja kažem
    i btw. laskaš mi ali daleko sam ja od dobrog igrača, ovdje ih ima par u klanu ali ja bez lažne skromnosti mogu reći da nisam jedan od njih, što radi hardvera što radi aima i svegacilje je delte da igra i to će doći sa vremenom, previše filozofiranja guši igru i igrače i samo uništava konceptmorate igrat skupa a kad smo mi slobodni igrat ćemo sa vamašto se tiče tutoriajala ništa od toga, najbolje se uči kad vas se baci u vatru, imate naš kanal na njemu hrpa filmića od dame, imate na našem kanali subove od drugi svjetskih ekipa...gledajte učite tkao sam i ja
  • promatrač: Ok - tnx , ciljao sam u principu na ovo sto si spominjao dok mene nije biloto ukazivanje i ucenje nas koji neznamo osnove je poanta svega - bar za dobar pocetak
    ja: da, ok je velim jer nisi znao za prije, ali vidjet ćeš ubuduće da će se igrat, kad se skupite i kad nas bude on ićemo svi skupa na server i igrati ne brini a na vama je da slušate i upijate
    Eto dečko se na tu nešto jako uvrijedio, a ne vidim što, ali ok.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo ovaj decko sto sam za njega rekao da mi je najbolji tenkista. strima sada.

http://www.twitch.tv/haxy_eu

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Pošto si izvukao iz konteksta evo full post:

promatrač ti se tek došao u klan pa nisi zano niš prije,...prije smo mi igrali sa deltom i pričali, svatko od nas je igrao sa njima, mješali sm se ukazivali i pokazivali, sinoć prije meča također smo malo prošli sa njima....ne možeš očekivati da ja koristim svoje slobodno vrijeme cijelo da vama crtam di da idete, jer nije nitko ni meni crtao. Znaš kako sam ja naučio?

I btw. promatrač, ilitiga Manipulator, sad bar znam tko si i što si, i samo se nastavi skrivati iza tog nicka.

sorry promatrac ali ovo baca totalno novo svjetlo na to kako si rekao da ti je dzukac odresito rekao i sefovao. nije nista lose ti napisao a i svak drugi bi ti isto rekao. edit: izvinite ali pisem na mob pa ne mogu kratiti citate.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 23:54 (Soldier977).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

...i onda me jos dodatno izvrijedja - postavit cu njegove poruke iz inboxa negdje vanka sa linkovima da se vidi....

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:11 (PR0MATRAC).
Moj PC  
3 2 hvala 2
13 godina
AmDCluB kaže...
Alien 22 kaže...
AmDCluB kaže...

famas sa supressorom je zvijer.
14 godina
PR0MATRAC kaže...

Fila kako ovo mozes napisati a napisem ti oprosti u inbox - po tvom ! I to prije ovog posta tvog.

Krenuo si sa lažima, i niskim udarcima, sad i dalje provciraš i kao trolaš.

Uživaj dalje drkajući na snimke zdenka i ljudine nešto što ti nikad nećeš postati koliko god meni privatnih poruka poslao i tvrdio da te ja nisam htio učiti.

Lol ja da nekog učim...druga stvar da si tražio nekog pisovca to.

Soldier977 kaže...

famas sa supressorom je zvijer.
Meni je najveći užitak toga, njegov zvuk, kao da čačkalice puca, ali jedan rafal, 1-2 killa i reload koji traje 2 yebena danaaaa :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 0:01 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice