Igla je OP.
Heli kurveštaro!
Igla je OP.
Heli kurveštaro!
igla je OP, samo sto je rijetko tko nosi umijesto rpg/jevilna :)
Ma ne, samo uvijek očekuju da će je netko drugi nositi.
A kad ti sjedneš u chopper od bipkanja ne znaš ni gdje da se okreneš
Ispada da je protivnički tim najčešće bolje posložen, ili jednostavno lakše pamtiš dok je tebi teže. Čudna je čovjek biljka, a tek psiha od istog
Ispada da je protivnički tim najčešće bolje posložen, ili jednostavno lakše pamtiš dok je tebi teže. Čudna je čovjek biljka, a tek psiha od istog
true that, mozak nas konstantno trola
Ljudi, najnovije graf. postavke, mega low matrix edišn!
Mijenjao sam nekoliko drivera, ista stvar - krene nakon određenog vremena (15 min, pola sata, ovisi). Nevezano je uz grafičke postavke. Grafička se ne pregrijava (66-68 stupnjeva).
Reklamirat' grafu? Sjest' i plakat'? Nešto treće?
Mijenjao sam nekoliko drivera, ista stvar - krene nakon određenog vremena (15 min, pola sata, ovisi). Nevezano je uz grafičke postavke. Grafička se ne pregrijava (66-68 stupnjeva).
totalno si moderan haahahaha
http://www.timessquarenyc.org/image.aspx?id=1838&width=1370&height=870
close enough
Sunce je OP.
isti problemi i kod mene, uzas ne mogu ni jednu igru igrati duze od 10 min. Ja svoju reklamiram ovaj tjedan napokon.
isti problemi i kod mene, uzas ne mogu ni jednu igru igrati duze od 10 min. Ja svoju reklamiram ovaj tjedan napokon.
Meni se nije javilo na drugim igrama, ali nisam baš ni igrao nešto zahtjevno, slabo sam išta igrao izuzev bf-a u posljednje vrijeme. Ništ, možda ju ubodem kod frenda u kantu još i onda na reklamaciju.
I meni se desilo, smanjio sam takt VRAMa(bio je dosta OCan, spustio za za 20Mhz) i rebootao komp, sad je sve OK
Jel moguće ikako dobit cijeli ispis chata od servera iz jedne partije - igrao na serveru gdje je igrao jedan od Gricula - da bi ga Admin dao na glasanje zbog sumlje u Norecoil - nakom cega je doticni gricula quitao - necu sad ovdje nista pisati ali bih htio postavit SS od Chata ako se moze - tnx
Jel moguće ikako dobit cijeli ispis chata od servera iz jedne partije - igrao na serveru gdje je igrao jedan od Gricula - da bi ga Admin dao na glasanje zbog sumlje u Norecoil - nakom cega je doticni gricula quitao - necu sad ovdje nista pisati ali bih htio postavit SS od Chata ako se moze - tnx
Šta je to "sumlja"? Jel to četvrti iz vica? Mujo, Haso, Suljo i Sumljo?
Šta je to "sumlja"? Jel to četvrti iz vica? Mujo, Haso, Suljo i Sumljo?
Slično kao i dimljak! Svojevrstan pandan u paralelnom svemiru. Kao materija i antimaterija...
I "voltaža".
Infrakt!
Untrofor!
:)
promatrac koji ti je nick u igri?
promatrac koji ti je nick u igri?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ShROTAiNAPOJAbob/stats/838911860/
BS. Ja to ne priznajem.
Odi u PiS...
Čovjek je u pravu, ovo je čisti bulšit. Taj jezični portal je baziran na Anićevim sranjima, tj. rječniku koji je poprilično popljuvan od strane znanstvene zajednice, a poglavito u dijelu koji se odnosi na stručne i znanstvene pojmove. Čisto privatna inicijativa koju se gura kao hrvatski jezični standard, iako s istim nema veze.
Oho, jos jedan :) Join the club!
Ili su u pitanju novi driveri, ili ovo zatopljenje!
Ako si primjetio, vec nekoliko dana pisem o novom hladnjaku za graf. karticu. E ovakve teksture su mi bile povod kupovini.
Sad sam ju jos overclockao pa cu javiti rezultate :)
Btw, prije koji dan sam stavio i video kako to iizgleda kod mene
EDIT: Evo videa:
ja lijepo pitam a đukac opet misli da je pametan,zasto si to sad uopce linkao?
zato jer je to on,ako si zelis provjerit odes na metabans i kopiras sadasnji nick i sastrane ti pise promatrac
Čovjek je u pravu, ovo je čisti bulšit. Taj jezični portal je baziran na Anićevim sranjima, tj. rječniku koji je poprilično popljuvan od strane znanstvene zajednice, a poglavito u dijelu koji se odnosi na stručne i znanstvene pojmove. Čisto privatna inicijativa koju se gura kao hrvatski jezični standard, iako s istim nema veze.
Perki ljubi te deda
ej to sam ja - mjenjam ime iz zajebancije ''ShROTAiNAPOJAbob'' mi je bio do jucer - ali prijatelji su isti mozes po njima vidjeti
Ne razumijem zašto napad?
Ako pogledaš profil i prijetelje koje je stekao u proteklih par dana vidjet ćeš da je on, pošto se sprijateljio sa dosta xtream igrača.
Igra samo medica i ima 100-tinjak sati.
Ali hvala ti što si me napao bez potrebe.