Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera
Ova igra je loše kodirana i tu se slažem sa tobom. Ja sam igrao i protiv tebe i to u rundama gdje si imao accuracy sa m16 skoro 40% pa nisam padao tako instantno kao u ovoj jučerašnjoj rundi.Istina je da je igra totalno desinhronizirana ponekad i dvije sekunde i zna se dogodit da te njub koji ima debelo negativan skor ubije kako se čini instantno a u biti je to zato što te vidi sekund dvije prije nego se on uopće pojavio na tvom ekranu ali neke stvari su ipak nemoguće bez cheata. Nije bilo samo sumnjivo što je svaki al ama baš svaki put znao odakle mu prilazim i to bez obzira na našu međusobnu distancu nego način na koji me skidao. Nije bilo onako u stotinki sekunde kao kad neko ima aimbot uključen ali nešto je definitivno imao. Jeli to aim to bone/no recoil/no spread/damage modifier nije važno nešto je sigurno koristio jer nisam samo ja to primjetio. Nekoliko igrača koji su bili samnom u teamspeaku uključujući i lady Katrin isto su zaključili.
taman sam došao sa sastanka kad ono WTF
-moj problem nije kaj nisi naučio nakon 1600 sati igrat
-moj problem nije kaj su ti frendići njub do njuba
-letite po mapi ko muhe bez glave ,neznate promisliti,stati koji put iza zaklona,pričekati......
-ja vidim sa jednog kraja kanala na drugi sasvim kristalno čisto ,neznam kak ti,pa nevidiš igrača na pola te mapice ,neznam kako onda vidiš na ogromnim mapama? lol
-sva sreća pa je mapa kanali OGROMNA pa ima mali miljon prolaza
-njube nauči se spawn pointove napamet
-gledaj malo mapu di se tko nalazi i di su tvoji igrači
-gledaj mapu iskaču ti crvene točkice kad neprijatelj zapuca ,pa se i po tome orijetiraš
-tip ima 1600 sati igranja,a nezna se kretat,ciljat, pucat, rekleksi 0,
-eto nisi ni naučio nakon 1600 sati igranja kako se koristi defib rofl , ne netreba puna sekunda i da držiš upereno u nekog da ga oživiš jer u to vrijeme možeš i nekog ubit
-frendići su ti njub do njuba ,a to kaj nisu još naučili igrat stvarno nije moj problem
-vidim ti si ima glavni igrač jer kao imaš 1600 sati igranja i sve znaš lol
-ne krećete se u squadu pod broj 1
-thompson-vukovar je kamper i to sam mu prekjučer rekao i kažem sada.noob camper
-čudite se ko pura dreku kad vas netko iza zaslona ubije sa prefireom , da prefire je nekaj kaj ti još nisi otkrio nakon 1600 sati igranja rofl
-da čujem vam korake, čujem pucanj vaše puške, čujem vaše glasove o bože kupi si sluške ili pojačaj volume sljedeći put
-ladykatrin je najbolja među vama ,ali ona nije toliko dobra da bi prosudila kako sam ja haxo.
-sinek nije sve u statistici ,gledaj moju eto 17.4 acc i kdr 1,54 ROFL i svejedno sam puno puno PUNO bolji igrač od tebe tako da si okači tu statistiku znaš di....
-dođi/te na neki od materfakerskih servera di ekipa mene owna ko beba zvečku da vidim kako bi tamo plakali
-a i tako ćeš jedino naučiti igrat ,a ne njubove ownat i brijat kako si na vrhu svijeta i onda dođem ja sasvim neki prosječni igrač i nemožeš mi ništa, šta ti to govori?
-to ti govori da nemaš pojma ,ne stojiš pametno ,ne pokrivate se ,ne gledaš oko sebe kako se odvija situacija na server ,počevši od svojeg tima kako se kreću ,di se nalaze i di ih nema na mapi,
pa onda naučiš spawn pointove napamet i naučiš koliko toliko gađat sa puškom da ti ona ne pleše ko pijanac i tako redom....
ŠTO SE TIČE MOG FAMOZNOG DEFIB HACKA EVO ČIM SADA DOĐEM DOMA ODMAH ĆU IZREZATI TAJ DIO VIDEA DA SVI VIDE MOJ NOVI "HAX"
i UPLOADAT ĆU GA ASAP
btw ŠPELAC ,vidi vidi ironije ,ipak taj moj fix sve radi sam ,ja nisam mrdnuo prstom
Da da okači si statistiku znaš di :)
Sa svim puškama(sniper rifles,assault rifles,shotguns) accuracy mi je veći od tvog i to pored činjenice da sam zbog desinhronizacije kojom ova igra obiluje najčešće sekundu ili dvije iza protivnika pa samim tim u večini duela i supressan pa mi pola čistih pogodaka nikad nije ni registrirano. Ja se ne krečem po mapi ko muha bez glave i u duelima protiv tebe o kijima sam pisao nisam bio naa sredini mape ko patka na streljani. Naprotiv u večini slučajeva bio sam iza zaklona i samo što bi provirio pao bi mrtav. Točno si znao di ću izvirit(nisi me čuo jer sam bio daleko i nisam bio na minimapi). Nemoj više pričat više o nekakvom skillu i refleksima u igri di me protivnik vidi sekund nekad čak i dva prije nego ja njega. Ova igra nije bazirana na skillu nego na sreći koji ćeš bit prioritet na serveru a nekako mi se čini da si ti u zadnje vrijeme stalno prioritet jer si odnedavno postao rambo. Zato ti ponavljam,statistika je važna iz više razloga a jedan od njih je i to što statistika ne laže.