Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SC0RPl0N kaže...

Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera

Ova igra je loše kodirana i tu se slažem sa tobom. Ja sam igrao i protiv tebe i to u rundama gdje si imao accuracy sa m16 skoro 40% pa nisam padao tako instantno kao u ovoj jučerašnjoj rundi.Istina je da je igra totalno desinhronizirana ponekad i dvije sekunde i zna se dogodit da te njub koji ima debelo negativan skor ubije kako se čini instantno a u biti je to zato što te vidi sekund dvije prije nego se on uopće pojavio na tvom ekranu ali neke stvari su ipak nemoguće bez cheata. Nije bilo samo sumnjivo što je svaki al ama baš svaki put znao odakle mu prilazim i to bez obzira na našu međusobnu distancu nego način na koji me skidao. Nije bilo onako u stotinki sekunde kao kad neko ima aimbot uključen ali nešto je definitivno imao. Jeli to aim to bone/no recoil/no spread/damage modifier nije važno nešto je sigurno koristio jer nisam samo ja to primjetio. Nekoliko igrača koji su bili samnom u teamspeaku uključujući i lady Katrin isto su zaključili.

taman sam došao sa sastanka kad ono WTF {#}

-moj problem nije kaj nisi naučio nakon 1600 sati igrat

-moj problem nije kaj su ti frendići njub do njuba

-letite po mapi ko muhe bez glave ,neznate promisliti,stati koji put iza zaklona,pričekati......

-ja vidim sa jednog kraja kanala na drugi sasvim kristalno čisto ,neznam kak ti,pa nevidiš igrača na pola te mapice ,neznam kako onda vidiš na ogromnim mapama? lol

-sva sreća pa je mapa kanali OGROMNA pa ima mali miljon prolaza

-njube nauči se spawn pointove napamet

-gledaj malo mapu di se tko nalazi i di su tvoji igrači

-gledaj mapu iskaču ti crvene točkice kad neprijatelj zapuca ,pa se i po tome orijetiraš

-tip ima 1600 sati igranja,a nezna se kretat,ciljat, pucat, rekleksi 0,

-eto nisi ni naučio nakon 1600 sati igranja kako se koristi defib rofl , ne netreba puna sekunda i da držiš upereno u nekog da ga oživiš jer u to vrijeme možeš i nekog ubit {#}

-frendići su ti njub do njuba ,a to kaj nisu još naučili igrat stvarno nije moj problem

-vidim ti si ima glavni igrač jer kao imaš 1600 sati igranja i sve znaš lol

-ne krećete se u squadu pod broj 1

-thompson-vukovar je kamper i to sam mu prekjučer rekao i kažem sada.noob camper

-čudite se ko pura dreku kad vas netko iza zaslona ubije sa prefireom , da prefire je nekaj kaj ti još nisi otkrio nakon 1600 sati igranja rofl

-da čujem vam korake, čujem pucanj vaše puške, čujem vaše glasove o bože kupi si sluške ili pojačaj volume sljedeći put

-ladykatrin je najbolja među vama ,ali ona nije toliko dobra da bi prosudila kako sam ja haxo.

-sinek nije sve u statistici ,gledaj moju eto 17.4 acc i kdr 1,54 ROFL i svejedno sam puno puno PUNO bolji igrač od tebe tako da si okači tu statistiku znaš di....

-dođi/te na neki od materfakerskih servera di ekipa mene owna ko beba zvečku da vidim kako bi tamo plakali

-a i tako ćeš jedino naučiti igrat ,a ne njubove ownat i brijat kako si na vrhu svijeta i onda dođem ja sasvim neki prosječni igrač i nemožeš mi ništa, šta ti to govori?

-to ti govori da nemaš pojma ,ne stojiš pametno ,ne pokrivate se ,ne gledaš oko sebe kako se odvija situacija na server ,počevši od svojeg tima kako se kreću ,di se nalaze i di ih nema na mapi,

pa onda naučiš spawn pointove napamet i naučiš koliko toliko gađat sa puškom da ti ona ne pleše ko pijanac i tako redom....

ŠTO SE TIČE MOG FAMOZNOG DEFIB HACKA {#}{#} EVO ČIM SADA DOĐEM DOMA ODMAH ĆU IZREZATI TAJ DIO VIDEA DA SVI VIDE MOJ NOVI "HAX" {#} i UPLOADAT ĆU GA ASAP {#}

btw ŠPELAC ,vidi vidi ironije ,ipak taj moj fix sve radi sam ,ja nisam mrdnuo prstom {#}{#}

Da da okači si statistiku znaš di :) 

Sa svim puškama(sniper rifles,assault rifles,shotguns) accuracy mi je veći od tvog i to pored činjenice da sam zbog desinhronizacije kojom ova igra obiluje najčešće sekundu ili dvije iza protivnika pa samim tim u večini duela i supressan pa mi pola čistih pogodaka nikad nije ni registrirano. Ja se ne krečem po mapi ko muha bez glave i u duelima protiv tebe o kijima sam pisao nisam bio naa sredini mape ko patka na streljani. Naprotiv u večini slučajeva bio sam iza zaklona i samo što bi provirio pao bi mrtav. Točno si znao di ću izvirit(nisi me čuo jer sam bio daleko i nisam bio na minimapi). Nemoj više pričat više o nekakvom skillu i refleksima u igri di me protivnik vidi sekund nekad čak i dva prije nego ja njega. Ova igra nije bazirana na skillu nego na sreći koji ćeš bit prioritet na serveru a nekako mi se čini da si ti u zadnje vrijeme stalno prioritet jer si odnedavno postao rambo. Zato ti ponavljam,statistika je važna iz više razloga a jedan od njih je i to što statistika ne laže.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:58 (SC0RPl0N).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Scorpion, nauči citirati kako treba ili nemoj citirati!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

13 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Scorpion jel tebi ovo prvi forum? Hoćeš kratki tečaj?

Freak Show Inc.

6 0 hvala 4
17 godina
Friday, evo ja cu.

1. otvori BUG forum
2. stisni ALT+F4
3. ???
4. ponovi tocku 1.
5. profit

:)
17 godina
Basta kaže...
Friday, evo ja cu.

1. otvori BUG forum
2. stisni ALT+F4
3. ???
4. ponovi tocku 1+2.
5. profit

:)

There, I fixed it!

15 godina
191x7 kaže...

Joj šta uradiste, svađate se tu u temi oko x3m-a, banova i ko zna čega zbog NIČEGA.

Alo ljudi ja sam u tom klanu. Alo. I ne pravdam ih ni malo. Dje ima žita ima i kukolja, uvijek je bilo i uvijek će biti.

Svugdje ima kamperskih panjeva, svugdje ima paranoičnih "svi su cheateri" cheatofoba i svugdje ima nacionalista.

Pa šta, i dalje se igra. I ja bih ozbiljnije, ali u BF3 nema oziljnije, možda bude u BF4 jednog dana...

To ni svojoj najdražoj nikako ne mogu dokazati...

... jer i sami znate zašto. XD

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Petak je, treba se urediti za vanka... -> LINK

Freak Show Inc.

18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

u večini slučajeva bio sam iza zaklona 

Kemper!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:31 (DadoZG).
12 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
SC0RPl0N kaže...

Kemper!

Još jedan koji piše o nečemu o čemu pojma nema. Mapa je bila noshahr canals i kao što sam napisao nisam se kretao neoprezno po mapi nego od zaklona do zaklona i nigdje se nisam zadržao duže od dvije sekunde. Zamolio bi te da nekomentiraš runde u kojima nisi sudjelovao.

16 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

Još mi reci da je mod bio TDM..

13 godina
SC0RPl0N kaže...

Još jedan koji piše o nečemu o čemu pojma nema. Mapa je bila noshahr canals i kao što sam napisao nisam se kretao neoprezno po mapi nego od zaklona do zaklona i nigdje se nisam zadržao duže od dvije sekunde. Zamolio bi te da nekomentiraš runde u kojima nisi sudjelovao.

Ma ja tebi ne vjerujem.

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 17:02 (ElektričnaOvca).
17 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...
DadoZG kaže...
SC0RPl0N kaže...

Kemper!

Kemper!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Battlefield 3

Da razbijem malo ovu žustru raspravu oko ???

Evo jedne napete runde protiv tima CHC Tulipani partija sa zanimljivim završetkom. Sreća po nas pa se igraju dvije runde.

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
11 0 hvala 4
15 godina
CroMystiq kaže...

Evo jedne napete runde protiv tima CHC Tulipani partija sa zanimljivim završetkom. Sreća po nas pa se igraju dvije runde.

Mistik i njegovi plaćenici, bome majstore dobro si to postrojio, GG.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Nemoj mi te tulipane molim te, pomeli su nas ko cunami neki dan!

17 godina
Battlefield 3

Zenge je zasluženo dobio ban, niko mu nije branio da ode ranije s servera, a da je to napravio ne bi ni bio baniran.

Scorpion je upravu, ako on plaća server, smije kickati i banati svakoga tko mu je ili sumnjiv ili smrdljiv.

Može jednostavno reći "ja ne žalim da ti-i-ti igraš tu" i dati ban.

To jest protivno onim "EA Rules of conduct" i Zenge ako misli da je tretiran nepošteno komotno se može žaliti EA-u/Diceu.

Ali to jest pravo onoga tko plaća server.

Danny_HR ni ti nisi korektan. Da budem konkretniji - stalno ponavljaš tih par kemperčina, kao da je pravilo da kempaju i da su ti samo oni na pameti.

Pa šta ako su i kempali onda. Šta ti misliš, da ti nikad nisi kempao? Ne, ti si ekstra skiller, svojom 870-MCS razbijaš ko staklenke i niakd ne griješiš.

Šta hoćete napraviti sprdnju od -X3M-a ili vam samo treba neka grupa s kojom bi ste se sprdali? To samo pokazuje kakvi ste.

A kada se neko vama sprda, to vam onda ne paše? A jeli? Jeste kad čuli izreku "rugala se ruga pa postala druga"?

Tko se ljuti, daje žuti, ko se žuti taj se od-žuti. Riskiram jer ste bezobrazni. I pljujete po meni, a to ne volim.

Znate šta ste postigli? Postigli ste to da razmišljam o napuštanju "klana" u kojem imam par dobrih prijatelja.

Zbog toga sam i napisao ovo što sam napisao. Razmislite malo o tome. Šta bi vi?

Twitter: @191x7
Moj PC  
6 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

IMO bolje bi ti bilo da se makneš od takvih čim na osnovu nekoliko riječi potpunih stranaca počinješ razmišljati o tome. Nitko ne pljuje po tebi, jasno sam gore napisao da postoje iznimke ali da je moj generalni dojam o klanu takav kakav jest.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 17:25 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

IMO bolje bi ti bilo da se makneš od takvih čim na osnovu nekoliko riječi potpunih stranaca počinješ razmišljati o tome. Nitko ne pljuje po tebi, jasno sam gore napisao da postoje iznimke ali da je moj generalni dojam o klanu takav kakav jest.

cekaj to je onaj klan sto smo igrali kod njih kad je izasao End Game, pa su svi bili u sedmom nebu onog nebodera na M. Monalith i zalili se na tim zasto lose igra ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Zašto tjerate ljude da razmišljaju o napuštanju svojih prijatelja, zašto?

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...
Danny_HR kaže...

cekaj to je onaj klan sto smo igrali kod njih kad je izasao End Game, pa su svi bili u sedmom nebu onog nebodera na M. Monalith i zalili se na tim zasto lose igra ?

End game pa markaz?

Prije će bit aftermath i mislim čak naš server, bili su po neboderima da, pa je danny vikao da kampaju i kasnije na forumuj to napisao, tako nešto.

13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SC0RPl0N kaže...

Zenge = legit

stump = panj 

Pa nek se zderu {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ništa dama vraćaj se nazad i šalji tu pljugu ,propao je plan Vatikan {#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

E to Fila, jbg muce me brige oko graficke pa ne znam di udaram {#}. Jer ako ne bude zamjene nis od normalnog igranja jedno vrijeme...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 17:46 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...
DadoZG kaže...
SC0RPl0N kaže

Prijateljski savjet. Uninstal windowsa...

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja ne dajem kartone. Ja to riješavam na fin i kulturan način, komunikacijom.

Da a kad sam prvi put dosao na forum i das mi zuti jer nisam kratio citate i lijepo ti posaljem PM da mi kazes kako i ti nista nego mi opet nakon nekog vremena das zuti ili crveni ne sjecam se.A nisam znao kako,gledam one skarice i gluposti dok mi netko od forumasa nije rekao.Haha neznam zasto nisi odgovorio,mozda nisi vidio samo kazem.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Danny_HR ni ti nisi korektan. Da budem konkretniji - stalno ponavljaš tih par kemperčina, kao da je pravilo da kempaju i da su ti samo oni na pameti.

Pa šta ako su i kempali onda. Šta ti misliš, da ti nikad nisi kempao? Ne, ti si ekstra skiller, svojom 870-MCS razbijaš ko staklenke i niakd ne griješiš.

A sta je uopce kempanje?Neki smatraju da ako si snimio protivnika i potrazio zastitu i ubio ga da si kempao,neznam sta treba trcat po otvorenom i skakutat.Svasta ljudi i pisu u cat,ma s cim god da ga ubijes vise od dva put ti si noob.Ako netko stoji stalno na istom mjestu zapamtis i ubijes ga pa to je bar lako.Ne kazem da ti tako mislis nego opcenito kazem

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

to za kempanje je smijesno od strane kolege scorpiona a i ostalih, pogle situaciju u ratu pa nes izletit na cestu i ocekivat da ces prezivit, kepanje je osnovni dio igre :D

zenge dobio si ban mogao si nekog od nas drugih x3m kontaktirat a ne sav sretan objavit to u pol 2 ujutro, joj dobio sam ban bla bla

scorpion je upravu banat kog hoce, jel opravdano ili ne kog briga, zali se ea , mada ja nisam za bananje nego kick to je lakse

a danny ovo da ces doc na server zaboravi dok sam ja tamo jer generalno za mene si debos a necemo debose na serveru ;)

Moj PC  
2 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

a danny ovo da ces doc na server zaboravi dok sam ja tamo jer generalno za mene si debos a necemo debose na serveru ;)

Ovo je ruzno stvarno ruzno {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajmo svi na x3m server pa ih izludit do te mjere da nas sve kickaju... I onda opet!

EDIT:

I obavezno popaliti torente da nam ping ode u nebesa! {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 18:20 (Friday).

9 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice