Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je isti qurac ko da čitaš.

koja je razlika?

sve šta nije default s razlogom nije stavljeno pod default.

a onaj video šta je horigan stavio jučer pa ljudi moji šta ono ekipa sve neće pokušat napravit da dobije nekakvu prednost,katastrofa....

Koji video lol?

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

Pravi razlog zašto škorpija više ne voli zengača

Živo me zanima šta si točno upisao u google da bi došao do te slike...

Od prve :D

https://www.google.hr/search?q=man+screwing+scorpio&hl=en&client=firefox-a&hs=frR&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zMNeUYjEGKX_4QS2loD4Bg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1600&bih=1033

17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je isti qurac ko da čitaš.

koja je razlika?

sve šta nije default s razlogom nije stavljeno pod default.

a onaj video šta je horigan stavio jučer pa ljudi moji šta ono ekipa sve neće pokušat napravit da dobije nekakvu prednost,katastrofa....

Koji video lol?

Znaš ti dobro...

Freak Show Inc.
13 godina
Danny_HR kaže...

.... Sličan sam dojam imao o xXx klanu ranije al su se donekle skulirali u zadnje vrijeme. ....

Samo u zadnje vrijeme??? {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
SC0RPl0N kaže...

Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera?

Ako je Zenge cheater, ja sam Papa.

17 godina
Soldier977 kaže...

Ako je Dama Papa, Maus je mačka! {#}

14 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera

Ova igra je loše kodirana i tu se slažem sa tobom. Ja sam igrao i protiv tebe i to u rundama gdje si imao accuracy sa m16 skoro 40% pa nisam padao tako instantno kao u ovoj jučerašnjoj rundi.Istina je da je igra totalno desinhronizirana ponekad i dvije sekunde i zna se dogodit da te njub koji ima debelo negativan skor ubije kako se čini instantno a u biti je to zato što te vidi sekund dvije prije nego se on uopće pojavio na tvom ekranu ali neke stvari su ipak nemoguće bez cheata. Nije bilo samo sumnjivo što je svaki al ama baš svaki put znao odakle mu prilazim i to bez obzira na našu međusobnu distancu nego način na koji me skidao. Nije bilo onako u stotinki sekunde kao kad neko ima aimbot uključen ali nešto je definitivno imao. Jeli to aim to bone/no recoil/no spread/damage modifier nije važno nešto je sigurno koristio jer nisam samo ja to primjetio. Nekoliko igrača koji su bili samnom u teamspeaku uključujući i lady Katrin isto su zaključili.

taman sam došao sa sastanka kad ono WTF {#}

-moj problem nije kaj nisi naučio nakon 1600 sati igrat

-moj problem nije kaj su ti frendići njub do njuba

-letite po mapi ko muhe bez glave ,neznate promisliti,stati koji put iza zaklona,pričekati......

-ja vidim sa jednog kraja kanala na drugi sasvim kristalno čisto ,neznam kak ti,pa nevidiš igrača na pola te mapice ,neznam kako onda vidiš na ogromnim mapama? lol

-sva sreća pa je mapa kanali OGROMNA pa ima mali miljon prolaza

-njube nauči se spawn pointove napamet

-gledaj malo mapu di se tko nalazi i di su tvoji igrači

-gledaj mapu iskaču ti crvene točkice kad neprijatelj zapuca ,pa se i po tome orijetiraš

-tip ima 1600 sati igranja,a nezna se kretat,ciljat, pucat, rekleksi 0,

-eto nisi ni naučio nakon 1600 sati igranja kako se koristi defib rofl , ne netreba puna sekunda i da držiš upereno u nekog da ga oživiš jer u to vrijeme možeš i nekog ubit {#}

-frendići su ti njub do njuba ,a to kaj nisu još naučili igrat stvarno nije moj problem

-vidim ti si ima glavni igrač jer kao imaš 1600 sati igranja i sve znaš lol

-ne krećete se u squadu pod broj 1

-thompson-vukovar je kamper i to sam mu prekjučer rekao i kažem sada.noob camper

-čudite se ko pura dreku kad vas netko iza zaslona ubije sa prefireom , da prefire je nekaj kaj ti još nisi otkrio nakon 1600 sati igranja rofl

-da čujem vam korake, čujem pucanj vaše puške, čujem vaše glasove o bože kupi si sluške ili pojačaj volume sljedeći put

-ladykatrin je najbolja među vama ,ali ona nije toliko dobra da bi prosudila kako sam ja haxo.

-sinek nije sve u statistici ,gledaj moju eto 17.4 acc i kdr 1,54 ROFL i svejedno sam puno puno PUNO bolji igrač od tebe tako da si okači tu statistiku znaš di....

-dođi/te na neki od materfakerskih servera di ekipa mene owna ko beba zvečku da vidim kako bi tamo plakali

-a i tako ćeš jedino naučiti igrat ,a ne njubove ownat i brijat kako si na vrhu svijeta i onda dođem ja sasvim neki prosječni igrač i nemožeš mi ništa, šta ti to govori?

-to ti govori da nemaš pojma ,ne stojiš pametno ,ne pokrivate se ,ne gledaš oko sebe kako se odvija situacija na server ,počevši od svojeg tima kako se kreću ,di se nalaze i di ih nema na mapi,

pa onda naučiš spawn pointove napamet i naučiš koliko toliko gađat sa puškom da ti ona ne pleše ko pijanac i tako redom....

ŠTO SE TIČE MOG FAMOZNOG DEFIB HACKA {#}{#} EVO ČIM SADA DOĐEM DOMA ODMAH ĆU IZREZATI TAJ DIO VIDEA DA SVI VIDE MOJ NOVI "HAX" {#} i UPLOADAT ĆU GA ASAP {#}

btw ŠPELAC ,vidi vidi ironije ,ipak taj moj fix sve radi sam ,ja nisam mrdnuo prstom {#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

Ako je Dama Papa, a Maus je mačka, onda je jikka miš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
D4RKR1DE kaže...
al znam da su se događale i čudnije stvari kao ono kad ubiješ nekoga granatom bez da si je bacio

Dogodi se kad rokneš dušmana koji je netom prije smrti bacio bombu.

Pošto si mu uzeo dušu, uzmeš mu i tu bombu (njemu ne treba više ništ' materijalno, jeli) pa se crnom magijom pretvori u tvoju bombu.

{#}

17 godina
fila2208 kaže...
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

Ako je Dama Papa, a Maus je mačka, a jikka miš, onda je miš Razer {#}

Edit: Zenge, sredi ti jedan ručun iz McGovnardsa, zlu ne trebalo {#}

P.S. Čiterčino, haha :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:21 (Basta).
17 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

A tko je onda Goliathus?

::: peace 0n earth :::
13 godina
Basta kaže...
D4RKR1DE kaže...
al znam da su se događale i čudnije stvari kao ono kad ubiješ nekoga granatom bez da si je bacio

Pošto si mu uzeo dušu, uzmeš mu i tu bombu (njemu ne treba više ništ' materijalno, jeli) pa se crnom magijom pretvori u tvoju bombu.

{#}

{#}

17 godina
wiz4rd kaže...

A tko je onda Goliathus?

Faggot Meister je gol (iatus) {#}

14 godina
neaktivan
Basta kaže..

onda nek dama krene lagano prema vatikanu {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Basta kaže..

S poniznošću idem......

16 godina
Battlefield 3

Tko drži ovaj server?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/d712990c-9457-4353-adee-06e5c99d4299/BUG-Online-Game-Server/

Air Superiority ? dajte ljudi nemojte se šaliti, stavite nešto konkretno da ga popunimo s domacom ekipom {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

S poniznošću idem......

nejdi još tu je tulum {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Soldier977 kaže...

S poniznošću idem......

...i to na koljenima dok ti se bijeli dim dimi iz jointa {#}

17 godina
Soldier977 kaže...
Basta kaže...
D4RKR1DE kaže...

{#}

{#}

Ako ništa drugo ovo s granatom je odavno poznato, ako ne otprije, onda od ovog videa:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KC6yb7HN1LA#t=454s

Isplati se pogledati cijeli Full Metal 3.

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

S poniznošću idem......

...i to na koljenima dok ti se bijeli dim dimi iz jointa {#}

hahhaha a crni kad vidiš to znaći da si halju zapalio {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
bik kaže...

Tko drži ovaj server?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/d712990c-9457-4353-adee-06e5c99d4299/BUG-Online-Game-Server/

Air Superiority ? dajte ljudi nemojte se šaliti, stavite nešto konkretno da ga popunimo s domacom ekipom {#}

Davnih smo dana odustali od BUG Online ozbiljnog servera. Previše je različitih profila igrača koji žele previše različitih varijabli na serverima, previše je klanova koji imaju svoje servere ili odlaze na svoja redovita mjesta pa je server teško održati punim jer interesa zapravo i nema, osim na trenutke.

Funkcioniralo je to sve na početku i vjerojatno će funkcionirati netom nakon izlaska Battlefielda 4, ali sad i ne baš.

Igrom slučaja si našao taj server jer je to zapravo privatni server za nas par koji u pravilu nema to ime već ga mijenjamo svako toliko.

Ako tražiš našu ekipu često je možeš naći ovdje:

Ovisno o tome šta voliš igrati.

I da, naravno, ne smijemo zaboraviti Cecin servah di je vjerojatno najviše naše ekipe.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Battlefield 3

Joj šta uradiste, svađate se tu u temi oko x3m-a, banova i ko zna čega zbog NIČEGA.

Alo ljudi ja sam u tom klanu. Alo. I ne pravdam ih ni malo. Dje ima žita ima i kukolja, uvijek je bilo i uvijek će biti.

Svugdje ima kamperskih panjeva, svugdje ima paranoičnih "svi su cheateri" cheatofoba i svugdje ima nacionalista.

Pa šta, i dalje se igra. I ja bih ozbiljnije, ali u BF3 nema oziljnije, možda bude u BF4 jednog dana...

To ni svojoj najdražoj nikako ne mogu dokazati...

... jer i sami znate zašto. XD

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:47 (191x7).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Joj šta uradiste, svađate se tu u temi oko x3m-a, banova i ko zna čega zbog NIČEGA.

Alo ljudi ja sam u tom klanu. Alo. I ne pravdam ih ni malo. Dje ima žita ima i kukolja, uvijek je bilo i uvijek će biti.

Svugdje ima kamperskih panjeva, svugdje ima paranoičnih "svi su cheateri" cheatofoba i svugdje ima nacionalista.

Pa šta, i dalje se igra. I ja bih ozbiljnije, ali u BF3 nema oziljnije, možda bude u BF4 jednog dana...

To ni svojoj najdražoj nikako ne mogu dokazati...

... jer i sami znate zašto. XD

Ne možeš ženi/curi dokazati da ćeš postati ozbiljniji?

Good luck with that {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:49 (TomoR).
15 godina
Basta kaže...
D4RKR1DE kaže...

{#}

Ovo je yebena stvar. Ža mi je samo što nisu, kad su rekli, ubacili ono d razlikuješ ikone svoje i prijateljeve bombe. Dobra je fora da kad ti frenda ubije dok baca nejd, svaki kill tim nejdom ide tebi.

Ali mi se ne sviđa kad kolega nejda ja od straha iskočim van zaklona jer je bacio meni pod noge zabunom i onda me ubiju, jer nisam znao čiji je nejd.

Nadajmo se da će u bf4 sredit da se razlikuje friendly i enemy nade, stime da ostave ovu magiju za bombe, to svakako :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:54 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 15:52 (Arabarran).
17 godina
neaktivan

WTF did I just read?!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Onda znaci da je dosao do filtera :))

Nego, ultimativni win bi bio da mozes u BF4 kastomizirat boju svoje bombe, npr. ja bi stavio fluorescentno zuto-zelenu! {#}

Idem Dajsu poslat ovaj prijedlog sad! :p

15 godina
Basta kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Onda znaci da je dosao do filtera :))

Nego, ultimativni win bi bio da mozes u BF4 kastomizirat boju svoje bombe, npr. ja bi stavio fluorescentno zuto-zelenu! {#}

Idem Dajsu poslat ovaj prijedlog sad! :p

Možda i bude, ako kupiš premium customization kit.

17 godina
odjavljen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice