Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sigruno ste vec pisali, al mrsko mi sad trazit, na kojim serverima igra ekipa sa bug-a?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
nooir kaže...

http://farm9.staticflickr.com/8391/8587556038_2cdd2a117f_h.jpg

Ovako mi se gliča igra zadnje vrime. Nekad i svako 5-to stablo ima te tonove a na novim mapama na po cijeloj dužini cesta iman tu boju, ili samo tamo di kola prolaze, a kad dođen na to nestane ta boja, mislin sa vojnikon kad pređen preko toga kas nestaje, ka neki fade. Ma u igri izgleda kao stilski dodatak.

Tako je nešto i dark imao kad je petljao sa nekim glupostima. Ono nešto što ti iskorištava i integriranu grafu i diskretnu...

MaXt0r kaže...

Sigruno ste vec pisali, al mrsko mi sad trazit, na kojim serverima igra ekipa sa bug-a?

Uglavnom IBM, nađe se nešto HP-a... Ali generalno je teško otkriti pravi hardveraj!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:45 (Friday).
15 godina
nooir kaže...

Ovako mi se gliča igra zadnje vrime. Nekad i svako 5-to stablo ima te tonove a na novim mapama na po cijeloj dužini cesta iman tu boju, ili samo tamo di kola prolaze, a kad dođen na to nestane ta boja, mislin sa vojnikon kad pređen preko toga kas nestaje, ka neki fade. Ma u igri izgleda kao stilski dodatak.

Makni tvikove i napravi fresh config i player profile fajl.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
nooir kaže...

Tako je nešto i dark imao kad je petljao sa nekim glupostima. Ono nešto što ti iskorištava i integriranu grafu i diskretnu...

MaXt0r kaže...

Uglavnom IBM, nađe se nešto HP-a... Ali generalno je teško otkriti pravi hardveraj!

Ali ja ništa nisan petlja sa ničin i neman integriranu, iman gtx 570, i od zadnjeg updejta mi se to javlja, ako se ne varan.

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
nooir kaže...

Ali ja ništa nisan petlja sa ničin i neman integriranu, iman gtx 570, i od zadnjeg updejta mi se to javlja, ako se ne varan.

Ne znam baš, dao bih ruku u vatru da si petljao i to naveliko. Gledao sam te prije koji dan na serveru... {#}

Ali OK, možemo se i praviti da je sve OK pa da su ovi iz HAC-a krivi što je tebi cesta zelena.

Freak Show Inc.
17 godina
nooir kaže...
Friday kaže...
nooir kaže...

MaXt0r kaže...

Ma kriv je Windows Update KB2670838. Odeš u control panel, porgrams and feautures i na gore lijevo na traci na view installed updates nađeš taj update i uninstaliraš.

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

LOoooOL!

Likovi hoce igrati s nama, odnosno protiv nas sq rush war.

Uzmemo im prvi mcom, ja ih pocistim magnumom, uzmem g3a3 i armamo drugi mcom i prije nego je puko OVO se dogodi!

Moram priznati da vecina,cak po mojoj procjeni oko 90% igraca  HC mod-a ovo igre su dosta losi, lose gadjaju i puno sprejaju i nije ih nikakav problem pobjediti.
Cast iznimkama da ih sada ne nabrajam pa ako nekog zaboravim da se ne bi uvrijedio, ali u pravilu su osjetno losiji igraci.

Konačno su te otkrili{#}

pero_HR
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nema nam ljudine... {#}

Doduše, pozvan sam na druženje pisovaca sad za koji dan pa ću ga vidjeti. Hoće biti neumjesno ako mu poklonim paket ubrusa Teta Violeta? Mislim, ne mogu ga trolati ovdje pa ono...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hummer kaže...
nooir kaže...
Friday kaže...
nooir kaže...

MaXt0r kaže...

Ma kriv je Windows Update KB2670838. Odeš u control panel, porgrams and feautures i na gore lijevo na traci na view installed updates nađeš taj update i uninstaliraš.

Maka san ga ća pa ćemo vidit, sad mi se neda igrat ali ako je to to onda stvarno... Svaka čast onome ko je to otkrija. Neki livi updejt mi boja ceste u zeleno. hahahahah konzole FTW.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
nooir kaže...

Isto 570, isto imam pofarbane ceste.

Micem update pa da vidimo! :)

EDIT: Joj, nisu rasporedjeni po broju!

A imam ih mali milion :)

EDIT 2: OK, gore desno je search {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 0:42 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 3

Nadogradio komp i sad malo igrao nekih pola sata...

Mogu samo reći da do sada nismo igrali istu igru,jbt. sad sve leti i ne šteka tako da sam pušio ko veliki jer sam valjda u ovih 300h naučio kompenzirati taj lag i ostale gluposti pa mi je sada bilo full neobično igrati.

Probao staviti na 1600×1200 rezu i vratio se na 800×600,ne zbog toga šta su glave veće,ali trokutići iznad glave jesu i tako je puno lakše nekoga skinuti na daleko.

Nisam ni znao kako ova igra lijepo izgleda {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Arabarran kaže...

Mogu samo reći da do sada nismo igrali istu igru,jbt. sad sve leti i ne šteka tako da sam pušio ko veliki jer sam valjda u ovih 300h naučio kompenzirati taj lag i ostale gluposti pa mi je sada bilo full neobično igrati.

Probao staviti na 1600×1200 rezu i vratio se na 800×600,ne zbog toga šta su glave veće,ali trokutići iznad glave jesu i tako je puno lakše nekoga skinuti na daleko.

Haha, bas ti je lose islo jednu rundu! Znao sam da si nesto mjenjao.

Cudio si se okolisu? {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Arabarran kaže...

nice to hear that¨!

Koliko sad fps imaš? Ako si doktorirao na 20fps ko i sam, sad boguješ :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...

Haha, bas ti je lose islo jednu rundu! Znao sam da si nesto mjenjao.

Cudio si se okolisu?{#}

Pa.da. Ono neke stvari nikad nisam ni vidio ;)

I malo sam se igrao sa postavkama da vidim kako to izgleda,heheh

fila2208 kaže...

nice to hear that¨!

Koliko sad fps imaš? Ako si doktorirao na 20fps ko i sam, sad boguješ :)

A,leti negdje od 60 do 120!!

Preko 100-tke!! Nemoš vjerovat {#}{#}

Baš ne bogujem...još.

Sve to nekako leti prebrzo i nema štekanja pa mi je čduno {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

postovani narode i mudre glave necu sad razglabati o bf3 za ili protiv...igra je ok zato smo tu zar ne?e sad pozdravljam sve vas i jedino sto mi malo smeta je masivnost same igre tj.koliko puno prostora zauzima na  dis.e sad ovako,na c disku sam ostao bez mjesta,jednostavno nema vise mjesta ni za sto..a sam bf3 zauzima koliko?32-40gb!!e sad ja sam origin stavio na d disk jel tamo imam puno mjesta,a takodjer sam ubo i jedan malo stariji hd od 250 gb tako da prostora ne manjka osim na c disku.zelio sam i igre koje idu preko origina(bc2,bf3 i moh) staviti na d disk.jel su bile na c disku i pojele su mi pola  mjesta na c disku(cca46gb).dakle napravih novi folder na d disku i reko tu cu prebaciti te igre sa c diska ,znate ono cut..paste na d disk.,ali kitica ne ide.kad sam ih prebacio otisao sam na origin-app setings i tamo pod general gdje  pise gdje da bude downloaded games sam stavio taj novi folder d disk orig igre.kada hocu ponovno skinuti igre pise mi ovo active directori must be cancelled or completed before changing your install directory.sve sto zelim je da mi se igra i orgin pokrecu sa d diska to je sve .....imam dva hd jedan od 1tb i drugi stariji od 250 gb.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imas tu u temu negdje postupak,detaljno, ali svodi se na to da kopiras origin folder na disk, pokrenes download igri...browsaj malo, nije naucna fantastika koristiti search i google.

Install Origin, start downloading the game to about 3-5% and then cancel the download.
Go to your battlefield 3 backup and copy the "Data" and "update" folder to the new install dir "Origin Games/battlefield 3"
Restart Origin and finnish the download. 
Now you don’t have to download 15,2 Gb 
At last you need to update DirectX, just google «dxwebsetup» and install.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 9:31 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
t12matija kaže...

postovani narode i mudre glave, necu sad razglabati o bf3 za ili protiv...igra je ok zato smo tu zar ne?

Pozdravljam sve vas i jedino sto mi malo smeta je masivnost same igre. Na c disku, na kojem je instaliran BF3, sam ostao bez mjesta. Ja sam Origin stavio na d disk jer tamo imam puno mjesta, a takodjer sam ubo i jedan malo stariji hd od 250 gb tako da prostora ne manjka, osim na c disku. Želio sam i igre koje idu preko origina(bc2,bf3 i moh) staviti na d disk, jer su bile na c disku na kojem su pojele pola mjesta(cca46gb).

Dakle, napravih novi folder na D disku i reko tu cu prebaciti te igre sa C diska, ali kitica, ne ide. Kad sam ih prebacio otisao sam na origin-app setings i tamo pod general gdje pise gdje da bude downloaded games, stavio sam taj novi folder na D disku. Kada hocu ponovno skinuti igre pise mi ovo: "active directori must be cancelled or completed before changing your install directory."

Sve sto zelim je da mi se igra i orgin pokrecu sa d diska! Imam dva hd jedan od 1tb i drugi stariji od 250 gb.

Hrvatski ti nije maternji jezik, zar ne? Sredio sam tvoj post tako da bude čitljiv.

KILL! Have no fear!
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što je meni jedinom malo čudno da Disco_Joker ima račun jedan dan, hvali na sva usta m16, diže u nebesa zdenkec-boya i ima komp "neki iz konikoma za 3 soma" koji vrti bf3? nešto je trulo u bf3 temi...

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 9:56 (CptJackDaniels).
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
protjeran
t12matija kaže...

postovani narode i mudre glave necu sad razglabati o bf3 za ili protiv...igra je ok zato smo tu zar ne?e sad pozdravljam sve vas i jedino sto mi malo smeta je masivnost same igre tj.koliko puno prostora zauzima na  dis.e sad ovako,na c disku sam ostao bez mjesta,jednostavno nema vise mjesta ni za sto..a sam bf3 zauzima koliko?32-40gb!!e sad ja sam origin stavio na d disk jel tamo imam puno mjesta,a takodjer sam ubo i jedan malo stariji hd od 250 gb tako da prostora ne manjka osim na c disku.zelio sam i igre koje idu preko origina(bc2,bf3 i moh) staviti na d disk.jel su bile na c disku i pojele su mi pola  mjesta na c disku(cca46gb).dakle napravih novi folder na d disku i reko tu cu prebaciti te igre sa c diska ,znate ono cut..paste na d disk.,ali kitica ne ide.kad sam ih prebacio otisao sam na origin-app setings i tamo pod general gdje  pise gdje da bude downloaded games sam stavio taj novi folder d disk orig igre.kada hocu ponovno skinuti igre pise mi ovo active directori must be cancelled or completed before changing your install directory.sve sto zelim je da mi se igra i orgin pokrecu sa d diska to je sve .....imam dva hd jedan od 1tb i drugi stariji od 250 gb.

Velicine Particija C i D na HDD-u koji koristis nisu "fixne" dakle skini program koji se zove Easus partition master (free) i povecaj C particiju a D particiju smanji i sve ce ti stati - preporucljivo je za Battlefield 3 Origin i Punk Bustet da budu instalirani na istoj particiji kao i Windowsi jer je izmjena podataka izmedju aplikacija puno brza unutar iste particije nego izmedju vise particija, gubi se lag, manje su latencije, itd. dakle smanje D za koju si rekao da imas mnogo prostora povecaj C na preko 120GB i instaliraj sve na C.

16 godina
neaktivan
Žurilo mi se da riješim taj problem oko mjesta na hd i oko same igre.Hvala za lektoriranje,ubuduće ću pokušati pisati što točnije.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no progamer

Koji k, nisam ni uso?

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
t12matija kaže...

Jednostavno. 

Ugasi origin i igru naravno.

stavi igru gdje zelis

upali origin i namjesti game folder tamo di ti je igra. press ok :)

desni klik na bf3 i stisnes download i onda ti on kao downloada, ali sa diska i sa brzinom diska

tadaaaaa

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
t12matija kaže...

postovani narode i mudre glave necu sad razglabati o bf3 za ili protiv...

Možda možeš probati, kopirat bf3 folder negdje van na safe place. Unistalirati igru i origin. Opet instalirat origin na d, odabrat origin games na d.

Onda počet instalaciju na taj d di si odabrao sačekaš nekih 10-20mb da se skine, pauziraš, samo kopiraš natrag ono što si spasio. sačekaš i igra se instalira jako brzo.

Ako slučajno ne bude htjelo možda onda treba onda vc installer ili kako već, jer je izašla neka novija verzija pa to vidi.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no progamer

Koji k, nisam ni uso?

Možda bana za confige ili nešto takvo pa piše no programer.

lol ali no programer, špelac bi se mogao uvrijediti da mu se desi takvo što.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sorry na OT,

koji je najbolji driver za Nvidia GPU za BF3?

Igram na laptopu na GT555M, i dosada sam igrao na 306.97., no probao sam ove zadnje 314 ako se ne varam i mogu reci da su sranje, sve mi steka i izbacuje iz igre.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

A jbg, istina boli ponekad {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

Nisi programer, ko te je*e. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

A jbg, istina boli ponekad {#}

Ea  možda je to server samo za programere, ono programiraju si neke wallhacke domaće i aimbote i trče okolo sa skriptama?

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ea  možda je to server samo za programere, ono programiraju si neke wallhacke domaće i aimbote i trče okolo sa skriptama?

i ekipa izgleda ovako

He who dares, wins
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

I imaju secret handshake {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice