Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Okej Baka, skužio sam. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

12 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 3

Dobar tim. Svaka čast.

Odličan vam je amblem na blogu {#}

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 13:31 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

skini ovo

A onda gaće i dođi na server...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Fila, recimo moj monitor ima specifikacije 75 Hz s 81 kHz a max refresh mu je 60Hz na 1680x1050. Dakle on ima hardver za 75Hz. Isprobao sam "clockati" ga i sve je radilo super dok na "http://www.lagom.nl/lcd-test/gamma_calibration.php" nisam primjetio da mi za Gamu prikazuje nekakvo titranje. Dakle ipak za 75 Hz nije i vratio sam ga na 60. Iako u specifikacijama ispada da je za 75 Hz...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Nemoj.

Dosta se whine-a i ovako već.

BTW, EA si je uzeo više od pola mojih BF3 filmova na YT pod "svoje".

I meni,i sad više nemogu uploadat videje veće (mislim dulje){#} od 15 min.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 14:16 (pirat).
17 godina
fila2208 kaže...

Dakle mistik je uspio!

Navukao je neke od vas i sad ste i sami napravili platoon i team.

Mistik stari lisac, skidam kapu.

Da, si vidio kakav master plan je isfurao Mystiq :)

Ono, filmski totalno... povukao nas par pa izazvao ljubomoru kod Denija :)

Ako nece brdo Muhamedu... jeli :)

Mističnog za oskara za najbolju teoriju zavjere! {#}

E da, i jos je Mystiq dobio super ime za 0 kuna :p

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 14:20 (Basta).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nitko ne krade moje kurtizane!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
13 godina
Basta kaže...

E da, i jos je Mystiq dobio super ime za 0 kuna :p

Majke mi pretpostavio sam čija je bila ideja čim sam vidio naziv {#}

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Danny_HR kaže...

Danny (panda) nakon kaj smo mu svi odgovorili da ne želimo igrati ESL s njim......

pa si ti misli.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...
Volvox kaže...

Evo jedan video, stara garda protiv mlade garde 2vs2:)

lijep mali crosshair glitch {#}

mislim da je crosshair glich zabranjen na esl-u...nisam siguran jel ga ne koristim pa me ne zanima previse al cini mi se da sam negdje procito...pa ako vas neko bude trazio da snimate mec u Hr ligi a vidi se da ga koristite moglo bi biti kazni...kazem nisam 100%siguran
13 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

mislim da je crosshair glich zabranjen na esl-u...nisam siguran jel ga ne koristim pa me ne zanima previse al cini mi se da sam negdje procito...pa ako vas neko bude trazio da snimate mec u Hr ligi a vidi se da ga koristite moglo bi biti kazni...kazem nisam 100%siguran

Hmm, hvala što si mi rekao, nisam to znao, trenutno sam u fazi vježbe da mi to uđe u naviku, odnosno da to radim automatski, al ako se nesmije na esl-u onda necu vise to radit, zna netko točno?

gjurki
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

postalo je nepodnošljivo igrat...**bem ti monitor i sve,kašnjenje za poludit

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Evo jedan video, stara garda protiv mlade garde 2vs2:)

Sad tek vidim da si postao ovo...

Pregazili vas ko plitak potok {#}

Čisto da se razumijemo - svo pivo (iz oklade) koje je bilo namjenjeno calinjosu ću ja popiti jer je on Londonu {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Danny_HR kaže...

Mislis, partizane? {#}

Soldier977 kaže...

Majke mi pretpostavio sam čija je bila ideja čim sam vidio naziv {#}

Hehe, slucajno palo na pamet - znas kak se kaze - i ćorava koka zrno nabode {#}

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Čisto da se razumijemo - svo pivo (iz oklade) koje je bilo namjenjeno calinjosu ću ja popiti jer je on Londonu {#}

haha:)

A tko si ti točno na battlelogu?:) ako si to ti astra onda može(jer je calinjos tebi prenio) :D

gjurki
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako netko treba DICE dev dogtag, ima ih 8 na istoj strani i navodno su pripiti:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/765de07a-7235-4c90-b41d-9d133e7cb7dd/Drunken-Zombie-Hunters/#live
(ali pozurite)

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 18:01 (Lateralus).

1 0 hvala 1
14 godina
Volvox kaže...
Friday kaže...

A tko si ti točno na battlelogu?:) ako si to ti astra onda može(jer je calinjos tebi prenio) :D

Ja sam astra :P

Kaj,daje pivu ? {#}

17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

ako netko treba DICE dev dogtag, ima ih 8 na istoj strani i navodno su pripiti:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/765de07a-7235-4c90-b41d-9d133e7cb7dd/Drunken-Zombie-Hunters/#live
(ali pozurite)

Evo, par minuta  i to je to. :)

17 godina
Haha, owned - good job soldier :)
13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Kaj,daje pivu ? {#}

Reko calinjos da ako on ne bude na reunionu, da tebi ide piva koju sam mu dužan:D

A ko je friday?

gjurki
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Hrca1981 kaže...

Hmm, hvala što si mi rekao, nisam to znao, trenutno sam u fazi vježbe da mi to uđe u naviku, odnosno da to radim automatski, al ako se nesmije na esl-u onda necu vise to radit, zna netko točno?

LOL a kad vam ja ljepo govorim da to neradite onda sam ja idiot....
Battlelog: xXxtream_mau5
13 godina
drahic kaže...
Volvox kaže...
Friday kaže...

Kaj,daje pivu ? {#}

Možemo se igrat skrivača {#}

13 godina
Volvox kaže...
drahic kaže...

Kaj,daje pivu ? {#}

Reko calinjos da ako on ne bude na reunionu, da tebi ide piva koju sam mu dužan:D

A ko je friday?

To ti je ovaj jedan mangup mali.

13 godina
berto kaže...

Ne, ti se samo praviš pametan {#}

15 godina
neaktivan
berto kaže...

Kako neko zna da ti crosshair glitchaš? Jel to ono šta zdenko i ljudina rade?{#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
berto kaže...

Kako neko zna da ti crosshair glitchaš? Jel to ono šta zdenko i ljudina rade?{#}

Ne nije to to, glitch je kad aimas i zapucas i istovremeno prebacis na neko drugo oruzje, kad vratis na pusku crosshair ti je uzak i iz hipa imas spread kao da aimas, to dijeluje samo prvi put kad zapucas, i onda ti se resetira i mora sve ponovo, a otkrit te moze pb screenshot ako cesto to radis, cak bi mogo lako pobrat ban jer izgleda isto kao nospread cheat na ss-u, cak ih ima par na ggc-u sa banom zbog "crosshair hacka"
14 godina
berto kaže...
Hedrick kaže...
berto kaže...

Ne nije to to, glitch je kad aimas i zapucas i istovremeno prebacis na neko drugo oruzje, kad vratis na pusku crosshair ti je uzak i iz hipa imas spread kao da aimas, to dijeluje samo prvi put kad zapucas, i onda ti se resetira i mora sve ponovo, a otkrit te moze pb screenshot ako cesto to radis, cak bi mogo lako pobrat ban jer izgleda isto kao nospread cheat na ss-u, cak ih ima par na ggc-u sa banom zbog "crosshair hacka"

Kako samo ekipa skuži te cake!

Danas zovem ženu i malog da stisnemo sve komande odjednom....možda nukam cijeli server {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ne taj glitch maus, nego ono pocnem pucat ADS i odmah vratim na hip, i onda bude uzak. Ovaj sa mjenjanjem oružja je nepotreban.

I gledo sam, nije zabranjeno na esl-u.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ma ne taj glitch maus, nego ono pocnem pucat ADS i odmah vratim na hip, i onda bude uzak. Ovaj sa mjenjanjem oružja je nepotreban.

I gledo sam, nije zabranjeno na esl-u.

U onom videu sta si ti postao je napravljen glitch koj sam ja opisao i to sa prebacivanjem na noz odmah na pocetku videa... i na to je hrca mislio... Ili sam ja mozda lud?!?!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 19:18 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ko da je bitno... Smo da kazem end game dlc 10 od 10. pun pogodak.

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice