- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar tim. Svaka čast.
Odličan vam je amblem na blogu
skini ovo
A onda gaće i dođi na server...
Fila, recimo moj monitor ima specifikacije 75 Hz s 81 kHz a max refresh mu je 60Hz na 1680x1050. Dakle on ima hardver za 75Hz. Isprobao sam "clockati" ga i sve je radilo super dok na "http://www.lagom.nl/lcd-test/gamma_calibration.php" nisam primjetio da mi za Gamu prikazuje nekakvo titranje. Dakle ipak za 75 Hz nije i vratio sam ga na 60. Iako u specifikacijama ispada da je za 75 Hz...
Nemoj.
Dosta se whine-a i ovako već.
BTW, EA si je uzeo više od pola mojih BF3 filmova na YT pod "svoje".
I meni,i sad više nemogu uploadat videje veće (mislim dulje) od 15 min.
Dakle mistik je uspio!
Navukao je neke od vas i sad ste i sami napravili platoon i team.
Mistik stari lisac, skidam kapu.
Da, si vidio kakav master plan je isfurao Mystiq :)
Ono, filmski totalno... povukao nas par pa izazvao ljubomoru kod Denija :)
Ako nece brdo Muhamedu... jeli :)
Mističnog za oskara za najbolju teoriju zavjere!
E da, i jos je Mystiq dobio super ime za 0 kuna :p
Nitko ne krade moje kurtizane!
E da, i jos je Mystiq dobio super ime za 0 kuna :p
Majke mi pretpostavio sam čija je bila ideja čim sam vidio naziv
mislim da je crosshair glich zabranjen na esl-u...nisam siguran jel ga ne koristim pa me ne zanima previse al cini mi se da sam negdje procito...pa ako vas neko bude trazio da snimate mec u Hr ligi a vidi se da ga koristite moglo bi biti kazni...kazem nisam 100%siguran
mislim da je crosshair glich zabranjen na esl-u...nisam siguran jel ga ne koristim pa me ne zanima previse al cini mi se da sam negdje procito...pa ako vas neko bude trazio da snimate mec u Hr ligi a vidi se da ga koristite moglo bi biti kazni...kazem nisam 100%siguran
Hmm, hvala što si mi rekao, nisam to znao, trenutno sam u fazi vježbe da mi to uđe u naviku, odnosno da to radim automatski, al ako se nesmije na esl-u onda necu vise to radit, zna netko točno?
postalo je nepodnošljivo igrat...**bem ti monitor i sve,kašnjenje za poludit
Nitko ne krade moje kurtizane!
Mislis, partizane?
Majke mi pretpostavio sam čija je bila ideja čim sam vidio naziv
Hehe, slucajno palo na pamet - znas kak se kaze - i ćorava koka zrno nabode
Sad tek vidim da si postao ovo...
Pregazili vas ko plitak potok
Čisto da se razumijemo - svo pivo (iz oklade) koje je bilo namjenjeno calinjosu ću ja popiti jer je on Londonu
haha:)
A tko si ti točno na battlelogu?:) ako si to ti astra onda može(jer je calinjos tebi prenio) :D
ako netko treba DICE dev dogtag, ima ih 8 na istoj strani i navodno su pripiti:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/765de07a-7235-4c90-b41d-9d133e7cb7dd/Drunken-Zombie-Hunters/#live
(ali pozurite)
Čisto da se razumijemo - svo pivo (iz oklade) koje je bilo namjenjeno calinjosu ću ja popiti jer je on Londonu
A tko si ti točno na battlelogu?:) ako si to ti astra onda može(jer je calinjos tebi prenio) :D
Ja sam astra :P
Kaj,daje pivu ?
ako netko treba DICE dev dogtag, ima ih 8 na istoj strani i navodno su pripiti:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/765de07a-7235-4c90-b41d-9d133e7cb7dd/Drunken-Zombie-Hunters/#live
(ali pozurite)
Evo, par minuta i to je to. :)
Kaj,daje pivu ?
Reko calinjos da ako on ne bude na reunionu, da tebi ide piva koju sam mu dužan:D
A ko je friday?
Hmm, hvala što si mi rekao, nisam to znao, trenutno sam u fazi vježbe da mi to uđe u naviku, odnosno da to radim automatski, al ako se nesmije na esl-u onda necu vise to radit, zna netko točno?
LOL a kad vam ja ljepo govorim da to neradite onda sam ja idiot....

Kaj,daje pivu ?
Možemo se igrat skrivača
Kaj,daje pivu ?
Reko calinjos da ako on ne bude na reunionu, da tebi ide piva koju sam mu dužan:D
A ko je friday?
To ti je ovaj jedan mangup mali.
Ne, ti se samo praviš pametan
Kako neko zna da ti crosshair glitchaš? Jel to ono šta zdenko i ljudina rade?
Ne nije to to, glitch je kad aimas i zapucas i istovremeno prebacis na neko drugo oruzje, kad vratis na pusku crosshair ti je uzak i iz hipa imas spread kao da aimas, to dijeluje samo prvi put kad zapucas, i onda ti se resetira i mora sve ponovo, a otkrit te moze pb screenshot ako cesto to radis, cak bi mogo lako pobrat ban jer izgleda isto kao nospread cheat na ss-u, cak ih ima par na ggc-u sa banom zbog "crosshair hacka"

Ne nije to to, glitch je kad aimas i zapucas i istovremeno prebacis na neko drugo oruzje, kad vratis na pusku crosshair ti je uzak i iz hipa imas spread kao da aimas, to dijeluje samo prvi put kad zapucas, i onda ti se resetira i mora sve ponovo, a otkrit te moze pb screenshot ako cesto to radis, cak bi mogo lako pobrat ban jer izgleda isto kao nospread cheat na ss-u, cak ih ima par na ggc-u sa banom zbog "crosshair hacka"
Kako samo ekipa skuži te cake!
Danas zovem ženu i malog da stisnemo sve komande odjednom....možda nukam cijeli server
Ma ne taj glitch maus, nego ono pocnem pucat ADS i odmah vratim na hip, i onda bude uzak. Ovaj sa mjenjanjem oružja je nepotreban.
I gledo sam, nije zabranjeno na esl-u.
Ma ne taj glitch maus, nego ono pocnem pucat ADS i odmah vratim na hip, i onda bude uzak. Ovaj sa mjenjanjem oružja je nepotreban.
I gledo sam, nije zabranjeno na esl-u.
U onom videu sta si ti postao je napravljen glitch koj sam ja opisao i to sa prebacivanjem na noz odmah na pocetku videa... i na to je hrca mislio... Ili sam ja mozda lud?!?!

Ma ko da je bitno... Smo da kazem end game dlc 10 od 10. pun pogodak.