Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
PR0MATRAC kaže...

Sve 5 ti osjetis razliku jer ti je RR dosta veci od maximalnog broja frameova ja imam lock na 100 koji mi je naj stabilniji i daje najbolju sliku na 60 hz a probao i na 70 72 75 85 i neke custom dubioze - nativna reza i nativni RR daju najoptimalnije performanse - poz

Bio je jednom jedan čovjek u ovoj temi. Zvali su ga ljudina... Ti ideš njegovim stopama!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Aha, a on ima koji monitor? Ocito da ta fluidnost ne ovisi samo o refrest rateu. I vjerojatno primječivanje razlike ovisi o preciznosti oka individualca. Ne primjecuju svi jednako te razlike.

Isti kao ti {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Aha, a on ima koji monitor? Ocito da ta fluidnost ne ovisi samo o refrest rateu. I vjerojatno primječivanje razlike ovisi o preciznosti oka individualca. Ne primjecuju svi jednako te razlike.

Isti kao ti {#}

:D , a ja sam se upleo u raspravu jer mi stvarno nije jasno što pišete. Sad kad igram air superiority teren nije pretjerano zahtjevan , pa overclockana 7850 bez AA daje prilicno visok fps. 80-110. Jetovi izgledaju savršeno fluidno a na njima bi se trebale najvece razlike primjecivati. Uglavnom ocito da ta fluidnost ne ovisi samo o refresh rateu.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Switch kaže...
fila2208 kaže...

Kako efikasno koristit stingere. Heli mi leti iznad glave ne locka, pa odjednom locka, pa opet gubim lock i kad ispalim raketu naravno da se obrani od nje.

ne kužim zaš su tako loši.

Ne znam šta je vama problem sa tim stingerima i iglama? Čak mislim da je ceco komentirao da su op...samo point and click.

Jučer sam se naskidao helija ko nikada prije. Znači samo lockaš i pucaš i taj prvi stinger redovito izbjegne sa flareovima dok dok je drugi redovito bio v. disabled ili double kill.

Samo kad ga nacišljaš treba malo pričekati da ga počne lockati. No dobar pilot lako će se držati izvan dometa i peglati samo sa tv-om.

Ne igraju svi onaj 53team noob di je 64 igrača pa svatko sjedne u helija. Meni kad lockam heli lik odmah se obrušava iza nečega i bježi, a i lockam sam, jer nije 64 igrača da imaju dva čovjeka sa stingerom, ili ga je heli već načeo pa je bacio flareove, a ja sam ko duh pokušavam nešto dok nas heli rejpa...yebga svatko ima drukčija iskustva.

Nezz, locka on dosta brzo, ali izluđuje me što gubi lock kad je heli preblizu i onda opet nemoš lockat, i čim uhvatiš lock on već bježi.

Ali zato aj sjednem u birda, jedan hit stingera destroy, ali uvijek yebeno uvijek. Pitam se nekad jel svi igramo istu igru ili šta?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 11:10 (fila2208).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dakle da rezimiram svoj stav - Veci Refrsh rate je bolji - sto veci to je pozeljnije ! 

No ocito ste me krivo interpretirali - ponavljam netko je pitao za 60 i 75 hz i rekao je da mu neide na 75 hz - pa sam mu rekao da je u redu i 60hz obzirom na 75hz - neovisi samo o refresh rateu slika nego jos bitnije o broju fps na taj refresh rate - generalno visi refresh rate je bolji ali to uopce nije poanta - poanta je da izmedju 75 i 60 hz nema neke zamjetne razlike generalno gledajuci uz iznimke kao sto je od Petka...

Ne znam kako vi, ali Ja jednostavno nemam vremena za Ništa !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

Ima razlike, i ona je ogromna, što se tiče fluidnosti i "kvalitete" slike. Čim sam digao monitor na 75 Hz, na samom prikazu desktopa sam vidio razliku, a kad sam pokrenuo igru, ostao sam paf. Sljedeća kupnja mi je najvjerojatnije monitor na 120Hz.

I ona priča o tome da oko ne vidi više od 24 FPS-a nema veze s mozgom. {#}

Bas me zanima kak ce to onda izgledat na 144Hz.

Nikako docekat :)

Toliko realno, da ćeš dobiti PTSP {#}

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 3

Ovo je interensantno, prema ovome razlika nije ekstremna. Vjerujem da je 120hz ljepse ali nikad nebiih žrtovao boje ips matrice u zamjenu za refresh rate.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...

...poanta je da izmedju 75 i 60 hz nema neke zamjetne razlike ...

Ima.

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
protjeran
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Sve 5 ti osjetis razliku jer ti je RR dosta veci od maximalnog broja frameova ja imam lock na 100 koji mi je naj stabilniji i daje najbolju sliku na 60 hz a probao i na 70 72 75 85 i neke custom dubioze - nativna reza i nativni RR daju najoptimalnije performanse - poz

Bio je jednom jedan čovjek u ovoj temi. Zvali su ga ljudina... Ti ideš njegovim stopama!

Hvala na upozorenju - briga me za ljudnu - samo sam htio kolegi reci da se nebrine oko razlike izmedju 60 i 75 hz jer se ocito ta razlika previse potencira..

13 godina
athlon64 kaže...

... nikad nebiih žrtovao boje ips matrice u zamjenu za refresh rate.

Eh, da. Nezahvalna dilema.

17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Dakle da rezimiram svoj stav - Veci Refrsh rate je bolji - sto veci to je pozeljnije ! 

No ocito ste me krivo interpretirali - ponavljam netko je pitao za 60 i 75 hz i rekao je da mu neide na 75 hz - pa sam mu rekao da je u redu i 60hz obzirom na 75hz - neovisi samo o refresh rateu slika nego jos bitnije o broju fps na taj refresh rate - generalno visi refresh rate je bolji ali to uopce nije poanta - poanta je da izmedju 75 i 60 hz nema neke zamjetne razlike generalno gledajuci uz iznimke kao sto je od Petka...

Što je veći framerate u odnosu na refresh rate to ćeš imati veći tearing - jasno i logično ko dan! A sve i jedan FPS iznad refreshrate-a je totalno besmislen jer se neće iscrtati. Tako da ti možeš imati grafu koja gura 150 fps a monitor ti iscrtava 60. Svi oni između će ti kidati sliku...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Što je veći framerate u odnosu na refresh rate to ćeš imati veći tearing - jasno i logično ko dan! A sve i jedan FPS iznad refreshrate-a je totalno besmislen jer se neće iscrtati. Tako da ti možeš imati grafu koja gura 150 fps a monitor ti iscrtava 60. Svi oni između će ti kidati sliku...

Realna usporedba bi bila 60hz ekran sa lockanim 60 fps-om i 120hz ekran sa lockanim 120 fps-om.

13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
PR0MATRAC kaže...

...poanta je da izmedju 75 i 60 hz nema neke zamjetne razlike ...

Ima.

Ima razlika iznosi 15hz - ja naglasavam da generalno nije toliko bitna ako ti mislis da je ok - imas pravo na krivi stav.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

BTW, ovo je boring as shit - počeli smo argumentirano i pristojno raspravljati...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

BTW, ovo je boring as shit - počeli smo argumentirano i pristojno raspravljati...

Ma ništa to, back to flamewars ;)

13 godina
Friday kaže...

ESL PRO 5na5 je bolji od classica {#} Classic je za pice i one koji se tak osjećaju. 

16 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

ESL PRO 5na5 je bolji od classica {#} Classic je za pice i one koji se tak osjećaju. 

A zato si ti ginuo ko zec u onom svom videu zadnjem na rushu{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ispod 70fps-a rijetko imama, cak i na 64 mapi. MSAA x4 mi pojede kakvih 20-30 fpsa, al tu i tamo ga iskljucim, vise mi je ping problem, kad se svi ukucani na*eru na net, pa nemrem imat ispod 200.... navecer kad se svi fino maknu finih 30  (se moze to jos snizit ! :D)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

A zato si ti ginuo ko zec u onom svom videu zadnjem na rushu{#}

{#}

15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Evo jedan video, stara garda protiv mlade garde 2vs2:)

lijep mali crosshair glitch {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 11:36 (zeus-mo).
14 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

A pazi sad ovaj mindfuck:

ESL ESL-Pro tim  koji u biti ne voli 5vs5 jer voli Classic ali ipak igra inf.

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Battlefield 3

Čitam ove rasprave monitori frejmovi ovo ono, ma daj o čemu vi pričate...klokate monitore, sustavno ih uništavate sa vremenom. Za što za 15 fpsa?

Nejasni ste mi koliko casual igrači ali pokupite te razne gluposti i klokate sve, da se može i podlogu za miš bi klokali.

Mogu razumjeti ove što lude za 5v5 zdenka i takve, klokanje i to, pa čak i od ljudine taj crt...ali daj skulirajte malo, igrajte igru na 60 fps šta yebeno onda. Jel ti sila klokat i kurit monitor za tih 15fps?

Što se tiče softverskih postavki, igre, config i to, to svaka čast, i sam to koristim i svaku igru volim customizirati kako mi paše, ono da vidim trokutiće kroz dim i tako to (pazi sad kad dođe pm, e kako si napravio da vidiš trokutiće kroz dim) ali da bi sustavno se igrao sa tim hardverom i cijedio ga, a već imam dovoljno frameova....ne znam meni je to nepojmljivo.

Klokao sam prije gfrafe i procesore pa sam ih spalio, tad sam shvatio da ako nije tako tvornički ne diraj....i sad će netko doć ma daj fila ne seri ja imam klokano ovo ono...samo ti daj, samo rokaj, ali ne vidim smisao u tome osim ako si super uber igrač koji ubija za svaku prednost.

my 2 censt, a sad se ispričavam idem klokati wc školjku, probija me pa će joj trebat veći refresh rate nakon današnjeg gejamnja na njoj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Jel ti sila klokat i kurit monitor za tih 15fps?

Meni je slika grozota na 60 Hz. Tearing je CIJELO vrijeme na ekranu. Čim hodam, okrećem se, bilo šta... Sa ovih 75 Hz sam se preporodio. Da nisam vidio ne bih ni ja znao.

EDIT:

Nisam čak ni digao lock za 15 - i dalje mi je na 60.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 11:41 (Friday).
17 godina

Znaci, kad stigne monitor moramo napravit LAN party i onda cemo testirat - neki drlog sa 60Hz, moj Dell sa 60Hz i taj novi Asus na 144Hz.
Onda cemo svi biti pametniji i onda cu vidjeti koji prodajem od ta dva :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 11:59 (Basta).
13 godina
fila2208 kaže...

Čitam ove rasprave monitori frejmovi ovo ono, ma daj o čemu vi pričate...klokate monitore, sustavno ih uništavate sa vremenom. Za što za 15 fpsa?

Boli njih kita za 15 fps-a... oni misle da će s tim piydarijama dobiti skill, al malo su se zahebali jer ne ide to tako.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Jel ti sila klokat i kurit monitor za tih 15fps?

Meni je slika grozota na 60 Hz. Tearing je CIJELO vrijeme na ekranu. Čim hodam, okrećem se, bilo šta... Sa ovih 75 Hz sam se preporodio. Da nisam vidio ne bih ni ja znao.

EDIT:

Nisam čak ni digao lock za 15 - i dalje mi je na 60.

Ali kako, lokaš na 59, uključiš vsync ili šta već i to je to.

Imaš stroj vrhunski i tebi se teara slika? Ok, ako je radi toga, radi tearanja ok, onda. 

Meni je smiješna ekipa tek je počela igrat ima 2 sata igre već on kloka sve što se klokat da samo da bi on stigao nas od par stotina sati, ma lulz.

13 godina
Basta kaže...
Znaci, kad stigne monitor moramo napravit LAN party i onda cemo testirat - neki drlog sa 60Hz, moj Dell sa 60Hz i taj movi Asus na 144Hz.
Onda cemo svi biti pametniji i onda cu vidjeti koji prodajem odbta dva :)

Možda ti slug bude bolje radio na 144 Hz {#}

[19xx] 4ntraks
15 godina
Basta kaže...
Znaci, kad stigne monitor moramo napravit LAN party i onda cemo testirat - neki drlog sa 60Hz, moj Dell sa 60Hz i taj movi Asus na 144Hz.
Onda cemo svi biti pametniji i onda cu vidjeti koji prodajem odbta dva :)

Asus je bolji, ima crosshair na sredini ekrana {#}

https://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 12:04 (Joe Cooker).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ali kako, lokaš na 59, uključiš vsync ili šta već i to je to.

Imaš stroj vrhunski i tebi se teara slika? Ok, ako je radi toga, radi tearanja ok, onda. 

Meni je smiješna ekipa tek je počela igrat ima 2 sata igre već on kloka sve što se klokat da samo da bi on stigao nas od par stotina sati, ma lulz.

Samo lock, bez vsync-a. Nekako mi se čudno ponaša sa vsyncom. Kao da lošije reagira, ne znam. Uglavnom - ISKLJUČIVO radi tearinga sam to napravio jer i dalje držim iste postavke. A razlika je baš očita...

Freak Show Inc.
15 godina
fila2208 kaže...

Nejasni ste mi koliko casual igrači ali pokupite te razne gluposti i klokate sve, da se može i podlogu za miš bi klokali.

Mogu razumjeti ove što lude za 5v5 zdenka i takve, klokanje i to, pa čak i od ljudine taj crt...ali daj skulirajte malo, igrajte igru na 60 fps šta yebeno onda. Jel ti sila klokat i kurit monitor za tih 15fps?

Što se tiče softverskih postavki, igre, config i to, to svaka čast, i sam to koristim i svaku igru volim customizirati kako mi paše, ono da vidim trokutiće kroz dim i tako to (pazi sad kad dođe pm, e kako si napravio da vidiš trokutiće kroz dim) ali da bi sustavno se igrao sa tim hardverom i cijedio ga, a već imam dovoljno frameova....ne znam meni je to nepojmljivo.

Klokao sam prije gfrafe i procesore pa sam ih spalio, tad sam shvatio da ako nije tako tvornički ne diraj....i sad će netko doć ma daj fila ne seri ja imam klokano ovo ono...samo ti daj, samo rokaj, ali ne vidim smisao u tome osim ako si super uber igrač koji ubija za svaku prednost.

my 2 censt, a sad se ispričavam idem klokati wc školjku, probija me pa će joj trebat veći refresh rate nakon današnjeg gejamnja na njoj.

A nista, ti idi igrat sve na low jer te boli a nas pusti da uzivamo u ljepoti ovog odlicnog enginea jer je to jedna od glavnih stvari koja cini atmosferu u battlefieldu. 

Ako si spalio iti jedan proc i grafu clockajuci onda ili lažeš ili si nesposoban. Meni je apsolutno svaki komad hardvera na maksimalnim taktovima, nikad me ništa nije izdalo niti mi pokazalo svoj "kraci" zivotni vijek. Zato sta se znam pobrinut za hlađenje i pazit da ne pretjerujem s naponima. To sta ti uzmes polcu sa 4+1 regulacijom pa na njoj clockas proc koji guta 150w i žalis se da se nešto rastopilo, je tvoj problem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice