Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Ljudi može mala pomoć, bratić ima problema sa igrom nakon End Gamea.

Treba li kakav language fix ili nešto za rusku verziju Battlefield 3 End Game ?

Ovo mu se dešava:

nakon end game sad mi se zamrzne igrica nakon 20 sek igranja,crn ekran i vrati me u windows i zablokira google chrome i battlelog

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da jedino od vozila sa kojima znam koliko toliko letiti je scout heli, ali ja pricam o tome da su igle zglicane i nesto .. Jer neki dan maxon, maco, i zic su sa mnom u helicu. Dvojica vare, jedan spota. Imamo 100%. Cujem povremen lock ,ali ni jedno lockanje cak ispustim emc jer flares ne radi nista na scout heliju. Spustim se iza kamenja, ali i dalje oko mene kruzi raketa, i ono misim u sebi mozda je guided ili jevlin i kad sam dobio hit instant smo poginuli. Znaci 100% damage. I tako svaki dan mi se dogadja od onog patcha koji je bio anti heli.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Pa ima ti Stinger/Igla hack, sa damage boostom je brzo riješeno...

Nemam pristup na link, ali ovo se vidi u Google-u (Catalyst Hax):

IGLA and stinger doesn't beep when i use hack. it still works. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

Mislim da jedino od vozila sa kojima znam koliko toliko letiti je scout heli, ali ja pricam o tome da su igle zglicane i nesto .. Jer neki dan maxon, maco, i zic su sa mnom u helicu. Dvojica vare, jedan spota. Imamo 100%. Cujem povremen lock ,ali ni jedno lockanje cak ispustim emc jer flares ne radi nista na scout heliju. Spustim se iza kamenja, ali i dalje oko mene kruzi raketa, i ono misim u sebi mozda je guided ili jevlin i kad sam dobio hit instant smo poginuli. Znaci 100% damage. I tako svaki dan mi se dogadja od onog patcha koji je bio anti heli.

stingeri/igle su jako cudni, koristim ECM i dovoljno je nisko letjeti iza necega da promase, a opet u nekim rundama konstantno prolaze kroz ECM chaff sto god napravio

uvijek je iznenadjenje, sinoc me lik ispuca van iz little birda s heatseakerima bez da ga unisti...

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 10:03 (Lateralus).
13 godina
protjeran
sinoc sam skidao helice ko divlje patke u nevino proljece, dva stingera svakom i svaki pada bez vecih problema:) jedino nekuzim jel to bag? ali nekad kad prebacim na stinger u 1sek ga izbaci van prema helicu a nisam ni kliknuo desni klik na misu a on ga je vec locirao i u milisekundi raketica vec leti prema njemu:)?
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
14 godina
neaktivan
Bas to lateralus, nije mi jasno da to nemogu napravit da normalno radi :[ .. Jer sumljam da svi haksaju, cak se i meni nekad dogodi kad lockam iglom da nemam uopce cervenog markera, vec mogu instant pucat. Ma samo da vrate ispod radara sve bi bilo rjeseno.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Evo jedan gameplay od sinoć na Cecinom serveru. Pravo mi se sviđa Rush mode na novim mapama. Mislim da su potrefili "ono nešto". Plus još što su mape prelijepe, i oku ugodno za gledati. Samo kad se neko šunja među drvećem, teško ga primijetiti. Baš ko pravi rat {#}

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Lateralus kaže...

stingeri/igle su jako cudni, koristim ECM i dovoljno je nisko letjeti iza necega da promase, a opet u nekim rundama konstantno prolaze kroz ECM chaff sto god napravio

uvijek je iznenadjenje, sinoc me lik ispuca van iz little birda s heatseakerima bez da unisti z11...

Imali ste sq.flak equippan u squadu?

Ako niste, to ti se zbog toga događa.

A ovo za ecm i stingere, to je od onog patcha kad je maknut below radar još, pogađa stinger i kroz ecm i katkad fantomski zaobiđe brdo ili zgradu :(

14 godina
neaktivan
gogo17792 kaže...
kurt kaže...

sad sam mu malo pogledao kanal i naletio na ovaj switch tutorial,pa to je sve krivo,ostali piloti vama se ne cini tako?astra?heat?pogledao sam,hrpu dogfight videa ali nitko to ne radi..nakon toga bi se obadva trebali izjednaciti

btw astra kad budem imao vremena moramo nabacit rundu air superioritya,ja jos nisam igrao end game {#}

Ja sam isprobao taj njegov switch i ostale druge "manevre" mada mi ne uspije uvijek jer sam gotovo pa početnik u bf3 ali mogu reći da gledajući njegove montaže su mi pomogle da postanem bolji pilot, donekle. Ako znaš neki bolji tutorial slobodno nabaci link jer obožavam jetove {#}

igledaj ove likove:iron-tjunfisk(ima 2 kanala na yt,potrazi onaj pravi) i smashdfeller,od njih je nastalo pun qurac dogfightera,ukljucujuci i mene

uci ove manevre redom:3rd person speed.control(smashd najbolji tutorial),switch(tjunfiskov tutorijal),scissors(smashdov i tjunfiskov),cutting(to jedino smashd ima),a na kraju onaj hooks and sounds tutorial od smashda.Ako to sve savladas,kralj si na pubu.Neznam kolko imas iskustva s avionima i u dogfightu,ali treba vjezbati.Ja se sjecam svojih pprvih dana,gledao sam u air radar di mi je protivnik,on je bio nacrtan ispod mene,a ja nisam pojma imao dije,pa tako da i to trebas vjezbati,citanje radara,to ti dolazi s vjezbanjem

battlelog:KICKASS_HR
17 godina
neaktivan
jopis kaže...

A ovo za ecm i stingere, to je od onog patcha kad je maknut below radar još, pogađa stinger i kroz ecm i katkad fantomski zaobiđe brdo ili zgradu :(

nikad prije mi se nije dogodilo...

btw. poceo je double penetration

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Bas to lateralus, nije mi jasno da to nemogu napravit da normalno radi :[ .. Jer sumljam da svi haksaju, cak se i meni nekad dogodi kad lockam iglom da nemam uopce cervenog markera, vec mogu instant pucat. Ma samo da vrate ispod radara sve bi bilo rjeseno.

Meni marker zna faliti i sa javelinom/tenkom/scout helijem. Dogodi se povremeno ali osim toga nisam primjetio ništa neuobičajeno što se tiče pogađanja ili štete.

Ja zadnjih par dana baš izrazito igram sa helijem odnosno (ako nema helija) nosim iglu. Jako mi je čudno što su me par puta skinuli sa iglom sa jednom raketom. Dakle na 100% sam, lik ispuca prvu, ja bacim flares ali kako sam dosta visoko ne stignem otići iza neke prepreke i lik ispuca i drugi. Pljas - KILL! To mi se događa na svakom serveru. U većini slučajeva sam disejblan (na 28% uglavnom), ako se negdje sakrijem odem na 100% opet i dobro. Ali evo baš jučer imam sa sobom frenda koji me šarafa i tlačimo ekipu dolje, ne mogu nam ništa. Ono odjednom one shot kill. Ne mislim da je nekakav čit, jer događa se svagdje ali kako je moguće da postoji odstupanje od štete kad te pogodi?

Uglavnom, po meni je sada idealna ravnoteža postignuta što se tiče helija/igle i ne bih dirao ništa!

Freak Show Inc.
16 godina
Lateralus kaže...
jopis kaže...

nikad prije mi se nije dogodilo...

btw. poceo je double penetration

Uff, stotine puta, i u viperu/havocu i u malima, bez flaka gotovo normalno.

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
  Ono odjednom one shot kill. Ne mislim da je nekakav čit, jer događa se svagdje ali kako je moguće da postoji odstupanje od štete kad te pogodi?

zvuči mi ko onaj video kojeg je postao Cyber il netko, a radi se o tome da ovisno di pogodiš tenk (kada ga gađa protivnički tenk jel) da ga možeš sa jednim shotom disejblat il mu skinut masu health-a (no nemrem se sada setit točno  {#} )

meni se pak znalo desit da sam vozio humvi i pogodili me s četiri rakete, došao health na 12% i nikom niš

Battlelog: 8string
14 godina
Battlefield 3

@Kikass-nisam gledao,ali on kolko znam nije neki zadrti dogfighter. On je ucio Rivala ako se ne varam,ali mislim da nije bas neki WOW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PR0MATRAC kaže...
live4cro kaže...

ljudi imam problem.

na svim rezolucijama mogu staviti 75 hz 

osim na hd rezoluciji tj 1280 x 720. 

tamo mi daje 60 i 59.x(neznam tocno).sto da radim? da igram na 60 ? 

ima li kakve razlike strasne

Frende nemas razlike (tvoje oko nece vidjeti) - ovo sto pricaju da ima razlike nemaju pojma sta pricaju, kao neka navodna stabilnost slike i slicno, ili veci broj frameova - tu su pisali i o klokanju monitora i forsiranju povecanja RR nedavno - a ocito neznaju da sa time moze samo zeznuti matrica monitora i pixeli se uniste prije jer se povecava brzina izmjene kontrasta koju monitor hardwareski nepodržava... igraj na 60 Mhz i iskljuci Vertical Sync, ukljuci triple buiffering i gotovo - jao ljudi moji{#} ...

Ima razlike, i ona je ogromna, što se tiče fluidnosti i "kvalitete" slike. Čim sam digao monitor na 75 Hz, na samom prikazu desktopa sam vidio razliku, a kad sam pokrenuo igru, ostao sam paf. Sljedeća kupnja mi je najvjerojatnije monitor na 120Hz.

I ona priča o tome da oko ne vidi više od 24 FPS-a nema veze s mozgom. {#}

Dama_The_Crow / xXxtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Soldier977 kaže...

Ima razlike, i ona je ogromna, što se tiče fluidnosti i "kvalitete" slike. Čim sam digao monitor na 75 Hz, na samom prikazu desktopa sam vidio razliku, a kad sam pokrenuo igru, ostao sam paf. Sljedeća kupnja mi je najvjerojatnije monitor na 120Hz.

I ona priča o tome da oko ne vidi više od 24 FPS-a nema veze s mozgom. {#}

Bas me zanima kak ce to onda izgledat na 144Hz.

Nikako docekat :)

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma daj - sta sam uopce komentirao - ja nisam rekao da se nevidi manje od 24 framea ti si to tako shvatio - nemate pojma - tu spominjes 60 i 120hz a pitanje je bilo 60 i 75hz vi koji vidite razliku - ju vidite jer znate da ste Promjenili postav sa jednog na drugi da vam netko da dva monitora jedan na 60 hz i drugi na 75 hz a na oba 90 fps lock mozes mislit sto bi itko znao od vas koji "vidite" razliku na kojem je koji refrsh rate ! ? ! Toliko.

Edit: Ja se slazem da je visi refrsh rate bolji ako postoji mogucnost - no neznam iz kojeg razloga se doslo na 120 i 144hz - covjek je pitao jel moze igrati na 60hz jer mu neradi na 75 hz i ja sam htio revi da ce moci igrati bez neke zamjetne razlike ! Jbt

Ne znam kako vi, ali Ja jednostavno nemam vremena za Ništa !
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 10:53 (PR0MATRAC).
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Ma daj - sta sam uopce komentirao - ja nisam rekao da se nevidi manje od 24 framea ti si to tako shvatio - nemate pojma - tu spominjes 60 i 120hz a pitanje je bilo 60 i 75hz vi koji vidite razliku - ju vidite jer znate da ste Promjenili postav sa jednog na drugi da vam netko da dva monitora jedan na 60 hz i drugi na 75 hz a na oba 90 fps lock mozes mislit sto bi itko znao od vas koji "vidite" razliku na kojem je koji refrsh rate ! ? ! Toliko.

Pa vidim na SVOM   monitoru razliku - o tome se radi! Dok je bio na 60 Hz pri hodanju su se sve teksture poda ispred mene kidale. Sad toga nema UOPĆE i slika je mirnija i ugodnija. I lock mi je na 60 fps kao što sam već napisao. Ali ne, mora on drobiti gluposti bez da vidi šta su drugi napisali...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 10:49 (Friday).
15 godina
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Pa vidim na SVOM   monitoru razliku - o tome se radi! Dok je bio na 60 Hz pri hodanju su se sve teksture poda ispred mene kidale. Sad toga nema UOPĆE i slika je mirnija i ugodnija. I lock mi je na 60 fps kao što sam već napisao. Ali ne, mora on drobiti gluposti bez da vidi šta su drugi napisali...

A jel se moze kupit ips sa malo višim refresh rateom od 60hz ili smo osuđeni na visoki refresh rate / loše boje  i obrnuto ?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 10:53 (athlon64).
13 godina
protjeran
@promatrac! covjece jel ima tema di se ti ne grcis s svojim teorijama zavjere?daj ohladi malo,slusaj sta ljudi govore ak i ne vjerujes ili se nisi sam uvijerio u nesto pa daj informiraj se,probaj,vidi ili nesto trece...pa onda diskutiraj! da te pitam nesto kad si toliko pametan si kad na crt-u stavio na 60 pa na 75hz? razlika je zemlja i kraj svemira:) prema tome ima je i na lcd-u...iako on radi drugacije al nebitno promjena je vidljiva ljudskom oku(cak i oni s mrenom:)))LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

A jel se moze kupit ips sa malo višim refresh rateom od 60hz ili smo osuđeni na visoki refresh rate / loše boje  i obrnuto ?

Ne znam, ali na bastinom monitoru sa 60 Hz slika je ZNATNO bolja (pa i fluidnija) nego na mom drlogu na 75 Hz...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Ne znam, ali na bastinom monitoru sa 60 Hz slika je ZNATNO bolja (pa i fluidnija) nego na mom drlogu na 75 Hz...

Jesi ti sarkastican ili? Jer nisam pratio ranije postove u ovoj raspravi.

13 godina
PR0MATRAC kaže...

Edit: Ja se slazem da je visi refrsh rate bolji ako postoji mogucnost - no neznam iz kojeg razloga se doslo na 120 i 144hz - covjek je pitao jel moze igrati na 60hz jer mu neradi na 75 hz i ja sam htio revi da ce moci igrati bez neke zamjetne razlike ! Jbt

To za 24 nisi ti spomenuo, nego je bila davno rasprava tu na forumu i zato sam naveo, ali da se vidi ogromna razlika između 60 i 75, to je istina. A za to boldano gore iza, bolje ti je da malo smiriš tenzije i probaš i sam povećati taj refresh rate.

Isto tako FPS igre nije u totalnoj korelaciji sa osvježavanjem monitra, tako da i na 30FPS koju ti nudi grafa, će biti bolja slika na 75Hz osvježavanju monitora, nego 60.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledao sam na Nexovom monitoru tih 120 Hz i zbilja izgleda dobro, slika je fina i igra šiba fluidno, al ne znam da bih za to izdvojio dodatnu lovu. Razlike ima, naravno, ali IMO nije toliko bitno velika. Zapravo je neprimjetna osim ako baš stavite monitore jedan do drugoga i uspoređujete.

Na mom je monitoru slika prilično fluidna (imam što i čika zubo), u toj mjeri da ekipa pita je li to 120 Hz.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Meni je na dell u2412m 60hz jako lijepo i fluidno sve + mogu uzivat u živim bojama kvalitetne matrice. Ali naravno druga stvar je stavit monitore side by side pa uspoređivat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Ne, bez zayebancije. Kod njega jednostavno nema tearinga. Sjedio je pored mene na lan partiju i dobio sam slom živaca kad sam vidio kakva mu je slika. Svi smo se složili da igra treba izgledati točno TAKO kako na njegovom monitoru izgleda. Nešto prekrasno...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Sve 5 ti osjetis razliku jer ti je RR dosta veci od maximalnog broja frameova ja imam lock na 100 koji mi je naj stabilniji i daje najbolju sliku na 60 hz a probao i na 70 72 75 85 i neke custom dubioze - nativna reza i nativni RR daju najoptimalnije performanse - poz

Ne znam kako vi, ali Ja jednostavno nemam vremena za Ništa !
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Na mom je monitoru slika prilično fluidna (imam što i čika zubo), u toj mjeri da ekipa pita je li to 120 Hz.

E baš to - izgleda kao da je veći refresh rate nego što stvarno fizički je.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Basta je zaprijetio monitoru da će mu vaditi sklopove jedan po jedan (a bome ima aparaturu za to), ako neće monitor raditi najbolje što može. {#}

15 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Ne, bez zayebancije. Kod njega jednostavno nema tearinga. Sjedio je pored mene na lan partiju i dobio sam slom živaca kad sam vidio kakva mu je slika. Svi smo se složili da igra treba izgledati točno TAKO kako na njegovom monitoru izgleda. Nešto prekrasno...

Aha, a on ima koji monitor? Ocito da ta fluidnost ne ovisi samo o refresh rateu. I vjerojatno primječivanje razlike ovisi o preciznosti oka individualca. Ne primjecuju svi jednako te razlike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 11:04 (athlon64).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice