svaka cast onome tko je operation riverside sastavljao za rush, ja naprosto ne vjerujem da taj covjek nije dobio doktorat samo zbog te mape. Predivno je dizajnirana, nemam rijeci! O rushu da ne govorim!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi imam problem.
na svim rezolucijama mogu staviti 75 hz
osim na hd rezoluciji tj 1280 x 720.
tamo mi daje 60 i 59.x(neznam tocno).sto da radim? da igram na 60 ?
ima li kakve razlike strasne
auuu,odmah po 120 hz monitor,što čekaš?ne valja ti na 60 ni na 75.premalo je to za bf3.
a da fino odgovoris i ne zahebavas?
svaka cast onome tko je operation riverside sastavljao za rush, ja naprosto ne vjerujem da taj covjek nije dobio doktorat samo zbog te mape. Predivno je dizajnirana, nemam rijeci! O rushu da ne govorim!
e a nebandan flats, ma predivna mapa, prehebena za rush....
ljudi imam problem.
auuu,odmah po 120 hz monitor,što čekaš?ne valja ti na 60 ni na 75.premalo je to za bf3.
Ili x22 esp...
ljudi imam problem.
Frende nemas razlike (tvoje oko nece vidjeti) - ovo sto pricaju da ima razlike nemaju pojma sta pricaju, kao neka navodna stabilnost slike i slicno, ili veci broj frameova - tu su pisali i o klokanju monitora i forsiranju povecanja RR nedavno - a ocito neznaju da sa time moze samo zeznuti matrica monitora i pixeli se uniste prije jer se povecava brzina izmjene kontrasta koju monitor hardwareski nepodržava... igraj na 60 Mhz i iskljuci Vertical Sync, ukljuci triple buiffering i gotovo - jao ljudi moji ...
Nisam probao, river, ali flats jesam. Simpatična je, super je što je sve otvoreno, ekipa skače sa krosićima, svi se razbježe, flankaju...ja iglu u ruke prvo helioja riješio, pa onda dalje se igrao sa tenkovima.
Ali da, zasad rush rula na novim mapama.
promatrac...neda mi se objasnjavat al ne pricaj gluposti -,-
Kako efikasno koristit stingere. Heli mi leti iznad glave ne locka, pa odjednom locka, pa opet gubim lock i kad ispalim raketu naravno da se obrani od nje.
ne kužim zaš su tako loši.
Nvm krivo sam pročitao
Nikad neću shvatiti zaš ljudi upaju takve filmiće na yt koji sve frameove locka na 30 tako da i ne vidiš razliku.
sad sam mu malo pogledao kanal i naletio na ovaj switch tutorial,pa to je sve krivo,ostali piloti vama se ne cini tako?astra?heat?pogledao sam,hrpu dogfight videa ali nitko to ne radi..nakon toga bi se obadva trebali izjednaciti
btw astra kad budem imao vremena moramo nabacit rundu air superioritya,ja jos nisam igrao end game

I onda se pojavljuje Soldier Stipy sa videom misleci da je pametan...jao
To je problem kod ljudi koji znaju ponesto ali nerazmisljaju -
Ti vjerovatno zelis reci da poatoji ono grozno trganje grafike na 60hz i da sam u krivu - ali da imalo razmisljas ili ista znas vidjet ces da je ovdje 60 vs 120 a ne 60 vs 75 ali to nije ni bitno - ovo trganje grafike se dogadja jer je broj frameova prevelik (preko 400) i toga bi bilo i na 120Hz ALI SU NA 120Hz ukljucili Lock pa je broj frameova 120 kao sto je vidljivo tako da nema trganja slike jer je broj frameova 120 kao i refresh rate ako nisi sam shvatio da je zbog toga razlika izmedju 120 i 60hz a ne zbog monitora onda nemas pojma o pojmu uz to u btf 3 je gornji lock 200a i to se konstantno tesko postize tako da je i u tom slucaju trganje i razlika nevidljiva - ja u 01:40 objasnjavam stvari koje jedino slijepa osoba nebi mogla shvatit jer jedino slijepa osoba nemoze vidjeti ovaj video koji nema veze sa Btf3 ili onime sto objasnjavam
+
Gotovo odmah dobivam prvi TD bas me zanima jel stipe
neznam dali je jos netko imao ovih problema?
Players from craotia are not allowed
...
svima nam se dogodilo vec 8362739 puta,admini stavljaju te stvari kad ne zele ove sa visim pingovima ili ruse

sad sam mu malo pogledao kanal i naletio na ovaj switch tutorial,pa to je sve krivo,ostali piloti vama se ne cini tako?astra?heat?pogledao sam,hrpu dogfight videa ali nitko to ne radi..nakon toga bi se obadva trebali izjednaciti
btw astra kad budem imao vremena moramo nabacit rundu air superioritya,ja jos nisam igrao end game
Ja sam isprobao taj njegov switch i ostale druge "manevre" mada mi ne uspije uvijek jer sam gotovo pa početnik u bf3 ali mogu reći da gledajući njegove montaže su mi pomogle da postanem bolji pilot, donekle. Ako znaš neki bolji tutorial slobodno nabaci link jer obožavam jetove
Frende nemas razlike (tvoje oko nece vidjeti) - ovo sto pricaju da ima razlike nemaju pojma sta pricaju, kao neka navodna stabilnost slike i slicno, ili veci broj frameova - tu su pisali i o klokanju monitora i forsiranju povecanja RR nedavno - a ocito neznaju da sa time moze samo zeznuti matrica monitora i pixeli se uniste prije jer se povecava brzina izmjene kontrasta koju monitor hardwareski nepodržava... igraj na 60 Mhz i iskljuci Vertical Sync, ukljuci triple buiffering i gotovo - jao ljudi moji ...
Kako ne?
Pa LCD na potpuno drugaciji nacin "crta" sliku nego npr stari CRT. I ljudsko oko tamo moze vidjeti 60 ili 75 ili 120FPS, ali ih moze... hm.. kako da kazem .. osjetiti.
Provjereno.
Npr, ovdje s foruma Nexus ima 120Hz monitor, i svi koji su ga vidjeli su odma primjetili razliku.
Potpuno drugacije izgleda kretanje.
Usporedjujuci s 60Hz monitorom. Koji ima vsync, ako mislis da je trganje slike u pitanju.
Kako efikasno koristit stingere. Heli mi leti iznad glave ne locka, pa odjednom locka, pa opet gubim lock i kad ispalim raketu naravno da se obrani od nje.
Ja upravo igrao sa stingerom.
Heli ispusti flare, ja ispalim prvi stinger. Nista (nisam vidio kud je otisao)
Isplaim drugi. Preleti pokraj helica
Ispalim treci, heli izbaci flare.
Ni jedan pogodak.
Moze i meni savjet kako se koriste stingeri :-/
neznam dali je jos netko imao ovih problema?
Players from craotia are not allowed
...
Samo pregleda ping, i ako je visok ispise "Players from xxxxx not allowed" i umjesto xxxxx ispise zemlju iz koje se spajas.
Nije nista osobno
može li ovaj lap top pokrenut bf3 :HP ProBook 4740s
HP ProBook 4740s, Intel Core i5 3210M 2,50 GHz, 6144 MB, 17,3 1600x900, SATA 750 GB, Linux, AMD Radeon HD 7650M (2 GB DDR3)
Frende nemas razlike (tvoje oko nece vidjeti)
Vjeruj mi da kod mene ima razlike i to goleme. Ostavio sam lock na 60 (bio je na 59 prije) a monitor natjerao da radi na 75. Razlika se vidi iz aviona. Nemam više screen tearinga (a bilo ga je pun qurac), slika je nevjerojatno stabilna. Da imam neku solidnu kameru snimio bih to pa stavio na yt.
jutro,
imam 120 hertz monitor i malo loshiji PC !
PC: i7-3770K @ 3.50 GHz i geforce GTX 680
igram sve na ultra, na nekim mapama imam fps drops !
jel donosi sta da ugasim vsynch ???
Idem naći neko visoko mijesto i malo razmišljati sa ruba…
Ne znam šta je vama problem sa tim stingerima i iglama? Čak mislim da je ceco komentirao da su op...samo point and click.
Jučer sam se naskidao helija ko nikada prije. Znači samo lockaš i pucaš i taj prvi stinger redovito izbjegne sa flareovima dok dok je drugi redovito bio v. disabled ili double kill.
Samo kad ga nacišljaš treba malo pričekati da ga počne lockati. No dobar pilot lako će se držati izvan dometa i peglati samo sa tv-om.
Igle treba obavezno nerfat ili uvest ispod radara opet. Jucer sam pizd.io kad ispalim kontra mjere i to govno i dalje kruzi oko mene. I jos mi skine 100. Ili jednostavno napravit da lokaju samo na jet i neke ekstra visine. Sad ne znam je Xyan bio sarkastican, ali meni je ricerside odlican u svim modovima. Podsjeca me na staru Islu. Poslije damavanda jedina cista rush mapa.
zar nije uvijek bilo tako? još od kad je i izašao BF3
najbolje ić u timu skidat heliće - kada se heli obrani od jednog, dovršit sa drugim inače skuriš živce. a kad nema tima onda frustrirano probati skidat helić dok protivnički tim tebe skida jer ko tele gledaš u nebo
Dobar heli pilot koji se neće bezglavo zaletavat sa ECM-om će izbjeći svaki Stinger/Iglu, ili ako i bude Disabled će sletiti i popravit (to za Attack Heli). Scout je sporiji pa ga je lakše pogodit, ali zato mi često idemo sa dedicated repair manom/lockerom.
Što se tiče pucanja Stinger/Igla - Jedan ispucaj svakako ako ne vidiš da je bacio ECM ili flare-ove. E onda drugi počni lockati jako brzo, jer imaš samo 5 sekundi prije nego mu se ECM reloada. Ja uglavnom dobijem samo disable, ponekad roadkill. Ali bolje ti je da ste bar 2 komada sa Igla/Stinger, lakše ćete skidat helije (i da Ceco, nisi pomislio da ti dođu 2 Stingera odjednom - ali slažem se da može biti i damage boost - može Lateralus potvrditi da nas je jednom lik bio u scoutu svaki puta uništavao sa XBOW, a mi na 100%). Onda malo u chat napišeš da isključi damage boost - nakon toga je lupao samo disable...
A inače (no moguće je da je samo do ping/lagg) čini mi se da postoji insta heatseeker/stinger/igla lock on hack. Jerbo uvijek bude isti lik koji te skida i njegove lock-one ne možeš izbjeći...
jutro,
imam 120 hertz monitor i malo loshiji PC !
PC: i7-3770K @ 3.50 GHz i geforce GTX 680
igram sve na ultra, na nekim mapama imam fps drops !
jel donosi sta da ugasim vsynch ???
mislim da je krajnje vrijeme da kupis novi pc...