Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
drahic kaže...

U ovoj temi je tema sve ostalo osim Bf3...

Sta nam je donio update? Jel bolje ista?

Ne znam, 6 pogodaka sa TV missile-om (nije ih priznalo naravno) me odvelo u Nirvanu (out of bounds...)

Hitreg je li-la, i svi serveri na kojima sam bio su mi lagg-ali.

Osim ovog s TV-om (gore neg prije), business as usual.

EDIT: BTW, MislavGray je i sam imao neku štoriju sa ne baš "najboljim" preprodajama, da ga ja ne bih previše ozbiljno uzimao... Uglavnom, mali zarađuje preprodavajući stvari s BUG foruma, pa ga valjda jako zabolilo što miš neće moći dalje prodati za 400HRK... Ali da su ljudinine slike miša mogle biti kvalitetnije, mogle su.

Evo npr, gdje je isti proc preprodao na istom forumu za više love...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-procjene/procjena-procjena-i7-3930kmsi-x79-gd45/179223.aspx?page=0&jumpto=3459904&sort=asc&view=flat

Mali nije znao da će naletjeti na još većeg razbojnika... Doduše, to što mu je ljudina poslao cjepanicu znatno otežava preprodaju.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Planiramo uzimat server...prijašnja iskustva sa diabolicom i gamersplatoonom nisu nešto pa gledamo nešto novo?

DA čujem savjete, ko sve nudi servere, 16-24 slota bi nam trebalo, da je dobar i da je hitreg bar nečemu, ovi od GP su bili šrot.

hvala

Ako si igrao na mom D. Peak serveru mislim da ima savrsen hit reg. http://www.g-portal.de/en/gameserver/battlefield-3-server-mieten/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto posto se mene proziva kao naivca i idiota koji nezna sto kupuje, pa mogao bih se i ja javiti, najmanje kriv u ovoj prica, al eto kuje se prica kao da sam sam kriv sto mi je groblje doslo doma.

Vidim da je jedan clan napisao " Ljudina uvalio logija"  , ima li mis neki histori za koji neznam, mozda bio na vojnom roku? Posto bi ostecenja imala vise smisla...

Vidim da se neslavni prodavac vadi na slikane slike. Neznam cime si ti slikao no ostecenja i stanje misa nisu niti priblizno vidljiva na tvojim slikama kao na mojima koje su su prilozene u postu.

Dio posta citiram : MIS SE DOBIJE ZAPAKIRAN KAO I KADA JE KUPLJEN SA SVOM OPREMOM I PRIRUCNICIMA - smatrao sam da je stanje novo, mint doduse, al eto ocito nije vidis i sam iz slika.

Dogovor je bio da ti saljem mis nazad i da mi vracas novce. Shvatio bi da sam se javio prekasno, al brate javio sam ti se 20 minuta nakon sto mi je mis stigao na kucnu adresu. ISTI DAN.

Ponudio si vratiti 305 kuna.  Znaci rezime, ja fino dobivam 305 kuna, i placam postarinu jednu 45 kuna i placam jos 45 kuna do tebe te budem u minusu 90 kuna ? Po kojoj logici.?

(naveo si da mis neces preuzeti ukoliko nije poslan pod lomljivo te nije osiguran - sve 5 za ovo, no ja te ovakve usluge hrvatske poste nisam niti trazio , niti sam inzistirao. Mis si zamotao u bijeli papir, i da je stao nebi ga nikakvo osiguranje "osiguralo" . Uplatio sam ti na racun pod logikom da ces poslati kao obican paket - 18 kuna. To sto si ga ti slao kao lomljivo i osiguranje , skroz tvoja stvar - ne moja. Pakiranje necu komentirat, kartonska kutija i plastika kao sastavni dio ambalaze prekriveno samo - papirom. Niti jedno osiguranje nebi spasilo mis da mu se nesto desi, dok recimo prozirna folija s mjehuricima cuda cini, na moj savjet slati cu ga u 3 sloja mjehurica u 2 kutije , ti nije odgovarao jer eto " ne saljem ga kako si ga ti slao" , jer eto na moj nacin u samom papiru je vise osiguran - man really?)

Rekao sam da ti saljem na taj tvoj sugavi nacin, od kojeg ga majka tereza nebi spasila da je doslo do neke sile, te da pracam usljivih 45 kuna, ali mi vracas 350 , ne 300, ne 305 nego 350. 
Glideri su bili tvoj savjet, niti sam ja trazio da mi uplacujes tih 50 kuna, trazio sam da mi vratis nazad moje novce, jer macka u vreci nisam niti trazio kupiti , niti je takav bio dogovor.

Stvar je da u tome sto ja ocekujem, jer hirošima nije bila navedena. Ja ti nisam dao 250 kuna, uplatio sam ti 350, uz dogovor sa postarinom. 
Dobio sam mis za 350, na tvoje je kako ces postarinu rjesiti, ja nisam kriv sto si ti platio 45 kuna, jer na tome nisam niti inzistirao niti davao ikakve navode. 
Mis je placen  546,30 kuna ili je kuna promjenila vrijednost pa je sada placeni iznost 700 ili imaju neke novosti o tecaju. Uputi me.

Ne ocekujem ja previse, ocekujem da je mis u stanju kakvom je naveden. Da mi je receno da ima ogrebotina, ili bilo ceka do kupovine nebi niti doslo.

Opet o svojim slikama. Tvoje slike kao da su slikane krumpirom, te se ostecenja ne pirmjecuju.

Sto tebe uopce dira ako mi je to i 500-i g700 koji imam? Volim mjenjat periferiju. Prvi g700 sam kupio u ducanu nov novcat, mis nakon 6 mjeseci nije imao tragova koristenja. Navedeni sam zamjenio mambom, koji je trajao mjesec i pol i skoro pa se raspala. Nakon toga sam ponovo uzeo g700 i to rabljeni star 10 i pol mjeseci. Stanje NOVO. Nikakvih tragova koristenja, i nebi vjerovao platio sam mis manje od tvojega. Mis nakon mojih 6 mjeseci koristenja i dalje je bio kao nov, bez ikakvih tragova koji sam zamjenio uz svoju nadoplatu za RAT 9 . RAT 9 koristim vec 3 i pol mjeseca, nov novcat uzeo i NEMA tragove koristenja. Vidio tvoj g700 i rekao idem se malo vratit na starog majstora, posto je imao najbolji senzor od sve trojice, i najbolji komfor je bio dok sam ga koristio. A ti mi posaljes *ebeno groblje.  Da inace mi je u slobodno vrijeme zanimacija kupovat g700 za 350 kuna i prodavat dalje. Poklopi se usima.

Razmisli malo, zasto ja imam ikakve koristi od laganja, ja sam kupac zar ne? Jedini tko u ovom slucaju ispada lazov, sto ujedno i potvrdujem si tam ti. Necu reci da su slike namjerno mutne, ali definitivno si mogao ostecenja navesti da su prisutna, nebi se mi ni razgovarali vise.

50 kuna za glidere ja nisam trazio, tu pricu si ti forsao, jer ti se novac ocito ne vraca. Mis je ogreban, nevezano za brutalno istrosene glidere.

Vidim da si naveo da zasto nekupim novi? Zato sto mi je to previse novaca za mis, valjda mogu sam odlucit dali cu kupit rabljeni ili novi.

Nisi picajzla, to mi govori samo stanje misa, al kod mene to neprolazi prijatelju. Ako ces uplacivat, rade uplati 350 koliko sam ti ja ni uplatio.

Inace nisam znao da su kad miš prođe hirošimu spada pod 2 svjetska rata, ali uredu ako ti tako kazes. PA na vojnoj obuci bio nije. Prije bio rekao prvi red na fronti.

A zasto bih kupovao novi koji dode 570 kuna? Tvoj me dosao 350 - 200 kuna manje. Zasto nebih 200 ulozio recimo u podlogu ili kvalitetnije slusalice za mobitel. Sori al ja ne razmisljam kao ti.

Koliko ja vidim ti iz cijele situacije radis sprdnju, te je pretvaras u sarkazam te te prakticki boli ona stvar, fino si spremio novceke u dzep , a tko *ebe Mislava? Ja ispadam lazljivac i neznam sto, a stvarno nemam potrebe, jer ipak je meni dosao mis u kakvom stanju je dosao.

Prilazem ti i navedene slike da jos neispadne da pricam gluposti bezveze. 

Ja ovo smatram prijevarom, neka me netko ispravi ako sam u krivu LP.

EDIT TomoR, molio bih te da navedes sto sam ja tocno to preprodao s bug foruma? Vidis da se kupam u parama od preprodaje. Sto jos necete napisat... Preprodaja platim mis za 350 i prodat cu ga za 400. Ti ocito imas vremena za takve *a*ebancije, jer svaka cast kad smognes vremena. Prepodao sam proc koji sam platio 2200 za 2800 sa maticnom plocom? Ovo je sve smjesnije i smjesnije, kakve to inace ima veze sa misom? 

Znaci ja procesor uzmem u 6mjesecu i u 10 ga moram prodat za istu cijenu. Covjece gluposti pricas. 

Moj PC  
33 6 hvala 5
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Planiramo uzimat server...prijašnja iskustva sa diabolicom i gamersplatoonom nisu nešto pa gledamo nešto novo?

DA čujem savjete, ko sve nudi servere, 16-24 slota bi nam trebalo, da je dobar i da je hitreg bar nečemu, ovi od GP su bili šrot.

hvala

Ako si igrao na mom D. Peak serveru mislim da ima savrsen hit reg. http://www.g-portal.de/en/gameserver/battlefield-3-server-mieten/

Pogledat ću. Sve radi procon i sve bez problema?

Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 20:56 (fila2208).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Nebi  se  htio  miješati  ili zbog  offtopica  dobiti  karton  od  moderatora  al  bilo  bi  supač  kad  bi  vi  to  riješili  na  pp.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Samo mi nije jasno kako se ovo di se klikce uvilo :S

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Nebi  se  htio  miješati  ili zbog  offtopica  dobiti  karton  od  moderatora  al  bilo  bi  supač  kad  bi  vi  to  riješili  na  pp.

ili u ringu,pa ti si moderator

14 godina
pirat kaže...

Nemojte slucajno sada nesto micati ili brisati. {#}

Ovo sada postaje sve bolje i zanimljivije. {#}

Danny,nemoj slucajno nesto pokusavat jer cu ti Bučera poslat. {#}

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
pirat kaže...

Nemojte slucajno sada nesto micati ili brisati. {#}

Ovo sada postaje sve bolje i zanimljivije. {#}

Danny,nemoj slucajno nesto pokusavat jer cu ti Bučera poslat. {#}

Malkočoglua {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Haha, ljudina uvalio covjeku muda pod bubrege i na kraju ispada da je taj tip prije toga dugim ljudima uvaljivao muda pod bubrege :)

Pa nigdje nema ovako dobrih stvari za nasmijat se, zivio BUG forum {#}

Moj PC  
13 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Hvala.

Za mene sve 5. radi bez problema... Samo sto ja ne koristim procon vise. Od kada mi je Danny pokazao rconnet.de samo njega sipcim..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ono jučer prekjučer kad se tema raspala zbog džukcovih eskapada bila je reportaža na tv-u da je hrabri telefon zaprimio rekordan broj poziva.

Freak Show Inc.

8 0 hvala 1
17 godina
MARKOcVp kaže...

HAHAHAHA ni meni nije jasno, ali me podsjeca na printer koji mi je stajo blizu lampe na radnom stolu, nakon nekog vremena plastika se slicno "utisnula" samo u vecem omjeru{#}

Mora da ljudina ima jake papke

BF3: [G] Pamark
13 godina
Zero2 kaže...

Ljudina je pica jer nije tipu dao sve informacije (odnosno pažljivo ih je "zapakirao")a tip je panj jer nije provjerio od koga kupuje miš. Da je samo pogledao profil tu na forumu shvatio bi da kupuje komad opreme koji je rauban ko neka fufa iz izloga u Amsterdamu. To je isto ko da je kupio C4 od Loeba a ovaj mu je tvrdio da ga uopće nije gazio i da je u mint stanju.

Ili da Nex prodaje C4 i kaze da ga nikad nije koristio. Pfff...

{#}

pamark kaže...
MARKOcVp kaže...

HAHAHAHA ni meni nije jasno, ali me podsjeca na printer koji mi je stajo blizu lampe na radnom stolu, nakon nekog vremena plastika se slicno "utisnula" samo u vecem omjeru{#}

Mora da ljudina ima jake papke

Mislim da to nije uvinuto, nego je samo istrosen materijal pa se vidi odsjaj, pa samo izgleda da je svinuto.

Imam taj mis u rukama i nema sanse da se tako deformira. Klik je pola milimetra, nema se kamo svijati.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
odjavljen
mislavgray kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ishabana boja. {#}

Na godinu dana starom misu ishabana boja - stvarno za popi*dit .

Djecace mogao si otic u ducan i kupit novi mis a ne kupit polovno

i doc ovdje cvilit.

Niti su ljudinine niti tvoje slike pokazale strvicna ostecenja tako da {#}.

I ovo nije mjesto za takva prepucavanja imate pm .

Moj PC  
4 4 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

slomiš nešto na mišu,poslikaš i požališ se na logi supportu i dobiješ novi...

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Samo nemoj reći da se žališ logitechovom supportu zbog tog miša{#}

odnosno oštećenja zbog uporabe

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:27 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Panika nastala iz ničega...

Na slikama vidim samo dosta dobro očuvan miš(s obzirom na koliko je korišten). Ne možeš očekivati da će miš(predmet koji se drži u ruci 8h+ na dan) korišten godinu dana za igranje igara biti kao nov

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ko mi brise postove? I da mis je nazalost sranje.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
moderator
zdenko1991 kaže...

Ma ko mi brise postove?

Možda fila opet nešto kemija{#}

Ako želiš može umjesto da ti izbriše post(koji je offtopic)dati crveni karton.(javi mi na pp)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:38 (pirat).
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Ma ko mi brise postove? I da mis je nazalost sranje.

Džukac!

Miš je zakon! Mislim, inače. Ovaj ljudinin je kupus... Izgleda kao da su ga djeca napravila od kartona i obojala temperama!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

A nije ubojica! Kaj mislis zakaj sam se maknuo od mambe koja je quality bad... a R.A.T 9 je vise vizualno odlican, tak je opak da izgleda ko samo za izlozbu... jos da je takav kak i izgleda. Zato se vratio na g700 s kojim sam imao najvise lijepih iskustva i najvise srece , kad eto ovak mi samarcina doleti!

16 godina
Battlefield 3

ljudina je obavio dobru prodaju a mislav losu kupnju polovnog misa. Slijedeci put kad netko dobije zagorenu pizzu neka tu dođe raspravljati i pozove kuhara đejmi olivera na debatu.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovo je najbolja tema - nisan ju bas pratio ali ovdje je show - trebalo bi prevrtit poprilicno u nazad da se nadje tekst o igti... btw razllike u slikama su ocigledne - ja sam uzeo rabljenog Imperatora ali ne u ovom stanju - opet kupac je trebao pitati - dali je mis izgreban i trazit jasnije slije - oba dva su pogrijesili - covjek ims 1500sati sa njime samo u btf 3 - a gdje drugo - opet obzirom na to mis radi - realna cijena tog misa je max 200kn zbog stanja....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 23:58 (PR0MATRAC).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemorate vise o misu, ja sam svoju pricu iznjeo, dabog mu to bila zadnja prodaja, nek mu odapne taj usrani steelseries kad ce se najmanje nadat! Znamo svi kakva je ljudina zmija i seljacina. 
Sto se meni tice ovo je zavrseno, da  stari prolazi kroz pozegu, pojeo bi on taj mis. 

ONTOPIC

Jel se ikad odrzava kakav lanparty ove ludo dobre igre? Tipa khm u zagrebu :D ? Pridruzujem se svim ljubiteljima MP-a krajem ovog tjedna :)

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jel miš polovan? Jeste. Jel ispravan? Jeste. Vide li se tragovi korištenja? Da. Ima li jamstvo? Ima. Novi G700 dođe od 630 Kuna pa na više (nabava.net), da je u izvrsnom stanju ("neotpakiran" ili slabo korišten) bio bi prodavan polovan za 450-500 Kn barem. Za 300 Kn je dakle bilo očekivano da je u dobro korištenom stanju ali da je ispravan, što i jeste. Ne branim nikoga, ali sagledano realno ni prodavač ni kupac oko ovoga ne bi trebali praviti dramu i to pogotovo ne u ovoj temi jer ova tema nema veze s tim miševima.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
8 4 hvala 0
13 godina
mislavgray kaže...
ONTOPIC

Jel se ikad odrzava kakav lanparty ove ludo dobre igre? Tipa khm u zagrebu :D ? Pridruzujem se svim ljubiteljima MP-a krajem ovog tjedna :)

Dobrodosao! Javi nick da te odma nadjemo na serveru :)

Prije koji dan je bio LAN u Osijeku.

I ako u igri naletis na Ljudinu bit ce ti jasno zasto mis tako izgleda {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Hvala.

Za mene sve 5. radi bez problema... Samo sto ja ne koristim procon vise. Od kada mi je Danny pokazao rconnet.de samo njega sipcim..

Nemrem stranicu nikako prebacit na engleski ne znam zašto

koliko je mjesčno 24 slota, oko 25-3o eura?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 3

To bi bilo intrresantno vidjeti da se stetnu uzivo - covjek donese na lan okupljanje mis od ljudine haha - inace taj Lan party je i mene opet zaljepio za stolicu u Btf 3 - moram podmazati skil ukljucit cheetove{#} i ja se prikljucijem - dok sam stanovao u Os isao sam na takva okupljanja - od jutra do sutta se igralo - na poso se kasnilo....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da cu tak negdje, u petak doci. Ispit je u cetvrtak, ako dodem znaci da je polozeno :D

Biti cu u igri pod istim nickom kao na forumu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice