Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

Ekipa molim vas treba mi vaše profesionalno mišljenje da li je momak cheater ili je samo luuuuudo luuudo dobar na ESLu, dok mu statsi na battlelogu ne odaju profi tajnu igre.

Prvi sustet s njim(a) sam imao negdje oko 9. i po minute igre, i od tada sam imao masu sumnjivih situacija. Ne bih apsolutno isticao u bilo kojm slučaju nekoga na ovaj način, ali kad je netko vrlo-možebitni cheater, a još uz to vrlo bahat na chatu i inače u razgovoru sa ostalim kolegama, onda stvarno volim za upitati savjet ekipe koja se kuži u igru.

Da ne bi sada morali gledati cijeli video, i neke situacije gdje me možda čak i netko spotao, obratiti pozornost na dio 10:28-10:40, 13:05 (chat poruka). Bilo je još tona sumnjivih killova, ali, opet napominjem, možda me neko tada i spotao, ili šta ja znam već......

Sorry na ovakvom uletavanju u temu, i hvala u naprijed na odgovorima.

Video

Uh koliko bi sad ovo prašine moglo dići i uplesti hrpu osoba koji će svojim stručnošću pokazati da je ili nije, jedva čekam.

Danny pripremi crveni za mene na neki shortcut da moš odmah hotkeyem me piknut :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Friday kaže...

Nije loša, ali uzeo sam bastinu grafu i imam problem. Cijelo vrijeme crveni kvadratići po ekranu. Navodno treba defaultni bios za nju jer je ovo neki pwnerski bios. Molim pomoć!

Ko da ne znas da su softverski tweakovi stvar proslosti, hardverska "optimizacija" je sad in!  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 16:59 (Basta).
17 godina
nooir kaže...

/cut

Pozivanje na trolanje i trol argumentiranje nakon započete diskusije se smatra apsolutno akceptirajućim načinom za bail-out iz iste {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iako sam veći fan od Call of Duty, Battlefield 3 ima nevjerojatno bolju grafiku! Voda se vidi odlično, pogotovo proziranje, te sunčeve zrake i nebo, nos od ljudi, vojnika... Ma jedna riječ: INCREDIBLE! Nisam je još igrao, ali vidio sam na Youtube-u da je Gameplay odličan, jednostavne kontrole i multiplayer je nevjerojatan. Imam loš laptop, kada dobijem novi odma skidam sa thepiratebay.org i igram igricu! {#}

0 13 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kikicro ili kako već... Skinija si me sa b zastave kroz ticket booth a ja san ulazija na ona glavna vrata u metro malo livo san bija... Pa san instant. Drugi me nisu gađali livo su bili moji kao i desno na onom ulazu sa strane... Žao mi je što to nisan snima. U životu nisan čudnije pa sa veće udaljenosti...

Ja sa te udaljenosti i ne vidin da li ko ulazi a kamoli da mu sprašin 7-8 metaka i insta kill dobijen (to svi tribaju pogodit jer je udaljenost cca 80 metara ako ne i više)... PB kaže nisi čiter e pa brate svaka ti čast onda. Jedan dan želin i slučajno nekog ubit kao ti tada mene...

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Statistike igrača koji igra Bandar Desert Conquest Large kao Assault http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Helio-Benarcher/stats/179349904

272h igranja=NULA prijatelja

Premium=2XP vikendi=135SPM

K/D=0.41

Pogledao sam mu statse jer mi se sponao u Destroyer kao Assault {#}

I njegov score u toj rundi http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54437027/1/179349904/

0 6 hvala 0
17 godina
trugati512 kaže...

Iako sam veći fan od Call of Duty, Battlefield 3 ima nevjerojatno bolju grafiku! Voda se vidi odlično, pogotovo proziranje, te sunčeve zrake i nebo, nos od ljudi, vojnika... Ma jedna riječ: INCREDIBLE! Nisam je još igrao, ali vidio sam na Youtube-u da je Gameplay odličan, jednostavne kontrole i multiplayer je nevjerojatan. Imam loš laptop, kada dobijem novi odma skidam sa thepiratebay.org i igram igricu! {#}

Ma kupi si igru pa zaigraj multiplayer, tu se igra pravo pokazuje. {#}

BF3: [Gerijatrija]Pamark
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ekipa molim vas treba mi vaše profesionalno mišljenje da li je momak cheater ili je samo luuuuudo luuudo dobar na ESLu, dok mu statsi na battlelogu ne odaju profi tajnu igre.

Prvi sustet s njim(a) sam imao negdje oko 9. i po minute igre, i od tada sam imao masu sumnjivih situacija. Ne bih apsolutno isticao u bilo kojm slučaju nekoga na ovaj način, ali kad je netko vrlo-možebitni cheater, a još uz to vrlo bahat na chatu i inače u razgovoru sa ostalim kolegama, onda stvarno volim za upitati savjet ekipe koja se kuži u igru.

Da ne bi sada morali gledati cijeli video, i neke situacije gdje me možda čak i netko spotao, obratiti pozornost na dio 10:28-10:40, 13:05 (chat poruka). Bilo je još tona sumnjivih killova, ali, opet napominjem, možda me neko tada i spotao, ili šta ja znam već......

Video

nije pena citer. on je hrvat igrao je za krogovce, a sada igra za 2.tim Team frosbitea protiv koje smo igrali sienu crosing na lederu pa su neki od vas govorili da su oni bobovi. Nadam se da je sada jasno da nisu bobovi.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 17:39 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan dobar multiplayer gameplay: 

0 2 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

nije pena citer. on je hrvat igrao je za krogovce, a sada igra za 2.tim Team frosbitea protiv koje smo igrali sienu crosing na lederu pa su neki od vas govorili da su oni bobovi. Nadam se da je sada jasno da nisu bobovi.

Znam ja ko je on. Nego me zanima mišljenje oko ovog videa i nekih "wallhack" killova.

Dama_The_Crow
15 godina
bmwhartge kaže...

yebali vas ti retardirani izrazi, stvarno ako je nešto glupo i djetinjasto onda je to šta ste pokupili od klinaca sa coda još.

lowbob fegget noob lowskill newb itd.

najjače mi kad me tako neki prozor želi uvrijedit pa mi kaže lowskill bob...sklupčam se u kut sobe i plačem od jada, jer zamisli kdr mi nije 3.67

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

nije pena citer. on je hrvat 

{#}

Battlelog: xXxtream_mau5
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

yebali vas ti retardirani izrazi, stvarno ako je nešto glupo i djetinjasto onda je to šta ste pokupili od klinaca sa coda još.

najjače mi kad me tako neki prozor želi uvrijedit pa mi kaže lowskill bob...sklupčam se u kut sobe i plačem od jada, jer zamisli kdr mi nije 3.67

To se obrati svojim au klanu jer je to netko od njih rekao a nesjecam se tko, ja samo citiram.

ja nisam nikada za nikoga rekao da je bob jer nije uredu i tko sam ja da nekome govorim da je bob i te spike. cijenim svakoga tko igra ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 17:56 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 17:54 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Video

sad igram na 53 serveru i vidim ovo na streamu gore, lol

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Ček, jel ga to Ceco banao, ili PBBans?

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

A ček bob je ka newbie ili što?

[M|C] 7emper_fi
12 godina
neaktivan
nooir kaže...

kikicro ili kako već... Skinija si me sa b zastave kroz ticket booth a ja san ulazija na ona glavna vrata u metro malo livo san bija... Pa san instant. Drugi me nisu gađali livo su bili moji kao i desno na onom ulazu sa strane... Žao mi je što to nisan snima. U životu nisan čudnije pa sa veće udaljenosti...

Ja sa te udaljenosti i ne vidin da li ko ulazi a kamoli da mu sprašin 7-8 metaka i insta kill dobijen (to svi tribaju pogodit jer je udaljenost cca 80 metara ako ne i više)... PB kaže nisi čiter e pa brate svaka ti čast onda. Jedan dan želin i slučajno nekog ubit kao ti tada mene...

A stari moj nisi pazio vidio sam da si trčao i pokosio te....to je to.

17 godina
Soldier977 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

GGC-stream.net.

Traži po GUID-u:

f681d985

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

14 godina
protjeran
nooir kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

A ček bob je ka newbie ili što?

to ti je lik iz crtica. bob graditelj. pa jel negledas crtice.

14 godina
Soldier977 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

GGC-stream:

ss sa GGC-a ss sa GGC-a
My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/igr3x_/

ovo mu je i novi profil, tako da znazte izbjegavat.

Mislim nisam ziher, ali mislim da je, jer svuda je sa penom i pwnaju uvijek mega.

Uvijek sam znao da je čiter, samo sam čekao da padne da se dokaže, kao što će ih još pasti. Svakim danom im se obruč steže, doći će im do grla i tako treba, čiteri treba da dobiju ban.

SAmo nije mi jasno odakle mu para da svaki mjesec daje pare za to.

kako kaže mami: mama daj mi novaca da imam program da igra umjesto mene, da pobijedim neke ružne čikoe u ovoj igri i da budem pobjednik mama, daj treba mi samopuzdanje.

I to je onaj isti penio kojeg je ljudina branio par stranica prije zar ne? kad je netko pokrenuo da je čiter, ljudina je rekao, čitao je u bc2 i cod, ali meni je priznao da ovdje nije cheater.

e moj ljudina tebe svi vozaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:01 (fila2208).
Moj PC  
19 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

Cheateri, znao sam. Gdje je sad bahati mali covjeculjak?

Dama_The_Crow
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Mislim nisam ziher, ali mislim da je, jer svuda je sa penom i pwnaju uvijek mega.

Uvijek sam znao da je čiter, samo sam čekao da padne da se dokaže, kao što će ih još pasti. Svakim danom im se obruč steže, doći će im do grla i tako treba, čiteri treba da dobiju ban.

kako kaže mami: mama daj mi novaca da imam program da igra umjesto mene, da pobijedim neke ružne čikoe u ovoj igri i da budem pobjednik mama, daj treba mi samopuzdanje.

I to je onaj isti penio kojeg je ljudina branio par stranica prije zar ne? kad je netko pokrenuo da je čiter, ljudina je rekao, čitao je u bc2 i cod, ali meni je priznao da ovdje nije cheater.

isto tako sam znao da je čiter oduvjek, iako su neki iz mog klana tvrdili suprotno.

A Pena ga je bahato branio, iako je i on prije bio sumnjiv a nisam igrao protiv njega vec duze vrijeme, vidjeti cemo tko je sljedeci.

17 godina
Soldier977 kaže...

Cheateri, znao sam. Gdje je sad bahati mali covjeculjak?

Trči u McDonalds da iskemija kakav račun za Le Big Mak {#}

15 godina
trugati512 kaže...

Istva stvar je kod mene.

Ljubitelj sam CoD-a kojeg igram 3 godine već i rekao sam si da nikad neću zaigrat nešto poput Battlefield-a.

Slučajno sam vidio gameplay od Battlefield-a i otišao ga pogledat. Nakon kaj sam vidio tu grafiku i sve mogućnosti multiplayera, od vozila, grafike i svega ostaloga, jednostavno sam se "zaljubio" u igru i morao vidjet kako to radi i moram priznat iako to ne želim, Battlefield je puno bolji od CoD-a.

Nećeš požalit ako kupiš original, to je sigurno.

BF3 nick: leoZJEE_cro
17 godina
Battlefield 3

Sad samo čekam Penu da padne i to je to. Digao mi je živce danas na Versusu da je to bilo strašno.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Server ti ima jednu veliku manu - nema Zibe u rotaciji  {#}  {#}

Zibica{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
crozoki kaže...
fila2208 kaže...

isto tako sam znao da je čiter oduvjek, iako su neki iz mog klana tvrdili suprotno.

A Pena ga je bahato branio, iako je i on prije bio sumnjiv a nisam igrao protiv njega vec duze vrijeme, vidjeti cemo tko je sljedeci.

I istog tog čitera se zove na ts da se igra sa njim i pobjeđuje pa ga se i brani. Kako se nisko netko spušta da brani klinca kojem još prištići izbijaju samo zato jer kao super igra.

Igram bf sa ekipom i uživam, da zhovem na ts nekog qurca palca klinca bahatog da bi pobjeđivao...o Bože kako neki ljudi trebaju neki boost samopuzdanja ili općenito malo više RL.

btw. zoki ovo se ne odnosi na tebe, tebe respektam maksimalno, nego insinuiram na neke druge.

13 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
Soldier977 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

GGC-stream:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice