Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
berto kaže...

pa kad neznas, dalo bi se to skemijat, sa shemom kao sta ima rat 7 aim button kojeg dok drzis ti prepolovi dpi, samo prebacis ili bindas nekako na desni klik, pa automatski dok aimas imas upola manji dpi {#}

Mislio sam da će ono sinoć biti obično napucavanje - ali toliko si mi uljepšao večer da bih te najradije negdje odveo na večeru danas. U životu nisam čuo da netko toliko plzdi a da nije trudan. A pri tome nisi naporan nego baš naprotiv, umirao sam od smijeha. Od sada ne igram ako ti ne igraš{#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Vidim da cu sa Damom morat ozbiljno porazgovarat o tvojim osjecajima prema drugim clanovima iz klana...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 12:46 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Vidim da cu sa Damom morat ozbiljno porazgovarat o tvojim osjecajima prema drugim clanovima iz klana...{#}

Čekam treće dijete - pun sam hormona {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Ti ili žena? {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ti ili žena? {#}

Nema diskriminacije - oboje čekamo dijete {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
nooir kaže...

Sve super kod tebe sve 5 ali to forsanje riječnika haxor pwnz0r pr0 kod "nevinog" reklamiranja sebe i svog igranja (bia to spasoje kojeg si spomenija 500 puta ili sad famas kojeg forsaš itd itd) malo je too much, skužili smo, ruganje "pr0 pwn3r1im4 hax0rzima" dok ti kao normalan igrač radiš dobre skoreve bi tribalo nešto... Neman pojma, ka podjebavaš "uživljene" dok si ti kul il što već... -_-

NHF dosadno mi je pa da bacin koji komentar na tebe :D

Oću žuti radi off topica, a i voljan san dat 50 eura da mi se blokira pristup temi. Iako sada i nije loša, zadnjih par dana je čisto ok na temi...

M16 FTW

Nadam se da se samo praviš mutav sa ovakvim proljevom od posta i ovim smješnim pokušajem analize mog "psihološko/igračkog profila"!? Ne trolaš jer ipak nisi na toj razini, pa ono, čudno mi malo, jeli. Mislim, ako ne kužiš zezanciju sa l33t spikom samo reci, nije bed, ima nas svakavih - nekih koji kontaju, a ima i pak onih malo sporijih...

Hebe mi se za reklamiranje sebe (ne kužim, jel' bi šta trebao imat od reklamiranja?), slika je zbog identičnih K/D brojki. Trabunjaš napamet i ne, nije nikakav Famas (a ni Spasoje, zamisli!?) u điru, nit je bitan score; postao bi i da smo imali 4 - 39, a da je isti.

Vidim da te hvataju doživljaj i ESL groznica pomalo ako si se prepoznao kao "uživljeni" i našao shodnim za nadrobiti svakakvog drloga u odgovoru na moj post... Ono, brale, ae, ka ono, pravi si mangup, ae...

Nadaj se nadaj :p

Ne trollam kao niko ode što ne trolla jer ekipa ne zna što je to, to što ti pišeš nije trollanje kad ga ponazvljaš iz dana u dan. tj. trolanje je ali nekvalitetno... {#} Jedino m4x je original troll (nadan se da trolla da nije ozbiljan :) )

Mene boli kad se zezaš sa tin pwnz0r1ima i pr0zz0rzz jer se smatran uber pro igračen, i da uživljen san u igru. Više i od tebe iako imaš caa 100 sati više, više i od 95% ljudi sa foruma. BF3 iz my life!!!! Čak san uživljen u igru više nego ti u M16 {#} I da, ESL kapacitet za prvaka sam. 1vs5. Ja samo defibrilator. I još jedno, mi na l33.5t forumu ne pričamo pwnz0r sk1l3r itd. Mi kažemo imam skill, pawnam newbie, on je pro, ownam itd, zato mi to pretjerivanje smeta, i ruku na srce nikad nisi posta 3-20 score {#}

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 13:13 (nooir).
17 godina
odjavljen
nooir kaže...
...

Ti si baš jako čangrizav u zadnje vrijeme. Sve ti smeta! Da nije i tebe netko napumpao?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
nooir kaže...
...

Ti si baš jako čangrizav u zadnje vrijeme. Sve ti smeta! Da nije i tebe netko napumpao?

Ja čangrizav?? Ma nisan samo volin raspravljat da vidin kakve će argumente ljudi u raspravi koristit :)

E da opet mi se origin pali :(

Znaš na što mislin... Ne pokušavaj pomoć, hvala ti, nek stoji kako je... Je8en in majku nesposobnu.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

Nadaj se nadaj :p

Ne trollam kao niko ode što ne trolla jer ekipa ne zna što je to, to što ti pišeš nije trollanje kad ga ponazvljaš iz dana u dan. tj. trolanje je ali nekvalitetno... {#}  Jedino m4x je original troll (nadan se da trolla da nije ozbiljan :) )

da te citiram: " Nadaj se nadaj :p"

i ja sam to dugo vremena mislio, ali nekako vise nevjerujem u to...   {#}

Battlelog: xXxtream_mau5
17 godina
odjavljen
nooir kaže...

Ja čangrizav?? Ma nisan samo volin raspravljat da vidin kakve će argumente ljudi u raspravi koristit :)

E da opet mi se origin pali :(

Znaš na što mislin... Ne pokušavaj pomoć, hvala ti, nek stoji kako je... Je8en in majku nesposobnu.

Jesi, čangrizav si. Na mene si isto prije nekog vremena nešto vikao. Onda je još i žena vikala na mene jer kaže da samo ona smije vikati na mene i da se to više ne smije ponoviti.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

^^

To ti je tak kad se dopisujes sa zenskiM osobama {#}

Ja bi isto bio razapet vjerovatno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel xXx vs bug's finest stoji i dalje?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ti misliš da Basta upucava FAMAS onako bezveze, jer mu je došlo?

Mislim da vas ovaj put ni dva Šinoxa neće spasiti od rejpaže :P

Imate neke mape na umu ili da mi izaberemo?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Friday sviđa mi se ova tvoja saiga

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Viđen je na kanalima ovih dana i zlokobno se smije...

Ne znam za mape, to dogovaraju drugi ljudi - ja samo poliram LAV-a {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...

Ma saiga je zakon ali je stigmatizirana kao nepoželjno oružje. Ne znam zašto jer se na spas, usas i slične pljuce ne gleda tako ružno.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
Friday kaže...

E aj samo pitam, jel igras kad conquest? (bez ljutnje)

17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...

Ma saiga je zakon ali je stigmatizirana kao nepoželjno oružje. Ne znam zašto jer se na spas, usas i slične pljuce ne gleda tako ružno.

a koji je najbolji metak,igrao sam sa ovim običnim i bio je ok,tek sam sad otključao neke

16 godina
Friday kaže...

BC2 prokletstvo....

13 godina
Friday kaže...

Mi smo mislili jednu možda iz Aftermatha - Markiz ili nešto slično - infantry orjentiranu mapu (da eliminiramo Šinoxa ;P) i neku staru - Caspian, Firestorm, Kharg?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...

E aj samo pitam, jel igras kad conquest? (bez ljutnje)

pa igram ponekad

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Mi smo mislili jednu možda iz Aftermatha - Markiz ili nešto slično - infantry orjentiranu mapu (da eliminiramo Šinoxa ;P) i neku staru - Caspian, Firestorm, Kharg?

Ma može ali to vidi sa damom i džukcem. Ja bih svakako da bude jedna AM...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...

a koji je najbolji metak,igrao sam sa ovim običnim i bio je ok,tek sam sad otključao neke

Po meni buckshot (obični metak). Možda se varam ali čini mi se da slug nije tako dobar kao na npr 870-ki.

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

BUMP!

Jel igra tko još ovu igru uopće?

evo sinoć sam je malo igrao, još je dobra.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 3 hvala 2
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

BUMP!

Jel igra tko još ovu igru uopće?

evo sinoć sam je malo igrao, još je dobra.

Nije loša, ali uzeo sam bastinu grafu i imam problem. Cijelo vrijeme crveni kvadratići po ekranu. Navodno treba defaultni bios za nju jer je ovo neki pwnerski bios. Molim pomoć!

Freak Show Inc.
13 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Nismo razmišljali o mapama, ali naravno vi odaberite koju god hoćete. Može i aftermath. Naravno, najbitnije je da budu super partije kao i prošli put Kharg. Čujemo se u nedjelju još za finalni dogovor i da počnemo igrat najkasnije do 21h kako bi sve stigli. 

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...
Friday kaže...

Po meni buckshot (obični metak). Možda se varam ali čini mi se da slug nije tako dobar kao na npr 870-ki.

Za te brze sačme običan ili flechette metak. Ostalo je beskorisno. Slug samo na 870 i spas...

A saiga je stigmatizirana jer izgleda ko govno, odvratna je.... :D

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Nismo razmišljali o mapama, ali naravno vi odaberite koju god hoćete. Može i aftermath. Naravno, najbitnije je da budu super partije kao i prošli put Kharg. Čujemo se u nedjelju još za finalni dogovor i da počnemo igrat najkasnije do 21h kako bi sve stigli. 

Zanimljivo je što ćemo odigrati 2 ili najviše 4 partije i poslije toga će svi svejedno igrati do 2 ujutro. Ajmo odigrati 8 partija, zašto ne?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Ekipa molim vas treba mi vaše profesionalno mišljenje da li je momak cheater ili je samo luuuuudo luuudo dobar na ESLu, dok mu statsi na battlelogu ne odaju profi tajnu igre.

Prvi sustet s njim(a) sam imao negdje oko 9. i po minute igre, i od tada sam imao masu sumnjivih situacija. Ne bih apsolutno isticao u bilo kojm slučaju nekoga na ovaj način, ali kad je netko vrlo-možebitni cheater, a još uz to vrlo bahat na chatu i inače u razgovoru sa ostalim kolegama, onda stvarno volim za upitati savjet ekipe koja se kuži u igru.

Da ne bi sada morali gledati cijeli video, i neke situacije gdje me možda čak i netko spotao, obratiti pozornost na dio 10:28-10:40, 13:05 (chat poruka). Bilo je još tona sumnjivih killova, ali, opet napominjem, možda me neko tada i spotao, ili šta ja znam već......

Sorry na ovakvom uletavanju u temu, i hvala u naprijed na odgovorima.

Video

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 15:44 (Soldier977).
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Dajte mi neki IP gdje hrvati najviše igraju :P

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice