Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

a neznam kako

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel su nophodni orginal WINDOWSI  za BC3  !!!!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajvan5 kaže...

ne mozes i povoljne PVC kupiti...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
=xfact= kaže...

moze pomoc oko ovog pederka..?lik me skino jedno 4-5 puta za redom na caspianu preko cjele mapa doslovno sa onog velikog towera i to u trku i skakutajuci.. lol pa nema sanse ..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NextYourMove/

jel ga treba istuć?

di da ga prijavim?

xfact
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodajte me na moj psn : Bruno_Ceky da deremo Uncharted 3,bf3,gt 5

BrunoD
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ajvan5 kaže...

BC3?
Koliko ja znam, to nije ni u planu. 

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam W7 Profesional  sad sam ih treči put stavio i neče mi prihvatit aktivaciju neka OEM verzija ne kužim se previše u to . Znam instalirat i to je sve!!!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ajvan5 kaže...

Imam W7 Profesional  sad sam ih treči put stavio i neče mi prihvatit aktivaciju neka OEM verzija ne kužim se previše u to . Znam instalirat i to je sve!!!!!

Jednostavno, kupi original Windows, ili se snađi i nabavi na internetu! I to je to ;)

Sniping is my job.
17 godina
dishonored10 kaže...

a neznam kako

Pa napisao sam ti ranije. Pokreneš origin kao da ifeš pokrenuti igru, samo umjesto liejvi klik na igru ideš desni i odabereš "Check for update" opciju.

Mene sam čudi kako ti se igra niej sama updejtala, origin bi trebao automatski updejtati, ali šta ja znam možda si isključio tu opciju.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ljudi za sve kojima je dosadno na poslu, jedan napeti versus di sam igrao poluretardirano...

Moj PC  
1 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
ajvan5 kaže...

Na istom hardveru ih možeš aktivirati. Ako si promjenio nešto od hardvera moraš zvati MS ured u HR da ti omoguće aktivaciju.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupio bi negdje iz Hrvatske. Ovo na Eplati mi djeluje ok.
Nisam ja CoD kid niti pljujem po nikome, ne znam zašto svi tako hejtaju nekoga ako je igrao CoD.
Ja niti tamo ne prozivam nikog noob niti ću u BF-u, ima i dobrih igraća koji mare za druge. :) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xXxBartmanxXx kaže...

Nisam ja CoD kid niti pljujem po nikome, ne znam zašto svi tako hejtaju nekoga ako je igrao CoD.
Ja niti tamo ne prozivam nikog noob niti ću u BF-u, ima i dobrih igraća koji mare za druge. :) 

Svi smo mi COD igrači... Teško da ćeš u ovoj temi naći čovjeka koji se ne uzbudi kad vidi riječ Backlot! Svi vole COD (barem 4), tko kaže da ne voli - laže i Mamić ga pozdravlja!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Svi smo mi COD igrači... Teško da ćeš u ovoj temi naći čovjeka koji se ne uzbudi kad vidi riječ Backlot! Svi vole COD (barem 4), tko kaže da ne voli - laže i Mamić ga pozdravlja!

upravo tako. za mene je COD stao s 5-icom (WaW) i to je to. ovo sve poslije je šrot, ali nemoj mi foy dirat!

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 22:41 (CptJackDaniels).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Vacant, Cargoship :D Showdown, Pipeline, Crash....

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

po meni su veće njubare što od cijelog bf3 koriste samo m16 i 2-3 mape.

He who dares, wins
Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina
CptJackDaniels kaže...

ne baljezgaj

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
15 godina
Battlefield 3

E ljudov jel ima ko voljan pomoc da dobijem acchivment gdje mi treba 5 multi kilova po pet puta,jedan sam napravio davno a nebi ostale nikad....

Ako moze recite mi pa cu doc na zakazani server  {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moja nova ljubav je AN-94, na daljinu je j.eni sniper a za bliske susrete isto tako dobra, samo nema rafala na njoj..jer si pušing u startu.{#}  Jučer na siene cr pao i ban zbog toga.  An 94 noob {#}.  Da igraš samo s rex-om bi pisali rex noob. Ako nitko od poznatih ne igra na severu jednostavno isključim chat i peglam, nek pišu što god hoće

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
CptJackDaniels kaže...

ne baljezgaj

isusti, sad si mi pokazao. pljuje se po cod-ovcima,  a vi čru bf3-ovce (pun intended) ste još gori. igrat s OP gunom, metro gdje imaš 3 lajne kao u DoTA-i i farmaj., grand bazzar gdje se iza jednog ćoška njih 20 stoji i baca  granate samo ili kanali koji se igra tdm? ma kakvi cod, vi ste  MW3 kiddies.

He who dares, wins
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Evo ljudi za sve kojima je dosadno na poslu, jedan napeti versus di sam igrao poluretardirano...

Ova je bila bez čita {#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 23:34 (Hedrick).
15 godina
ARazer kaže...

Moja nova ljubav je AN-94, na daljinu je j.eni sniper a za bliske susrete isto tako dobra, samo nema rafala na njoj..jer si pušing u startu.{#}  Jučer na siene cr pao i ban zbog toga.  An 94 noob {#}.  Da igraš samo s rex-om bi pisali rex noob. Ako nitko od poznatih ne igra na severu jednostavno isključim chat i peglam, nek pišu što god hoće

Stisni V pa da vidiš rafala{#}

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo Ćaća zna pa zna... iako ga tu aktivna domaca ekipa nabusi kad nam dodje :) znam da nije vezano za temu, ali je netko nedavno rekao kako je potpun igrac i ovo to potvrdjuje :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
zdenko1991 kaže...

Ova je bila bez čita {#}

Jesi vidio hitreg...{#}

13 godina
neaktivan

Zelio bi nabavit BF3 original, za igrat online. Di ima jeftino za nabavit kupit, ili da netko prodaje. Javite se u PM.

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Nexus je čiter!

...i pirat isto!

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Htio bi se malo raspitati sad malo prije nego što si naručim cd key. 
Jel igrate na hrv serverima i kolko ih ima otprilike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam si mogao pomoći, kupio sam Premium. Zanimali su me ovi novi Assignmentsi i to sve pa ono, kud puklo da puklo.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Stisni V pa da vidiš rafala{#}

Ja sam si v prebacio na miš. :P   Nisam mislio da puška nema rafalno nego da ne treba tako pucat jer u burstu je puno jača, sa HB i bez foregripa ima najmanji spread metaka

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice