Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
xXxBartmanxXx kaže...

Gdje je najbolje za kupit BF3 cd key?
Odlučio sam se prebaciti s CoD-a na BF {#} 

Ovdje imaš za 10€http://www.kinguin.net/battlefield-series/battlefield-3-ea-origin-key.html

i još dobiješ Back To Karkand (prvi DLC) gratis jer je to ključ za Limited Edition. :D

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Nemoj se ljutit, ali vjeruj mi koji god ti amd sa 4 jezgre uzeo imat ces dropove. Vjeruj mi.

Nebitno, sve dok grafa bude išla 95-99%. XD

evo, probao baš da vidim ....... grafa ne ide prek 60% na caspianu (prosjek bi bio oko 45%) reza 1368, detalji low a fps 35-60 max i to bez vsynca {#}

A framedropovi.... ne želim ni reći ....

Bas je šugavo kada ti grafa ostane neiskorištena.....

Niš odoh ja igrati Deus ex, tamo mi je barem zauzeće grafe minimalno 90% + {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
Battlefield 3

Na amazonu je premium 27 dolara, pa tko još nema...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xXxBartmanxXx kaže...

{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav, imam problem u jednoj misiji neće da mi se vrata otvore dal zna neko riješiti taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Pa neki imaju problema i sa HT ukljucenim, dok sam ja potpuno zadovoljan sa time kako mi igra radi na hardveru...

Pa ti si bio prije rakao da si iskljucio HT,ja s ukljucenim ili iskljucenim nevidim razliku a pogotovo na ovoj kikiriki rezi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
dishonored10 kaže...

pozdrav, imam problem u jednoj misiji neće da mi se vrata otvore dal zna neko riješiti taj problem

Mozda nema nikog doma,probaj zvonit jos malo   Salim se,kojoj misiji reci,koja vrata?

17 godina
odjavljen
dishonored10 kaže...

možda treba tnt stavit{#}

12 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Iskreno rečeno, za tvoje dobro i za dobro BF igrača, nemoj!

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li mi netko uzeti ovo? Ne mogu uzeti jer traži direktno broj kartice, nije kod mene trenutno niti će biti do 17.1 pa ako mi netko može kupiti to ja ću mu poslati novce PayPalom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Schima kaže...

epic {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 20:36 (ARazer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schima kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kakav seljo {#}

12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Schima kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kakav seljo {#}

Šta kakav seljo?
Dali ti igraš sa stranim igračima koji su baš BF veterani, koliko pljuju po CoD kids jer samo sranja rade, ništa korisno, tamo nam skacu kao budale, deru se noob tube, hardscope noob sranja, seru nama hack za svaku stvar, "bavuljaju" po mapi, neznaju ni sta rade... Dizu mi tlak i osobno ih mrzim!
Mi sa našeg servera kickamo samo 5-10 takih bahatih idiota na dan -.- (BC2 server)
Ja sam samo predložio, neka igra, ali nek se ne ističe da je nekad igrao CoD, no skuzit ce oni to ;) 

Sniping is my job.
13 godina
neaktivan
Schima kaže...
zdenko1991 kaže...
Schima kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kakav seljo {#}

Šta kakav seljo?
Dali ti igraš sa stranim igračima koji su baš BF veterani, koliko pljuju po CoD kids jer samo sranja rade, ništa korisno, tamo nam skacu kao budale, deru se noob tube, hardscope noob sranja, seru nama hack za svaku stvar, "bavuljaju" po mapi, neznaju ni sta rade... Dizu mi tlak i osobno ih mrzim!
Mi sa našeg servera kickamo samo 5-10 takih bahatih idiota na dan -.- (BC2 server)
Ja sam samo predložio, neka igra, ali nek se ne ističe da je nekad igrao CoD, no skuzit ce oni to ;) 

Ja sam cod igrac, pa neradim takve gluposti.  ;)

17 godina
dishonored10 kaže...

Čest bug za korisnike dvojezgrenih i treojezgrenih procesora u nepatchiranoj verziji igre.

Rješenje ti je jednostavno - pusti Origin da ti nadogradi igru na najnoviju verziju i kreni misiju iz početka.

Ovako ti je od dvojice što su trebali ići s tobom u biti išao samo jedan, a onaj koji otvori vrata ne.

12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Schima kaže...
zdenko1991 kaže...
Schima kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Kakav seljo {#}

Šta kakav seljo?

Ja sam cod igrac, pa neradim takve gluposti.  ;)

I?
Ima svakakvih igrača, ali to se vidi iz gameplay-a, svatko ima svoj stil kako igra, i šta radi, sve se to sazna... Nisam nikad igrao s tobom pa to ni neznam, pratim ovu temu duze vec, tebe sam nedavno poceo primjecivati...

Ne sudjelujem u ovim svađama, a ni u raspravama, samo se nekad pojavim i kažem istinu ili nekad nešto pitam kad imam problema, jer vidim da je tako najbolje! 

Sniping is my job.
17 godina
odjavljen
Schima kaže...

Kakav seljo {#}

Šta kakav seljo?

to stoji kod nekih,u chatu sam valjda pročitao sva živa oružja iz bf3 kaj su proglasili noob

12 godina
neaktivan

kako to da napravim

17 godina
odjavljen
dishonored10 kaže...

kako to da napravim

koje,odeš pred vrata i stisneš zvonce{#}

ako treba tnt onda valjda sa tipkom E ili neznam,pogledaj tipke u igri

12 godina
neaktivan

hahah zvonce ma ne to nego kako to da napravim sa originom

17 godina
odjavljen
dishonored10 kaže...

ovo si pitao

dishonored10 kaže...

kakav origin sad?

12 godina
neaktivan
M4X kaže...
Schima kaže...

Kakav seljo {#}

Šta kakav seljo?

to stoji kod nekih,u chatu sam valjda pročitao sva živa oružja iz bf3 kaj su proglasili noob

Također ti je i to, kod njih je praksa, cim je netko bolji od njih, ima neko oružje koje oni ne koriste, odma je noob... Mene na dan prozovu bar 2-3 dana hakerom, vec postala navika, no volim im uništit dan! Ali bkt nikad mi nece bit jasno zasto je M16 noob weapon, svako oružje je dobro na svoj način, i svatko ima svoju taktiku kako ga koristiti, koje nastavke i to sve. Jednostavno "hejteri" se skupe, CoD kids im se pridruže, i unište igricu! I usput, ovako mi kaže jedan od njih, neki random rus: Trolling BF players whole time! -.-

Sniping is my job.
17 godina
dishonored10 kaže...

U Originu desni klik na igru i tu odabereš "Check for update".

Samo ako do sada nisi ažurirao igru očekuj 2-4 GB skidanja barem.

12 godina
neaktivan
M4X kaže...
dishonored10 kaže...

ovo si pitao

dishonored10 kaže...

kakav origin sad?

Sigurno koristi pirata i sad se cudi...

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan

a ništa zaboravi

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
xyan kaže...

Pa neki imaju problema i sa HT ukljucenim, dok sam ja potpuno zadovoljan sa time kako mi igra radi na hardveru...

Pa ti si bio prije rakao da si iskljucio HT,ja s ukljucenim ili iskljucenim nevidim razliku a pogotovo na ovoj kikiriki rezi

Ne, to je Dama bio. Siguran sam. Ja HT nisam gasio ni kad sam ga opako clockao.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ne, to je Dama bio. Siguran sam. Ja HT nisam gasio ni kad sam ga opako clockao.

A mozda je i Dama ali stalno mislim da si ti,nema veze.Uglavnom probao sam ali kazem isto mi je

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze pomoc oko ovog pederka..?lik me skino jedno 4-5 puta za redom na caspianu preko cjele mapa doslovno sa onog velikog towera i to u trku i skakutajuci.. lol pa nema sanse ..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NextYourMove/

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 21:36 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dishonored10 kaže...

a ništa zaboravi

Šta sad? jel onda nadograđuješ igru ili?

15 godina
=xfact= kaže...

moze pomoc oko ovog pederka..?lik me skino jedno 4-5 puta za redom na caspianu preko cjele mapa doslovno sa onog velikog towera i to u trku i skakutajuci.. lol pa nema sanse ..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NextYourMove/

jel ga treba istuć?

Potpis!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice