a neznam kako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel su nophodni orginal WINDOWSI za BC3 !!!!!!!
ne mozes i povoljne PVC kupiti...
moze pomoc oko ovog pederka..?lik me skino jedno 4-5 puta za redom na caspianu preko cjele mapa doslovno sa onog velikog towera i to u trku i skakutajuci.. lol pa nema sanse ..
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NextYourMove/
jel ga treba istuć?
di da ga prijavim?
Dodajte me na moj psn : Bruno_Ceky da deremo Uncharted 3,bf3,gt 5
BC3?
Koliko ja znam, to nije ni u planu.
Imam W7 Profesional sad sam ih treči put stavio i neče mi prihvatit aktivaciju neka OEM verzija ne kužim se previše u to . Znam instalirat i to je sve!!!!!
Imam W7 Profesional sad sam ih treči put stavio i neče mi prihvatit aktivaciju neka OEM verzija ne kužim se previše u to . Znam instalirat i to je sve!!!!!
Jednostavno, kupi original Windows, ili se snađi i nabavi na internetu! I to je to ;)
a neznam kako
Pa napisao sam ti ranije. Pokreneš origin kao da ifeš pokrenuti igru, samo umjesto liejvi klik na igru ideš desni i odabereš "Check for update" opciju.
Mene sam čudi kako ti se igra niej sama updejtala, origin bi trebao automatski updejtati, ali šta ja znam možda si isključio tu opciju.
Na istom hardveru ih možeš aktivirati. Ako si promjenio nešto od hardvera moraš zvati MS ured u HR da ti omoguće aktivaciju.
Kupio bi negdje iz Hrvatske. Ovo na Eplati mi djeluje ok.
Nisam ja CoD kid niti pljujem po nikome, ne znam zašto svi tako hejtaju nekoga ako je igrao CoD.
Ja niti tamo ne prozivam nikog noob niti ću u BF-u, ima i dobrih igraća koji mare za druge. :)
Nisam ja CoD kid niti pljujem po nikome, ne znam zašto svi tako hejtaju nekoga ako je igrao CoD.
Ja niti tamo ne prozivam nikog noob niti ću u BF-u, ima i dobrih igraća koji mare za druge. :)
Svi smo mi COD igrači... Teško da ćeš u ovoj temi naći čovjeka koji se ne uzbudi kad vidi riječ Backlot! Svi vole COD (barem 4), tko kaže da ne voli - laže i Mamić ga pozdravlja!
Svi smo mi COD igrači... Teško da ćeš u ovoj temi naći čovjeka koji se ne uzbudi kad vidi riječ Backlot! Svi vole COD (barem 4), tko kaže da ne voli - laže i Mamić ga pozdravlja!
upravo tako. za mene je COD stao s 5-icom (WaW) i to je to. ovo sve poslije je šrot, ali nemoj mi foy dirat!
Vacant, Cargoship :D Showdown, Pipeline, Crash....
po meni su veće njubare što od cijelog bf3 koriste samo m16 i 2-3 mape.
ne baljezgaj
E ljudov jel ima ko voljan pomoc da dobijem acchivment gdje mi treba 5 multi kilova po pet puta,jedan sam napravio davno a nebi ostale nikad....
Ako moze recite mi pa cu doc na zakazani server
Moja nova ljubav je AN-94, na daljinu je j.eni sniper a za bliske susrete isto tako dobra, samo nema rafala na njoj..jer si pušing u startu. Jučer na siene cr pao i ban zbog toga. An 94 noob
. Da igraš samo s rex-om bi pisali rex noob. Ako nitko od poznatih ne igra na severu jednostavno isključim chat i peglam, nek pišu što god hoće
ne baljezgaj
isusti, sad si mi pokazao. pljuje se po cod-ovcima, a vi čru bf3-ovce (pun intended) ste još gori. igrat s OP gunom, metro gdje imaš 3 lajne kao u DoTA-i i farmaj., grand bazzar gdje se iza jednog ćoška njih 20 stoji i baca granate samo ili kanali koji se igra tdm? ma kakvi cod, vi ste MW3 kiddies.
Moja nova ljubav je AN-94, na daljinu je j.eni sniper a za bliske susrete isto tako dobra, samo nema rafala na njoj..jer si pušing u startu. Jučer na siene cr pao i ban zbog toga. An 94 noob
. Da igraš samo s rex-om bi pisali rex noob. Ako nitko od poznatih ne igra na severu jednostavno isključim chat i peglam, nek pišu što god hoće
Stisni V pa da vidiš rafala
Zelio bi nabavit BF3 original, za igrat online. Di ima jeftino za nabavit kupit, ili da netko prodaje. Javite se u PM.
Nexus je čiter!
...i pirat isto!
evo ga jedan totalno noob server .. XD http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-Scout-Heli-Vs-Tanks-Fast-respawn-2000-tickets/
Htio bi se malo raspitati sad malo prije nego što si naručim cd key.
Jel igrate na hrv serverima i kolko ih ima otprilike?
Nisam si mogao pomoći, kupio sam Premium. Zanimali su me ovi novi Assignmentsi i to sve pa ono, kud puklo da puklo.
Stisni V pa da vidiš rafala
Ja sam si v prebacio na miš. :P Nisam mislio da puška nema rafalno nego da ne treba tako pucat jer u burstu je puno jača, sa HB i bez foregripa ima najmanji spread metaka