Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

ah kad si ti zastario aka informatičar si starog kova, najrađe bi BF3 vrtio na Voodoo3 ili nekoj Hercules da može :P

15 godina
neaktivan

Ja držim sve na ULTRA i na 1920x1080 i radi mi 55-90 FPS ...

Nemam pojma dali da smanjim ili ne, dali bi dobio ja što da mi radi stalno na 80+ FPS. Ovako mi je fora, neke pute ne vidim ništa od prašine i tih gluposti ali ajde, onda čučim...

Ne znam gdje je smisao sve na LOW i onda staviti rezoluciju 720p pa da mi radi na 150 FPS kad je monitor i tako 60 Hz-a to znači da refresha 60 Slika u sekundi maksimalno i sve ovo iznad ne znam dali ima efekta - ispravite me ako griješim.

Pozdrav!

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
15 godina
mabencic kaže...

Nemam pojma dali da smanjim ili ne, dali bi dobio ja što da mi radi stalno na 80+ FPS. Ovako mi je fora, neke pute ne vidim ništa od prašine i tih gluposti ali ajde, onda čučim...

Ne znam gdje je smisao sve na LOW i onda staviti rezoluciju 720p pa da mi radi na 150 FPS kad je monitor i tako 60 Hz-a to znači da refresha 60 Slika u sekundi maksimalno i sve ovo iznad ne znam dali ima efekta - ispravite me ako griješim.

Pozdrav!

Pa svatko igra kako mu paše, ali po meni je singleplayer za užitak i grafiku, multiplayer za igriviost i fps.

Doduše ja imam smeće i na low jedva igram, ali da imam bolje računalo, svejedno bi sve lowao osim mesha i anistropica da dobijem bolji gameplay.

:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
bik kaže...

ah kad si ti zastario aka informatičar si starog kova, najrađe bi BF3 vrtio na Voodoo3 ili nekoj Hercules da može :P

Slina mi počne teći kad se sjetim kako se dala klokati vudica3...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Pa svatko igra kako mu paše

I to šta kažeš ....

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
13 godina
mabencic kaže...

Pozdrav!

Ja sam jedino primijetio da igra ide tečnije u MPu kada se smanje neki detalji iako mi na ultra sve vrti kao i tebi. A u nekim warovima puno znači taj osjećaj brzog odziva i manjka laga između pokreta mišem i pokreta na monitoru.

I slažem se s Džukelom, SP sve ultra, MP tečniji gameplay.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Pozdrav!

Šta god stavio bitno da je stabilno i da nemaš oscilacije.

IMO najugodnije je onoliko koliko ti  je nativno monitor. Dakle ili 60 Hz (60 FPS) ili 120 Hz (120 FPS).

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Danny_HR kaže...

Šta god stavio bitno da je stabilno i da nemaš oscilacije.

IMO najugodnije je onoliko koliko ti  je nativno monitor. Dakle ili 60 Hz (60 FPS) ili 120 Hz (120 FPS).

Danas ću probati lockat na 60FPS pa javim dojmove.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja neznam kakav mi je monitor ali se osjeti razlika u 60 i 90 fps-a u fluidnosti, sad vi možete ovdje tvrdit šta god želite ali kod mene je tako kako je,

a to što se tiče hz na monitoru gdje se to da pročitat/pronaći ??

1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

jel rade neki update na battlelogu ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

Da, do 17h. Mozda zavrse i prije.

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Da.

@fila kako ti se krece FPS? Od koliko do koliko? 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Od 20 do 21. :-)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel moguće da mi monitor ima 75 Hz x 83 kHz ?? šta god to značilo

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...

jel moguće da mi monitor ima 75 Hz x 83 kHz ?? šta god to značilo

Da, jedno je vertikalna frekvencija, drugo je horizontalna...

Freak Show Inc.
15 godina
Šef kaže...
Doca15 kaže...

Da.

od 18-36.

Najčešće 28-32.

vanilla rade oko 30

cq od 25 -30

armored isto

karkand od 23-30.

tebi lave?

postavke su mi sve low, anistropic je 4x. fov je 100, reza 1280x720

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 16:24 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ljudi imam problem, Sad se idem spojit na battlelog,čekam ,učitava se ,vrti i javi mi googlechrome has stopped working, Upalim preko mozile isto. Restartam komp opet isto, izbrisem chrome i mozillu i pokrenem internet explorer ISTO!has stop working Sad nemogu na net.kaj da radim??

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kakosamzgodan kaže...
Ljudi imam problem, Sad se idem spojit na battlelog,čekam ,učitava se ,vrti i javi mi googlechrome has stopped working, Upalim preko mozile isto. Restartam komp opet isto, izbrisem chrome i mozillu i pokrenem internet explorer ISTO!has stop working Sad nemogu na net.kaj da radim??

Update je,nitko nemože na battlelog.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

Hej.

Netko je prije koji dan napisao da je za sitnu lovu kupio BF i da je na njegovo iznenadjenje dobio i Back to Karkand.

Moze kakav linkk?

Sestra mi je zainteresirana za BF, pa da joj kupim. Mozda i G dobe zensku u sastav.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
pirat kaže...
kakosamzgodan kaže...

Update je,nitko nemože na battlelog.

Da al ja nemogu kompletno na net!
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Mozda i G dobe zensku u sastav.

Šta će G sa ženskama,kad tamo sve pederi.{#}

سمندری ڈاکو
12 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Hej.

Netko je prije koji dan napisao da je za sitnu lovu kupio BF i da je na njegovo iznenadjenje dobio i Back to Karkand.

Moze kakav linkk?

Sestra mi je zainteresirana za BF, pa da joj kupim. Mozda i G dobe zensku u sastav.

Opa cyber, znaš da su mačke kod mene uvijek dobrodošle.{#}{#}

@pirat pa mi volimo sve šta se može pipat{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 17:09 (hellbite0).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hej.

Moze kakav linkk?

G je pun pica tak da bi napokon dosao netko ko ima muda {#}

P faking S. Ovaj Pirat je ko inventar....

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 17:22 (wiz4rd).
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Citiram "88 godina" star post jer sam se preko vikenda malo igrao s postavkama. 

Od prije par tjedana mi igra brutalno lega na CQ mapama, odnosno nije to lag već opasni frejm dropovi, sa 60 (na koliko je lockano) na 30-ak i tako konstantno. Išao sam zato malo prčkati po postavkama, ranije sam imao podešeno točno ovako kako je navedeno iznad.

Mogu reći da mi je, kad sam sve stavio na "low", broj frejmova drastično pao. PAO! 

Potpuno besmislena situacija, ali kad sam sve stavio na najniže postavke igra mi se izvodila 10-15 FPS "sporije". Ništa više ne kužim.

Rezolucija 1680x1050, konfiguracija u profilu.

I kod mene isto problem sa naglim i nelogičnom fps dropom zadnjih ajmo reći sedmicu ili dvije. Čak u dimu imam lock 60fps dok npr. u bazi nigdje nikoga dobijem taj drop... Sve sam živo pokušavao drajveri ovi oni dizao spuštao klokove i onda mi je isključivanje teselacije u ATI CC pomoglo. Sad je drop mnogo rijeđi i ide dosta fluidnije.

Postavke su sljedeće:

teskture ultra, hbao on, af 16, aa defered off, aa post low, shadow low, terain qualiti and dec medium, effect h igh, mesh ultra, motion blure off.

Sad čekam Catalyst 12.11 jer kažu boost je zaista osjetan sa tim drajverima na ati 7xxx.

Xatta6_BIH
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Šef kaže...
Doca15 kaže...

Da.

od 18-36.

Najčešće 28-32.

vanilla rade oko 30

cq od 25 -30

armored isto

karkand od 23-30.

tebi lave?

postavke su mi sve low, anistropic je 4x. fov je 100, reza 1280x720

Jel ti smanjivanje reze poveca fps?

===============================================================
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Dama ja sam probao ali pri pokretima mi se cjepa slika,neznam zasto je to

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

Ne znam nisam još zaigrao. Probam kasnije

edit: Zanimljiv članak http://www.tweakguides.com/Graphics_5.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:15 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

što se tiče frame dropova..ja zadnja 4 dana šizim i ne vjerujem. Igram npr Bazzar i na full hd sve na high imam oko 90 fps-a, boje su čudo i sve divno bajno, smanjim sve na low,med i rezu smanjim i ne može preko 45 fps-a a boje i grafika živi užas, sve bljedo i nikako. Stavim opet full hd i smanjim na low,med i onda show, malo 120 pa padne na 20 i tako stalno. Ja više ne znam što treba imati,kupiti da taj poluproizvod radi kako spada. I onda da još kupim MOH..mislim da mi je jedan poluproizvod dovoljan u kući, a volio bi i živaca malo pustit za stare dane..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ode nam hell po drugi put{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

Tako je, cijepa mi se slika i trzaka nekako čudno. Mičem lock :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice