Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Izgleda da nije samo tebi. Eno i Zdenko i Xyan su se žalili na ec serveru i ne znam gdje smo ono još sinoć igrali, a ni meni nije bilo bajno. Ne vjerujem da  je do tebe. Prije nešto do dice-a.

Interesantno je da odem na 64 slotni CQ i radi ko urica, a 24 slota CQ, posebno na onim Operation 925 i Scrapmetal, radi ko da igram na digitronu.

CQ Dominationi i meni pojedu najviše "resursa" (OK, Gulf of Oman i Sharqi i dalje prednjače po tome).

Ja inače igram na low/medium - samo mi je mesh na High (ili čak ultra). Komp mi ne može pristojno gutati ni medium sjene, odmah gubim više od 10 FPS ako ih sa low stavim na medium). Možda povrat poreza na kraju godine bude OK pa padne GTX660ti ili GTX670 (no kvari se i bojler doma, tako da resurse moram usmjeriti više u drugim smjerovima...)

Definitivno vanilla mape gutaju više resursa i manji je fps. Ja sam se zadnjih 15ak dana zezao sa postavkama smanjenjem reze i ostale babske priče da bi na kraju stavio na nativnu rezu a sve smanjio na low, mesh na ultra, MSAA 4x, ostalo off. Nemam ni malo povećan fps u odnosu na ultra (možda 5FPS-a), ali mi je puuuno manji nekakakv input lag. Sve ide podmazanije.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nije to od jučer. Jedno 3-4 tjedna se patim s tim.

Moje postavke od izlaska igre su otprilike ovak:

Texture - haj

Sjene - midijum

Efekti - midijum

Meš - ultra

Teren - haj

Dekoracija - haj

AA - off

AA post - off

AF - 16x

AO - off

1680x1050

Kad sam sve stavio low imao sam manje FPS-a. Igra me mindfucka.

a koja ti je konfiguracija ,to još uvijek pokušavamo otkrit?

ako su ti texture na haj zašt ti je onda af na 16X?

evo barem reci koju imaš grafičku

13 godina
Danny_HR kaže...

Nije to od jučer. Jedno 3-4 tjedna se patim s tim.

Moje postavke od izlaska igre su otprilike ovak:

Texture - haj

Sjene - midijum

Efekti - midijum

Meš - ultra

Teren - haj

Dekoracija - haj

AA - off

AA post - off

AF - 16x

AO - off

1680x1050

Kad sam sve stavio low imao sam manje FPS-a. Igra me mindfucka.

Ma da. To su prave postavke za "Učitavanje..." {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

i5 750 na 3,8

5850

8 gb

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

možda da probaš maknut fps lock?probaj tak ,ne košta te ništa

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...

Neno nemoj trabunjati, ja sam zaklljucio po jednome ktvome killu da si odmah citer, ako se sjecas kada smo igrali grand bazzar( a znati ces na koju situaciju mislim). Stoga nemoj prodavati spike. 

Ne sjecam se sta sam jucer jeo ,a BF nisam upalio pa skoro 3 mjeseca... ;) A i boli me uvo tko je a tko nije citer.. Zabavno mi je se smijati Dannyu kako namjesta uzaludno postavke... ;)
17 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

Onda je još gore jer mjestimično FPS raste na iznad 100 (u zatvorenim prostorima) pa je drop veći i više se osjeti. Niš, izgleda da su zajebali nešto s CQ-om, jer ostalo šljaka ko beba.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
kakosamzgodan kaže...

Onda je još gore jer mjestimično FPS raste na iznad 100 (u zatvorenim prostorima) pa je drop veći i više se osjeti. Niš, izgleda da su zajebali nešto s CQ-om, jer ostalo šljaka ko beba.

A odkad sam ja govorio da imam problema sa fps dropom a pogotovo na CQ mapama nitko mi nije vjerovao.

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Danny_HR kaže...
kakosamzgodan kaže...

A odkad sam ja govorio da imam problema sa fps dropom a pogotovo na CQ mapama nitko mi nije vjerovao.

Ali ti inzistiraš na velikim glavama...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Eh, i da, novi killstreak rekord (jednom smo pali, ali sam na nagovor pilota iskočio na vrijeme pa me pokupio opet s novim helićem), šteta što su ticketi iscurili {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46922555/1/

Znaš šta bi ti mamić za ovo rekao, ne?

IDEMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

I da, vidio sam krajičkom oka u chatboxu "!voteban maRdtom_hr"

Danny_HR kaže...

i5 750 na 3,8

5850

8 gb

Hmm, tvoj proc bi trebao jače gaziti od mog (Phenom II X4 970 na 4GHz), moja 5850 je doduše na 930/1200, ne znam ti si clockao svoju?

Ako se ne varam imam texture ne medium (bio sam pratio potrošnju RAM-a na grafi, pa mi se to pokazalo kao OK). Mesh ultra, efekte imam na low, vjerojatno i dekoraciju. Znam da je ružnije, probaj sjene staviti na LOW. Imam čak i postprocessing na medium. Igram na 1920x1080, FPS lock na 61, osim na Gulf of Oman i Sharqi-u, rijetko padnem ispod 50. Na vanilla mapama sam OK sa 60FPS (ima povremenih padova, naravno).

Kada dođem doma napravim screenshot od postavki, moguće je da imam čak i više stvari na medium nego napisah...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 10:46 (TomoR).
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Hmm, tvoj proc bi trebao jače gaziti od mog (Phenom II X4 970 na 4GHz), moja 5850 je doduše na 930/1200, ne znam ti si clockao svoju?

Ako se ne varam imam texture ne medium (bio sam pratio potrošnju RAM-a na grafi, pa mi se to pokazalo kao OK). Mesh ultra, efekte imam na low, vjerojatno i dekoraciju. Znam da je ružnije, probaj sjene staviti na LOW. Imam čak i postprocessing na medium. Igram na 1920x1080, FPS lock na 61, osim na Gulf of Oman i Sharqi-u, rijetko padnem ispod 50. Na vanilla mapama sam OK sa 60FPS (ima povremenih padova, naravno).

Kada dođem doma napravim screenshot od postavki, moguće je da imam čak i više stvari na medium nego napisah...

Si čitao gore? Stavio sam sve na low i lošije mi je radilo. Probao sam i svaku stavku pojedinačno - 0 bodova.

17 godina
Baka je h4x0r i fast bullet cheater!
Gangbangat cemo ti onu tvoju Kitty kad te pb uhapsi :)
17 godina
Danny_HR kaže...

Si čitao gore? Stavio sam sve na low i lošije mi je radilo. Probao sam i svaku stavku pojedinačno - 0 bodova.

fleshaj si novi bios na karticu... tj ako nemas zadnji...a ako imas onda fleshaj ponovo zadnji...

nasty je imao slican problem i fleshao bios i sve proradilo kako treba...

-BiH-slackspace
17 godina
Danny_HR kaže...

Da, vidio sam, ali ako imaš user.cfg, pa staviš sve na low, možda se priklalo nešto s nečim.

Što se tiče 5850 BIOS-a, ja imam XFX5850, s obzirom da sam imao hrpu štekanja kompa kod HD video-a, bio sam stavio davno na nju Sapphire BIOS, pa možda, kao šte reče kolega ima nešto i u tome. No svakako flash BIOS-a bih ostavio kao zadnju opciju.

13 godina
protjeran
na mobu sam al me zanima kaj vam je to za nekakvo ucitavanje pa onda dobijes bolji fps???nekuzim?! meni se ne spusta ispod 40fps! prosijek s frapsom dobijem 55fpsa:) vise manje sve na high 4xaa...
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
na mobu sam al me zanima kaj vam je to za nekakvo ucitavanje pa onda dobijes bolji fps???nekuzim?! meni se ne spusta ispod 40fps! prosijek s frapsom dobijem 55fpsa:) vise manje sve na high 4xaa...

EPIC xD
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
Danny_HR kaže...

i5 750 na 3,8

5850

8 gb

Provjeri user.cfg ako ga imas, meni je update ili nesto tako, remarkalo postavke i stavilo kontra. Ja sam imao to isto sranje i ako upalis onaj perfoverlay i imas cpu spikes,  rijesio sam to tako da sam lockao fps na 59.95, u igri ugasio vsync i u driverima isto tako ugasio. Proguglaj kako upaliti taj render.perfoverlayvisible bla bla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:40 (mrfloyd).
17 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Provjeri user.cfg ako ga imas, meni je update ili nesto tako, remarkalo moje postavke i stavilo kontra Ja sam imao to isto sranje i ako upalis onaj perfoverlay i imas cpu spikes, ja sam rijesio to tako da sam lockao fps na 59.95, u igri ugasio vsync i u driverima isto tako ugasio. Proguglaj kako upaliti taj render.perfoverlayvisible bla bla

Budem bacio oko kad dođem domeka, thx.

15 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Izgleda da nije samo tebi. Eno i Zdenko i Xyan su se žalili na ec serveru i ne znam gdje smo ono još sinoć igrali, a ni meni nije bilo bajno. Ne vjerujem da  je do tebe. Prije nešto do dice-a.

Interesantno je da odem na 64 slotni CQ i radi ko urica, a 24 slota CQ, posebno na onim Operation 925 i Scrapmetal, radi ko da igram na digitronu.

Ne vrijeđaj mi digitrone :)))

btw. skini si bf3 settings editor, u njemu sve stavi opcije na low i nariktaj kako ti paše, pa vidi. Ako te traži sync samo klikni na use local data.

Ja ni ne pokušavam ući u servere sa više od 24 igrača, jednostavno je neigrivo.

SVe i jedan dllc je neoptimiziran, dok vannila radi kao podmazana. ALi dobro, eto na 32 igrača je svaka mapa igriva, sve preko je malo štucavo.

Barem meni.

ontopic:

Što se tiče rasprave o cheaterima....ma dajte više odrastite :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:08 (fila2208).
17 godina
Battlefield 3

@Fila: Moj osobni dojam je da sa istim postavkama Armored Kill mape rade skoro i bolje od Vanilla mapa. Jesi uspoređivao?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

@Fila: Moj osobni dojam je da sa istim postavkama Armored Kill mape rade skoro i bolje od Vanilla mapa. Jesi uspoređivao?

Pazi - kod file poboljšanje od 10% znači "skok" sa 20 na 22 fps! Ti misliš da se to može primjetiti?

Freak Show Inc.
15 godina
TomoR kaže...

Jesam Tom. Meni ne rade. Alborz i Death Valley imaju par mjesta di je fpd drop. Dok mui armored shield i bandar pogotovo u gradu tamo, padaju do 15 fps nekad.

Velim osobno vanilla mape sve, bazzar metro i siena najviše imaju fps drop ostale su dobre. KArkand je igriv donekle, cq isto ako je do 24 igrača,armored kill igriv ali ima štucanja.

Bar je tako kod mene :)

Friday kaže...
TomoR kaže...

Pazi - kod file poboljšanje od 10% znači "skok" sa 20 na 22 fps! Ti misliš da se to može primjetiti?

Petko moj frende, tata je naučio oko na svaki frejm, pa čak nekad primjetim i pad do pola frejma. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:54 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Friday kaže...
TomoR kaže...

Petko moj frende, tata je naučio oko na svaki frejm, pa čak nekad primjetim i pad do pola frejma. :)

Čuo sam da si toliko uvježban da prije kompjutera uočiš pad FPS-a, a da ponekad unaprijed znaš kad će se desiti.

Navodno će ovi iz Frapsa idući engine bazirati na tvojim opažanjima.

Ovo su sve samo glasine, doduše. Pisalo je u PC Gameru.

15 godina
Danny_HR kaže...

Čuo sam da si toliko uvježban da prije kompjutera uočiš pad FPS-a, a da ponekad unaprijed znaš kad će se desiti.

Ponekad imam snove i znam što će se desiti, dakle kad je pad fps i kad ću umrijeti radi toga.

Sa frapsom sam u pregovorima to je točno, ali pc gamer...nisam znao to, da su se javili pokazao bi im kako se to radi ali pisat ovako na blef, šteta.

Danny predviđam ti danas drop za 10 frameova kad utrčiš u onaj veliki hodnik u operation 925. Izbjegavaj ga idi kroz garažu podzemnu.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Ponekad imam snove i znam što će se desiti, dakle kad je pad fps i kad ću umrijeti radi toga.

Sa frapsom sam u pregovorima to je točno, ali pc gamer...nisam znao to, da su se javili pokazao bi im kako se to radi ali pisat ovako na blef, šteta.

Danny predviđam ti danas drop za 10 frameova kad utrčiš u onaj veliki hodnik u operation 925. Izbjegavaj ga idi kroz garažu podzemnu.

The conch has spoken!!! The conch has spoken!!!
Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Vijest koja veseli nas vlasnike AMD 7xxx kartica, novi driveri 12.11 donose lijepa poboljšanja za BF3

Danny prodaj tu starudiju i nadoštiklaj za jednu 7850/70 i zaboravi na postavke i pad fpsa

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:25 (bik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
bik kaže...

Vijest koja veseli nas vlasnike AMD 7xxx kartica, novi driveri 12.11 donose lijepa poboljšanja za BF3

Danny prodaj tu starudiju i nadoštiklaj za jednu 7850/70 i zaboravi na postavke i pad fpsa

šta je sa nama ostalim siromasima, oćemo mi dobti neki boost za slabije grafe?

16 godina

Ništa za starije, samo nova 7 serija sa GCN arhitekturom, čak ni 6xxx serija nema nikakav boost, tužno al šta ces, kupite nove , kapitalizam {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma ne vraćam se na radeone, barem ne u dogledno vrijeme...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice