Izgleda da nije samo tebi. Eno i Zdenko i Xyan su se žalili na ec serveru i ne znam gdje smo ono još sinoć igrali, a ni meni nije bilo bajno. Ne vjerujem da je do tebe. Prije nešto do dice-a.
Interesantno je da odem na 64 slotni CQ i radi ko urica, a 24 slota CQ, posebno na onim Operation 925 i Scrapmetal, radi ko da igram na digitronu.
CQ Dominationi i meni pojedu najviše "resursa" (OK, Gulf of Oman i Sharqi i dalje prednjače po tome).
Ja inače igram na low/medium - samo mi je mesh na High (ili čak ultra). Komp mi ne može pristojno gutati ni medium sjene, odmah gubim više od 10 FPS ako ih sa low stavim na medium). Možda povrat poreza na kraju godine bude OK pa padne GTX660ti ili GTX670 (no kvari se i bojler doma, tako da resurse moram usmjeriti više u drugim smjerovima...)
Definitivno vanilla mape gutaju više resursa i manji je fps. Ja sam se zadnjih 15ak dana zezao sa postavkama smanjenjem reze i ostale babske priče da bi na kraju stavio na nativnu rezu a sve smanjio na low, mesh na ultra, MSAA 4x, ostalo off. Nemam ni malo povećan fps u odnosu na ultra (možda 5FPS-a), ali mi je puuuno manji nekakakv input lag. Sve ide podmazanije.