Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
iz grmlja s samostrelom trojicu kroz glavu s jednom strijelom! trebalo bi biti moguce,posto metak to skoro nemre bar ne od puske, izgleda vraca se rail gun iz quake-a:-) bit ce objesenih kad pocnu skakati a ti ga zakucas samicem u zid!haha
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

već vidim kako će svi bit aka robin hood sa tim strelama

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

jao ove šale, stvarno sam se nasmijao.

13 godina
protjeran
kad vec pricamo o samostrelima jos prije 10g rekord dometa samostrela je bio preko 4km danas neznam koliki je, tak da bi se trebali usrati u gace od tog oruzja:) zamislite helic izboden strijelama hahah,bice zanimljivo...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zamisli kolika treba biti napetost strune da ima domet 4 km? mislim najveci potvrdjeni kill sa snajperom je oko 2,4km. sad zamisli kolika bi trebala ljudska snaga za napeti takav samostrel? pa frend puca olimpijskim lukom, a oko 50 kg mu je napetost strune.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mrfloyd kaže...

To bu ti ovako funkcioniralo:

jedan u squadu ima crossbow, squad kolega  ima squad perk "Rope" olitiga  uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook" {#}

Kao u BF2 u special forces ekspaziji, kako sam se spuštao od zgrade do zgrade.{#}

Bilo bi cool da to naprave.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
mrfloyd kaže...

jedan u squadu ima crossbow, squad kolega  ima squad perk "Rope" olitiga  uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook" {#}

Kao u BF2 u special forces ekspaziji, kako sam se spuštao od zgrade do zgrade.{#}

Bilo bi cool da to naprave.

a sa druge strane sajle netko te lijepo ceka sa sacmom :D

17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...

Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.

Ti si to za ozbiljno shvatio?
17 godina
Danny_HR kaže...

Doktor dentalne medicine, molit ću.

Haleluja! :)

13 godina
protjeran
xyan kaže...

Zamisli kolika treba biti napetost strune da ima domet 4 km? mislim najveci potvrdjeni kill sa snajperom je oko 2,4km. sad zamisli kolika bi trebala ljudska snaga za napeti takav samostrel? pa frend puca olimpijskim lukom, a oko 50 kg mu je napetost strune.

drzi se u polu sjedecem polozaju na podu tj s dvije noge znaci napinje se s nogama i rukama ehhe:)

16 godina
Stjepanj kaže...
xyan kaže...

drzi se u polu sjedecem polozaju na podu tj s dvije noge znaci napinje se s nogama i rukama ehhe:)

U stvari postoji ručica na koloturi s kojom se to napinje,slično kao rola za ribolov.

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Stjepanj kaže...
xyan kaže...

U stvari postoji ručica na koloturi s kojom se to napinje,slično kao rola za ribolov.

misliš na špulu. Znam ja kako se samostrel napinje i zbog cega te spule sluze. ali da ima 4km domet...mislim ima i awp 13km domet, pa nitko nije tak daleko pogodio

16 godina
Battlefield 3

A,da. obični sistem koloture.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Joj da ovo za crossbow ubace

Ili nešto protiv kampera, primjerice ovo:

Kako bi oni likovi na kranu na kanalim nadrapali.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Joj da ovo za crossbow ubace

Ili nešto protiv kampera, primjerice ovo:

Kako bi oni likovi na kranu na kanalim nadrapali.{#}

O bože sačuvaj, još vam samo to fali da mi dižete živce.{#}

16 godina
moderator
Battlefield 3

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Biće mislija na one rimske što su zidine rušili :). 

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ti si to za ozbiljno shvatio?

Ne, ja ništa za ozbiljno ne shvaćam. Našao sam tu super sliku na netu a tvoj post je bio zadnji pa sam te citirao, NHF. Iskreno, sad dok ovo pišem nemam pojma šta si bio napisao... Ti si bio žrtva mog trolanja, oprosti, imaš pusu kad te vidim {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze pomoc

imam bf3 i ne mogu ga pokrenuti , problem je u tomo sto sam ga danas opet instalirao i ne mogu uci u igru kako da to rijesim , imam orgina key i sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NeZnam kaže...

moze pomoc

imam bf3 i ne mogu ga pokrenuti , problem je u tomo sto sam ga danas opet instalirao i ne mogu uci u igru kako da to rijesim , imam orgina key i sve

A šta ti napiše?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
NeZnam kaže...

moze pomoc

A šta ti napiše?

Ne napise mi nista , idem na battle log i tamo se logirami idem naci neki sverver a ni jednome vise nepise koliko pinga ima , kad idem uc osta samo stoji joining game i to je to

a zadnji put sam bf3 igrao prije 4 mjeseca od kad mi se taj problem pojavio

17 godina
odjavljen
NeZnam kaže...
Friday kaže...
NeZnam kaže...

moze pomoc

A šta ti napiše?

Ne napise mi nista , idem na battle log i tamo se logirami idem naci neki sverver a ni jednome vise nepise koliko pinga ima , kad idem uc osta samo stoji joining game i to je to

a zadnji put sam bf3 igrao prije 4 mjeseca od kad mi se taj problem pojavio

Šteta, igra je stvarno dobra...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
nooir kaže...
xyan kaže...

Biće mislija na one rimske što su zidine rušili :).

takozvana balista, mozda da ubace kao prikljucno vozilo na lav-a {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
Dolaze nova oruzja, protivnici ameri i PLUR a ne klasicni rusi.. Maceta umjesto noza :-D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Danny_HR kaže...

Doktor dentalne medicine, molit ću.

Mesar. Svi su oni mesari.

BF3: Perky_The_Pica
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di ima koji Hrvatski server? Ne da je lociran u HR, nego di je naša ekipa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pri rijeka platoon.. 90 % su domci u vecernjim satima...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

uh na kakav su server sad otisli...

ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK

sad ce biti masovni rage quit od ostalih posjetilaca servera...

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Meni u google chrome neda pisat na forumu, pojavi se ovo za napisat poruku, al odma ona crtica i sve iz okvira nestane i nemogu nista, jel zna ko zasto?

===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Hehe - ja nisam pro, ali sam badass {#} {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice