- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
već vidim kako će svi bit aka robin hood sa tim strelama
jao ove šale, stvarno sam se nasmijao.
Zamisli kolika treba biti napetost strune da ima domet 4 km? mislim najveci potvrdjeni kill sa snajperom je oko 2,4km. sad zamisli kolika bi trebala ljudska snaga za napeti takav samostrel? pa frend puca olimpijskim lukom, a oko 50 kg mu je napetost strune.
To bu ti ovako funkcioniralo:
jedan u squadu ima crossbow, squad kolega ima squad perk "Rope" olitiga uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook"
Kao u BF2 u special forces ekspaziji, kako sam se spuštao od zgrade do zgrade.
Bilo bi cool da to naprave.
jedan u squadu ima crossbow, squad kolega ima squad perk "Rope" olitiga uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook"
Kao u BF2 u special forces ekspaziji, kako sam se spuštao od zgrade do zgrade.
Bilo bi cool da to naprave.
a sa druge strane sajle netko te lijepo ceka sa sacmom :D
Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.
Ti si to za ozbiljno shvatio?
Doktor dentalne medicine, molit ću.
Haleluja! :)
Zamisli kolika treba biti napetost strune da ima domet 4 km? mislim najveci potvrdjeni kill sa snajperom je oko 2,4km. sad zamisli kolika bi trebala ljudska snaga za napeti takav samostrel? pa frend puca olimpijskim lukom, a oko 50 kg mu je napetost strune.
drzi se u polu sjedecem polozaju na podu tj s dvije noge znaci napinje se s nogama i rukama ehhe:)
drzi se u polu sjedecem polozaju na podu tj s dvije noge znaci napinje se s nogama i rukama ehhe:)
U stvari postoji ručica na koloturi s kojom se to napinje,slično kao rola za ribolov.
U stvari postoji ručica na koloturi s kojom se to napinje,slično kao rola za ribolov.
misliš na špulu. Znam ja kako se samostrel napinje i zbog cega te spule sluze. ali da ima 4km domet...mislim ima i awp 13km domet, pa nitko nije tak daleko pogodio
A,da. obični sistem koloture.
Joj da ovo za crossbow ubace
Ili nešto protiv kampera, primjerice ovo:
Kako bi oni likovi na kranu na kanalim nadrapali.
O bože sačuvaj, još vam samo to fali da mi dižete živce.
Biće mislija na one rimske što su zidine rušili :).

Ti si to za ozbiljno shvatio?
Ne, ja ništa za ozbiljno ne shvaćam. Našao sam tu super sliku na netu a tvoj post je bio zadnji pa sam te citirao, NHF. Iskreno, sad dok ovo pišem nemam pojma šta si bio napisao... Ti si bio žrtva mog trolanja, oprosti, imaš pusu kad te vidim
moze pomoc
imam bf3 i ne mogu ga pokrenuti , problem je u tomo sto sam ga danas opet instalirao i ne mogu uci u igru kako da to rijesim , imam orgina key i sve
moze pomoc
imam bf3 i ne mogu ga pokrenuti , problem je u tomo sto sam ga danas opet instalirao i ne mogu uci u igru kako da to rijesim , imam orgina key i sve
A šta ti napiše?
moze pomoc
A šta ti napiše?
Ne napise mi nista , idem na battle log i tamo se logirami idem naci neki sverver a ni jednome vise nepise koliko pinga ima , kad idem uc osta samo stoji joining game i to je to
a zadnji put sam bf3 igrao prije 4 mjeseca od kad mi se taj problem pojavio
moze pomoc
A šta ti napiše?
Ne napise mi nista , idem na battle log i tamo se logirami idem naci neki sverver a ni jednome vise nepise koliko pinga ima , kad idem uc osta samo stoji joining game i to je to
a zadnji put sam bf3 igrao prije 4 mjeseca od kad mi se taj problem pojavio
Šteta, igra je stvarno dobra...
Biće mislija na one rimske što su zidine rušili :).
takozvana balista, mozda da ubace kao prikljucno vozilo na lav-a

Doktor dentalne medicine, molit ću.
Mesar. Svi su oni mesari.
Di ima koji Hrvatski server? Ne da je lociran u HR, nego di je naša ekipa?

uh na kakav su server sad otisli...
ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK
sad ce biti masovni rage quit od ostalih posjetilaca servera...
Meni u google chrome neda pisat na forumu, pojavi se ovo za napisat poruku, al odma ona crtica i sve iz okvira nestane i nemogu nista, jel zna ko zasto?