- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pardon, napisao sam siledžija, ne skilledžija.
Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim, siledžija je izraz za bilo kojeg sivonju koji se dere po kanalima na tsu.
kao i sam :)
hvala.
Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim
Zašto me ne želiš čuti na TS-u?
Nek ti Danny kaže kako imam ugodan glas dok psujem.
Vidiš da me toliko voli da siledžija čita kao skilledžija :P
Ne slažem se da su na kanalima vlakovi presudni (čak niti posebno bitni). Većinu odigranog vremena sam proveo na kanalima i imam drugačije viđenje situacije. Ako jedna ekipa drži vlakove druga uglavnom ima utvrdu ispod krana i ovi na vlakovima se mogu dobro očistiti. Nadalje, ispod mosta nikada nema više od dvojice-trojice a to se vrlo lako sredi (jer ako tamo stoje onda su uglavnom snajperi i sa saigom ih pojedeš). Kad si tamo prošao gore ćeš skinuti barem još 2-3. A ako još netko ide s tobom (i da ste na vezi) onda je berba i melee ribboni samo padaju. Definitivno nema nikakve zagarantirane premoći u kontekstu pozicije timova. I definitivno obožavam kad su sva 64 slota popunjena, to mi je poseban gušt! Barem 12-13 melee killova zagarantirano...
Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim
Zašto me ne želiš čuti na TS-u?
Nek ti Danny kaže kako imam ugodan glas dok psujem.
Vidiš da me toliko voli da siledžija čita kao skilledžija :P
Ne znam, eto tako, volim nekad tišinu na ts. Uđem sam u kanal i pričam sam sa sobom.
Ne slažem se da su na kanalima vlakovi presudni (čak niti posebno bitni). Većinu odigranog vremena sam proveo na kanalima i imam drugačije viđenje situacije. Ako jedna ekipa drži vlakove druga uglavnom ima utvrdu ispod krana i ovi na vlakovima se mogu dobro očistiti. Nadalje, ispod mosta nikada nema više od dvojice-trojice a to se vrlo lako sredi (jer ako tamo stoje onda su uglavnom snajperi i sa saigom ih pojedeš). Kad si tamo prošao gore ćeš skinuti barem još 2-3. A ako još netko ide s tobom (i da ste na vezi) onda je berba i melee ribboni samo padaju. Definitivno nema nikakve zagarantirane premoći u kontekstu pozicije timova. I definitivno obožavam kad su sva 64 slota popunjena, to mi je poseban gušt! Barem 12-13 melee killova zagarantirano...
Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D
krivi post sam citirao nije upuceno tebi, nego samo sam htio reci da samo budali moze smetati kamper. a ti fila vidim da opet nesto trabunjas o meni(jel nisi rekao da sam ti na ignor listi, ako nisi molim te da me dodas),izgleada da su tebi su kao malome radili neke eksperimente na glavi ili sta. stvarno te neshvacam. Nisam te ni upoznao ni nista a djelujes mi tako antipaticno da ti nemogu opisati.
Na kanalima imam
Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D
krivi post sam citirao nije upuceno tebi, nego samo sam htio reci da samo budali moze smetati kamper. a ti fila vidim da opet nesto trabunjas o meni(jel nisi rekao da sam ti na ignor listi, ako nisi molim te da me dodas),izgleada da su tebi su kao malome radili neke eksperimente na glavi ili sta. stvarno te neshvacam. Nisam te ni upoznao ni nista a djelujes mi tako antipaticno da ti nemogu opisati.
Nisi mi na ignore, pa obožavam te čitati, i čuditi se kakvih sve ljudi ima.
Ahaha kako si opak, eksperimenti na glavi, dobra dobra. lol.
Antipatično? kako a dva puta sam osvojio titula mistera simpatičnosti na gradskom natjecanju.
Ne razuimijem.
Na kanalima imam
@fila
Vidiš kako sam omiljen i popularan... čak je ljudina zbog treme (zbog silne ljubavi prema meni) citirao nedužnog čovjeka i napravio zbrku.
Jedino mi nije jasno zašto me nazvao budalom... obično me zove dragi.
Nisi mi na ignore,
ajde molim te onda me stavi, jer vise nemogu gledati tvoje postove, svakom loncu moras biti poklopac, jer neces morati biti poklopac ako nebudes vidio moje krasne postove. Nisam nikada vjerovao da mi neka osoba koju neznam moze toliko izazvati gadenje i antipaticnost. sigurno si neka faca i frajer u real life(takve najvise volim).
@fila
Vidiš kako sam omiljen i popularan... čak je ljudina zbog treme (zbog silne ljubavi prema meni) citirao nedužnog čovjeka i napravio zbrku.
Čudno, a on ima dobru koncentraciju. Dečko igra eslove zna sakrit glavu i držat je hladnom.
Čudno.
Nisi mi na ignore,
ajde molim te onda me stavi, jer vise nemogu gledati tvoje postove, svakom loncu moras biti poklopac, jer neces morati biti poklopac ako nebudes vidio moje krasne postove. Nisam nikada vjerovao da mi neka osoba koju neznam moze toliko izazvati gadenje i antipaticnost. sigurno si neka faca i frajer u real life(takve najvise volim).
Jao jao, dođi na kanale da te natrpam u to kereće prkno...
@fila
budalom? da uletim sad ili odma?
I don't even...
Zbilja misliš da sam ozbiljan?
Sad si me razočarao. :(
od svih, baš ti....
Zbilja misliš da sam ozbiljan?
Sad si me razočarao. :(
od svih, baš ti....
Ti ko da si u klimaksu, daj se skoncentriraj... Zašto bih ti gore da TU?
kaj si vi tepate pa dijelite međusobno TU, hahha
kaj si vi tepate pa dijelite međusobno TU, hahha
Predigra... Ja sam se već pomalo narajcao...
Ti ko da si u klimaksu, daj se skoncentriraj... Zašto bih ti gore da TU?
ontopic. jel se zna točan izlazak atfermatha? Početak 12 ili za božić, pod bor lol :)
ontopic. jel se zna točan izlazak atfermatha? Početak 12 ili za božić, pod bor lol :)
4.12,za sirotinju 2 tjedna kasnije.
E da je sredit neku mirovinu do onda pa igrat u miru...
Predivna informacija, hvala.
Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.
To bu ti ovako funkcioniralo:
jedan u squadu ima crossbow, squad kolega ima squad perk "Rope" olitiga uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook"
Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.
To bu ti ovako funkcioniralo:
jedan u squadu ima crossbow, squad kolega ima squad perk "Rope" olitiga uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook"
Nemoj da mi netko dira Antraksa, odma mu doma dolazim s klijestima i bez anestezije!
Nemoj da mi netko dira Antraksa, odma mu doma dolazim s klijestima i bez anestezije!
Pa tako i vodoinstalateri dolaze...
Basta je zubar?
Doktor dentalne medicine, molit ću.