Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Antraks nikad ne psuje.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
Antraks nikad ne psuje.

pardon, napisao sam siledžija, ne skilledžija.

Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim, siledžija je izraz za bilo kojeg sivonju koji se dere po kanalima na tsu.

kao i sam :)

hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Ah, krivo čitam budući da papak ima sličan nik tu na forumu.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
fila2208 kaže...

Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim

Zašto me ne želiš čuti na TS-u?

Nek ti Danny kaže kako imam ugodan glas dok psujem.

Vidiš da me toliko voli da siledžija čita kao skilledžija :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne slažem se da su na kanalima vlakovi presudni (čak niti posebno bitni). Većinu odigranog vremena sam proveo na kanalima i imam drugačije viđenje situacije. Ako jedna ekipa drži vlakove druga uglavnom ima utvrdu ispod krana i ovi na vlakovima se mogu dobro očistiti. Nadalje, ispod mosta nikada nema više od dvojice-trojice a to se vrlo lako sredi (jer ako tamo stoje onda su uglavnom snajperi i sa saigom ih pojedeš). Kad si tamo prošao gore ćeš skinuti barem još 2-3. A ako još netko ide s tobom (i da ste na vezi) onda je berba i melee ribboni samo padaju. Definitivno nema nikakve zagarantirane premoći u kontekstu pozicije timova. I definitivno obožavam kad su sva 64 slota popunjena, to mi je poseban gušt! Barem 12-13 melee killova zagarantirano...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Nikad nisam antraksa vidio na tsu nit želim

Zašto me ne želiš čuti na TS-u?

Nek ti Danny kaže kako imam ugodan glas dok psujem.

Vidiš da me toliko voli da siledžija čita kao skilledžija :P

Ne znam, eto tako, volim nekad tišinu na ts. Uđem sam u kanal i pričam sam sa sobom.

Friday kaže...

Ne slažem se da su na kanalima vlakovi presudni (čak niti posebno bitni). Većinu odigranog vremena sam proveo na kanalima i imam drugačije viđenje situacije. Ako jedna ekipa drži vlakove druga uglavnom ima utvrdu ispod krana i ovi na vlakovima se mogu dobro očistiti. Nadalje, ispod mosta nikada nema više od dvojice-trojice a to se vrlo lako sredi (jer ako tamo stoje onda su uglavnom snajperi i sa saigom ih pojedeš). Kad si tamo prošao gore ćeš skinuti barem još 2-3. A ako još netko ide s tobom (i da ste na vezi) onda je berba i melee ribboni samo padaju. Definitivno nema nikakve zagarantirane premoći u kontekstu pozicije timova. I definitivno obožavam kad su sva 64 slota popunjena, to mi je poseban gušt! Barem 12-13 melee killova zagarantirano...

Friday bez 1.5 kdr nisi dovoljno kompetentan da razgovaraš o kanalima niti o igri, molio bih te počneš igrati opreznije i bolje pa ćeš uskoro smijeti komentirati igru.
hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 13:52 (fila2208).
14 godina
protjeran
melem kaže...

Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D

krivi post sam citirao nije upuceno tebi, nego samo sam htio reci da samo budali moze smetati kamper. a ti fila vidim da opet nesto trabunjas o meni(jel nisi rekao da sam ti na ignor listi, ako nisi molim te da me dodas),izgleada da su tebi su kao malome radili neke eksperimente na glavi ili sta. stvarno te neshvacam. Nisam te ni upoznao ni nista a djelujes mi tako antipaticno da ti nemogu opisati.

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Friday kaže...

Friday bez 1.5 kdr nisi dovoljno kompetentan da razgovaraš o kanalima niti o igri, molio bih te počneš igrati opreznije i bolje pa ćeš uskoro smijeti komentirati igru.
hvala.

Na kanalima imam {#}

Freak Show Inc.
15 godina
bmwhartge kaže...
melem kaže...

Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D

krivi post sam citirao nije upuceno tebi, nego samo sam htio reci da samo budali moze smetati kamper. a ti fila vidim da opet nesto trabunjas o meni(jel nisi rekao da sam ti na ignor listi, ako nisi molim te da me dodas),izgleada da su tebi su kao malome radili neke eksperimente na glavi ili sta. stvarno te neshvacam. Nisam te ni upoznao ni nista a djelujes mi tako antipaticno da ti nemogu opisati.

Nisi mi na ignore, pa obožavam te čitati, i čuditi se kakvih sve ljudi ima.

Ahaha kako si opak, eksperimenti na glavi, dobra dobra. lol.

Antipatično? kako a dva puta sam osvojio titula mistera simpatičnosti na gradskom natjecanju.

Ne razuimijem.

Friday kaže...

Na kanalima imam {#}

Koji dio kdr 1.5 nisi razumio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 13:58 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

@fila

Vidiš kako sam omiljen i popularan... čak je ljudina zbog treme (zbog silne ljubavi prema meni) citirao nedužnog čovjeka i napravio zbrku.

Jedino mi nije jasno zašto me nazvao budalom... obično me zove dragi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Nisi mi na ignore

ajde molim te onda me stavi, jer vise nemogu gledati tvoje postove, svakom loncu moras biti poklopac, jer neces morati biti poklopac ako nebudes vidio moje krasne postove. Nisam nikada vjerovao da mi neka osoba koju neznam moze toliko izazvati gadenje i antipaticnost. sigurno si neka faca i frajer u real life(takve najvise volim).

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:01 (bmwhartge).
15 godina
Skilledžija kaže...

@fila

Vidiš kako sam omiljen i popularan... čak je ljudina zbog treme (zbog silne ljubavi prema meni) citirao nedužnog čovjeka i napravio zbrku.

Čudno, a on ima dobru koncentraciju. Dečko igra eslove zna sakrit glavu i držat je hladnom.

Čudno.

bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Nisi mi na ignore

ajde molim te onda me stavi, jer vise nemogu gledati tvoje postove, svakom loncu moras biti poklopac, jer neces morati biti poklopac ako nebudes vidio moje krasne postove. Nisam nikada vjerovao da mi neka osoba koju neznam moze toliko izazvati gadenje i antipaticnost. sigurno si neka faca i frajer u real life(takve najvise volim).

Pa zašto ne staviš ti mene na ignore lol? Ne vidiš tipku ignore na 800x600.
A lol ljudina, sstvarno si smiješan ako ovo sve shvaćaš ozbiljno. Ako ti je išta ovdje zapravo.
Kladim se da se upoznamo da bi bili ok, kao i većina ekipa ovdje.
Ali dobro, evo stavim te na ignore poslije nove godine, to će mi bit novogodišnja odluka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:03 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Jao jao, dođi na kanale da te natrpam u to kereće prkno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

@fila

budalom? da uletim sad ili odma?

[19xx] C3c1l
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
hvala.

I don't even...

15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Zbilja misliš da sam ozbiljan?

Sad si me razočarao. :(

od svih, baš ti....

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Zbilja misliš da sam ozbiljan?

Sad si me razočarao. :(

od svih, baš ti....

Ti ko da si u klimaksu, daj se skoncentriraj... Zašto bih ti gore da TU?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj si vi tepate pa dijelite međusobno TU, hahha

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj si vi tepate pa dijelite međusobno TU, hahha

Predigra... Ja sam se već pomalo narajcao...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Ti ko da si u klimaksu, daj se skoncentriraj... Zašto bih ti gore da TU?

ontopic. jel se zna točan izlazak atfermatha? Početak 12 ili za božić, pod bor lol :)

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

ontopic. jel se zna točan izlazak atfermatha? Početak 12 ili za božić, pod bor lol :)

4.12,za sirotinju 2 tjedna kasnije.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
fila2208 kaže...

E da je sredit neku mirovinu do onda pa igrat u miru...

Freak Show Inc.
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Predivna informacija, hvala.

17 godina
TomoR kaže...

Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.

To bu ti ovako funkcioniralo:

jedan u squadu ima crossbow, squad kolega  ima squad perk "Rope" olitiga  uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook" {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...

Inače, jako me zanima taj Crossbow (bolt, proximity scan i explosive tip potvrđeni). Navodno će ga moći koristiti sve klase i zamijeniti će jedan equipment.

To bu ti ovako funkcioniralo:

jedan u squadu ima crossbow, squad kolega  ima squad perk "Rope" olitiga  uže, i onda kada ispališ crossbow dobiješ u biti "grapling hook" {#}

Freak Show Inc.
17 godina

Nemoj da mi netko dira Antraksa, odma mu doma dolazim s klijestima i bez anestezije! {#}

17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Nemoj da mi netko dira Antraksa, odma mu doma dolazim s klijestima i bez anestezije! {#}

Pa tako i vodoinstalateri dolaze...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Da, al vodoinstalateri ne čupaju osmice. Oni karaju ženu.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Basta je zubar? {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doktor dentalne medicine, molit ću.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice