To je valjda bilo prije. Ja odigrao samo jednu rundu i u toj se ginulo opako. Čak je i Basta poginuo 29 puta!
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/battlereport/show/46647149/1/229476731/
tko je ova cura, lady_evilminded??
To je valjda bilo prije. Ja odigrao samo jednu rundu i u toj se ginulo opako. Čak je i Basta poginuo 29 puta!
ak je znanje na tdm kanalim kampat sa m16,m416 ili aekom ja sam ajnštajn i mozart u jednom
E da, igrao s sporim Kalašem pa su me ovnali dusmani kad se nadjemo u borbi prsa o prsa, inace bi i fast bullet cheater Baka vise padao :p
Americanski holo + heavy barrel su imba na Kalašu...
P.S. 'Bes ga, obvezao se Dzukeli da igram taj dan s Kalašem, sigurno mu se sinoc stucalo dok sam šiljio :)
Sorry, ali cilj TDM-a je ubit što više ljudi i pri tome što manje izginut. Tako da nije da se ljudi boje umrijeti već igraju kako im paše i kako misle da je najbolje. Ako netko ekstremno kempa to je ionako tako lako riješit čim se sljedeći put spawnaš.
P.S. Bolje da dark ovu tvoju izjavu ne vidi jer mu ja non stop kvocam kako je kemperčina, a sad će kao imat argument da nije... Morat ću mu smislit neke zadatke po kući danas da ne ode na forum :)
Točno - ubit što više, poginu čim manje - s tim se slažem.
Ali način na koji se sve to odigrava je ključan.
Ima dva načina:
1. "pro" zbuksaj se u hangar, iza kontejnera, ispod kamiona i čekaj da ti glineni golub naleti
2. "seljački" trči, trči, trči..... i naletavaj na metke od ovih iz prve skupine
1. "pro" zbuksaj se u hangar, iza kontejnera, ispod kamiona i čekaj da ti glineni golub naleti
2. "seljački" trči, trči, trči..... i naletavaj na metke od ovih iz prve skupine
I tko je pametniji? IMO ovaj prvi.
Antrakše, skuliraj se.
Hrabro smo se borili ali nemreš slomit demonsku vezu D4RK -Vještica+Baka čiter i Slackspace i njegov L85A2 sa skriptom (koju je kupio od Nexusa).
ma ja otkljucavao onaj asigment za l85a2 i nisam vjerovao kako ljudi padaju od te puske... mozda je m16 ili m416 malo bolja ali nista posebno...
e da i ovaj setup sto je basta nosio (ak 74m), to sam isprobao na slijedecoj mapi, stvarno puska dijeli headove ko da je skriptirana... imam osjecaj da je najmanje 50% killova bio hs...
.
Ako te to muci onda si ti i ostali jos gluplji nego taj kamper, brate mili vidis odakle te ubio dodes mu iza leda bocnes ga i kraj price, ali tebe sekiraju oni igraci koji znaju dobro koristiti zaklone dok pucaju a to ti nije kamper. sori na teskim rijecima ali citam ove postove i nevjerujem koliko gluposti ima u ljudskim prstima da natipkaju takve gluposti.
Sorry, ali cilj TDM-a je ubit što više ljudi i pri tome što manje izginut. Tako da nije da se ljudi boje umrijeti već igraju kako im paše i kako misle da je najbolje. Ako netko ekstremno kempa to je ionako tako lako riješit čim se sljedeći put spawnaš.
P.S. Bolje da dark ovu tvoju izjavu ne vidi jer mu ja non stop kvocam kako je kemperčina, a sad će kao imat argument da nije... Morat ću mu smislit neke zadatke po kući danas da ne ode na forum :)
Točno - ubit što više, poginu čim manje - s tim se slažem.
Ali način na koji se sve to odigrava je ključan.
Ima dva načina:
Pa da se to lako rješiti. Dogovori se sa svojim timom da se zakempate. Camperfield
.
Ako te to muci onda si ti i ostali jos gluplji nego taj kamper, brate mili vidis odakle te ubio dodes mu iza leda bocnes ga i kraj price, ali tebe sekiraju oni igraci koji znaju dobro koristiti zaklone dok pucaju a to ti nije kamper. sori na teskim rijecima ali citam ove postove i nevjerujem koliko gluposti ima u ljudskim prstima da natipkaju takve gluposti.
Ha?
Evo ti jedne...jučer uletio na jednu rundu TDM-a. Igrala većina ekipe sa pri servera (CHC, HR, mislim da je čak i netko iz xxx-a bio). Trebao si vidjeti kako su letile optužbe za haskanje (od stranaca naravno). Btw jedna od intenzivnijih rundi TDM-a.
Ovo jučer je bio čisti primjer prouberinfantryskillzora na djelu.
Dakle - buksanje i čekanje majmuna poput mene da im nalete na nišan, jadno da jadnije ne može biti.
Jedina iznimka i to moram javno priznati je Darkride koji se stvarno razleti po mapi tj. igra k'o čovjek.
Ne razumjem i nikad mi to neće biti jasno... zašto se ljudi boje "umrijeti" - to je je3eni virtualni život i nakon par sekundi dobivate novi.
Da svi igrači igraju na taj način onda nitko nebi imao koga za ubit.
Ovako, kreteni poput mene natrčavaju na proskillere koji misle da su jako dobri jer lako je gađat glinene golubove.
Aj malo se rastrči po mapi pa da vidimo kakav ćeš K/D imat na kraju.
I da, onaj Mačo kako li se zove... što nas prati stalno po serverima.
Mačo solidan si igrač i nije mi jasno zašto se ponekad spuštaš na tako niske razine i kempaš k'o svinja sa DAOM u kontejneru???
Klanje neću ni spominjati jer je i to jadno.
Kažem, solidan si igrač... uzmi neku puškicu, malo potrči i igraj k'o čovjek - znam da možeš.
100% se slazem sa tobom. Onaj Mačo mi je zivce popio sa kempanjem medu kontenjerima sa dao12.
.
Kako si ti sinko fulao poantu, to je vrhunski, ide u arhivu.
Prste k sebi! Meni treba žensko društvo u ovom okrutnom svijetu i molim lijepo da mi je ne pokušavate otet.
Ustvari ti slobodno pokušaj, ako ćeš prema njoj bit fin kao prema meni, nemam straha :D
Prste k sebi! Meni treba žensko društvo u ovom okrutnom svijetu i molim lijepo da mi je ne pokušavate otet.
Ustvari ti slobodno pokušaj, ako ćeš prema njoj bit fin kao prema meni, nemam straha :D
vještica daj ti okupi neki klan emancipiranih mladih skillander žena i idi po serverima i rasturaj muške i natjeraj ih da pate.
Barem je na kanalima lako srediti kampere - mapa je mala i dođeš do mjesta gdje lik kampa za max 10 sekundi nakon spawna. Prije par dana je bio jedan lik koji je imao idiotsku taktiku. Stavi clymore na ulaz u "onaj" kontejner i unutra leži sa nekom strojnicom. Ubio sam ga 7-8 puta za redom - samo u prolazu bacim granatu unutra (kill + destroyed explosive). Ali taj lik je baš bio moron i nije odustajao. Uglavnom, kamperi mi UOPĆE ne smetaju. Ja osobno ne gasim sprint osim ako sam baš <10% health pa malo sjednem na torbu sa healthom. Osobito mi kamperi ne smetaju ako im se može prići s leđa - to je onda prava poslastica!
Bar smo saznali što je esl konačno - ExtremeStandbehindcoverlikepussyLeague
Ma gle, na esl-u ljudi igraju na pobjedu tima, jer je to jedina statistika koja se broji i u tome je čar. Tamo nema statistike koliki si kd ratio imao, nit je možeš vidjeti na battlelogu.
Da biš pobjedio trebaš uzeti/obraniti tri zastave, a ti sad skupi svoju neku ekipu pa probaj na esl-u ekipi uzeti/obraniti zastave.
P.S. možeš se i sakrivati iza zaklona.
Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D
Pa da se to lako rješiti. Dogovori se sa svojim timom da se zakempate. Camperfield
Ma znam... al aj se ti dogovori sa 16 ljudi nešto.
Znam sve, svaka mapa osim kanala ima točku koja se mora držati ako se želi pobjediti.
Recimo, Kharg - hangar, Bazar - kućica na tržnici, Seina - kuća u sredini mape... itd
Mislim da jedino na kanalima nema takvih spotova koji su ključni za pobjedu... zato je i ta mapa toliko popularna - tamo u biti pobjeđuje jači tim, a ne oni koji jače kampiraju.
Imam mindfuck od ljudine ali brijem da je krivog citirao :D
ma nije, on ti je neshvaćena pro duša i ima izljeve bijesa kad nešto ne shvati :)
Ma znam... al aj se ti dogovori sa 16 ljudi nešto.
Znam sve, svaka mapa osim kanala ima točku koja se mora držati ako se želi pobjediti.
Recimo, Kharg - hangar, Bazar - kućica na tržnici, Seina - kuća u sredini mape... itd
Mislim da jedino na kanalima nema takvih spotova koji su ključni za pobjedu... zato je i ta mapa toliko popularna - tamo u biti pobjeđuje jači tim, a ne oni koji jače kampiraju.
pa i ne bas ako se dobro kempa uglavnom pobjeduje strana koja drzi vlakove
Nije pošteno. xXx nemaju curu u klanu, dok CHC i PiS ima, a i oni bi htjeli slušat ženski glasić na TS-u. Go Go xXx !!!
Nije pošteno. xXx nemaju curu u klanu, dok CHC i PiS ima, a i oni bi htjeli slušat ženski glasić na TS-u. Go Go xXx !!!
ma xyan je nasa pica, a i dama ima video koj to potvrduje
ma xyan je nasa pica, a i dama ima video koj to potvrduje
Ako je tako, onda već možemo organizirati prvi 2v2 chick fight.
Barem je na kanalima lako srediti kampere - mapa je mala i dođeš do mjesta gdje lik kampa za max 10 sekundi nakon spawna.
da ako je 16 slotni ili možda 32 slotni ,a ajde mu dođi na 48 igrača iza leđa,a kampaju tamo di se njegovi spawnaju ,e to je dostignuće kad se uspiješ probit kroz sve te ljude i kampere (ljude i kampere razvdvajam) i doći mu iza leđa ,a manje više kampaju tamo di mu/im se ekipa spawna i njih je na hrpi hrpa, medica pogotovo i samo se chain rivajvaju i seruckaju sa kampanjem držeći te m16a3-m416-aek puškice
iskreno ja ako igram tdm kanale onda je 48 slotni zato i kažem.
a i nek igra ko kak hoće svejedno mi je,ali je to meni low način igranja.ja ne puštam takorekoć shift tak da mi te stvari nisu baš jasne.
čučanje na jednom mjestu iza nekog zaklona i skidat masovno ekipu sa m16 dok ti tvoj squad puše za vratom i govorit si ja sam kul ,ti si kul da, u nekom drugom svijetu u mojem sigurno ne.
takvi kad uđu među kontejnere se nemogu snać,samo kamp pucaj kamp kamp pucaj kamp kamp reivajv kamp
zato i takve partije od 500 ticketa traju 50 minuta i nekad pomislim rundi nema kraja.
kad muški uđeš s nekim u borbu prsa o prsa to je to,izvuđeš deblji/kraći kraj i sretan sam više nego kad dijete otvara kinder jaje i nađe igračku unutra ,
naravno ovo nejde ludoj vještici ,to je onda prisno stiskanje iliti stiskavac muško-ženske osobe u kojoj muški MORA popustit/predat :)
ko je u PiS-u pica?
ko je u PiS-u pica?
A ima ih više, a cura je LadyKatrin
ko je u PiS-u pica?
a ja je bijem i vidim da ima [HOT] reko nije mi više napeta jer nije pis.
I dajte pisovci, dosadno je kad ste gricule, kad ubijem ni ne skužim pa se ne veselim.
Interna fora vjerovatno ali....
pa i ne bas ako se dobro kempa uglavnom pobjeduje strana koja drzi vlakove
ko je u PiS-u pica?
molim lijepo onda chick fight ladykatrin i lude vještice da izaberemo našu princezicu.
u blatu na kaspianu naravno
Meni je na TSu zenski glas i lijepo mi kaze kada neko uđe u kanal
Meni je na TSu zenski glas i lijepo mi kaze kada neko uđe u kanal
Pa naravno, user connected to your channel fino ženski glasić i onda uđe siledžija: a đe ste pi.zda vam materna šta ima kako je ajmo igrat yebat majke...
:)