Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Gledao sam trailer malo...kao da gledam drugu igru. Nekako sve izgleda fluidnije nego inače ili se to meni čini jer je nisam dugo vidio.

Sve u svemu jedva čekam :)

čini ti se.normalno da je njima fluidno kad igraju na pc-u od par tisuća $$ tak i zašprehaju ekipu,

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
ARazer kaže...
fila kralju hvala na pivi..nadam se da ce drugi puta bit vise vremena pa da malo lomimo :-P

Hvala tebi stari, ti si platio :)

Ma bit će, ovo je bilo onak usput :) Kad se dva gospodina nađu i popričaju, tako je to :)

Gledao sam trailer malo...kao da gledam drugu igru. Nekako sve izgleda fluidnije nego inače ili se to meni čini jer je nisam dugo vidio.

Sve u svemu jedva čekam :)

Na dovoljno jakom stroju u zatvorenom okruženju (server u LAN-u) bez Punkbustera, i "public" igra bi ti bila tako fluidna.

Ma to sam si i mislio, izgleda kao totalno druga igra :)

Ona scena kad trči sa scarom,predobro.

Vidim više manje su sve uzeli iz onih trailera prije samo malo nadodali,. ali lijepo izgleda nema šta.

Btw. sempteber 11 za nas i xboksaće, a onda tjedan kasnije u slobodnu prodaju jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 11:11 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a jesi skužio kako (onaj tko igra) nema pojma lol

u prvom videu su izbacili onak određene situacije di ajde nekog ponekad i ubije ,ali kad drugi filmić pogledaš ,vidiš na što to liči :D

kako su sve naštimavali,puštali killove i takve njuberske šprehe kojima se dice "diči" u svojim ofičli videima,katafakingstrofa neznam meni je to smiješno.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pa da, cilj je pokazat kako ta mapa izgleda i te spike, sve je odglumljeno filmski. Meni je ok trailer, tj. ono nabrijan sam radi novog tog dlca ali kako oni igraju to je fail da. :)

ali bmk za to :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma prešpica su mape,pogotovo ona najveća ,prva

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma prešpica su mape,pogotovo ona najveća ,prva

Misliš bandar desert, zadnja prikazana?

Meni je alborz predivan zajedno sa onom noćnom :)

bandar mi nije nešto, imam alergiju na firestorm i njemu slične.

Armored onaj di su tenkovi je kao caspian, meh.

14 godina
Battlefield 3

Jel se može očekivat i promjene vremena na mapama? oluje i snijeg i to=?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znaci dxp danas do 14?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Poduži uvodni post, a onda pred kraj istog spomene nekog koga znamo...

How to pull out cheaters and make them mad on you?

ovog frajera se ne isplati čitati vjeruj mi.

jučer smo igrali metro/bazaar ljudina,xyan,ja i još je netko bio i mogu ti samo reć da je taj frajer blago rečeno katastrofa.

a ljudina ga je ownao i ovaj je non stop nešto srao,čak je i otvorio dvije tri teme na forumu i nešto izmišljavao.

misliš da on može procijenit tko je čiter ili nije?? čisto sumnjam.

večinom igra metro ,a pogledaj mu statse.

ljudina je jednostavno preipraksan za metro-bazaar-seine ,a još pogotovo ako igra sa m16,m416 ili po novom f2000 koja je poslije patcha pojačana do boola.

frajer je debil i nije prestajao plakat na chatu i srat non stop.znam samo da sam na njemu zaradio par nemesis ribona,a ljudina hrpetinu lol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ma, u pravu si, zato sam i obrisao moj post. Nisam mislio nikoga uvrijediti.

Ali je problem kada ne znaš da li je netcode ili stvarno cheater.

Recimo ova runda:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42183927/1/199586046/ 

Lilfelix i cookie su nas ownali, onako na čudan način (lilfelix, sa 2 pucnja iz M1911 ubio dvojicu za redom, od kojih jedan bar 100% healtha imao).

Ostale runde nam nisu mogli skoro ništa (onako normalno mi njih i normalno oni nas ubijali) ali ta runda je bila jako jako čudna...

Ovo je odmah runda nakon toga (oni branili):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42182424/1/199586046/

Praktički smo ih pretrčali (rushed them over, xD)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 11:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Znaci dxp danas do 14?

Da, ali ne za tebe - ti si OP i nerfat ćemo te {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
M1911 i meni inace ubija sa dva do tri metka maks... Sad guram druge pistolje do 500 ,ali kad zavrsim vracam se na m1911..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer su dado_HR ,danny_hr ,pirat_HR,kuky_hr ,lolik_hr i ti Hr-ovci I Baka

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42180659/1/232487612/

Lollik se cmizdrio da hoće heli otključavat pa smo osvojili nebo :)

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ali je problem kada ne znaš da li je netcode ili stvarno cheater.

Recimo ova runda:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42183927/1/199586046/ 

Lilfelix i cookie su nas ownali, onako na čudan način (lilfelix, sa 2 pucnja iz M1911 ubio dvojicu za redom, od kojih jedan bar 100% healtha imao).

LiLFeLiX je jako smrdio tu rundu
tim im je bio nikakav, ali on i ovaj kolacic su bili nezaustavljivi, uvijek 2 koraka ispred

Battlelog: LateralusX
17 godina
ceco22 kaže...
M1911 i meni inace ubija sa dva do tri metka maks... Sad guram druge pistolje do 500 ,ali kad zavrsim vracam se na m1911..

Gledao sam liku killfeed, doslovce ispuca jedan metak, i u killfeedu piše da je opet ubio nekog sa M1911.

Također nas trojica-četvorica (koji ne znamo aimat...) pucamo po njemu sa 15-20m, on nas sve pokolje i ostane na nekih 80%. Nije bio sakriven, i da, znam, može se desiti, ali u toj rundi je jednostavno to bilo prečesto.

Pravi dokaz naravno nemam(o), ali mislim da nakon više od 1000h BF3 mogu za nekog reći da je sumnjiv iznad određene mjere (i relativno često biti u pravu).

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa kolko vi imate sati igranja ? Svi ste na 50+ lvl.

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo ovako cemo to rijesiti, koliko sati igre imate?

19 0-299,59
22 300-599,59
18 600-899,59
4 900+
Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 11:54 (bmwhartge).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer su dado_HR ,danny_hr ,pirat_HR,kuky_hr ,lolik_hr i ti Hr-ovci silovali na 64 igrača i ko za k*rac ja uđem u server na kontra stranu ,bez normalnog squada,od 32 moja igrača u teamu 24 ih nije niti bio orlić,njubare žešće,

nitko ne locka,ne postavlja soflam,ma ništa, i onda čekaš ko budala helić da bi ušao ko kopilot ,i frajer me sruši (znaći moj igrač) par puta nasred mora,pa me par puta skrši u pod,

onda napokon nekako uzmem helić i naravno danny me skine sa tenkom i tak je to sve izgledalo, jbga moro sam rage quitat,nije bilo smisla igrat.

btw kargh island je bio,i mi sa nosača aviona nemremo doć niti do one planine već te lockaju ko budale,dok se njihovi helići i avioni najnormalnije vozikaju iznad nas i na našoj strani planine,ma faking katastrofa na što je to izgledalo.

Jučer si bio nadrkan pa ti nisam htio reć ali ja sam bio u vaše avionu :),tako da ste imali samo jedan aviona mi 3 :)

Odmah na početku runde sam otišao kod vas ubio lika i uzeo si vaš avion,i cijelu rundu od 1000 ticketa me nisu tvoji skinuli.

Nisam imao neki score al to je zat jer su mi ovi u helicu sve uzimali,više sam ubio ljudi na podu nego u letecim sranjima.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Molim neka se javi ovaj koji je kliknuo 900+ i neka posta sliku!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

madTom :)

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
Friday kaže...

Danny_HR

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

Ako koga zanima turnirić u Gun Masteru, počinje danas:

http://bf3stats.com/gm

Prijavio sam se jer vidim da je ležeran. Možeš igrati na bilo kojem serveru, samo je bitno da ispunjava određene uvjete. Osim toga, dobiš 10% off za DICE store, koji je taman dobio novu pošiljku dog tagova. 

Naručio sam si Engija. :)

Uzeo sam Recona :D

19XX maggotmeister
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

madTom :)

nije madtom kliknuo

edit: sad mozda i je :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:17 (Lateralus).
17 godina
pirat kaže...
Friday kaže...

Danny_HR

Moja friends lista... Isječak (i da, žena me mrzi, ali uglavnom je to do kasne noći igranje - dan je za kućne poslove i djecu). Ne igram ništa drugo (Diablo III igrao malkice na moru)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:18 (TomoR).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jučer si bio nadrkan pa ti nisam htio reć ali ja sam bio u vaše avionu :),tako da ste imali samo jedan aviona mi 3 :)

Odmah na početku runde sam otišao kod vas ubio lika i uzeo si vaš avion,i cijelu rundu od 1000 ticketa me nisu tvoji skinuli.

Nisam imao neki score al to je zat jer su mi ovi u helicu sve uzimali,više sam ubio ljudi na podu nego u letecim sranjima.

ma nisam bio nadrk*n,jedino me probijalo kad uđem triput zaredom u heli i moj igrač me triput zaredom sruši u more,

tu sam počeo gubit živce

onda još čekam i čekam avion i nikako ga dočekat,onda odem u bazu po tenk i njega čekam grooo,

i kad ga napokon dočekam nemam nikakvog supporta od team-a,solo u tenku i naravno da me dado lagano sami skinuo sa helijem,

i onda nakon svega jedva dočekam heli,uđem u njega nisam ni krenuo letit lockaju me valjda na 10 strana,i baaam skine me danny,

onda nakon toga nikako ulovit heli nego opet kao kopilot i to me opet frajer zabije u hebenu planinu dva-tri puta,

tu sam izvrnuo skrooz zato sam i napisao u chat da nisu normalni,da nemogu ovako igrat,

i još ih tražim da netko uzme soflam da vas locka po zraku pošto ste mogli najnormalnije prelazit na našu stranu preko planine,

naravno nitko ne uzima soflam,i onda nekako uzmem jet ,i zabijem ga u zgradu,lol

i onda poslije toga šećer na kraju ulovim littlebird i nakrca mi se ekipa,nas 5 i lagg me shebe i zabijem nas u planinu rofl(za što sam se svima ispričao )

mislim nije meni bed ginut ,učim se vozit još se nisam isprakso ali kad me zabiju po 5 -6 puta u pod ili padnemo u more u nepunih 10 minuta to mi je nekak puuno gore nego da to sam napravim {#}

morao bi  počet tih 64 igrača malo češće igrat ,nije to toliko loše ali pod obvezno da imaš svoj squad svojih ljudi.

al zašt je kalko rq? vidio sam da on piiizdi u chat {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mislio sam da stavi svoju sliku a ne sliku statistike. Jesi bio ove godine na suncu? {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
i kad ga napokon dočekam nemam nikakvog supporta od team-a,solo u tenku i naravno da me dado lagano sami skinuo sa helijem,

i onda nakon svega jedva dočekam heli,uđem u njega nisam ni krenuo letit lockaju me valjda na 10 strana,i baaam skine me danny,

Nemoj se ljutiti, ali ako su te Dado i , pogotovo, Danny rejpali onda si stvarno loš, da ne kažem jadan igrač :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
Friday kaže...

Mislio sam da stavi svoju sliku a ne sliku statistike. Jesi bio ove godine na suncu? {#}

Jesam, tri tjedna bio na moru, ali faktor 50 i 30 koristio (imam jako osjetljivu kožu na sunce, od malena - tata mi čak ima alergiju kada se "pokaže" suncu), također s malom djecom nismo išli van na najjače sunce, tako da nisam baš nešto pocrnio, ako te to zanimalo.

A Latex koji je vjerojatno stavio onaj drugi klik na 900+ je također bio na moru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:28 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nemoj se ljutiti, ali ako su te Dado i , pogotovo, Danny rejpali onda si stvarno loš, da ne kažem jadan igrač :P

pa neznam baš da su me izrejpali,silovali su ekipu nema šta ,ali mene je jednom danny skinuo,jednom ili dvaput dado i baka jednom ili dvaput i toe to,ostalo je sve ili bad luck ili suicide od strane MOJE ekipe

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

A Latex koji je vjerojatno stavio onaj drugi klik na 900+ je također bio na moru.

najduza 3 tjedna u zivotu {#}

jedina svjetla tocka je bila kad sam slucajno sreo Virusa pa smo si malo popili i snubili se pricama o BF3 {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice