ja nemam premium pa imam double xp, jso ce ja juce cudim sto sam dobio 40000 na kraju runde
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako da poslikam samo onaj dio ekrana gdje to pise?recite mi da znam za drugi put...samo poslikam sve i izrezem u paintu?
Da, stisneš Print Scrn tipku, pa središ u Paintu, ili meni još lakše u Irfanview-u.
Meni nema boljega programa od ovoga,samo si sve sredis u opcijama kako zelis, pod source kada odes stavi rectangular area za slikanje samo odredenoga dijela i kada stines printscreen trebati ces oznaciti dio koji zelis.
Skini zadnji ponudeni
Pa di ste ekipica jel se igra? kakav je novi trailer i to? jel obećava,nisam stigo pogledat.
Jel se igra ili se čeka armored? :)
Pa di ste ekipica jel se igra? kakav je novi trailer i to? jel obećava,nisam stigo pogledat.
Ma čovječe, nož sam istupio ovih par dana
Ma čovječe, nož sam istupio ovih par dana
Vjerujem da jesi mesar yebeni :)
Neka neka, sad to nabrusi i sredi pa onda armored :)
apsolutni kretenizam na kanalima,tip u AA prdi non stop i koji k su stavili havoc onda?
napisao sam mu da je noob,a ovaj slackspace je odmah u obranu geja stao,to što ja kažem noob je ustvari gej koji prdi u AA eto.LP
flaming na kanalima nemas sta radit u heliu jer ono g.vno od aa na brodu ima domet do druge baze i doslovno ne mozes uzletit. ja kad sjednem u to g.ovno ne mogu na kranu nikog pogodit a mene ruse cim uzletim
Najgori assault rifle, nerfan do smrti, recoil i metki na sve strane. Tbh jedini viable assault riflesi sad su M16, AEK i F2000.
Ja iako se dobro ne razumijem mislim da pricas gluposti,imas AUG A3,L85A2,SCAR-L,M417 i AK-74M sa kojima se da odlicno igrati,meni od ovih su najdrazi AUG A3 i SCAR-L iako mi je bilo malo u pocetku teze igrati sa AUG sada sam se navikao i odlican je rifle samo malo vjezbe i to je to.
AUG je dobar, M417 nije assault rifle uopče, AK74M i L85 su dobri jedino ako im nisi vidio statse lol - to skoro nitko ne koristi.
Sorry ekipa zbog ubacivanja, al govorili ste o s&d modu u BF3, kako bi bilo dobro itd.
Evo jedan odličan članak sa IGNa, koji opisuje taj način igre bez respawna, samo ne u COD4, nego u Counter Strikeu(GO) gdje je i izvorno nastao.
http://www.ign.com/articles/2012/08/30/why-real-death-beats-the-hell-out-of-respawning
Najgori assault rifle, nerfan do smrti, recoil i metki na sve strane. Tbh jedini viable assault riflesi sad su M16, AEK i F2000.
Ja iako se dobro ne razumijem mislim da pricas gluposti,imas AUG A3,L85A2,SCAR-L,M417 i AK-74M sa kojima se da odlicno igrati,meni od ovih su najdrazi AUG A3 i SCAR-L iako mi je bilo malo u pocetku teze igrati sa AUG sada sam se navikao i odlican je rifle samo malo vjezbe i to je to.
AUG je dobar, M417 nije assault rifle uopče, AK74M i L85 su dobri jedino ako im nisi vidio statse lol.
Mislo sam M416,neznam meni su i L85 I AK74M dobri i da se sa njima igrati.
AUG je dobar, M417 nije assault rifle uopče, AK74M i L85 su dobri jedino ako im nisi vidio statse lol.
Mislo sam M416,neznam meni su i L85 I AK74M dobri i da se sa njima igrati.
Da se sa svime igrat, čak i s MP5K i onda odeš usporedit statse sa drugim PDW-ima i vidiš da je glorificirani sidearm naspram MP7 :P
M416 je ok valjda, nisam igrao s tim nakon nerfa jer je postao obsolete radi M16 i AEK.
apsolutni kretenizam na kanalima,tip u AA prdi non stop i koji k su stavili havoc onda?
napisao sam mu da je noob,a ovaj slackspace je odmah u obranu geja stao,to što ja kažem noob je ustvari gej koji prdi u AA eto.LP
Pre jadan mi je taj AA tam.. Niš nemreš.
Prije smo ga s tv mogli bar na kratko maknut a sad mu treba valjda 5 komada.
A ruska strana nema AA, ne kužim logiku.
Pre jadan mi je taj AA tam.. Niš nemreš.
Prije smo ga s tv mogli bar na kratko maknut a sad mu treba valjda 5 komada.
A ruska strana nema AA, ne kužim logiku.
Kako nema logike... nemoj biti Rus :D
el ima itko problema sa pokretanjem bf-a?
u battlelogu vidim kao "joining server" no origin se ne podiže (podigne se proces) i timeout :(
nakon toga moram kill-ati procese par puta, i proradi
Btw. Sta je dice ogranicio maksimalan broj tiketa ? htio sam iskoristiti sad ovaj malo dxp, ali vise nema ni jednog servera sa 5000 ili 10 000 ...

ma kinže NHF ali kad procitam da neko svakih par minuta napise "noob ovo " noob ono" u chat to mi tako digne zivac, znam da si ok lik i to sve ali sinoc si bio kao malo dijete kad mu nedaju na ulicu da se igra nego mora ostati u dvoristu... mislim ako lik hoce da cijelu partiju provede u pantsiru ili kako se vec onaj aa zove neka mu bude... nemoj prilaziti helijem i ok...
ja sa vsyncom igram normalno, bez ikakvog mouse laga.
ma vsync u fps igrama ne dolazi u obzir...
moram rec da ako imas jaku karticu (jacu od moje npr) da onda itekako dolazi u obzir.
na amd-u je dosta jaci tearing nego na nvidia-i, ali dobro, moja matična ima neku funkciju vsynca kad prolaze podaci kroz sabirnicu pcie 3.0 pa mi je na on i off jednaka stvar
Zna tko gdje mogu kupiti BF3 premium sa paysafecard,jutros kupio paysafecard i mislio na g2play uzet,al njima out of stock.
ma kinže NHF ali kad procitam da neko svakih par minuta napise "noob ovo " noob ono" u chat to mi tako digne zivac, znam da si ok lik i to sve ali sinoc si bio kao malo dijete kad mu nedaju na ulicu da se igra nego mora ostati u dvoristu... mislim ako lik hoce da cijelu partiju provede u pantsiru ili kako se vec onaj aa zove neka mu bude... nemoj prilaziti helijem i ok...
treba par drveca posaditi oko AA i neke stijene nabaciti, pa da vidis. Bit ce neupotrebljiv ko i na drugim mapama.
jučer su dado_HR ,danny_hr ,pirat_HR,kuky_hr ,lolik_hr i ti Hr-ovci silovali na 64 igrača i ko za k*rac ja uđem u server na kontra stranu ,bez normalnog squada,od 32 moja igrača u teamu 24 ih nije niti bio orlić,njubare žešće,
nitko ne locka,ne postavlja soflam,ma ništa, i onda čekaš ko budala helić da bi ušao ko kopilot ,i frajer me sruši (znaći moj igrač) par puta nasred mora,pa me par puta skrši u pod,
onda napokon nekako uzmem helić i naravno danny me skine sa tenkom i tak je to sve izgledalo, jbga moro sam rage quitat,nije bilo smisla igrat.
btw kargh island je bio,i mi sa nosača aviona nemremo doć niti do one planine već te lockaju ko budale,dok se njihovi helići i avioni najnormalnije vozikaju iznad nas i na našoj strani planine,ma faking katastrofa na što je to izgledalo.
lolik je imo neki bomba killstreak ako se ne varam 30 -ak killova ,ko zna šta je vozio ili di se buksao :P ,ali lako je tako kad imaš squad,svi ste na ts-u, i još imate dobre pilote. ja sam šljuka u heliću/avionu,ali čak sam i ubro koi kill sa havocom i jetom lol
sve u svemu loše ,jako loše je to s naše strane izgledalo,neznam ti 64 igrača serveri su mi kaos
btw vidio sam da je onaj kalko bio u mom squadu na početku ali nije dugo izdržo :D ko ni ja :D
lol a i ja sam jučer skršio littlebird krcat ekipe,neznam lag mi se pojavio i sljedeća scena nema nas :D al bar sam se ispričao u chat za razliku od ostale stoke
onda napokon nekako uzmem helić i naravno danny me skine sa tenkom
Hihihi!
jucer je lagalo za popi*dit, barem meni i nasima...

Ako koga zanima turnirić u Gun Masteru, počinje danas:
I, da se i ja pohvalim (za razliku od nekih sve sam legit napravio, a ne ko neki koji imaju ravnih 100 M-COM defense killova i M-COM defender medalju, valjda još sve u jednoj rundi). Skupih sve medalje.
Inače, što se tiče oružja koja imaju Master Dog tag (500 killova), isti mi fali samo za RPG (skoro 500), SMAW (na nekih 400 sam), Javelin (prešao 100), Mine (skoro 300), Stinger ("jedva" 86, previše Vehicle disabled+kill assist), Igla (prešao 100 killova).
EDIT: Ja sam jučer imao lag samo na jednom serveru.
EDIT 2: Čestitke ceci na 5000 knife killova.
Ja jučer završio mortar medalju i sad mi ostale samo M-com attack i defend.
Attack (12) još nekako mogu završit, al defend (38) će biti malo problematično :(
Također, boostanje ne dolazi u obzir.
Ako koga zanima turnirić u Gun Masteru, počinje danas:
Prijavio sam se jer vidim da je ležeran. Možeš igrati na bilo kojem serveru, samo je bitno da ispunjava određene uvjete. Osim toga, dobiš 10% off za DICE store, koji je taman dobio novu pošiljku dog tagova.
Naručio sam si Engija. :)
Sorry ekipa zbog ubacivanja, al govorili ste o s&d modu u BF3, kako bi bilo dobro itd.
Evo jedan odličan članak sa IGNa, koji opisuje taj način igre bez respawna, samo ne u COD4, nego u Counter Strikeu(GO) gdje je i izvorno nastao.
http://www.ign.com/articles/2012/08/30/why-real-death-beats-the-hell-out-of-respawning
Virusu se članak sviđa...ovo mi nedostaje u BF3 (najbliži tome je ESL i SR)
"So when you play Counter-Strike, you take the time and effort to avoid making dumb mistakes, to think about terrain, lines-of-fire, cover, fire-power, marksmanship, timing, strategy, tactics, teamwork. You use your eyes, your facility for silence or for sudden movement, you listen to the voice that says, ‘go back, not forward, get them later’.
You watch your buddies’ backs because when they die, you lose power.
The man says, “Stay frosty,” and you do just that, coldly going about your business, checking every corner.
You cooly watch as the stupid players charge down that alleyway firing off shots like a berserker, succumbing to the consequences of their own rashness. You profit from their lack of care."
Double XP vam traje do 14:00.
Hvala tebi stari, ti si platio :)
Ma bit će, ovo je bilo onak usput :) Kad se dva gospodina nađu i popričaju, tako je to :)
Gledao sam trailer malo...kao da gledam drugu igru. Nekako sve izgleda fluidnije nego inače ili se to meni čini jer je nisam dugo vidio.
Sve u svemu jedva čekam :)
Hvala tebi stari, ti si platio :)
Ma bit će, ovo je bilo onak usput :) Kad se dva gospodina nađu i popričaju, tako je to :)
Gledao sam trailer malo...kao da gledam drugu igru. Nekako sve izgleda fluidnije nego inače ili se to meni čini jer je nisam dugo vidio.
Sve u svemu jedva čekam :)
Na dovoljno jakom stroju u zatvorenom okruženju (server u LAN-u) bez Punkbustera, i "public" igra bi ti bila tako fluidna.