Ako naiđeš na više protivnika na hrpi nemoj ciljati i držati mirno LMG nego šaraj. Kad držiš mirno on se samo prividno smiri, a kad ga stalno pomičeš bolje grupira i dobro kosi. Tim stalnim pomicanjem vjerojatno poništavaš taj veliki recoil koji svaki LMG ima.
Ako je ovo istina, tj ako je isprobano, onda je ovo prilicno vazna informacija!
Hvala!
Nisam dugo igrao s M240, a nakon patcha igram samo sa RPK ili IAROM.
Al dok sam skupljao killeve s M240, Pečengom i sličnima mislim da sam najučinkovitiji bio na Metrou TDM.
Hvala na ovome!
Al dosta mi je te mape, vjerovao ili ne. Kad sam na nekom serveru i Metro je slijedeci, obavezno izlazim van. Ne mogu vise :)
Vise me zanimalo opcenito igranje, kako se poboljsati kao igrac ako bas zelim igrati s tim LMG-om.
uzmi mg36, stavis heavy barel, foregrip i optiku po izboru (ja recimo kobru). s njime mozes na vece udaljenosti peglati, plus na close combat je dobar
Takvi savjeti su dobro dosli, hvala.
Pitanje sam postavio jer me teoretski zanimalo dal postoji koji nacin igranja da s M240B mozes biti dobar kao s nekim ostalim oruzjima.
I iz kojeg razloga je ta puska s takvim karakteristikama u igri. Da bi se pokrivalo ekipu, tj. uzima se samo prema dogovoru ili taktici, a ne za stalno igranje?
Moja pretpostavka je da ne moze parirati drugim oruzjima.