Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Eto uspjeli smo napuniti. Svima veliko hvala, MC, G i XXX i ostalima.

Svi ste pozvani, navratite kad godite vidie da ima ljudi :)

složi fila jedan custom setup i ja ti budem svaki dan... jer neki žele 100 helta a ja ne želim trokutiće... ak je moguće...

ugl dobre bitke. osim šta me ljudi masovno ubijaju sa m16a3, i riga mi se od tog oruzja. ja snip on m16a3 i on mene skine bez problema na 200 metara, a ja se sa optikom mučim da ga skinem...

17 godina
neaktivan
187
mamiću odlazi
17 godina
Battlefield 3
Nego, jel ima kakav crack za te cheatove kaj se placaju? Nisam nekaj pri lovi u zadnje vrijeme. Moze na PM kontakt. Thx unaprijed.
Hehe Hehe
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...

složi fila jedan custom setup i ja ti budem svaki dan... jer neki žele 100 helta a ja ne želim trokutiće... ak je moguće...

ugl dobre bitke. osim šta me ljudi masovno ubijaju sa m16a3, i riga mi se od tog oruzja. ja snip on m16a3 i on mene skine bez problema na 200 metara, a ja se sa optikom mučim da ga skinem...

Ma teško prijatelju jer ljudi nas ne vide u filterima onda,  ipak 5-10 ljudi bude stranaca, uhvaćenih u sukobima domaćih majstora. Bitke su ok, balancer onaj pokušava scramblat teamove na kraju meča, budemo možda stavili i true balancer da radi po skillu.  A m16 a jebiga, overused je kad je najbolji i najjači. Ja nekad iz fore uzmem neki drugi gun, ali nije to to. M16 je op i yebga.

Hvala što si navratio na server morph svakako :)

Btw. zasad su metro, siena, bazzar, karkand i sharqi te tdm na kanalima te jedan teheran da vidim kako će ljudi reagirat. (caspian sam maknuo jer je predaleko trčat mislim)

koju mapu bi još valjalo staviti u rotaciju? da je ponovit karkand ali stavit mali sa 3 flaga i sharqi ili ubacit još neki tdm?

Feedback i savjeti poželjni jer ciljamo na domaće igrače i publiku :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 18:02 (fila2208).
14 godina
protjeran
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

svaki malo bolji igrac ce te skinuti sa biko kojom puskom bez optike prije njega ti snajperom, tako da ti nije do toga m16a3.

Battlelog: ljudina
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Danny,

IBUKI2513 je cheater i baniraj ga. Potvrdili svi sa servera.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/IBUKI2513/stats/366364836/

Rejpao je cijeli nas tim. Mene,nenu,xyana,dorjana,dadu..neznam jel fatal dobio koji head od njega...

Zašto ga niste vote kickali?

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
Battlefield 3

Netko je cak i isao sa !votekick   ali nista nije pisalo.  Inace pise ako se ime ne napise da treba upisat ime ali nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

i ja sam to skuzio u zadnjih par dana... a znas kako je, cim puno ljudi koristi isto oruzje nesto nije u redu... isti mu je kuratz jesam li na 20m ili na 200 metara od njega..

@danny

momak, stavi jos koju mapu!!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

svaki malo bolji igrac ce te skinuti sa biko kojom puskom bez optike prije njega ti snajperom, tako da ti nije do toga m16a3.

skoro pa svaki death mi je bio sa m16a3... što je blago rečeno čudno, zar je moguće da svi koriste to oružje?! ... ja znam da je to oružje OP. al šta je previše je previše.

i ne brini se nisam ja loš igrač. m16a3 znam kako puca i kako pogađa. samo ja rijetko igram assault klasu.

13 godina
fila2208 kaže...

Btw. zasad su metro, siena, bazzar, karkand i sharqi te tdm na kanalima te jedan teheran da vidim kako će ljudi reagirat. (caspian sam maknuo jer je predaleko trčat mislim)

koju mapu bi još valjalo staviti u rotaciju? da je ponovit karkand ali stavit mali sa 3 flaga i sharqi ili ubacit još neki tdm?

Ma stavite i Caspian. Nije na small conquestu daleko trcat. Cak mi je na inf only ta mapa jedna od drazih :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ma stavite i Caspian. Nije na small conquestu daleko trcat. Cak mi je na inf only ta mapa jedna od drazih :)

Pa baze su isto one sa conquest large zar ne?* nebi da ekipa odustane jer treba trčat lol

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

koju mapu bi još valjalo staviti u rotaciju?

Još jedan Bazaar ubacit? :)

Možda i Votemap?

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 19:54 (nick54312).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny , moras stviti da tj vote kick ide i sa 40% igrca, mi od kada igramo na Bugu, bila su dva citera i ni jednog nismo uspjeli vote kickati! Uvijek je falilo bar 5 glasova!

edit: ne mogu normlno pisati, morma kopirti slova jer mi neke tipke ne rade posto sam zalio tipkovnicu i mis sa cedevitom...

Semper me nasmijo n tsu :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 20:06 (Co7).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
fila2208 kaže...

koju mapu bi još valjalo staviti u rotaciju?

Još jedan Bazaar ubacit? :)

Možda i Votemap?

Bazzar razmišljam jedan, mali prvo, pa na kraju jedan veliki malo za promjenu. Votemap neću stavljat ionako nitko ne vota koliko sam vidio.

Nek mi se javi netko ko se kuži u procon. Imamo jednog usera i ne kužim kako sad da napravim fino svima njihove accounte i onda da kad smo ingame da mogu yell i kick bez procona?

može na pm ili battlelog. Sad ne jer sam u žurbi ali nek mi se javi ko može pa ćemo jednom porazgovarat, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 20:16 (fila2208).
17 godina
Battlefield 3

MOLIM VAS točno kako se reporta server Diceu. Nema više je**nih servera na kojim mogu igrat TDM, sa pola sam ih banan.

Samo mi link dajte plz, imam ih u favoritse nekoliko i ide bananje, dosta mi je dječurlije jeb*ne.

PLZ nemoj ignorirat poruku ako znaš kako prijavit server.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

To ti je kad igraš TDM, igraj conquest ko prava muškarčina.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

Jedino što mi je dobro u BF3 je TDM, SDM ima prevelike mape... kao da se igraš sakrive.

CQ ostavljam ljubiteljima simulacija, nek se vozaju meni je to dosadno. :)

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Cheezl kaže...

Jedino što mi je dobro u BF3 je TDM, SDM ima prevelike mape... kao da se igraš sakrive.

CQ ostavljam ljubiteljima simulacija, nek se vozaju meni je to dosadno. :)

ti bi neki instagib mod ili railarena mod...a ? pa nisu vise dve tisućite... :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 22:08 (ranko091).
17 godina
Battlefield 3

Ovo se više ne može normalno igrat.

Svakih pola sata igra se smrzava,u životu nisam imao gore optimiziranu igru od ove.

Dice vračaj novce!!!!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Svakih pola sata igra se smrzava,u životu nisam imao gore optimiziranu igru od ove.

pazi na verziju drivera od grafičke... moguće je da je problem samo u tome...

13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Drugi put kad nekom ides govoriti da necija mama ima tvoj broj mobitela ili tako nesto i privatno te se upozori i ti nastavis, budi sretan sto nisi dobio permaban a ne samo kick ;) Nemoj se pravit glup jer vjerujem da to nisi ;)  Svi su na server pozvani i dobrodosli, gluposti i vrijedanje nije, ako krenes s bezobrazlukom bezobrazluk ces i dobiti u najblazem slucaju kick pa ban 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako nas je sada ekipa pohaxala.. Na sq rush neki priko irc što smo organizirali. Eto zato se nerviran radi cheatova, dođen na server i onda uopće ne možeš izvirit negdi, ekipa odma zna di si i sve nemaš šanse ko da san prvi put instalira igru isuse... I sad če švabo u kvartu tamo u minhenu popit bocu jure u nekoj uličici i bit faca, on je skiller izowna je neke iz hrvatske sa cheaton koji plaća 10-15-20 eura... pa ti igraj igri u utuci 400 sati u nju... I onda se pitate zašto me čiteri nerviraju. Ne uopće me ne diraju. Je*en mater i dice nek crknu od raka.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...
Promatrač kaže...

pazi na verziju drivera od grafičke... moguće je da je problem samo u tome...

Stavio sam najnovije.

Da li možda bolje rade s nekom starijom verzijom?

13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

prvo nije nezrela,ja sam te kikao i nekoliko puta ubio radi kampiranja,a što se tiče mame ti si se moje prvi dotako,i sta si očekivao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 23:09 (ckugla).
13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
goranbm kaže...

Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!

mika30 ovo nije istina sigurno te niko nije kikao radi AN94,to nije istina,ima nas 7-8 admina i sad sam pitao sve kaj se tiče tog kika ili razloga kika i niko nema pojma

tako da sa sigurnošču mogu reči da lažeš

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nek mi se javi netko ko se kuži u procon. Imamo jednog usera i ne kužim kako sad da napravim fino svima njihove accounte i onda da kad smo ingame da mogu yell i kick bez procona?

može na pm ili battlelog. Sad ne jer sam u žurbi ali nek mi se javi ko može pa ćemo jednom porazgovarat, hvala.

Javim ti se sutra..

www.key-storm.com
14 godina
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

to ti se zove suppression efekt, i sve su uzyebali s time

m16a3 je dobra puska, najvise je koristim, nekako mi nju najvise volim, stavim foregrip bez optike :D i udri mehmede

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
16 godina
neaktivan
ckugla kaže...

prvo nije nezrela,ja sam te kikao i nekoliko puta ubio radi kampiranja,a što se tiče mame ti si se moje prvi dotako,i sta si očekivao?

Zrelost i mame na stranu, od kud tebi pravo kikat i ubijat ljude zato kaj kempaju?

Ti si admin pa zato? Nikad mi neće biti jasni ljudi koji se užive u ulogu admina i iskorištavaju poziciju.

Svaki igrač ima pravo igrat igru na svoj način, to što tebi taj način ne odgovara ne daje ti za pravo igrat se isusa.

Pročitaj pravila malo pa postupaj po njima.

Natrag na zrelost, mame i dalje ostavljamo po strani, to mi ne zvuči kao postupak zrele osobe.

Ako je razlog kika i kila bio kempanje onda nije u redu! Ako je bezobrazluk onda je to druga priča.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 1:43 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ljudi, ispricavam se na noob pitanju, al me zanima

dakle krenio bih igrat BF3 , sta sve trebam da mogu multiplayer, odakle da skinem igru?

i jos jedno pitanje

dakle kupio bih od jednog frenda BF3 limited edition account negdje je oko 40x lvla neam pojma kak to ide uopce, dal mi onda treba cd key orginal ili je dovoljan samo account? il na kojem to principu uopce radi?

hvala puno

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice