Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

da li ko dobiva crash to desktop nakon ovog zadnjeg patcha? ebem im ameriku i dolare, pa ne znaju obicnu igricu popraviti, prije igrao normalno, sad ne mozes ni 10 min igrati

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

prije sam moga vidit stanje i rezulate na serveru prije nego uđem,sad više ne ,kako je kod vas

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...
xyan kaže...

viđe artiljerije, jace nego mortar XD

http://www.liveleak.com/view?i=ab1_1334253751

karabit majka..ufff, prošla su ta vremena {#}

to sam ja delal sa loncima i petardama,karabita nikako nabavit

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ljudi, upravo dosao iz shopa sa BF3 i sve napravim origin account etc i upisem key i pise me the code has already been used.  Jel itko imao ovaj problem ili sto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sethzor kaže...

E ljudi, upravo dosao iz shopa sa BF3 i sve napravim origin account etc i upisem key i pise me the code has already been used.  Jel itko imao ovaj problem ili sto?

You're screwed.

{#}

No matter where you go, there you are.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaci da vratim igru nazad?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sethzor kaže...

znaci da vratim igru nazad?

gdje si kupio

13 godina
neaktivan

technomarket

ali igra je zapakirana bila, sad neznam dal da vratim i zamijenim ili je do EA ovo

14 godina
neaktivan
Sethzor kaže...

technomarket

ali igra je zapakirana bila, sad neznam dal da vratim i zamijenim ili je do EA ovo

Kontaktiraj EA support. Oni bi to trebali riješiti, ako je sve legalno. Možeš pristupiti live chatu preko Origina.

KILL! Have no fear!
13 godina
neaktivan

napisao sam email, ali malo sam googlao i vidio da nitko nikad nije dobio odgovor od EA.. edit evo pricam na live chat hvala na tome!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:04 (Sethzor).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

kakav je ovo čiteraj na bugu,metro mapa,voze ono vozilo neko malo i svi padaju,stanem se između zidova u sami kut i opet me pogode,nemoguće

svi na okupu preko 10 nas i neko se stvori u istoj toj hrpi u kutu

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nemrem više nać poštenog servera. Ili uletiš u konstantan rejp, ili rejpaš i onda ti je dosadno. Možda je do mene, ali ono u zadnje vrijeme...čudno.

I onda nakon ovoga, ovaj score: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28724248/1/349195466/

Volim kad igram koncentirano, sam znam da mi nitko ne čuva leđa, pokrivam sam sebe sam svoj majstor. ugl. mnogo solidna runda ali na ovaj server se ne vraćam jer su me 5 puta ubili moji, uključujući predivnu stavr kad me moj amtrack pucao i pucao dok me nije satrao iako je bila plava ikona da sam friendly. Dobio je 6 c4 da razmisli malo :)

true story

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:59 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja sam prednarucio igru i dobio limited edition koju sam igro 2 tjedna..Puno bugova, stvaranje nakon killa jako neorganizirano i lose, vrlo sporo kretanje..po meni losa igra sa gledista igrivosti, detalji su dobri. Ipak su tu ukusi..Igram pucacine vec 12 godina tako da znam o cemu pricam. Prodao igricu i sretan sam sto sam ju prodo. Ipak je mw2, mw3 i black ops jedna druga prica koju danas igram. To je moje misljenje ;)

Moj PC  
1 6 hvala 1
15 godina
neaktivan
Džekson kaže...

ja sam prednarucio igru i dobio limited edition koju sam igro 2 tjedna..Puno bugova, stvaranje nakon killa jako neorganizirano i lose, vrlo sporo kretanje..po meni losa igra sa gledista igrivosti, detalji su dobri. Ipak su tu ukusi..Igram pucacine vec 12 godina tako da znam o cemu pricam. Prodao igricu i sretan sam sto sam ju prodo. Ipak je mw2, mw3 i black ops jedna druga prica koju danas igram. To je moje misljenje ;)

A sta si ti ocekivao? da ces brze trcat ako imas 1000fps kao u cod-u i sl gluposti, moras malo duze igrat bf3 da shvatis kako igra radi, nije ti ovo bezglavo trckaranje po mapi(bar za vecinu koja zna sta radi nije).

Jebes skill kad ga mozes kupit.
16 godina
Battlefield 3

uspija san double kill headshot kopilotu i pilotu u viperu,da san bar snimija{#}

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Džekson kaže...

sa ovim boldanim si sve rekao sta igras sve te godine. super, uzivaj tamo. kad shvatis sam smisao bf-a mozes se vratiti ;)

15 godina
Džekson kaže...

Razumijem zašto si tako reagirao, i ja bi da sam jučer prešao na bf. Sjećam se kako sam jako ja psovao kad sam počeo bf nakon 1000+ sati coda. Teško, kako me ubije, wtf pa kako vuče puška šta je ovo....ali onaj dio mene koji ne može podnijet poraz je odlučio dati šansu igri. Nakon 200 sati sam i dalje psovao ali mi se dogodio i neki kill. Onda velika pauza radi punkbastrada. I onda bf3. zsada +500 sati bf3....da ima grešaka, da nisam jednom išao unistalirati, da živcira, da čudno je, da u racu je nekad....ali igra je opet ponekad tako fenomenalna da ne vjerujem.

A sad da te malo ismijem. Netko tko igra ''pucačine'' 12 godina ne zove IGRE, IGRICe kao neki klinjo koji ne zna razliku tetrisa i bf3. Vrati se na cod i tamo noscope 360 headflipaj lika sa nožem u stopalo i ubij ga te snimi pa stavi na yt da drkamo na to jer imamo 10 god.

Cod su već trebali svi prerasti, ako nisi, onda se malo zapitaj :)

Lijep pozz i nhf.

17 godina
Battlefield 3

u FuKk1n n00bZ, bF3 sUxXoRzZ a55!!!

mW3 r0x, f0r d4 pR0z pL4yAz oNLy - LoLzZ!!!1

pWn3d tR0llZoRz b14tCh!!1!!

{#}

Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

BirgirPall .... car

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Razumijem zašto si tako reagirao, i ja bi da sam jučer prešao na bf. Sjećam se kako sam jako ja psovao kad sam počeo bf nakon 1000+ sati coda. Teško, kako me ubije, wtf pa kako vuče puška šta je ovo....ali onaj dio mene koji ne može podnijet poraz je odlučio dati šansu igri. Nakon 200 sati sam i dalje psovao ali mi se dogodio i neki kill. Onda velika pauza radi punkbastrada. I onda bf3. zsada +500 sati bf3....da ima grešaka, da nisam jednom išao unistalirati, da živcira, da čudno je, da u racu je nekad....ali igra je opet ponekad tako fenomenalna da ne vjerujem.

A sad da te malo ismijem. Netko tko igra ''pucačine'' 12 godina ne zove IGRE, IGRICe kao neki klinjo koji ne zna razliku tetrisa i bf3. Vrati se na cod i tamo noscope 360 headflipaj lika sa nožem u stopalo i ubij ga te snimi pa stavi na yt da drkamo na to jer imamo 10 god.

Cod su već trebali svi prerasti, ako nisi, onda se malo zapitaj :)

Lijep pozz i nhf.

Neether - nyther, potato - potahto, who gives a fu*k?!

Igrice {#} zvuči totalno badass. BF3 je super igrica.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 7:28 (Minoza).
15 godina
Battlefield 3

Da li se vama dogodilo da nakon ovog zadnjeg pacha igra puno duže load-a. Događa mi se da čak da su zauzete zastave dok meni krene, a prije sam čekao i po cca 20 sekundi odbrojavanja do starta. Ako ne gdje bi mogao biti problem?. Windowsi su novi, nema puno stvari koje bi usporavale, konfiguracija je ista kako piše pod Moj PC, osim tipkovnice koja je sad Roccat Valo.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni se nakon patcha dogodili bas suprotno, brze mi se ucitava..
13 godina
Kendo kaže...

Da li se vama dogodilo da nakon ovog zadnjeg pacha igra puno duže load-a. Događa mi se da čak da su zauzete zastave dok meni krene, a prije sam čekao i po cca 20 sekundi odbrojavanja do starta. Ako ne gdje bi mogao biti problem?. Windowsi su novi, nema puno stvari koje bi usporavale, konfiguracija je ista kako piše pod Moj PC, osim tipkovnice koja je sad Roccat Valo.

Da, igra vec traje kad se spojim na mapu kod pocetka nove partije.

Jedino sto je mjenjano je novi patch :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

NO CONTACT WITH EA ONLINE? ina neko slican problem? sada upravo

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Kako opet zajebava Battlelog. Prvo mi baca "Not connected to EA OnLine" pa sad " Wrong email and password" {#}

13 godina
=xfact= kaže...

Jucer i danas po 5-10 minuta.

14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

da ja imam isti problem.. i kaže mi da sam na prvom ranku, a inače sam na 46{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte me dodajte na friend listu dokly_hr

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...

dajte me dodajte na friend listu dokly_hr

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice