Meni upravo Battlelog update... Kod vas?
Svima je.
Meni upravo Battlelog update... Kod vas?
Svima je.
Battlelog opet u updateu, šta sada?
Battlelog opet u updateu, šta sada?
Nisam ja imao live score, pa sam im rekao da to odmah naprave ili ja više ne igram.
Samo se ti zahebavaj na moj račun ali sve to ne mjenja činjenicu da ja tebe i tvoj squad gazim kao insekte i padate kao kruške pred mojim mecima. (kad niste u svojim toplim maternicama zvanim vozila)
Osim baste koji je jedini od vas muško i zna se kretat ali i na njega polako djeluje taj vaš kamp-no legs play.
Prije sam ja takav...
Tak dugo do kada ne pojedeš barem 3 tipke....nije RAGE..
Osim baste koji je jedini od vas muško i zna se kretat ali i na njega polako djeluje taj vaš kamp-no legs play.
Mrzim vozila!
Ja tebe volim nabit puscanim metkom :)
Steta sto ti nisi bio na SQD Rushu sinoc, mozda bi ti osjetio moj skalpel umjesto Flaminga :p
Samo se ti zahebavaj na moj račun ali sve to ne mjenja činjenicu da ja tebe i tvoj squad gazim kao insekte i padate kao kruške pred mojim mecima. (kad niste u svojim toplim maternicama zvanim vozila)
Lako je guziti kad se prebaciš u jači tim.
btw...ostavi se mojeg tenk i mojeg squada ...jes čuoooo
Lako je guziti kad se prebaciš u jači tim.
Opet, opet i opet...
Mrzim vozila!
Ja tebe volim nabit puscanim metkom :)
Steta sto ti nisi bio na SQD Rushu sinoc, mozda bi ti osjetio moj skalpel umjesto Flaminga :p
Hehe bravo stari tako treba.
A hebeš jučer sam sa wizom pokušavao na CHC serveru dobit Karkand CQ i onda ušli nex i nuhi na drugi tim i sav balans i naš trud propao u vodu. Pred kraj sam vidio da si i ti došao u pratnji balerinice (danny).
Budem drugi put došao ne brini, makar ovaj SQ rush mi se čini ne budem igrao jer jednostavno organizirat 4 čovjeka kako ja želim da se ponašaju kao vojska i rade što se kaže je jako jako teško.
btw...ostavi se mojeg tenk i mojeg squada ...jes čuoooo
Neću se sad kačit s tobom kuky na tu temu makar bi mogao reć dosta o tome ali neću.
A squad ti je ono jedan humor.
A hebeš jučer sam sa wizom pokušavao na CHC serveru dobit Karkand CQ i onda ušli nex i nuhi na drugi tim i sav balans i naš trud propao u vodu. Pred kraj sam vidio da si i ti došao u pratnji balerinice (danny).
Budem drugi put došao ne brini, makar ovaj SQ rush mi se čini ne budem igrao jer jednostavno organizirat 4 čovjeka kako ja želim da se ponašaju kao vojska i rade što se kaže je jako jako teško.
Daj molim te, uz malo vjezbe sve se moze. U ovom se modu tek pokazuje tko je dobar a tko nije dobar sq leader
Stari sve to stoji ali neznaš moje G, a neznaš bome ni mene koji sam perfekcijonista i picajzla u svemu.
Bit će vjerojatno samo jedan onaj naš SQ za taj rush koji dobro igra i to je to.
Stari sve to stoji ali neznaš moje G, a neznaš bome ni mene koji sam perfekcijonista i picajzla u svemu.
Bit će vjerojatno samo jedan onaj naš SQ za taj rush koji dobro igra i to je to.
Hmmm, znaci lako odustajes? :D ma samo kazem, da za sq rush treba malo feeling dobiti i to je to...i upoznati mape. a i 2.set m-coma se brze plenta nego na obicnom rushu, ako ste primjetili vi koji ste igrali?!?
Igramo mi prije koji dan Sharqi Peninsula, gubimo za oko 200 ticketa i imamo samo 3 zastave. Vidim pali nam F i G, pošto sam bio blizu G odlučim otići gore da ponovo uzmem.Kad ono gore imam kaj za vidjeti, hellbyte u kutu leži nepomično(kempa) i čeka da mu netko doleti. I tako stojim ja nekih 10 sekundi iza njega da se uvijerim da je to hell pošto on govori da nikad ne kempa, ali on dalje leži i čeka. E onda mi je dosadilo pa sam ga morao kazniti za njegove laži, naravno nožem u vrat.
Šteta što nisam imao upaljen fraps pa da ga snimam..
Igramo mi prije koji dan Sharqi Peninsula, gubimo za oko 200 ticketa i imamo samo 3 zastave. Vidim pali nam F i G, pošto sam bio blizu G odlučim otići gore da ponovo uzmem.Kad ono gore imam kaj za vidjeti, hellbyte u kutu leži nepomično(kempa) i čeka da mu netko doleti. I tako stojim ja nekih 10 sekundi iza njega da se uvijerim da je to hell pošto on govori da nikad ne kempa, ali on dalje leži i čeka. E onda mi je dosadilo pa sam ga morao kazniti za njegove laži, naravno nožem u vrat.
To ti se zove taktičko rushanje, a ne kempanje.
Ti i tvoj squad ste najveći provokatori ikad.
Meni je nekako najdraže tebe provocirati jer si isto tako mučki provokator, a k tome znaš ponekad i psovati kad si ljut.
i bertu naravno samo kaj on ne igra baš u zadnje vrijeme
Ovo je bilo po zapovijedi ...jer hebi ga kakavi bi mi to G klan bili da nemam G zastavu...pihhh....kako bi rekao Diretore....obavezno jedan čučavac na G
Meni je nekako najdraže tebe provocirati jer si isto tako mučki provokator, a k tome znaš ponekad i psovati kad si ljut.
i bertu naravno samo kaj on ne igra baš u zadnje vrijeme
Ma volim i ja tebe srćeko ipak si zahebant a takve ljude volim.
Eh mladi berta je očito zauzet fakultetom pa nemože sad tako često, inače da ti bude lakše on me neki dan krstio par puta nožem.
Budem rekao berti da si se zaželio njegovog noža, bude onda on skočio kod tebe na bug da kaže bok.
Kaj, nisi položio vozački, pa pješačiš?
Sjedni kadgod u tenkić, pa ćemo te podučit
Ma zaželio sam se njegovog dogtaga, a ne nožeka.
Nego kakve su postavke bile jučer na onom sq rushu? Razumijem da je bio ugašen 3D spoting, ali zašto je bio ugašen i spot na minimapi?
I nekako mi je dugo trebalo da ubijem lika, s M416 sam pucao po vamam i ponekad mi je trebao cijeli magazin da ga koknem. Jeste što povečavali health igarača?
Bruno,trebamo organizirat 1 vs. 1 u tenku. Ti vs. Master Churner... Isto tako u jetu. 1 vs. 1
Ma čiteri... Do tog sam zaključka došao noćas u 4:28 nakon dugog i opsežnog analiziranja njihove igre jer zbog psihičkih trauma nisam mogao spavati.
Imam negdje formule, grafove i analitičke izračune koje sam koristio...