Jedini uvijet za sudjelovanje je TS i mahala od +30 cm....................zezam se može i +25 cm
cYa
A što s nama koji imamo 60+?
Za take imamo posebni odjeljak....više vezan na veterinu..hehehe
Jedini uvijet za sudjelovanje je TS i mahala od +30 cm....................zezam se može i +25 cm
cYa
Za take imamo posebni odjeljak....više vezan na veterinu..hehehe
Pozdrav,
gdje se moze nabaviti cd key za B2k ekspanziju (igra kupljena preko origin) - najjefitnije?
hvala!
Anyone? Thx!
Bacite oko na ovo i recite mi (prvi put se danas dogodilo),
da li sam u pravu kad kažem da se ovdje radi o tome da igra prvo pojede memoriju kartice,
zatim radnu memoriju mog računala te vjerojatno crasha i trza kad
počne disk kopati po virtualnoj?
To je moja dijagnoza.
Bacite oko na ovo i recite mi (prvi put se danas dogodilo),
da li sam u pravu kad kažem da se ovdje radi o tome da igra prvo pojede memoriju kartice,
zatim radnu memoriju mog računala te vjerojatno crasha i trza kad
počne disk kopati po virtualnoj?
To je moja dijagnoza.
ako imas beta zadnje drivere ne brini. događa se i meni. jednom u mjesec dana. ali ipak su beta driveri pa se ne brinem.
Baš se odlučih ponovo instalirati BC2 da ga malo usporedim sa Bf3.Nisam ga već dosta dugo igrao pa reko ajde da vidim jer ima još ljudi i kakav je osjećaj napucavanja u usporedbi sa bf3.
Prvo sam bio totalno izgubljen-svi su me ownali dok se nisam malo ufuro.Nakon cijelodnevnog igranja mogu reći da je bf3 puno bolja igra(no shit sherlock),ali BC2 ima nekim čudom veći osjećaj zadovoljstva prilikom killa.
Hit detection je bio očajan,hvala svevišnjem da su to popravili u BF3-a ja sam sumnjao da hoće.Zvuk oružja i mehanika leta su neusporedivo bolji u bf3.Mislim tu nema rasprave.
Sad tek vidim što znači pravi battlefield-ja sam prije imao doživljaj(u bc2)-wow kako su ovo velike mape(i bile su mi velike jer sam došao s COD-a),ali sad su mi se činile tako male,kao u codu.
Grafika u bf3 je miljama daleko po detaljima(prije mi se činilo da su vrlo slične).BF3 je daleko bolje optimiziran.E sad,stvari koje su mi se više svidjele u BC2:
Bolja minimapa,bolji screen između izmjene mapa.Puno bolji i pregledniji squad menagment,puno jednostavnija i bolja customizacija oružja.Veći pogled kroz scope snipera.Puno bolji padobran,ovaj u bf3 me tako iritira kad poginem skačući sa zgrade.Mislim ok,to je realnije,ali mi nije uopće zabavno.Bolji RPG-7 (mislim da su u bf3 trebali na njega staviti onaj scope),trace dart sistem.Ne znam zašto,ali nož mi je isto bio bolji nego u bf3.
Ali sveukupno gledano bf3 mi je bolji.BC2 me previše podsjećao na cod.
cYa
E takvi frajeri odmah idu u VIP ložu
8 na 8 CQ?
Imamo server odvojen za pi*darije, nema frke. Imamo mi još igrača isto, ne brini.
Al preferiramo 4 vs 4. Čisto da nas Nasty ne bi na Q nosao.
Ajmo večeras taj 4 vs 4 sq rush kod nas, pa ćemo za dalje vidjeti. Ovisno o tome kolko vas jako nabušimo. :)
Ok,vidjet cu sa svojima pa javim..Dodat cu te na battlelog radi lakse komunikacije i dogovora..
Ma daj, pa kakav 4vs4, koji klinac je to?? Onda možete vas dvoje lijepo 1vs1 pa da to riješimo odmah!
Evo ako hoćete da igramo mi ćemo pristati da igramo na Normal ali onda vi nađite još 4 igrača pa ćemo odigrati war kako spada.
Probajte ovaj FXAA injector,probao sam ovaj koji je netko tu stavio i nis posebno,ovaj je puno,puno bolji.Zive boje i razlika je ogromna.Forumas Calinjos je meni poslao tako da hvala njemu.BTW neznam jel netko vec stavio http://extreme.pcgameshardware.de/battlefield-serie/189991-fxaa-injector-battlefield-3-bearbeitet-bomben-ergebnis-update-danoc1-v1-25-download.html
Sutra održavanje servera.
btw, evo i video onog topa s američkog mobilnog AA ili ti LAV-ADa koji ima 3600-4200 ROF
Sutra održavanje servera.
btw, evo i video onog topa s američkog mobilnog AA ili ti LAV-ADa koji ima 3600-4200 ROF
isusa ti.....!!!
Majku ti milu kako pisa cahure..
Ma daj, pa kakav 4vs4, koji klinac je to?? Onda možete vas dvoje lijepo 1vs1 pa da to riješimo odmah!
Evo ako hoćete da igramo mi ćemo pristati da igramo na Normal ali onda vi nađite još 4 igrača pa ćemo odigrati war kako spada.
4 vs 4 squad rush je najlegitimniji war što može biti.
Ak vas je strah igrati mod za muškarce samo reci, nije sramota.
Ak vas je strag igrati mod za muškarce samo reci, nije sramota.
ja kad sam u bc2 igrao war za killzone uvijek smo skoro igrali squad rush 20 ticketa 4 vs 4 ili war vise klanova odjednom je se igrao onaj squad DM... koji je u bc2 daleko bolji od bf3....
probao sam fxaa,dobar je.oštrije je i nekako čisto.
Baš se odlučih ponovo instalirati BC2 da ga malo usporedim sa Bf3.Nisam ga već dosta dugo igrao pa reko ajde da vidim jer ima još ljudi i kakav je osjećaj napucavanja u usporedbi sa bf3.
Prvo sam bio totalno izgubljen-svi su me ownali dok se nisam malo ufuro.Nakon cijelodnevnog igranja mogu reći da je bf3 puno bolja igra(no shit sherlock),ali BC2 ima nekim čudom veći osjećaj zadovoljstva prilikom killa.
Hit detection je bio očajan,hvala svevišnjem da su to popravili u BF3-a ja sam sumnjao da hoće.Zvuk oružja i mehanika leta su neusporedivo bolji u bf3.Mislim tu nema rasprave.
Sad tek vidim što znači pravi battlefield-ja sam prije imao doživljaj(u bc2)-wow kako su ovo velike mape(i bile su mi velike jer sam došao s COD-a),ali sad su mi se činile tako male,kao u codu.
Grafika u bf3 je miljama daleko po detaljima(prije mi se činilo da su vrlo slične).BF3 je daleko bolje optimiziran.E sad,stvari koje su mi se više svidjele u BC2:
Bolja minimapa,bolji screen između izmjene mapa.Puno bolji i pregledniji squad menagment,puno jednostavnija i bolja customizacija oružja.Veći pogled kroz scope snipera.Puno bolji padobran,ovaj u bf3 me tako iritira kad poginem skačući sa zgrade.Mislim ok,to je realnije,ali mi nije uopće zabavno.Bolji RPG-7 (mislim da su u bf3 trebali na njega staviti onaj scope),trace dart sistem.Ne znam zašto,ali nož mi je isto bio bolji nego u bf3.
Ali sveukupno gledano bf3 mi je bolji.BC2 me previše podsjećao na cod.
mape su miljama ispred COD-a... i meni koji favorizira rush mode daleko bolje od bf3 mapa... kad se bolje pogleda BF3 nema ni jedne mape dobre za rush...
Pa dobro koji klinac, hoćemo se dogovoriti ili ne? Dosta više tih gluposti "pussy mod", "mod za muškarce" itd...
Vi ne želite nikakav kompromis napraviti. Jel vi znate samo taj 4 vs 4 squad rush igrati ili šta???
Evo mi ćemo pristati na Normal mode (nama ne smeta, jednako smo dobri i na njemu) ali želimo da što više igrača igra. Dajte nađite još 4 igrača pa da odigramo 2-3 partije. Jel to problem?
Pa dobro koji klinac, hoćemo se dogovoriti ili ne? Dosta više tih gluposti "pussy mod", "mod za muškarce" itd...
Vi ne želite nikakav kompromis napraviti. Jel vi znate samo taj 4 vs 4 squad rush igrati ili šta???
Evo mi ćemo pristati na Normal mode (nama ne smeta, jednako smo dobri i na njemu) ali želimo da što više igrača igra. Dajte nađite još 4 igrača pa da odigramo 2-3 partije. Jel to problem?
+1
Znaci,pitali smo vas dal hocete war,rekli ste da-da. ali samo na normalu jer vas je strah HC-a.
Rekli smo ok,i mi smo vama isli niz dlaku da igramo na normalu jer cemo vas i tamo ubit,pa nam je svejedno,e ali onda dajete jos svojih zahtjeva i uvjeta .
E pa budi fer,i napravite i vi kompromis. 8vs8 rush + CQ
Nadam se da vas nije strah ili sramota jer si/ste admini izgubiti..A mozda i pobijedit. Mozda.
Zivio !
Lp
jel puca kome iz rijeke net svake minute,koj k je ovo sad
meni je danas letio ping u nebesa. možda je nešto sa optikom negdje ošlo. ali nije stalno. ( ja sam s Marinića)
Oprosti na izrazu ali djeluje kao da si se uplašio... ili nemoj filozofirati ili "grow some balls" i suoči se sa neprijateljom...
Meni nekih 20ak puta :)))
Meni nekih 20ak puta :)))
haha tebi standardno,neznam sta je ni max ni net,evo sad radi i puknut ce odmah,necu vise
Update, uz sav nas trud... Izgubili smo protiv Madjara.
I to zesce, likovi stvarno nisu normalni, i ako nisu varali svaka im cast.
evo primjer jednog
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/-shponglelsd-/stats/346862948/
Istina bilo je sumnjivih situacija, kao npr kada su mene i fides ubili na deploymentu (metro, CQ small) dok je "A" bio nas, a oni oko "B" i to odmah nakon spawna.
Vrlo ih je tesko bilo ubiti, jer jednostavno toliko brzo umres da ne uspijes ispaliti vise od tri metka.
e to se zovu noliferi. :)
a ma kakve veze ima što ste zgubili. i iz igubljene partije se nešto nauči uvijek.
al ja svejedno volim pivu dok igram, nikakve bitke s pritiskom, tako da ljudi sretno. (osim ako niste ispali ili šta, ne pratim pa neznam)
evo primjer jednog
Istina bilo je sumnjivih situacija, kao npr kada su mene i fides ubili na deploymentu (metro, CQ small) dok je "A" bio nas, a oni oko "B" i to odmah nakon spawna.
Vrlo ih je tesko bilo ubiti, jer jednostavno toliko brzo umres da ne uspijes ispaliti vise od tri metka.
A pazi ovo veceras igram i uleti lik u igru i samo pocne skidat ljude, kad god naletis na njega 1 metak i padnes, ali pazi za koji tim igra.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Gyusza91/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19048511/1/247318315/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19045155/1/247318315/
Taj ima nemogući K/D ratio, preko 5! Nikako mi ne izgleda čist...
Team Hungary ftw. Gdje ima tablica da se moze pratiti taj tim Hungary.
evo primjer jednog
Taj igra CQ i u prosjeku nategne nekog svakih dvadesetak sekundi. Malo mi je to previse nategnuto...
evo primjer jednog
Lik ima 30.000 killova sa sniperom...hihihihih...mofo
evo primjer jednog
Stari on ima rank 94 na 344 sati igranja, ma nema šanse. Ima 30k killova s sniperon, ono WTF???
Mislin da su vas "čitali" pošteno.