Reko sam ti da drugi server nije potreban. Ekipa s foruma šiba po Dannyevom serveru.
Reko sam ti da drugi server nije potreban. Ekipa s foruma šiba po Dannyevom serveru.
Loading Level (loading mape)....... i tako u beskonačnost! dali zna sad netko u cemu je problem?
ja mislim da je drugi server ok jer jos nisam uspio upast ni na prvi pa cu tu valda uspijet dok cu imat vremena malo da se vjezbate na meni jer sam tek poceo s bt3, lol
svaki put kad se idem joinat pojavi mi se jedno od ovoga
Moj prijedlog ti je 64 HC qc, rush i tdm, ono će ti malo tko igrat
Server je trenutno 32 slotni TDM,Rush,te CQ Large.
No preset je Normal osim ako igrači nebudu zahtijevali drukčije
Server je trenutno 32 slotni TDM,Rush,te CQ Large.
No preset je Normal osim ako igrači nebudu zahtijevali drukčije
Onda samo stavi da je HC i super, možda podignut na 40-48
jel ima kakve razlike od snajpera do snajpera ( putanja metka, snage, ) osim bolt tj semiauto
Ekipa svi spavaju?
Jedva vas 10 igra na serveru, ajmo punit server večer je za roštiljanje.
nisam dugo igrao bf3 i sad ga pokrenem i crni mi ekren stoji zvukovi se cuju..imam rusku verziju znam da je to bilo i nakon prvog updata pa sam rijesio sad se opet desilo moze pomoc molim
nisam dugo igrao bf3 i sad ga pokrenem i crni mi ekren stoji zvukovi se cuju..imam rusku verziju znam da je to bilo i nakon prvog updata pa sam rijesio sad se opet desilo moze pomoc molim
Pogledaj prvi post u temi:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/782379.aspx
Odskrolaj do dna istog i tamo imaš link na mali patch file da riješiš problem.
ja mislim da je drugi server ok jer jos nisam uspio upast ni na prvi pa cu tu valda uspijet dok cu imat vremena malo da se vjezbate na meni jer sam tek poceo s bt3, lol
meni je isto ovo prvi bf,ako si vješt u fps igrama neče ti bit problem,igraj na serverima gdje ti je mali ping i rasturit češ ako želiš možeš me dodat pa zaigramo tu i tamo
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/generaL_chet/
poz
Ja na [URL=http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/10821415/1/299599155/]ovu[/URL]
Ovako:
1 Kupuo BF3 LE
2 Instaliro preko Orgina
3 Sad kadim na bilo kaj dolje ljevo piše GAME MANAGER Initializing (i to traje i traje)
4 Ja neznam šta je to i šta napravit
ili piše GAME MANAGER Joining Server... (i traje i taje)
Molim pomoć
Ovako:
1 Kupuo BF3 LE
2 Instaliro preko Orgina
3 Sad kadim na bilo kaj dolje ljevo piše GAME MANAGER Initializing (i to traje i traje)
Molim pomoć
probaj ugasit xf,a ako ni to ne pomogne onda si u banani ko kak sam ja imo...skinem igru sa origina i isti problem i onda sam nabavio box verziju i radilo je kak treba
kako bi mi radio bf3 na ovaj konfi:
GPU: Ati Radeon HD5670 512MB GDDR5
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.7Ghz
RAM: 3GB
??
Odi na ea.com na dnu stranice izaberi USA kao lokaciju, zatim na glavnom izborniku na Help opciju, pa na iducoj stranici izaberi "talk to game advisor" zatim uzmi opciju "live chat"
obicno se ceka 10-15 min, napisi tamo kakav problem imas i oni ce to srediti. Moze se desiti da dobijes neznalicu od advisora, ako ne uspije srediti to, kad zavrsi razgovor ponovo pozovi dobit ces nekoga drugoga. Ja sam imao slican problem, tek mi je šesti game advisor to rjesio.
kako bi mi radio bf3 na ovaj konfi:
GPU: Ati Radeon HD5670 512MB GDDR5
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.7Ghz
RAM: 3GB
??
Igrao bi multiplayer vjerovatno na low postavkama sam OK FPS-om.
Ovako:
1 Kupuo BF3 LE
2 Instaliro preko Orgina
Molim pomoć
task manageru ugasi proces bf3 i ponovo se probaj spojit,to se meni bar 5 puta u danu desi
Jel normalno da na mojoj konfi igra radi ispod 20 fpsa neovisno o tome dali igram na high ili low? Šteka brutalno, probal sam s over/underklokom grafe, pokretanje iz drugog browsera, ugasiti browser u igri, stavio nove drajvere i dalje minimalni broj fpsa. Na rubu živaca sam već jer uz te probleme imam i probleme sa zvukom u igri...
Jel normalno da na mojoj konfi igra radi ispod 20 fpsa neovisno o tome dali igram na high ili low? Šteka brutalno, probal sam s over/underklokom grafe, pokretanje iz drugog browsera, ugasiti browser u igri, stavio nove drajvere i dalje minimalni broj fpsa. Na rubu živaca sam već jer uz te probleme imam i probleme sa zvukom u igri...
stavi sve default u gpu driverima,izbriši settings file BF3 i startaj igru da igra napravi novi file ako si nešto dirao.u sound panelu audia stavi na manju kvalitetu zvuka.reinstall si probao?
neznam dali ti sve mape stekaju,meni sve radi na recimo ultra sa smanjenim antialisingom i i dvije stvari na high,neznam koje da ne palim igru sad a BTK mape mi rade ne medium,stvarno mi to nije jasno kako i zasto i uzasno me nervira
ajde na server!! treba ga napunit!!