Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
1987veki kaže...

Ima li tko ovaj ''problem''?
Kad vozim heli,imam čudan problem...ne vidim protivnike na daleko.Tek ih vidim kad se približim na manje od 100 metara.

To se i meni desava ali u avionu, u helicu jos nisam primjetio. Npr. igram na Caspian i avionom napadam AA i tek kad mu se priblizim na neki 100-150 metara onda ga vidim i neuspijem ga ubit OSIM ako nije spotan.

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
1987veki kaže...

Ima li tko ovaj ''problem''?
Kad vozim heli,imam čudan problem...ne vidim protivnike na daleko.Tek ih vidim kad se približim na manje od 100 metara.
Najbolje će ove dvije slike pokazati,slikano u razmacima od pola sekunde možda.

http://www.pohrani.com/?I/By/15s8I0sC/1.jpg

http://www.pohrani.com/?3N/RW/243YFTgv/2.jpg

Znači,vidim kao normalno zgradu,kad odjenom paf,evo neprijatelja.S vozilima mi se to ne događa,nisam primjetio.
Probao i sa gledanjem neprijatelja,na terenu.Ja sam stajao on se kretao,i tek mi se pokazao na 100 m,onako odjednom,dok je on mene cijelo vrijeme vidio...Ali čim bezveze stisnem scope uočilo ga je odmah na 100+ metara,ali kad bi odvratio pogled za 360° i opet pogledao bez scopa-nja nije bilo ničeg,ne može se vidit,kao da nema nikog.

Grafička je 570gtx,driveri 285.62.Postavke sve na high+texture na ultra.A probao sam i sve na ultra,opet isto.

Je li tako i vama?

ja sam mislio da jedino ja primjećujem to. a fala bogu dobro vidim. ugl statične objekte normalno vidim na 2 km, ali ljude i vozila ne. izgledaju kao stopljeni s okolinom, tek kad se spustim na nekih 40 metara od zemlje s helijem se sve počne prikazivat. iz zraka nikako. neznam jel to namjerno da se sa helijem nemoze terorizirat ili šta drugo...

Ne znam za vas, ali meni se sve odlicno vidi iz helikoptera.

BF3 nick: herdjuro
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Primjetio sam da mi se na novim mapama dosta vuče igra, pa da vas pitam:

Najniži FPS u igri u najgorem slučaju mi je:

0 10-15 FPS
7 15-20 FPS
2 20-25 FPS
8 25-30 FPS
35 30 ili više FPS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

ja sam mislio da jedino ja primjećujem to. a fala bogu dobro vidim. ugl statične objekte normalno vidim na 2 km, ali ljude i vozila ne. izgledaju kao stopljeni s okolinom, tek kad se spustim na nekih 40 metara od zemlje s helijem se sve počne prikazivat. iz zraka nikako. neznam jel to namjerno da se sa helijem nemoze terorizirat ili šta drugo...

a igraš li na Ultra sve na max ili si prisiljen na low - high ... jer koliko sam čitao samo ljudi sa ultra postavkama nemaju tih problema.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
1337Raptor kaže...

a igraš li na Ultra sve na max ili si prisiljen na low - high ... jer koliko sam čitao samo ljudi sa ultra postavkama nemaju tih problema.

Ne znam, igram na medium samo terrain quality na Ultra i mogu vidjeti sve pred sobom.

BF3 nick: herdjuro
14 godina
Ajde drušvo ispobajte novi server
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Ne znam, igram na medium samo terrain quality na Ultra i mogu vidjeti sve pred sobom.

evo riješeno. svi koji imaju taj problem, ili uopće nisu svjesni njega neka si poštelaju ove postavke na ultra sve ostalo na low i radit ce. sad vidim na drugi kraj mape vozila. čak ni antialiasing deferred netreba. i sve se lijepo vidi.

postavke postavke
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:17 (ranko091).
14 godina
Ajmo ljudi slijedite tocu_cro i ajmo nafilat server
robimarko@gmail.com
13 godina
Battlefield 3

opet problemi :/

bratić je nekako uspio igru pokrenuti sa ruskim jezikom no nakon 10 minuta igre sve zašteka.. Cijeli komp i mora ga restartati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel mi može neko poslat link za ea live support, nemogu ga nigdje naći?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igor007 kaže...

jel mi može neko poslat link za ea live support, nemogu ga nigdje naći?

17 godina
neaktivan

lol, ja gledo na njihovoj stranici, a tu nisam ni gledo ;)

14 godina

Ajmo ljudovi na:LINK

Naš i vaš novi server

Samo za vas samo mix rusha i CQ te Vanilla i B2K mapa

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:50 (robimarko).
16 godina
Battlefield 3

Je li ima itko problem, kad se minja mapa na serveru da bloka igra na loadingu? Svaki put kad je promjena mape moram izac iz igre i ponovo ući :S ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajmo ljudi pa nećete iskusit zabavu,prvo probajte pa onda recite što vam se nesviđa na novom serveru.

Stvarno pridružite se.

Sad je server online i idu B2K i Vannila mape u CQ i Rushu

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:57 (robimarko).
15 godina
Battlefield 3

Samo ide Joining Server i to je to. Rješenje?

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
null kaže...

Isti problem kod bratića sa ruskim cd keyem... A kada pod registry nešto promijeni uđe u server, ali onda cijeli komp zašteka nakon 10 minuta igre i mora ga restartati...

15 godina
Cromaki kaže...
null kaže...

Isti problem kod bratića sa ruskim cd keyem... A kada pod registry nešto promijeni uđe u server, ali onda cijeli komp zašteka nakon 10 minuta igre i mora ga restartati...

imam englesku verziju.

Jel treba forward ports ili?

League of Legends Nick (WEST): hRay
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Ajmo ljudi pa nećete iskusit zabavu,prvo probajte pa onda recite što vam se nesviđa na novom serveru.

Stvarno pridružite se.

Pa neće ti to baš ići...

Isti takav server već postoji, doduše bez FF.

Ja bih volio neki HC TDM ili HC SQDM ili HC SQD Rush, no dobro...

Ne znam koliko se ljudi slaže s tim setupom...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
null kaže...
Cromaki kaže...
null kaže...

imam englesku verziju.

Jel treba forward ports ili?

Skužili smo u čemu je problem. Ako imaš ilegalnu verziju Windowsa kao i mnogi ostali, moraš maknuti onaj RemoveWAT i instalirati DAZ Loader jer ovaj WAT stvara probleme. Nadam se da će pomoći.

14 godina
Šef kaže...
robimarko kaže...

Stvarno pridružite se.

Pa neće ti to baš ići...

Isti takav server već postoji, doduše bez FF.

Ja bih volio neki HC TDM ili HC SQDM ili HC SQD Rush, no dobro...

Ne znam koliko se ljudi slaže s tim setupom...

Rješeno sad je server HC

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 14:43 (robimarko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sada mi je min FPS 17, prosjecni 29 a maximalni 40ak.

Ako ubacim 6870 na svoj proc, koliko mogu onda realno očekivati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 14:58 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ranko091 kaže...
1337Raptor kaže...

evo riješeno. svi koji imaju taj problem, ili uopće nisu svjesni njega neka si poštelaju ove postavke na ultra sve ostalo na low i radit ce. sad vidim na drugi kraj mape vozila. čak ni antialiasing deferred netreba. i sve se lijepo vidi.

Napravio to,ali opet isto sve :(.

14 godina
Battlefield 3

Napravio sam na TSu grupu BUG.

Znaci kada dodete na ts,prvo vam netko od nas da password za sobu,nakon sta udete dobijete BUG member ikonu sa strane i nemorate se mucit vise sa passwordima.

Slobodno mozete samo uc.

Da ponovim jos jednom,ip je 85.214.240.234:8400

Pozdrav!

I ajmo napunit servere i TS :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG Server 2 je odsad samo TDM sa
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
1987veki kaže...

ja sam evo kombinirao sa postavkama i mesh na ultra, sa AF 16x, daje najbolji rezultat čak i kad je sve ostalo na LOW... sad vidim na kharg one lukave inžinjere oko kontenjera, prije ih nisam vidio nikako... uvijek su me stingerima rušili oko E točke.

14 godina
Ajde dvojica na drugi bug server za malo vijanja
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
1987veki kaže...

ja sam evo kombinirao sa postavkama i mesh na ultra, sa AF 16x, daje najbolji rezultat čak i kad je sve ostalo na LOW... sad vidim na kharg one lukave inžinjere oko kontenjera, prije ih nisam vidio nikako... uvijek su me stingerima rušili oko E točke.

Meni je mesh na low a sve ostalo na ultra i ide 70+ fpsa,a šta se tiče mesha meni uopće nema veze sa vidljivošću ljudi i vozila nego samo kamenja i nekih detalja pa mi se malo stvaraju.

14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ajde dvojica na drugi bug server za malo vijanja

evo

14 godina
Ajmo dečki treba mi još jedan za 2 na 2
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka: