- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo tako.
da sad kad pomalo otkljucavam oruzija vidim da su ona pocetna odlicna a kad sam krenuo govorio sam sam sebi ajde jos malo do f2000 ili aek bit ce lakse kad na kraju isti vrag
Ajmo na server i na TS!
xyan stvarno puno psujes na chatu xD
inace ja sam u igri cjm1682.rekao sam ti da si njub jer gadas rpgom u kucu,a ti si meni reko da je lose sagradena.
Epic!
inace ja sam u igri cjm1682.rekao sam ti da si njub jer gadas rpgom u kucu,a ti si meni reko da je lose sagradena.
Epic!
CJM naravno da sam se salio...a sta cu reci - treba probiti vase redove...ponekad treba i snipera na 200m nekak rijesiti a kak cu - sa puskom se previse izlazes, jer ces prije dobiti u glavu, a ovako, ako dobro naciljas i uracunas padanje zbog gravitacije lako rijesis problem. nije ti to njuberski, ak ti to netko kaze - to je jer je ljubomoran sta si ga ubio. znam i ja tak ponekad. uostalom dopusteno je, zasto nebi.
Epic!
mr owner ja sam se doslovno odvalio kad mi je to napisao
edit:xyan dodi s nama na ts da se tamo ispuses
edit2:znam da nije njuberski,bilo mi je vec dosta jer si me 5 puta zaredom tako ubio jer me neki kreten stalno ozivljavo
Proklet bio EA i njihov bućkuriš od Origin klijenta na Božić 2011.!
Uredno mi usred igre zatrza a onda mi sruši ne samo BF3.exe nego i Mozillu i explorer s tim da se pojavljuju neki nenormalni errori iz Origina.
Nakon toga nemože se više jednostavno nanovo launchati igra jer se battlelog i origin ruše dok se ne restarta računalo.
Nas 4ero je na tsu...
Come ! ;)
Nas 4ero je na tsu...
Come ! ;)
sluzim skladbe za gk,iam sutra test.dodem kasnije
Izbacilo me
Meni to izgleda dosadno, tj brzo dosadi ako trčkaraš i ubijaš. Meni zanimljivije kad sa ekipom komuniciraš i koordinirano zauzimaš zastav ili rushaš.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9773152/1/308313150/ jos ga nisu banali,koliko puta treba prijavit stvarno su debili,samo sam ja 7 puta poslao da ga se bana a nisam jedini,koliko dokaza treba
Ma dovoljno je da vidiš da prvi hitac odmah pogađa pravo mjesto,de zamisli lik skida šofere u heliju sa snipom na tko zna kolko metara.Istu stvar sam ja probao par puta i jedva bi ga pogodio i sa X12 zoomom a kamol još na jačoj udaljenosti.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9773152/1/308313150/ jos ga nisu banali,koliko puta treba prijavit stvarno su debili,samo sam ja 7 puta poslao da ga se bana a nisam jedini,koliko dokaza treba
Kako uopće jedan takav igrač,chiter stigne doć do levela 40+ a da nije maknut???
Ma dovoljno je da vidiš da prvi hitac odmah pogađa pravo mjesto,de zamisli lik skida šofere u heliju sa snipom na tko zna kolko metara.Istu stvar sam ja probao par puta i jedva bi ga pogodio i sa X12 zoomom a kamol još na jačoj udaljenosti.
na cijelu raspravu
Dal vi zbilja ne kužite da takvi ljudi vjerojatno snime 10h materijala i onda u filmić od par minuta ubace samo najbolje trenutke. Bilo koji newb s malo znanja i talenta u montaži to može napraviti (recimo pirat ). Dođeš u igru uključiš fraps i pokušavaš. Nekoliko puta ti uspije, to namontiraš u efektan video i imaš čast da te netko naziva cheaterom.
Kako bi mogli odigrat BTK preko korejskog vpna? Hmm..
-Pozdrav!
-Imam problem nakon što sam uradio update igre...naime kada uđem na neki server zvuk ima ali nema slike.
Pre update-a je sve bilo ok.
Ako netko zna rešenje bio bih zahvalan?
-Pozdrav!
-Imam problem nakon što sam uradio update igre...naime kada uđem na neki server zvuk ima ali nema slike.
Pre update-a je sve bilo ok.
Ako netko zna rešenje bio bih zahvalan?
.....
Edit:ZC_ je bio brži...
kako da otkljucam rakete na avionu? otkljucao sam flare zasada..Jel ima neki server gdje se to moze otici malo provozati i otkljucati??
dosta mi je vise pirata i sknk666 u zraku... :)
kako da otkljucam rakete na avionu? otkljucao sam flare zasada..Jel ima neki server gdje se to moze otici malo provozati i otkljucati??
dosta mi je vise pirata i sknk666 u zraku... :)
a di si mene nasao... ja sam u zraku opasan samo za sebe