Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Pozdrav ekipa!

Hvala na velikom odazivu na TS,drago mi je da mozemo timski igrat i komunicirat u isto vrijeme.

Isto tako bi molio ekipu da koja vec i dolazi da se ponasa odraslo jer je dosao jedan padobranac i poceo vikat,urlat i podhebavat..

Eto,samo to.

Don´t troll,be mature. {#}

Za one koji jos neznaju,dobrodosli ste na Ts. Ip je 176.31.128.79  no pass.

Kada se spojite na ts,vidjet cete sobu pod imenom BUG Members i pass za sobu je bug

Hvala i vidimo se!

Znam da ispadam velika neznalica ali moram pitat na koji način se spojiti na ovu IP adresu? U battlelogu ne vidim mogućnoist za upis IP adrese? J*bi ga... sorry... ako može itko odg.

Skineš app Team Speak te se tamo konektiraš na tu IP adresu...to je public soba, tada nađeš bug sobu u koju ulaziš sa gore navedenom lozinkom....

13 godina
plavi83 kaže...

Znam da ispadam velika neznalica ali moram pitat na koji način se spojiti na ovu IP adresu? U battlelogu ne vidim mogućnoist za upis IP adrese? J*bi ga... sorry... ako može itko odg.

Skineš app Team Speak te se tamo konektiraš na tu IP adresu...to je public soba, tada nađeš bug sobu u koju ulaziš sa gore navedenom lozinkom....

Da malo objasnim za one koji se nikad nisu sreli s takvim programima :)

TeamSpeak ti je odvojen program, nema veze s Battlelogom ili igrom.

Nalazi se u memoriji prilikom igranja igre i preko njega komuniciras.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Treba se pokrenuti prije igre i spojiti na zeljeni server.

I kad si spojen ulazis u odredjenu sobu. U ovom primjeru ce te prilikom ulaska pitati sifru.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 10:19 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako bi netko mogao doći na "ispomoć" na serveru to bi bilo kul.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Ako bi netko mogao doći na "ispomoć" na serveru to bi bilo kul.

Hooah{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E mislim da je ovo vrhunac hacka

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
thesekiman kaže...

to nije hack nego je i Chuck Norris počeo igrati BF3, znaš da njemu netreba nikakvo oružje

15 godina
thesekiman kaže...

moj mali mozak ovo nemože shvatit

13 godina
thesekiman kaže...

Ja ne vidim poantu ovoga (?)! MOže i na kavu otić i vratit se pa da je "najbolji". eee jadne li duše.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
plavi83 kaže...

Da malo objasnim za one koji se nikad nisu sreli s takvim programima :)

TeamSpeak ti je odvojen program, nema veze s Battlelogom ili igrom.

Nalazi se u memoriji prilikom igranja igre i preko njega komuniciras.

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Treba se pokrenuti prije igre i spojiti na zeljeni server.

I kad si spojen ulazis u odredjenu sobu. U ovom primjeru ce te prilikom ulaska pitati sifru.

Hvala, puno.

Skinuo sam prog, pa ću probat se spojit kad završim posao.

Pozz

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma kazem da nije namijenjeno tebi... nego ovim timskim igracima koji nekad i pitaju da se postavi SOFLAM. jucer npr. caspian border rush, mi defenderi, netko postavio soflam, tako rec nisu ni krenuli vec ih je lockalo u 5 sekundi 2 tenka sam skinuo. drugi su druge tenkove. 

Skank, nema govora o timskoj igri bez nekog oblika komunikacije, a u to ne ubrajam chat. Ekipa ne čita misli ostalima i ne može znati kad si ti stavio soflam i kad lokaš nekoga osim ako im ti to kažeš.

Ja i moj squad redovito rušimo ekipu sa soflamom, jer se dogovaramo, ali sam po sebi nećeš ništa napraviti. Baš kao što nećeš ništa napraviti ni u heliću. Primjerice ja i ti smo ušli sinoć u havoc i ja gledam u jednom smjeru, ti šiljiš u drugom. Jer se jednostavno ne možemo uskladiti. Isto tako, vjerojatno bi obojica bacali flerove u isto vrijeme.

BF je jako teško igrati solo, a kad igraš solo ne možeš očekivati timski rad. To je jednostavno tako. Svaki igrač ima svoju ideju, svoj način na koji bi riješio određenu situaciju i ako si međusobno ne govorite možeš zaboravit na neku suvislu suradnju.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
odjavljen

sto se tice soflama, da se na vozilu ne pojavi onaj kvadrat koji je vidljiv citavom timu nebi nis reko... ali se pojavi i bas bode u oci. a i jos traze da se postavi soflam :/ a ja ko budala ginem da nadjem odlicnu poziciju.

sto se tice helica to stoji, 2 sinkronizirina definitivno rulaju.... u helicu je tesko biti bez komunikacije to definitivno. 

al s ovim zadnjim se ne slazem jer igra ima mehaniku komuniciranja i za one bez voipa i to dosta pristojnu od zadnjeg patcha.. socialize button sasvim dovoljan kad bi se stvarno igralo timski... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Pojavi se samo onima koji furaju Javelin. A ne furaju ga svi.

In-game komunikacija NIJE dobro napravljena, commo rose je očajan, a nit je ekipa koristi.
16 godina
odjavljen

pa nek onda opali tu fakin raketu

ma ne commo rose, obican Q je dovoljan. pokupi me, daj ammo/health, eno ga tamo, napadni ovo..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa i ne znam baš... čini mi se da apsolutno nitko ne primijeti "Q" stuff... jednostavno nije dobro izvedeno... Trebalo bi blinkati iznad glave ili nešto... na ekranu uglavnom, da vidiš da te netko traži nešto, a ovak, one sitne oznake na mapi, jednostavno su u drugom planu, često ti promakne u žaru borbe...

I possess a skill to google.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pa i ne znam baš... čini mi se da apsolutno nitko ne primijeti "Q" stuff... jednostavno nije dobro izvedeno... Trebalo bi blinkati iznad glave ili nešto... na ekranu uglavnom, da vidiš da te netko traži nešto, a ovak, one sitne oznake na mapi, jednostavno su u drugom planu, često ti promakne u žaru borbe...

pa blinka ti na minimapi, čak i u HC, čuješ da ti tip nešto priča, i vidiš da čovjek stoji pored tebe ponekad i nešto čeka. pa ako ljudi sve to ne vide i promakne im, onda definitvno neznam.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa nek onda opali tu fakin raketu

ma ne commo rose, obican Q je dovoljan. pokupi me, daj ammo/health, eno ga tamo, napadni ovo..

... a dok ti to natipkas, evo već ti ga je netko stavio..

voice je obavezan, a chat ako nema druge..

jokaCRO ingame
13 godina

Meni više znači što čujem uzvike tipa "need ammo" "sniper here there"... nego sitne oznake na mapi. Dok pretrčavam negdje...pogledam na mapu....bang u glavu... :-(

Doduše, ne mogu se mjeriti još s prekaljenim vojnicima, ali učim jbg

16 godina
odjavljen

kakvo tipkanje? isto ko na bc2, pogledas u vozilo stisnes q i ovaj pita za prijevoz itd... 

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kakvo tipkanje? isto ko na bc2, pogledas u vozilo stisnes q i ovaj pita za prijevoz itd... 

to da ali: "pucaj na 11,5 sati i pripremi flerove, ja ga lokam" nemožeš:)

jokaCRO ingame
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Pozdrav ekipa!

Hvala na velikom odazivu na TS,drago mi je da mozemo timski igrat i komunicirat u isto vrijeme.

Isto tako bi molio ekipu da koja vec i dolazi da se ponasa odraslo jer je dosao jedan padobranac i poceo vikat,urlat i podhebavat..

Eto,samo to.

Don´t troll,be mature. {#}

Za one koji jos neznaju,dobrodosli ste na Ts. Ip je 176.31.128.79  no pass.

Kada se spojite na ts,vidjet cete sobu pod imenom BUG Members i pass za sobu je bug

Hvala i vidimo se!

Moras skinuti program Teamspeak 3...  :)  pa preko njega udjes

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

voice nije obavezan! dobro dodje (kako kome tj) ali nije obavezan... meni, osobno, samo smeta... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...
Soldier977 kaže...

Ja jesam tek počeo igrati Battlefield, ali mi puno više odgovara timski rad nego sam letit okolo. Posebno na velikim mapama. 

jel timski rad kad pitaju da postavis soflam i lockas vozila a nitko ih ne skida? jel to to? ili kad se nadjete s neprijateljskim timom na nekom choke pointu a jedino ti pokusavas probit? 

nije ovo namijenjeno tebi

sere mi se od pozivanja na timski rad i hvalisanju kako je svatko sebi dobar timski igrac.. zna se potrefit da naletis na dobar tim/squad ali rijetko...

pred neki dan, norshar canals... ginem ko budala lockajuci SOFLAM-om helice i amtrack ili kako se vec zove, i jos najavim na pocetku partije neka bar jedan uzme javelin ali ne... 

za one koji ne znaju: kad SOFLAM locka nema bjezanja, dok je lockan nikakvi flarevi mu ne pomazu...

poserem vam se na vasu timsku igru... 

uf nema do javelina ako ga naravno možeš koristiti. hehe koliko sam ga puta imao na leđima a soflama nigdje pa zginem ko njubara dok gledam u tenk da ga lockam. stalnu pokrivenost soflamom je najlakše postići da si na "hot line" sa snajperistom tj. da ti je u squadu i na evo neki dan sam mislim skinuo 15 vozila sa javelinom a poginuo 1, imali snajperista, supporta i inženjera, nisu skoro prismrdili van baze već bi bili staro željezo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 12:10 (sokre).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Steta kaj su blokirali u tenku ,znaci kad laserski oznacis heli i izletis van,nemres ga sa svojim javelinom skinut.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što se komunikacije tiče sve je to u žaru borbe previše tiho, jako slabo uočljivo i općenito loše izvedeno. Skok u nazada u odnosu na BC2 i troskok unazad u odnosu na BF2.

Trenutno je neki vanjski voice comm jedina opcija ak se hoćeš pošeno sporazumjeti. Nadam se da će taj CommoRose 2.0 nešto popraviti makar se iskreno ne nadam ničemu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Kakvih jadnih servera ima. sada na deamvan peaku u conqustu sa onim helijem sam eltim tamo preko tunela i uijam ih ko idiote oni mene pogode sa rpg ja odletim malo dalje i popravim, spavna se neko iz neko na mene u heli i zauzmemo im zastave poslije tunella i nisu me nikako mogli unistiti nego su me kickali ca servera, kako mi se gadi ovo  sranje od igre zbog nekih pojedinaca. Znaci nesmijes dobro igrati da te nebi kickali. fuujjjjjjjjjj.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

U ovoj temi negdje sam procitao da puno CoD-aša igra Battlefield i boli ih zivo za spotanje ili timski rad!

To je ziva istina,uglavnom svi sibaju svoju tamo neku pricu,mozes soflamom oznacavati koliko god hoces kada niko to ne ferma ni 5%.

Ja dosta vozim heli,i cisto popi..dim kada nitko ne spota tenkove,koliko sam puta rekao-MA DAJ STISNI TA HEBENI Q,ali ekipa dere boli ih ona stvar!

Sa visine jako je tesko vidjeti tenka,no ako ga netko spota-BOGIN JE!

Ma moze on biti i u AA gunu,ja ga skidam sa helijem(odmah bacam rukavicu tko zeli probati)AA vs ME in heli{#}!

No sve to pada u vodu ako nije spotan!

BTW ako se ne varam soflamom oznaceno vozilo,skida se i sa RPG-om,samo treba priblizno naciljati i RPG ga prati!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Što se komunikacije tiče sve je to u žaru borbe previše tiho, jako slabo uočljivo i općenito loše izvedeno. Skok u nazada u odnosu na BC2 i troskok unazad u odnosu na BF2.

Trenutno je neki vanjski voice comm jedina opcija ak se hoćeš pošeno sporazumjeti. Nadam se da će taj CommoRose 2.0 nešto popraviti makar se iskreno ne nadam ničemu.

E zato mi igramo preko TS-a....Od 10 mapa 8 win...A nas 4 iz squada sa TS-a na kraju svake mape medju prvih 10,nekad se zareda par mapa da budemo medju prvih 5...

Lakse je i bolje preko TS-a,svi se dogovaramo ko sta uzima i gdje idemo itd...

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Ma moze on biti i u AA gunu,ja ga skidam sa helijem(odmah bacam rukavicu tko zeli probati)AA vs ME in heli{#}!

No sve to pada u vodu ako nije spotan!

BTW ako se ne varam soflamom oznaceno vozilo,skida se i sa RPG-om,samo treba priblizno naciljati i RPG ga prati!?

Po takvom 1vs1 gubiš jer ti ga nema tko spotati. {#}

Milka30 kaže...

Ne. Samo javelin i guided rakete u vozilima.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
Battlefield 3

nisam niti znao da ja kao inžinjer mogu kupiti neprijateljske mine :S

Moj PC  
0 0 hvala 5
13 godina
Kill Frenzy kaže...

nisam niti znao da ja kao inžinjer mogu kupiti neprijateljske mine :S

Hehe, da, ogromno [R] ti se nacrta na sredini ekrana :)

Nego, dobijas kakve bodove za to?

Ja kao support bacam C4 na mine i kad ih unistim jos dobijem i explozives destroy robbon.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice