Ok,znam sta znaci Gmt.
Idemo najlaksim putem pitat. :D
Kad cemo mi moc igrat?
Danas u 21h?
Sutra ujutro u 9h?
Sutra navecer u 21h?
Ok,znam sta znaci Gmt.
Idemo najlaksim putem pitat. :D
Kad cemo mi moc igrat?
Danas u 21h?
Sutra ujutro u 9h?
Sutra navecer u 21h?
Sutra u 21:00.
Ups, u 09:00.
Sutra ujutro u 9h?
Sutra ujutro u 9!
Ne navečer, to bi trebalo biti sutra ujutro u 9, po naški.
EDIT: U p.m. spor sam...
LOOOL
Jedan kaze ujutro drugi navecer.
Hahahaha
EPIC !
LOOOL
Jedan kaze ujutro drugi navecer.
Hahahaha
EPIC !
Da LOL. Nema am/pm, znaci da prikazuju vrijeme u 24h periodu, a ne jutro/popodne.
Sto mislite dali je bolji MP7 ili PP-2000 I ZASTO?
6 | PP-2000 |
---|---|
1 | MP7 |
igraj s onim sto ti vise odgovara.
Zna netko neki pristojan i odgojen način za boosting? Fakat mi treba SCAR-H, a nemam niti jedno iole korisno oružje.
Zna netko neki pristojan i odgojen način za boosting? Fakat mi treba SCAR-H, a nemam niti jedno iole korisno oružje.
Pristojan i odgojen nacin kako kazes bi bilo normalno igranje sa drugim ljudima kako je zamisljeno.
Da, trudi se ko nikad dosad XD i psuj u chat (makar ti bude zao poslije ko meni XD)
Pristojan i odgojen nacin kako kazes bi bilo normalno igranje sa drugim ljudima kako je zamisljeno.
Probaj ti igrati među svim tim G36C-evima i F2000- evima bez ijednog malo boljeg oružja.
Probaj ti igrati među svim tim G36C-evima i F2000- evima bez ijednog malo boljeg oružja.
Da i, probavam to cijelo vrijeme i ide mi.
Na prvom levelu? Ne bih baš rekao da bi ti onda išlo.
MP7 zato jer sexy izgleda
Probaj ti igrati među svim tim 1. G36C-evima i 2.F2000- evima bez ijednog malo boljeg oružja.
1.dobar al opet ne toliko....M4 nelos, jos ga isprobavam cak mi se i cini bolji
2. smece CoDovsko - vjerojanto i codovci igraju njima
preporucam ti m16a3 za medica
a za inzinjera je jako dobar ak74 - mada je to SMG, a u DICEu su ga deklalirali ko karabin, ono LOL
Na prvom levelu? Ne bih baš rekao da bi ti onda išlo.
A ne? Igram od 4.12 i to je dobrih desetak dana nakon kaj je igra dosla pa se ekipa vec bila uhodala u igru. Pocetno oruzja su predobra, neznam zasto ti je problem snalaziti se s njima.
Prikrpaj se dobrom squadu, zauzimaj zastave i piči (s obzirom da moraš dizati ENG-a)...
Ili idi na Team deatmatch server i furaj ENG-a (M4A1 i AKS74-u uopće nisu loše puške)...
BTW, odigrao si 6 partija do sad (1h i 15 min), kako bi bilo da igraš više - brzo će SCAR-H pasti onda.
I nemoj zaboraviti, imaš repair tool na "4" - s njim se isto lako skupljaju, pa čak i legalno bodovi. Možeš i one transportne heliće popravljati u letu.
A ne? Igram od 4.12 i to je dobrih desetak dana nakon kaj je igra dosla pa se ekipa vec bila uhodala u igru. Pocetno oruzja su predobra, neznam zasto ti je problem snalaziti se s njima.
M16A3 i MK11 MOD 0 su odlični, ali sam ulogu inženjera navikao igrati sa SCAR-H- om ili A-91.
M16A3 i MK11 MOD 0 su odlični, ali sam ulogu inženjera navikao igrati sa SCAR-H- om ili A-91.
cekaj, sta su tu resetirali statse? pa ako se ne varam igrao si ti vec prije....
Kak si navikao igrati sa scarom ako ga tek trebas dobiti?
cekaj, sta su tu resetirali statse? pa ako se ne varam igrao si ti vec prije....
Ma da, ali mi je Rus stalno radio probleme pa sam ga preprodao na "crnom tržištu" i uzeo jednog poštenog Amerikanca.
xyan stvarno puno psujes na chatu xD
inace ja sam u igri cjm1682.rekao sam ti da si njub jer gadas rpgom u kucu,a ti si meni reko da je lose sagradena.
igraj s onim sto ti vise odgovara.
A nekada mi je bolji pp a nekad mp,al mi je mp7 vise keksi.
Pa američka M16-ica je nakon patcha "najjače" oružje.
Makar meni je sve to otprilike isto.
Patiš se zato što ne znaš mape, a ne zbog oružja.
Kad naučiš kuda i kako se kretati ići će ti puno lakše.
Sva oružja su manje viša ista i sa svima možeš rasturati bez problema.
Kad naučiš kuda i kako se kretati ići će ti puno lakše.
Sva oružja su manje viša ista i sa svima možeš rasturati bez problema.
Znam ja mape već napamet, ali jednostavno mi ne ide s tim oružjima inženjera na početku.
Ojla ekipica....Imam jedno pitanje.
Trenutno imam win7 32bit pa bih instalirao win7 64bit.
E sad sta napravit da ne moram skidat komplet bf3 ponovo? Imam orginal Eng LE verziju bf3. Ima negdje koje foldere trebam prevuc i to? Ono neko step by step objasnjenje.
Ojla ekipica....Imam jedno pitanje.
Trenutno imam win7 32bit pa bih instalirao win7 64bit.
E sad sta napravit da ne moram skidat komplet bf3 ponovo? Imam orginal Eng LE verziju bf3. Ima negdje koje foldere trebam prevuc i to? Ono neko step by step objasnjenje.
Da, prebaci cijeli Battlefield 3 folder. C\Program Files\Origin Games\Battlefield 3