Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.117.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Hummer kaže...

K/D ratio ne znači ništa, kao i W/L ratio. Što mi ide na živce kada netko skuplja killstreak i stoji ko ukopan na jednom mjestu, a samo da malo protegne noge mogao bi zauzeti tu točku i pomoći timu ali neee. On mora biti faca i imati što bolji k/d ratio jer da ide zauzeti bazu onda ipak riskira da izgubi svoj dragocjeni K/D ratio.

Mozda ti se zelja i ostvari, ali prvo iz igre moraju izbacit minobacac, pa jetove i helikoptere koji su prakticki neunistivi ili barem nesto po tom pitanju hebeno promjenit. Mozda onda igra i postane timska.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Mozda ti se zelja i ostvari, ali prvo iz igre moraju izbacit minobacac, pa jetove i helikoptere koji su prakticki neunistivi ili barem nesto po tom pitanju hebeno promjenit. Mozda onda igra i postane timska.

ne igra je timska... itekako. sad sam vozio AA (zavrsni score 19:0)... naš heli je silovao sve, a kad je bio napadnut isao je meni... a ja sam onda olako cistio naivne vozace helica i aviona. i kratko receno zrak je bio pod nasom kontrolom. samo sam u chat napisao kad zagusti idite meni. A naprimjer kad je mene tenk lovio onda je heli pomagao meni da me ne raznese. i tako uzajamno smo cijelu rundu tukli protivnike.

16 godina
Battlefield 3

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/best-shooter

MW3 je dobio VGA nagradu za najbolji shooter, BF3 ništa :O

glasali posjetitelji stranice

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

neka flamewar započne!!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Mitch kaže...

A na istoj stranici best multiplayer game je portal 2 ispred BF3 i MW3 :D

17 godina
Mitch kaže...

Nije dobio čak ni za najbolji MP ni za najbolju grafiku, a to me čudi.

Hahaha, ja ne vjerujem... Rage je bio nominiran kao igra s najboljom grafikom???

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 13:18 (Dodinho).
17 godina
Dodinho kaže...

Rage je bio nominiran kao igra s najboljom grafikom???

da da šta je je ako si ju mogao vidjeti i nije ti sve bilo plavo:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...
Dodinho kaže...

Rage je bio nominiran kao igra s najboljom grafikom???

da da šta je je ako si ju mogao vidjeti i nije ti sve bilo plavo:)

Neznam di su Crysis 2 i BF3?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
protjeran
ranko091 kaže...

ne igra je timska... itekako. sad sam vozio AA (zavrsni score 19:0)... naš heli je silovao sve, a kad je bio napadnut isao je meni... a ja sam onda olako cistio naivne vozace helica i aviona. i kratko receno zrak je bio pod nasom kontrolom. samo sam u chat napisao kad zagusti idite meni. A naprimjer kad je mene tenk lovio onda je heli pomagao meni da me ne raznese. i tako uzajamno smo cijelu rundu tukli protivnike.

Ja, ja i samo ja. I ti velis da si timski igrac? Ma lol. "Meni, meni, meni, meni...." Hm, {#}:

Brutal Truth \m/
15 godina
Kendo kaže...

Nemogu vjerovati čim netko nezna igrati odmah je COD noob. Jel vi stvarno mislite da COD igrači neznaju igrati i da su BF igrači svete krave koje imaju skill čim kupe neku BF igru.

pa samo se cod igrači zaljeću u neprijateljske linje ko svaki pravi promod pub heroji,nemoj me krivo shvatiti igrao sam cod dosta dugo ali tipični BF igrač razmisli 3 puta prije nego odluči nešto napraviti...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
ranko091 kaže...

Ja, ja i samo ja. I ti velis da si timski igrac? Ma lol. "Meni, meni, meni, meni...." Hm, {#}:

tallahasee,netko mora biti i nositelj  obrane.naravno da je to timska igra kada se uzajamno pomazu.ne kuzim smisao tvog posta{#}

15 godina
Dodinho kaže...
Mitch kaže...

Nije dobio čak ni za najbolji MP ni za najbolju grafiku, a to me čudi.

Hahaha, ja ne vjerujem... Rage je bio nominiran kao igra s najboljom grafikom???

Na zalasku generacije ps3 ekskluziva dobije nagradu za najbolju grafiku. LOL. Igram samo na ps3 pa mi je to drago cut ali svejedno pomalo smijesno. No dovoljno govori o tome na koga se developeri koncentriraju. Bf3 je ispred mw3 po pitanju najboljeg multiplayera pa je best shooter nagradu ocito odnio singleplayer. Nek im bude. Bf3 single jos nisam ni igrao a i nije ni bitan.
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
ranko091 kaže...

hajde hajde malo samo puno pisao "meni"... evo šofer helija je bio Kach_HR. al pošto nas je bilo 3 u skvadu, a njih 2 u heliju, nisu imali kamo ić nego "meni"... :) i ja "njima" u pomoć.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bio sam mamac ;D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

I to se odnosi na SP. A htio to netko priznati ili ne, objektivno SP u BFu je loš. U svakom slučaju gori čak od onog u MW3.

A nominirali i glasali su ovi ljudi. Čim je Portal 2 odnio nagradu za najbolji MP (zasluženo ako se mene pita) znaš da sigurno nisu glasali posjetitelji. Da jesu pobjednik bi vjerojatno bio MW3, možda BF3.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 13:57 (ZC_Someone).
14 godina
Battlefield 3

BF3 je jedina igra koju igram. Ostale mi se nedaju.

GOTY bi vjerojatno trebao biti Skyrim ako veće nije bilo glasovanje.

Nisam igrao, ali sam vidio o čuo o tome i djeluje stvarno super odrađeno.

Bf3 ne zaslužuje ništa zbog vrlo loše tehničke izvedbe. Previše ljudi ima problema sa igrom.

Grafički je ok. Animacije fizika i sve to super. Ali igra ima previše toga da bude stabilna.

Portal 2 vjerojatno jest best MP igra zbog CO-op i mehanike igre.

Najbolju grafiku bi dao Crysis 2 i BF3. Samo što je Crysis 2 super optimizirana igra.

MW3 je vjerojatno najbolji shooter jer je mainstream (Counter Strike). Meni se to ne dopada, ali 90% ljudima da. Lako za pokupit i počet igrat.

Batman bi isto trebao biti sa najboljom pričom ili singleplayer.

RAGE je fail. Isprazna igra, tehnički problemi sa grafikom kod punih korisnika itd.

Sry za Off topic :P.

Ja sam do sada imao samo jednom problema sa BF3 i reinstal sam Realter drivere i sad sve radi super. Tj nisam igrao već tjedan dana jer čekam novu konfu pa ćemo vidjeti kakve probleme budem imao.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
mancekk kaže...
Mitch kaže...

A na istoj stranici best multiplayer game je portal 2 ispred BF3 i MW3 :D

?

Pa nije se govorilo o shooter MP nego neovisno o žanru i potome je Portal 2 zasluženo pobjedio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
tigerija kaže...

BF3 je jedina igra koju igram. Ostale mi se nedaju.

GOTY bi vjerojatno trebao biti Skyrim ako veće nije bilo glasovanje.

Nisam igrao, ali sam vidio o čuo o tome i djeluje stvarno super odrađeno.

Bf3 ne zaslužuje ništa zbog vrlo loše tehničke izvedbe. Previše ljudi ima problema sa igrom.

Ne bih rekao da bf3 nije pobijedio zbog lose tehnicke izvedbe jer je izvedba vrlo dobra. To sto nekima (ili mnogima) na pc-u radi probleme ne znaci gotovo nista ukupno gledano. Meni na ps3 postoje samo dva problema. Nakon sto me netko revivea ponekad se desi da health pack vise ne mogu baciti i da se nekad ne vidi nisan na ekranu a pojavi se tek kad udjem i izadjem iz menia. Eto to su dva problema koji se rijetko javljaju. Gotovo su zanemarivi i smijesni u odnosu na ovo sto citam na forumu da se dogadja pc igracima. A ako se gleda statistike na bf3stats.com skoro uvijek je veci broj ps3 igraca od broja pc igraca. Postoji mogucnost da je takva situacija bila jer je prosli tjedan izasao karkand za ps3. Ali svejedno, sto se glasaca tice vjerojatno je vrlo mali broj nezadovoljan tehnickom izvedom a mw3 je pobijedio zbog ogromnog broja vjernih igraca i singleplayera. Ako je stvarno toliko bolji u odnosu na bf3 single koliko se prica.
14 godina
Battlefield 3

Ja sam i prije gledao statse. xbox ima najveći broj BF3 igrača, ili je to PS3 bio nisam siguran.

Ali PC nije na vrhu nikako.

To ti kažem. Ja nisam imao problema. Ali tonu PC igrača ima problema... ALi ne znam, možda je ovako i za druge igre. Ovo je prvi forum igre koji sam posječivao.

A igra kao igra mi je ok. Nisam se susretao baš sa bugovima. Jedino što se nekad nije dalo revive.

Nikad u igri ne živčanim. Svejedno mi je ako me netko ubije. Više manje nikad se ne frustriram. Samo jednom sam se malko isfrustrirao ja mislim, ali to je valjda bio takav dan :D.

Meni smiješno dok igrači polude od video igre. ILi dok im je bed ako ih netko ubija, ako je netko bolji od njih itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

necu sada spomenuti ni jednu osobnu opasku u svezi bf3, no od kako sam je uzeo,ama bas ni jednom se nije srusio i nisam imao nikakvih tehnickih problema (zvuk u vozilu nekad serka). par diskonektanja sa battleloga i to je to. ulasci izlaci alttabanje i slicno, pa cak i igranje wot-a u pozadini nisu narusili stabilnost..znaci,eto i mene posralo da mi igra bez problema proradi i radi..o ostalome necu no eto igra nekima sasvim stabilno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako bi mi radila ta igra na ovoj konfiguraciji;

E8400

4GB ram

HD3870

Win7 64bita

14 godina
Na low normalno zbog grafe
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
neaktivan
Memphis kaže...

E8400

4GB ram

HD3870

Win7 64bita

Mogao bih igrati na low ili medium, oko 30 ili 40 FPS. Toliko barem znam jer poznajem čovjeka koji ima sličnu konfiguraciju.

Kalko1212 ingame
15 godina
Memphis kaže...

E8400

4GB ram

HD3870

Win7 64bita

Hmmmmmmmmmm,nikako?

14 godina
neaktivan
@memphis buduci da nema dema igrice ,a nisi igrao beta verziju preporucio bi ti skini si negdje "hm " veziju probaj i vidi ne kosta te nista... Mi ne mozemo biti vidoviti milan da kazemo tako i tako ce ti radit. Iako mislim da na nekim manjim rez neces imat problema sa mid postvkama..
14 godina
neaktivan
@kalko jel i neku vecer tj. sinoc kad si dosao do mene na server isto pukla igra?
15 godina
ceco22 kaže...
@memphis buduci da nema dema igrice ,a nisi igrao beta verziju preporucio bi ti skini si negdje "hm " veziju probaj i vidi ne kosta te nista... Mi ne mozemo biti vidoviti milan da kazemo tako i tako ce ti radit. Iako mislim da na nekim manjim rez neces imat problema sa mid postvkama..

COD MW3 mi radi ok na high, imam powercolorku ne znam jel ona kaj nabrijanija od obične 3870. A znam morat ću si skinut pa probat.

15 godina
Battlefield 3

svi koji kampiraju u bazi u guski ili aa na kharg islandu neka crknu,mrzim vas.

Cpt_LIAR
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
@mephis mw3 ti ne trosi nista vise nego mw2... Sto se tice zahtjevnosti bf3 i mw3 su nebo i zemlja...
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@kalko jel i neku vecer tj. sinoc kad si dosao do mene na server isto pukla igra?

Je pukla je, ne mogu to nikako spriječiti. Da sam mogao ostao bih ali pukla je igra.

Kalko1212 ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice