Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3

Da, FF je na Off. Samo ne znam zašto..kad je bilo 64 slota onda je bio upaljen a sad kad je 32 i komotnije je igrati sad je ugašen...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mogu dobit ip od teamspeaka za bug online

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

FF je super stvar ako su svi u timu ekipa i čuju se.Ovako je debilana.Baš mi treba FF na on kad idioti uleću u unakrsnu vatru ko mazge ili idu pod tenk ili pak  tenk te ubije ako prođe na metar od tebe.hebem ti ja takav FF.

Da ne pričam koliko debila ide pred mene dok idem bacit bombu.bomba se odbije i da je FF upaljen pobije nas sve zbog debila koji igra napljugan

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 18:23 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Pa baš sada bi i trebao biti FF na ON kad nas je 32 na serveru (imaš samo 16 igrača koje moš ubit u svom timu :)) . Sa 64 igrača bude prava ludnica na nekim mapama, ne znaš ni ko pije ni ko plaća.

13 godina
protjeran
Switch kaže...

Pa baš sada bi i trebao biti FF na ON kad nas je 32 na serveru (imaš samo 16 igrača koje moš ubit u svom timu :)) . Sa 64 igrača bude prava ludnica na nekim mapama, ne znaš ni ko pije ni ko plaća.

Ja se ne slažem. Previše se zloupotrebljavao.

16 godina
Battlefield 3

Stalno me kickaju njub admini...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto više ne radi queue?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

neka je FF off jer su me više ubijali moji nego protivnici

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

neka je FF off jer su me više ubijali moji nego protivnici

Je, ubijalo se za mjesto u heliću, i to redovito...

17 godina
Battlefield 3

Samo da javim.

Imam AtiRadeon Club 3d HD 4850 i kad sam uzeo BF3 format sam bacio i instalirao nove drivere 11.10 pa poslje i 11.11 i imao problema sa oba. Jednostavno je graficka stopala, i nikako na zelenu granu. Na kraju sam vratio 10.9 i sada radi savrseno. Iako mi igra govori da snimim 11.7 jer su najbolji, nekako mi se ne da opet s tim zezati, i ovako rani odlicno.

Pa ako netko bude imao problema s tim samo da se zna.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Meni je prelazak sa 11.9 na 11.10 napravio ogromnu razliku (na bolje).

14 godina
Battlefield 3

Jel imate problema sa green flicker?

Izludim sa time. Graficka se ne pregrijava (sapp 6850) 11.10 driveri

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

S tim imaju probleme svi koji imaju ATI kartice,al meni se s ovim 11.11 driverima nije do sad dogodilo.

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
drahic kaže...

Ja nemam nikakvih problema sa igrom za sad (hvala bogu), čak bi reko da bolje radi nego BC2 koji je stalno radio neke flickere. Pokušaj stavit 11.11 pa vidi dal ti to riješi problem.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imao sam te flickere ali sada sa 11.11 nisam vidio nijedan, 4850 grafa, doduse driver mi i nije nesto, kako kolega kaze stavit cu 11.9 jer s ovima ima nekakvih iritantnih trzakanja.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ne kuzim da nitko ne odgovara na normalno pitanje o team speaku,a glavno da ima par stotina postova o cistim glupostima!!! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:53 (zac2).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne razumijem zašto su za AH-1Z helić stavili samo za dvije osobe. Ako u stvarnosti može stati više osoba onda su tako trebali staviti i u igri

http://i.imgur.com/Iqq7Q.jpg

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:57 (thesekiman).
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
loud killer kaže...
pirat kaže...

Ja sam,al nema neke razlike.

Zato sto koristis grafu iz 4000 serije novi driveri su odavno prestali uticati na njih... sa 11.11 se poboljsava CF kod 6000 serije :)

sta poboljsava) imam ja 6... seriju

17 godina
zac2 kaže...
ne kuzim da nitko ne odgovara na normalno pitanje o team speaku,a glavno da ima par stotina postova o cistim glupostima!!! 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi se igra smrzne prilikom rotacije mape? I to samo kada se rotira mapa, ne kada je ista mapa a samo prebacije s amra na ruse i obrnuto.

Meanwhile...

Navodno je do PunkBustera... Updateo sam, pa cemo vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 20:30 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
the_dammed kaže...

Zasto mi se igra smrzne prilikom rotacije mape? I to samo kada se rotira mapa, ne kada je ista mapa a samo prebacije s amra na ruse i obrnuto.

Zato sto je igra izbugirano smece !

13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Ne razumijem zašto su za AH-1Z helić stavili samo za dvije osobe. Ako u stvarnosti može stati više osoba onda su tako trebali staviti i u igri

http://i.imgur.com/Iqq7Q.jpg

A onda ti sjedi pored motora koji ti bubnjiće uništi, zaletavanja kao na vlaku smrti u lunaparku jer je to jurišni heli i u nekom slučaju ludog pilota koji ne zna voziti.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...
the_dammed kaže...

Zato sto je igra izbugirano smece !

Što onda ja igram, nikad nikakvog problema, ništa.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
andrej555 kaže...

mogu dobit ip od teamspeaka za bug online

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
drahic kaže...

S tim imaju probleme svi koji imaju ATI kartice,al meni se s ovim 11.11 driverima nije do sad dogodilo.

nemaju samo ati kartice. imam i ja sa gtx570 a imao sam i sa gtx280 sa vise revizija drivera. navodno je to bug u igri.

jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 3

Jedno pitanje za vozila, kaze da sam istrazio zoom optics za vozila, a kad sam u vozilu nisam u mogucnosti da zoomiram!?

Jel mi moze netko objasniti o cemu se radi.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Jedno pitanje za vozila, kaze da sam istrazio zoom optics za vozila, a kad sam u vozilu nisam u mogucnosti da zoomiram!?

Hvala!

Moguće da svako vozilo nema zoom opciju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Kada uđeš u igru, prije Deploy-a klikni na Customise, i tamo traži vozila pa onda namjesti sve opcije. Također tako namještaš kamuflažu, opcije šta ćeš na oružje staviti i tako...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

Hvala!

moras si namjestit dodatke za vozila prije nego se Deploy-aš... jer ih ima puno pa si odabereš koje želiš...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dal se mogu namještati dodatci za jeepove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice