Da, FF je na Off. Samo ne znam zašto..kad je bilo 64 slota onda je bio upaljen a sad kad je 32 i komotnije je igrati sad je ugašen...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogu dobit ip od teamspeaka za bug online
FF je super stvar ako su svi u timu ekipa i čuju se.Ovako je debilana.Baš mi treba FF na on kad idioti uleću u unakrsnu vatru ko mazge ili idu pod tenk ili pak tenk te ubije ako prođe na metar od tebe.hebem ti ja takav FF.
Da ne pričam koliko debila ide pred mene dok idem bacit bombu.bomba se odbije i da je FF upaljen pobije nas sve zbog debila koji igra napljugan
Pa baš sada bi i trebao biti FF na ON kad nas je 32 na serveru (imaš samo 16 igrača koje moš ubit u svom timu :)) . Sa 64 igrača bude prava ludnica na nekim mapama, ne znaš ni ko pije ni ko plaća.
Pa baš sada bi i trebao biti FF na ON kad nas je 32 na serveru (imaš samo 16 igrača koje moš ubit u svom timu :)) . Sa 64 igrača bude prava ludnica na nekim mapama, ne znaš ni ko pije ni ko plaća.
Ja se ne slažem. Previše se zloupotrebljavao.
Stalno me kickaju njub admini...
Zasto više ne radi queue?
neka je FF off jer su me više ubijali moji nego protivnici
neka je FF off jer su me više ubijali moji nego protivnici
Je, ubijalo se za mjesto u heliću, i to redovito...
Samo da javim.
Imam AtiRadeon Club 3d HD 4850 i kad sam uzeo BF3 format sam bacio i instalirao nove drivere 11.10 pa poslje i 11.11 i imao problema sa oba. Jednostavno je graficka stopala, i nikako na zelenu granu. Na kraju sam vratio 10.9 i sada radi savrseno. Iako mi igra govori da snimim 11.7 jer su najbolji, nekako mi se ne da opet s tim zezati, i ovako rani odlicno.
Pa ako netko bude imao problema s tim samo da se zna.
Meni je prelazak sa 11.9 na 11.10 napravio ogromnu razliku (na bolje).
Jel imate problema sa green flicker?
Izludim sa time. Graficka se ne pregrijava (sapp 6850) 11.10 driveri
S tim imaju probleme svi koji imaju ATI kartice,al meni se s ovim 11.11 driverima nije do sad dogodilo.
Ja nemam nikakvih problema sa igrom za sad (hvala bogu), čak bi reko da bolje radi nego BC2 koji je stalno radio neke flickere. Pokušaj stavit 11.11 pa vidi dal ti to riješi problem.
Imao sam te flickere ali sada sa 11.11 nisam vidio nijedan, 4850 grafa, doduse driver mi i nije nesto, kako kolega kaze stavit cu 11.9 jer s ovima ima nekakvih iritantnih trzakanja.
Ne razumijem zašto su za AH-1Z helić stavili samo za dvije osobe. Ako u stvarnosti može stati više osoba onda su tako trebali staviti i u igri
Ja sam,al nema neke razlike.
Zato sto koristis grafu iz 4000 serije novi driveri su odavno prestali uticati na njih... sa 11.11 se poboljsava CF kod 6000 serije :)
sta poboljsava) imam ja 6... seriju
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
Zasto mi se igra smrzne prilikom rotacije mape? I to samo kada se rotira mapa, ne kada je ista mapa a samo prebacije s amra na ruse i obrnuto.
Meanwhile...
Navodno je do PunkBustera... Updateo sam, pa cemo vidjeti.
Zasto mi se igra smrzne prilikom rotacije mape? I to samo kada se rotira mapa, ne kada je ista mapa a samo prebacije s amra na ruse i obrnuto.
Zato sto je igra izbugirano smece !
Ne razumijem zašto su za AH-1Z helić stavili samo za dvije osobe. Ako u stvarnosti može stati više osoba onda su tako trebali staviti i u igri
A onda ti sjedi pored motora koji ti bubnjiće uništi, zaletavanja kao na vlaku smrti u lunaparku jer je to jurišni heli i u nekom slučaju ludog pilota koji ne zna voziti.
Zato sto je igra izbugirano smece !
Što onda ja igram, nikad nikakvog problema, ništa.
mogu dobit ip od teamspeaka za bug online
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
S tim imaju probleme svi koji imaju ATI kartice,al meni se s ovim 11.11 driverima nije do sad dogodilo.
nemaju samo ati kartice. imam i ja sa gtx570 a imao sam i sa gtx280 sa vise revizija drivera. navodno je to bug u igri.
Jedno pitanje za vozila, kaze da sam istrazio zoom optics za vozila, a kad sam u vozilu nisam u mogucnosti da zoomiram!?
Jel mi moze netko objasniti o cemu se radi.
Hvala!
Jedno pitanje za vozila, kaze da sam istrazio zoom optics za vozila, a kad sam u vozilu nisam u mogucnosti da zoomiram!?
Hvala!
Moguće da svako vozilo nema zoom opciju.
Kada uđeš u igru, prije Deploy-a klikni na Customise, i tamo traži vozila pa onda namjesti sve opcije. Također tako namještaš kamuflažu, opcije šta ćeš na oružje staviti i tako...
Hvala!
moras si namjestit dodatke za vozila prije nego se Deploy-aš... jer ih ima puno pa si odabereš koje želiš...
Dal se mogu namještati dodatci za jeepove?